2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

esasiciliği biliyorumda disiplin denince çeldiriyo o nedenle kafam karıştı disiplinci katılım yazılınca tamam canım teşekürler
bütün yayınlarda yer işgal etsin diye konulan sorular var takma

esasiciliği biliyorumda disiplin denince çeldiriyo o nedenle kafam karıştı disiplinci katılım yazılınca tamam canım teşekürler
bütün yayınlarda yer işgal etsin diye konulan sorular var takma

bugüne kadar 7iklimi çok beğendim canım, onda da senin sorun gibi çeldiriciler çok iyi, soruyu dikkatli okumayı gerektiriyo.

yok nilim değil

firarperestim ben de aynı senin gibiyim uyku konusunda, ama bugün bi dönüm noktası yaptım hayatımda ve 8.30 kalktım seni de tatil dönüşü o saatlerde bekliyorum

İnşallah canım ya mutlaka değiştiricem ben de bu düzeni. Yoksa hiçbir şey yetişmiyo canım benim Benim bi ara kötü bi dönemim oldu ondan biraz garip oldum ben hamileydim bebeğimi kaybettim geceleri uyuyamıyorum ondan beri. Kafam hep dalgın, öyle işte

Canım bence de D a'daki katılımcı disiplini katı disiplin olarak mı okudun acaba? Esasicilikte öğrenci pek özgür değil öğretmen ne veriyorsa onu almak zorunda diye düşün. Hatırlıcam diye zorluyorum kendimi ama pek hatırlayamadım açıklayamadım o yüzden kusura bakma.

ahh kıyamam canım benim yaa biraz klişe olucak ama bildiğim kadarıyla yeni evli sayılırsın, yine olur bebişiniz. tabii bekara karı boşamak kolay derler ya ben ne kadar seni anlamaya çalışsam da anlıyamam. üzülme desem de bi işe yaramaz biliyorum. ama şöyle düşün. ben üzüldüğüm zamanlar böyle diyorum kendime ve işe yarıyo. ''bu sadece bi süreç, yaşanması gerekiyodu ve süreç başladı, yaşandı, bitti, ve şimdi bu sürecin son tiktaklarını yaşıyorum, unutulmıcak ama geçicek, şu an duyduğum acı hafifleyecek, gitgide azalacak ve boşluk yeniden doldurulabilecek, ve yalnız değilim, yaşadığımı yaşayan binlercesi vardır, onlar bi şekilde hayatlarına devam edebiliyolarsa, ben neden edemeyebilirim ki?''

Son düzenleme:
kızlar rehberliğin ilk ünitesi tamamdır + 100 soru çözüldü
artık yatağıma geçiyorum, vatandaşlık okuyucam
iyi geceler tatlı rüyalar
sabaha görüşmek üzere, kim önce açarsa çayı koyuversin ocağa

afferim sana ben 200 soru dedim ama ancak 100 soru çözebildim halay ekibini dagıtın :111: :111: :111:
ben niyetliyim canım yarına inşaallah cafeyi açsamda çayı koyamam
herkese iyi geceler yarın gr

bugün eşimi gönderince uyumadım
çünkü uykumu aldım :)
evimi topladım, üzerimi değiştirdim
pijamalarımdan kurtuldum
çok hafif bir makyaj yaptım, parfümümü sıktım
aldım kahvaltılık gevreğimi geldim kafeye
açtım önüme rehberliği, ama kimseler yokmu ne
yalnız yalnız da oturulmazki ama

günaydın kızlar
kendimi zorladım 6 da uyandım
birkaç test çözdükten sonra şimdi çorbamı içtim dersin başına oturdum

not: bir de şu balyoz soru bankasını demiştik, hakan dedenin facebook sayfasını biraz daha inceledim
her kitabın soru bankası olacakmış tek tek satın alabilecekmişiz.

gunaydın finger bende geldim kahvaltı yapmadım canımda istemiyor
biraz soru çözeyim belki acıkırım

günaydın kızlar ben de geldim
bu sabah kendimi açmakta çok zorlandım. gece daha da erken yatmalıyım
bi de kızlar kalkınca ben de alışık olmadığım için herhalde hafif bi mide bulantısı oluyor, kahvaltı da canım istemiyor, ben en iyisi cafemizden 1 bardak meyve suyumu alayım
bugünkü planlarım efendim
pg, tarih ilk ünitelerinden test çözülecek
matematik problemlere başlanıcak
ee bi de şu öyt neymiş neyin nesiymiş, ona başlıyayım bari

not: kitapseli, kendim gibi bi uykucuyu daha burada görmek, hele ki 6 da kalkmışsın, beni çok mutlu etti

hadi kızlar hepimize kolay gelsin

afferim sana ben 200 soru dedim ama ancak 100 soru çözebildim halay ekibini dagıtın :111: :111: :111:
ben niyetliyim canım yarına inşaallah cafeyi açsamda çayı koyamam
herkese iyi geceler yarın gr

Allah kabul etsin nilim
halay ekibi dün yoktu sana, ama eğer bugün 200 soru yaparsan sana benden hem halay ekibi hem de ohh yandan dansı
şekil a:

