- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
Ben hala uyumadım kızlar öğrenmeden davranışçı kuramlara başladım tepkisel, üst düzey ve ön koşullanma çalıştım. 104 soru çözdüm. Elimde bi örgü var ördüm ördüm söktümÇok vaktimi aldı ama bitircem bugün yarın. İyi geceler hepinize.
Evet canlar cevap a ama ben neden e yaptım neden bağlantı kuramıyorum hala
Kızlar şu soruya bir bakar mısınız yanlış yaptım ben ya:26:
Aşağıdaki gelişmelerden hangisi Milli Mücadele Hareketinin İstanbul Hükümeti üzerinde de bir güç olmaya başladığına açık kanıt gösterilebilir?
a-Damat ferit paşa hükümetinin istifa etmesi
b-Manda ve himayenin reddedilmesi
c-mustafa kemalin 9.ordu müfettişliğinden istifa etmesi
d-kuvayımilliye direnişinin başlaması
e-temsil heyetinin oluşturulması
herkes aynı kafadan ayol, ben de kocişi yolladıktan sonra buraya girdim hemen. sıcacık yatağım beni bekliyordu zira.. iyi ki varsınız kızlaaaarrr.. sedefcim gel şekerim ne demek nasıl istersin tostunu ? :101: bu arada gelişim ve coğrafya bitirenlere beni de ekle canım
nurtuba erken yatınca daha çok uyumak istiyor insan canım. benim için ideali saat:23.00 civarı...ama kalktığın saat de normal hani. benim eleman işe gitmese ben de 8civarı kalkardım heralde...
inşallah nilimmm, sende bu azim olduktan sonra bitmez mi hiççççsedefim bu ay şimdiye kadar bitenleri yazıyorum lütfen eklermisin
program geliştirme tümü cografya tümü ,türkçe sözcükte anlam cümlede anlam paragraf dil bilgisi
rehberlik çagdaş egtm anllayışı,reh giriş,hizmet türleri, iletişim becerileri
vatandaşlıktanda temel hukuk kavramları ,türk anayasa tarihi ve temel hak ve hürriyetler
ay sonu tamamen bitcek inşaallah
vuuu süpersin matematik canavarıhemen ekliyorum vatandaşlık için her akşam x yayıncılığı okumak istiyorum ben, hatta bi ara yapmıştım bunu ama ancak 1 hafta yapabildim, malum finallerim girdi araya, öyle olunca inan bana pekişiyo kuzum
bu akşam öyle bi giriş yapayım dedim, yarın da kısmetse 7 de kalkmayı düşünüyorum, ayy bu benim için bi ilk olucak heyecanlıyım
teşekkürler canımbende sabredip okumak istiyorum ama bi türlü yapamadım bakalım tekrardan denerim
çok güzel insan ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi oluyor 7 ile 12 arası gibi bir çok dersini halledebiliyorsun
Nette bunu gördüm kızlar çok güzeldi sizlerle de paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 612834
not: Resmin üzerine tıklayınca büyüyor:)
kitapselimizin branşı da işletmeydi sanırım o daha iyi biliyodur fingerimsedef okadar geç yatıp yine iyi kalkmışsın erkenden
ben 9 da kalktım derse oturdum
rehberliğin ilk konusunu bitirdim bi bakim dedim kızlara
2 gündür kafeye kahvaltıya gelemiyordum
yarın sabah 8 de geliyorum söz
lurci canım evet bende fen-ede. mezunuyum
zaten formasyon da onlara verilir.
eskiden kısa dönem dediğin formasyon parası yüksek olanlardı
sanırım başkent üniv. yine öyle
bir araştır istersen
buarada, sanırım çoğumuz öğretmeniz
kamuyönetimi mezunu arkadaşım ptt ye girmek istiyor
sizce çift yıllardaki sınav mı geçerli
bilgisi olan varmı aceba
off haritaya bakteşekkürler canımbende sabredip okumak istiyorum ama bi türlü yapamadım bakalım tekrardan denerim
çok güzel insan ne kadar erken kalkarsa o kadar iyi oluyor 7 ile 12 arası gibi bir çok dersini halledebiliyorsun
nette bunu gördüm kızlar çok güzeldi sizlerle de paylaşıyım dedim
Eki Görüntüle 612834
not: resmin üzerine tıklayınca büyüyor:)
kızlar rehberlik ve türkçeden bugünlük çalışacagım konuları bitirdim
vatandaşlıktanda yasamayı bitirip komşuma gezmeye gidecem
eşim okulda nöbetçi bugün akşamada sizinleyim gr iyi çalışın kendinize iyi bakın
lurci canım evet bende fen-ede. mezunuyum
zaten formasyon da onlara verilir.
eskiden kısa dönem dediğin formasyon parası yüksek olanlardı
sanırım başkent üniv. yine öyle
bir araştır istersen
yiyesim geldi kız haritayı
kitapselimizin branşı da işletmeydi sanırım o daha iyi biliyodur fingerim
ilk gün böyle olmak zorundaydı, erken yatsam da uyuyamazdım, çünkü ben kendimi bildim bileli geç yatar geç kalkarım, uyumayı çok severim aslında gece hiç uykum gelmez ama gündüz öğlene kadar uyumaya bayılırım. aslında toplasan öyle de böyle de 8 saat uyumuş oluyorum, benim tek yapmam gereken uyuduğum ve kalktığım saati geriye almak
off haritaya bak
bugün ben de onu fark ettim canım, sabah geceden daha verimli geçiyo, gece 12-4 arasıyla sabah 8-12 arasında çok fark oluyo, sabah için zorlıcam kendimisen de benim gibi gece kuşlarındansın seni de sabahları görmek istiyorum burada
canım o defteri komidinin üstüne koy, gece uyumak için yatağına girdiğinde al eline defteri okumaya başla, okuyabildiğin yere kadar oku. her gece bunu yap, ama hep en başından başla okumaya. tabii gittikçe konular artıcak, o zaman da ünite başlarından başlayıp haftada 1 gün en başından alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?