2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Ben hala uyumadım kızlar öğrenmeden davranışçı kuramlara başladım tepkisel, üst düzey ve ön koşullanma çalıştım. 104 soru çözdüm. Elimde bi örgü var ördüm ördüm söktüm Çok vaktimi aldı ama bitircem bugün yarın. İyi geceler hepinize.

firarperest'cim neden böyle geç yattın? bugün mayışık olmazsın inş..erken kalkamama sorunun mu var geceleri mi çalışıyorsun şekerim?

günaydın arkadaşlar bende geldim. ya bu hakan dede nin kitaplarını nerden bulup alcaz ya... satan siteler varmıdır ki? net te hç bişey bulamadım kitaplarla ilgili...siz nerden takip ediyosunuz linkini verebilirmisiniz

b şıkkı deil bi güç oluşturma durumu yok ,c
şıkkında istnbul hük.tinin milli mücadeleye baskısı söz konusu
,d dede aynı durum,
e şıkkında temsil heyetinin oluşturulması tam bi baskı aracı sayılmaz kanıt istediği için cevap a hükümeti istifaya sürüklemesi açıkça kanıttır
umarım açıklayabilmişimdir

deneme deneme kontrol
ayy bu ihtiyaç yayınlarının soğuk esprileri bana da bulaştı
günaydın kızçelerimmmm
aslında alarmı saat 7 ye kurmuştum ama herhalde kapayıp tekrar yattın tam hatırlamıyorum :101:
sevgilim kalkıcağımı biliyodu araya araya ancak uyandırabildi, bi de günaydın mor ineğim diyo
bu ilk günüm, umarım tekrar uyumam. sıcak yatağım şu an bana gel diye bağırıyo sanki
zaten kalktığım gibi size yazdım uyumamak için, yüzümü bile yıkamadım daha, yıkıyayım da tssunademin çayıyla tostundan istiyorummm

günaydın kızlar ben de az önce kalktım ilk iş olarak buraya girdim
akşamda erken yattım uykuya doyamadım
bugün kendimi odaya kilitleyeceğim dün sadece gelişimden soru çözebildim

herkes aynı kafadan ayol, ben de kocişi yolladıktan sonra buraya girdim hemen. sıcacık yatağım beni bekliyordu zira.. iyi ki varsınız kızlaaaarrr.. sedefcim gel şekerim ne demek nasıl istersin tostunu ? :101: bu arada gelişim ve coğrafya bitirenlere beni de ekle canım

nurtuba erken yatınca daha çok uyumak istiyor insan canım. benim için ideali saat:23.00 civarı...ama kalktığın saat de normal hani. benim eleman işe gitmese ben de 8civarı kalkardım heralde...

sucuklu bir tost yanına da biraz demli bir çay
hemen ekliyorum
vallahi bravo sana, boşver iyidir 6 da kalkmak, keşke ben de kalkabilsem, bi de akşam 3 gibi uyudum ilk gün sersemliği yaşıyorum bu akşam daha erken uyumaya çalışıcam
ölçmeden 40 soru çözebildim 1 saatte esneye esneye

aa eklemişim zatii senii, artık bunlardan karma testlere başlarsın tssunadem ohhh

Son düzenleme:
sedefim bu ay şimdiye kadar bitenleri yazıyorum lütfen eklermisin

program geliştirme tümü cografya tümü ,türkçe sözcükte anlam cümlede anlam paragraf dil bilgisi

rehberlik çagdaş egtm anllayışı,reh giriş,hizmet türleri, iletişim becerileri

vatandaşlıktanda temel hukuk kavramları ,türk anayasa tarihi ve temel hak ve hürriyetler

ay sonu tamamen bitcek inşaallah

Son düzenleme:
inşallah nilimmm, sende bu azim olduktan sonra bitmez mi hiçççç
hemen ekliyorum

sedef okadar geç yatıp yine iyi kalkmışsın erkenden
ben 9 da kalktım derse oturdum
rehberliğin ilk konusunu bitirdim bi bakim dedim kızlara
2 gündür kafeye kahvaltıya gelemiyordum
yarın sabah 8 de geliyorum söz