Allah kabul etsin nilim
halay ekibi dün yoktu sana, ama eğer bugün 200 soru yaparsan sana benden hem halay ekibi hem de ohh yandan dansı
şekil a:

amin inş. canım. benimde bugünkü planım vat. dan yürütme
türkçeden ve rehberlilten planladıgım yerler
veeee sedefimin hedef koydugu 200 soru
halay ekibinin yanına yandan dansı süper gitmiş
neyse ben kaçar kızlar çokkk çalışmam lazım çokkk

dün akşam 23:00 gibi yattım canım telefonu kendimden uzak bir yere koydum yoksa alarmını direk kapatıyorum birkaç güne bünyemiz alışır gibime geliyor kendimizi zorlayıp kalkalım dün dışarı çıkıp reçeteli soru bankası aldım bende şimdi ona başladım 2 sayfa konuyla ilgili anlatım ve örnek sorular veriyor sonra da testlere başlıyor çok sevdim bugün yaklaşık 500 soru çözmek istiyorum inşallah

kızlar benim de bugün çok çalışmam lazım dün çalışmam gerekenleri tamamalayamadım bugüne sarktı ve liste coştu
şimdi başlasam gece 1 de anca biter
ara sıra rapor veririm
akşam görüşürüz canlarım öpüyorum

aa çok güzelmiş kitapselim yayınevi ne kitabın? ya ben de akşam 7 ye kurmuştum alarmı; ama yine kapadım sanırım, 2 oldu hep 7 de çalanı kapatıyorum, iyi fikir en iyisi dediğin gibi uzağa koyucam ben de akşama. sonra 8.30 da kendiliğimden kalktım, belki de dünün alışkanlığı oturdu bile zaten uyuduğumuz saatler gene aynı olucak, tek farkı erken uyuyup erken kalkmak

pg nin ilk ünitesini bitirdim 30 sorucuk çözdüm ilk üniteden başka testim kalmamış

X Yayıncılık böyle testlerin yanlarına kapsül bilgiler de koymuşlar çok şeker mutfağa koydum telefonu odamda olunca bile gidip kapatıyorum tekrar yatıyorum en iyisi başka bir odaya koymakaynen hala saat 12ye gelmedi yorulmadım da
benimde ilk 100 soru bitti

canım bu reçeteli soru bankası kapsül diye mi ne geçiyor demi kitap kapağında kapsüller ver reçete falan filan yazıyortarih mi sadece birde canım ay biz senle x yayıncılığı zengin edicez bu gidişlealsam mı acaba yoksa balyozu beklesem mi bilemedim ya kararsız kaldım:44:bende dün ölçme çalıştım bugünde rehberlik çalışacağım kızlar bir türlü coğrafyaya giremiyorum ya korku oluştu resmen coğrafya çalışmamak için varya aklımd ahiç olmayan derslere çalışıyorum, üstelik coğrafyanın bitmesine 3 hafta kaldı ben daha ekimden beri sadece bir kere çalıştım dövseniz mi acaba beni
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, akşam biraz dersi kenara bırakıp dua edelim birbirimize

evet canım iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş atasözünden yola çıkmışlar genel yetenek genel kültür bütün dersler içinde kenarlarındaki kapsülleri kesip yanınızda taşıyabilirsiniz demişler ama bu kitaba kıyamam çok tatlı aynen ya ama hakan hoca fanıyım ben balyozu alırsam sadece tarih kitabını alırım diğerlerinden yeterli kaynağım var sende istersen bir incele kitabı beğenirsen, çözmeye fırsatın olursa al bu arada sizin için eğitim bilimleri de var aklında bulunsun

bende coğrafyayı bi kere tekrar ettim simdi soruları çözmeden önce haftasonu yine tekrar başlayacağım sende bu ara sıkıcı olsada bir tekrar et ondanda az soru çıkmıyor hani:26:

seninde kandilin mübarek olsun, edelim edelim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız

Hayırlı sabahlar kızlaaaar.. maşaAllah cafe açılmış, mis gibi mööö sesleri duyuluyor Rabbim zihninize bereket versinn benim eleman bugün de geç gitti işe, sabah namaza kalktım sonra amaaaaaan dedim yat boşver, her gün 6da hortlamaktan gına geldi artık ayol 9 gibi kalktım kahvaltısnı hazırlayıp yolladım sevdiceğimi, sonra evi süpürdüm, banyoyu temizledim vs yani işlerimi bitirdim veee tüm gün benimmm "möö"lemeye hazırımmm

bugün prog.gel.'ye başlayıp kitabı yarı edeceğim inş.. sonra da gelişim ve coğ.'dan soru çözmeyi planlıyorum...kızlar bir de okul müdürlerini valiler atayacak artık, genel kurmay başkanlığında da değişiklik olacakmış söylentilere göre, cumhurbakşanının da başkomutanlık sıfatı kaldırılabilirmiş takipte olun.. o kadar yasama-yürütme-yargı çalıştık arkadaş şimdi mi değiştirilr bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…