merhaba kızlar
yine koptum iyice.. ben ne zaman çalışmak istesem hep bişey çıkıyor
bu ara tatil boşa gitti resmen
haftasonu dershanem vardı, dershaneden çıkınca cmt ve pazar akşamları deneme çözdüm. çözmek zorundaydım çünkü dershanenin tg si, dershanede çözemedim, bi akrabamızın sözü vardı o yüzden evde çözdüm. deneme çözünce konu çalışmaya hal kalmadı
pzt sabahı bi yakınımızın ölümüyle uyandık. dün çok üzüldük. bütün gün koşturmaca vs.
10 gün teyzem bizdeydi bildiğiniz üzere, geçmiş olsuna bir sürü insan geldi. dün de cenaze.. sağlık her şeyin önüne geçiyor işte.. yapıcak bişey yok
ama ara tatilde başka planlarım vardı onları yapamamanın stresine girdim kızlar..
bugün okul kaydımı yaptırcam biraz işim var
gelince çalışıcam Allah kısmet ederse
selam kızlarsizlere bir şey sorucam dersaneye gidenler defter tutanlar biraz garip olucak ama benim için önemli, eğitimi tek deftere yazıyorum geriye 2 ders kaldı gelişim ve program bu iki ders için ne kadar yazılır kızlar ikisi için ayrı ayrı söyleyebilirseniz daha iyi olur benim için, programda çok yazılıyormuş sanırım ama gelişim öğrenme kadarmış galiba
sayfaları takip edemedim bir ara türkmengelini yazmış galiba maşallah güzel gidiyormuş çalışmalarıbirde şimdi sedefinkini gördüm canım başınız sağolsun allah rahmet eylesin, planladığın gibi olmamış uzun plandan ziyade günlük plan daha yerinde olabilir strese girmezsin hem bunu da ben diyorum ya ne deyim
saol sedefim ya bende pgye 80 sayfa ayırdım gelişimede 50 sayfa ayırdım daha da sayfa kalmadı defterdeallahım ne olur başka defter kullandırtma bizlere tek ve son olsun rabbimmm ay canım benim ya seni çok iyi anlıyorum bizde de sürekli misafir vardı bende çalışamıyordum düzenin bozuluyor aslında yakın olsak bir ev tutsak ama yemeği falan bize biri yapsa of ne çalışırız yaa çalışan birilerini gördükçe daha çok motive oluyorsun 2 kat performans gösteriyorsun yurtta kalanlar bu açıdan şanslı
ya bu arada yeni gördüm önceden var mıydı kız ben yeni farkettim sen sözleniyo musun bakıyımmmmm
ah bebeğim ya kıyamam sana ama öyle deme çalış sen çalışabildiğin kadar
canım çoookk eskiden koyduğumuz bi söz tarihi oben de çizelge yaptım. ama büyük ihtimal olmıcak. 10 haziranda düşünüyoduk ama sınav öncesi ben gergin olurum o yüzden istemiyorum, ondan sonra da ramazan giriyo, ramazanda zaten olmaz, onura kalsa olurmuş, iftardan sonra saat kaç oluyo zaten imkansız. büyük ihtimal ramazan bayramında sözleniyorum
iyi yapmışsın canımGünaydın kızlarrrrrrrrrrrr
Rutine bağladım bugün de 8 gibi kalktım bişeyler atıştırdım 8,30 gibi oturdum prgram tekrarı yapıyorum yaklaşık 130 soru çözmüşümmm
canım leylas nişanlanalı baya oldusedefcim hadi hayırlısı olsun diyelim:))
leylasscım sende nişanlanmışsın bende yeni mi farkediyorum sizde hep var mıydı ki acaba:44:allah tamamına erdirsin inşallaahhhh
bende sizden özendim kızlar işe girmeye şu kadar kaldı diye çizelge yapıyım ama istediğimizi yazabiliyor muyuz?ben onla uğraşamam ama ilgisi olan varsa onu da eklesin güzel olur
coğrafyadan nüfusa geldim bugün nüfusuda bitiririm inşallah ama bu kezde tarihten geri kaldım bu nasıl bir şey ya:26:
inşallah canım Rabbim tamamına erdirsin
bu arada ozlemişim ben seni :)
sedefcim hadi hayırlısı olsun diyelim:))
leylasscım sende nişanlanmışsın bende yeni mi farkediyorum sizde hep var mıydı ki acaba:44:allah tamamına erdirsin inşallaahhhh
bende sizden özendim kızlar işe girmeye şu kadar kaldı diye çizelge yapıyım ama istediğimizi yazabiliyor muyuz?ben onla uğraşamam ama ilgisi olan varsa onu da eklesin güzel olur
coğrafyadan nüfusa geldim bugün nüfusuda bitiririm inşallah ama bu kezde tarihten geri kaldım bu nasıl bir şey ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?