lurci canım evet bende fen-ede. mezunuyum
zaten formasyon da onlara verilir.
eskiden kısa dönem dediğin formasyon parası yüksek olanlardı
sanırım başkent üniv. yine öyle
bir araştır istersen

buarada, sanırım çoğumuz öğretmeniz
kamuyönetimi mezunu arkadaşım ptt ye girmek istiyor
sizce çift yıllardaki sınav mı geçerli
bilgisi olan varmı aceba

teşekkürler canımbende sabredip okumak istiyorum ama bi türlü yapamadım bakalım tekrardan denerim
çok güzel insan ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi oluyor 7 ile 12 arası gibi bir çok dersini halledebiliyorsun

nette bunu gördüm kızlar çok güzeldi sizlerle de paylaşıyım dedim

not: resmin üzerine tıklayınca büyüyor:)

Son düzenleme:
kızlar rehberlik ve türkçeden bugünlük çalışacagım konuları bitirdim
vatandaşlıktanda yasamayı bitirip komşuma gezmeye gidecem
eşim okulda nöbetçi bugün akşamada sizinleyim gr iyi çalışın kendinize iyi bakın

yiyesim geldi kız haritayı

kitapselimizin branşı da işletmeydi sanırım o daha iyi biliyodur fingerim
ilk gün böyle olmak zorundaydı, erken yatsam da uyuyamazdım, çünkü ben kendimi bildim bileli geç yatar geç kalkarım, uyumayı çok severim aslında gece hiç uykum gelmez ama gündüz öğlene kadar uyumaya bayılırım. aslında toplasan öyle de böyle de 8 saat uyumuş oluyorum, benim tek yapmam gereken uyuduğum ve kalktığım saati geriye almak
off haritaya bak
bugün ben de onu fark ettim canım, sabah geceden daha verimli geçiyo, gece 12-4 arasıyla sabah 8-12 arasında çok fark oluyo, sabah için zorlıcam kendimi sen de benim gibi gece kuşlarındansın seni de sabahları görmek istiyorum burada
canım o defteri komidinin üstüne koy, gece uyumak için yatağına girdiğinde al eline defteri okumaya başla, okuyabildiğin yere kadar oku. her gece bunu yap, ama hep en başından başla okumaya. tabii gittikçe konular artıcak, o zaman da ünite başlarından başlayıp haftada 1 gün en başından alırsın.

ohh nilim gönül rahatlığıyla gez kuzum bu da bugünün ödülü olsun
ben de coğrafyadan 137 soru çözdüm. biraz dinlenicem şimdi

lurci canım evet bende fen-ede. mezunuyum
zaten formasyon da onlara verilir.
eskiden kısa dönem dediğin formasyon parası yüksek olanlardı
sanırım başkent üniv. yine öyle
bir araştır istersen

canım benimde arkadaşlarım aldılar resim öğretmenliği için yani eski adıyla resim öğretmenliği :) bundan 2 sene önce aldılar ozaman kısa dönemdi (askerlik gibi oldu haha :) bu 3 sene içinde baya atama olucakmış bu döneme yetişmek istiyorumm :) başkent üniversitesinde güzel sanatlar varmiki bi araştırıyımm çokk saoll tatlım

yiyesim geldi kız haritayı

benimde -özellikle ege ve akdeniz bölgesi- çok canım çekti

ptt düz memurluk diye biliyorum emin değilim ama düz memurluk ise çift yıllarda girmesi lazım:26:
ama kamu yönetimi okumuş bu sene KPSS A grubundan girip güzel bir puan alırsa kurumların açtığı sınavlara girebilir benim gibi

tam yemelik aynen gece kuşuyuz ben hiç hatırlamam erken yattığımı ama sizi burada 8 de filan görünce imrenmiyor da değilim bakalım ben de deniyim artık öyle yaparım yoksa vatandaşlık başıma bela olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…