kuzum buradaki dostlara katılınca insan kendini yalnız hissetmiyo, sanki kaltığımda gerçekten de cafedeymişim de birlikte kahvaltı edip sessiz sessiz ders çalışıyomuşuz gibi geliyo, onlar sağolsunlar, onlar olmasa ben asla kalkamazdımbenimde -özellikle ege ve akdeniz bölgesi- çok canım çekti
ptt düz memurluk diye biliyorum emin değilim ama düz memurluk ise çift yıllarda girmesi lazım:26:
ama kamu yönetimi okumuş bu sene KPSS A grubundan girip güzel bir puan alırsa kurumların açtığı sınavlara girebilir benim gibi
tam yemelikaynen gece kuşuyuz ben hiç hatırlamam erken yattığımı ama sizi burada 8 de filan görünce imrenmiyor da değilim bakalım ben de deniyim artık öyle yaparım yoksa vatandaşlık başıma bela olacak
tarihim berbat aslında bunu nasıl açıklayabilirim bilmiyorum tubişim ama şöyle düşündüm, milli mücadele hareketleri büyümüş öyle büyük bi güç olmuş ki ist hükümeti daha fazla direnememiş ve adam en sonunda pes etmiş bu güç karşısında. soruda hangisi açık olarak gösterir diyo. şimdiki iktidar partilerini düşün. örneğin başımızda x partisi var, y partisi öyle güçleniyo ki, x en sonunda istifa etmek zorunda kalır.
biliyorum çok saçma bi açıklama oldu
canım çok açık aslında cevap o dönemin gelişmelerini bilmen ve mantık yürütmen yeterli soruna tekrar bakıp açıklma yapmaya çalışacagım tubishhhim
slm kızlar rehberlikte bugün 4 ünite bitirdim
ve 100 soru çözdüm
yarın inşallah diğer 4 üniteyi de bitirirsem
bir dersi 2 yada 2 buçuk günde bitirmeyi planlıyorum
olmadı 3 gün sürsün
ama belli olmuyor bişeyler çıkıyor vs.
akşamda artık kitabımı okurum, bugünde vicdanım rahat uyurum
kızlar rehberlik ve türkçeyi iyiki sabah bitirrmişimyasamanın yarısında kadım şimdi bitirmek istiyorum ama uyuşukluk uyku bastırıyo:44: kocişim evde olaydı kafasını ütüler açılırdım psikolojim parçalı bulutlu bu ara ha bire küsüyorum adama
neyse akşama da hedefim 200 soru 100 eb 100 gkgy ulaşırsam hedefime halay ekibini kurun geliyorummm
canlarım şunda takıldım :44:
Eki Görüntüle 613462
firarperest'cim neden böyle geç yattın? bugün mayışık olmazsın inş..erken kalkamama sorunun mu var geceleri mi çalışıyorsun şekerim?
canım cevap A mı:44:
sedef corafya sorusu 1 ve 3 sanırım, enleme göre baktım saatler güneyden kuzeye azalıyor o cepte, birde bulutluluk oranına baktım o da güneşlenme süresiyle ters orantılı en çok bulutnama karadenizde en az akdenizde, ama yer şekilleriyle alakası yok, cevap inşallah 1 ve 3tür ya bunalımlara giricem yoksa
yerşekilleri ile ilğili hiç bi ipucu yokki orda haritya göre yorum yapmıcaksak süs diye mi koymuşlar
kızlar bi sorum var bakarmısınız programdan
esasiciliği benimseyen bir ögretmen ,aşa.davranışlardan hangisi özellikle beklenir ?
A) ÖGRETİM ORTAMINDA KATILIMCI DİSİPLİNE ÖNEM VERME
B) TOPLUMDAKİ TÜM ÖGRENCİLERİN GELİŞİMİNE KENDİ ADINA KATKI SAGLAMA
C) ÖGRENCİLERİN KENDİ DEGERLER SİSİTEMİNİ ÖZGÜRCE GELİŞTİRMELERİNİ SAVUNMA
D)ÖGRENCİLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN SIKI VE ZORLU BİR ÇALIŞMA PROGRAMI UYGULAMA
E)YARDIMA GEREKSİNİMİ OLAN ÖGRENCİLERE YARDIM ETMEVE ONLARIN KİŞİLİK GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMA
yerşekilleri ile ilğili hiç bi ipucu yokki orda haritya göre yorum yapmıcaksak süs diye mi koymuşlar
kızlar bi sorum var bakarmısınız programdan
esasiciliği benimseyen bir ögretmen ,aşa.davranışlardan hangisi özellikle beklenir ?
A) ÖGRETİM ORTAMINDA KATILIMCI DİSİPLİNE ÖNEM VERME
B) TOPLUMDAKİ TÜM ÖGRENCİLERİN GELİŞİMİNE KENDİ ADINA KATKI SAGLAMA
C) ÖGRENCİLERİN KENDİ DEGERLER SİSİTEMİNİ ÖZGÜRCE GELİŞTİRMELERİNİ SAVUNMA
D)ÖGRENCİLERİN BAŞARILI OLMASI İÇİN SIKI VE ZORLU BİR ÇALIŞMA PROGRAMI UYGULAMA
E)YARDIMA GEREKSİNİMİ OLAN ÖGRENCİLERE YARDIM ETMEVE ONLARIN KİŞİLİK GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMA
ben d diyorum canım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?