2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

cnm dün ben nt ye gittim ve baktım çok kararsız kaldım.hem modüler set olarak dediğin gibi 5 li set var hem de uzman kariyerin tarih coğrafya vatandaşlık öğreten tek tek satışı olan kitapları vardı.şimdi düşünüyrm 5 li set mi alsam yoksa tek tek mi acaba hangisi daha iidir. setleri çözdükçe düşüncelerini paylaşırsan sevinirim

arkadaşlar ayrıca kitapseç te de indirimli kitaplar oluyor.ben ordan da vatandaşlık konu anlatımları almştım 2 gnde elime ulaştırdılar.

günaydınlar efendim daha pek kimse teşrif etmemiş cafemize 9buçukta uyandım soru çözdüm data nüfusun sorularıda bitti şimdi bölgeler ve ekonomik cografya kaldı umarım o da biter tatildeyken . uzman kariyeri arkadaşım çok metetti o nedenle ve elimde ki olmayan kaynaklardan oldugu için aldım çözdükçede paylaşıcam inş. yorumumu .hepinize iyi çalışmalar.ben kayınvalidemlerde bile gelin olarak çalışabiliyosam siz hiççççç bahane uydurmadan çalışın bakalım.raporları bekliyorum neler bitecek bugün yazın tamam mı

Son düzenleme:
günaydın güzeller
sabah vatandaşlıktan idare hukukunu bitirdim 30 soru çözdüm 20 soru daha var
öğleden sonra da yds sınavına çalışacağım

selam güzellerim, şekerlerimmm... 1 haftadır çok hastayım yatak döşek yatıyorum, ateşler içinde kıvranıyorum.. anacığım geldi küçük kardeşimle tatil diye güya, bana bakıyor kadıncağız günlerdir ayakta dua edin nolur iyileşeyim hemen, ders de çalışamıyorum tabiki..doktora gittim ama ilaçları da yutamıyorum hamilelik şüphesinden dolayı, iyileşemiyorum o yüzden bir türlü.. bi iyileşsem de derslerime çalışabilsem hemen... neyse canlarım, eminim hepiniz tam gaz çalışıyorsunuzdur, Rabbim zihin açıklığı versin inş. hepinize, öpüyorum hepinizi güzellerr...

cnm ben de geçen hafta yargının denemesine girdim durumum vahim gerçektn morelim baya bozuldu.ama ne yapalım yılmadan inşallah devam...

merhabalar ben de yargının türkiye geneline girdim ve özellikle egitim berbatttıııı nasıl moralim bozuk anlatamam
kızlar ben geçen de yazdım ama pek kimse görmedi umarım bu defa cevaplayan olur
şu program geliştirmeye nasıl calısıyorsunuz yaa bi akıl verin ben konuyu calıstıgım halde dersaneye gittiğim halde cok yanlısım cıkıyo porgram geliştirmeden

slm kızlar.geçmiş olsun tusunadem en kıa zamanda iyi ol inş. ve bebiş haberini ver bize :)))
şu saat itibari ile 230 soruyu devirdim kısmetse 60 soru daha çözecem
programın anahtarı tekrar canım

evt cnm gerçekten zor bi denemeydi ben gygk den girdim.benimde çok yanlşlarım var bol soru çözmek yeterli olmaz mı acaba?

soru:yeraltından çıkan sıcak sulardan ve buhar gücünden yararlanarak elde edilen enerjiye jeotermal enerji denir.
Türkiye de jeotermal enerji aşagıdaki verilenlerden hangisinde kullanılmaz?
a konsevecilik
b seracılık
c konutları ısıtma
d kimya sanyi
e enerji üretimi

evet kızlar cevaplarınızı alabilirmiyim?

cevap a mi canim

cevap c mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…