tünaydın kızlar, anca kalktım anca kahvaltı ettim..
dün kkda inanılmaz şeyler yaşadım.. çok geç yattım, hala bile sindiremiyorum olanlarıdaha önceleri çok sık takıldığım uzun süreli ilişkiler topiğinden, çok sevdiğim bi arkadaşın, meğer ne kadar yalancı biri olduğunu gösterdi kazen bize. ki kızla yaklaşık 2 yıldır konuşuyoduk, bazen çok saf oluyorum sanaldan da olsa o kadar güvenmişim ki ona.. çok üzüldüm çok
neyse kızlar hepimize kolay gelsin
dün kuzey güneyden sonra çözemediğim testlerimi çözmeye başlıyorum
3 te sevdicekle doktora gidicez, hemen başlıyorum
sedef şu intıhar edecegım dıyen kız değil mi? bende sonucu cok merak ettım ya yalanmıymış?:44:
çok telaşlandım ne yapacagımı şaşırdım..kız öyle söyleyınce..
sedef şu intıhar edecegım dıyen kız değil mi? bende sonucu cok merak ettım ya yalanmıymış?:44:
çok telaşlandım ne yapacagımı şaşırdım..kız öyle söyleyınce..
hepsi yalanmış canım,kazen ortaya çıkardı. 5 tane üyeliği varmış, annelerle ilgili bi başlık vardı onu da o açmış, kazen okulunu vs. biliyomuş, yarın okuluna gelicem falan dedi. akşam kazenle konuşmuşlar ve kazenden berceste olan üyeliğini geri istemiş, akşam topiğe geldi, ben şizofrenim vs. zırvaladı. şizofren olduğuna da inanmıyorum. şizofren olsaydı ki bana göre eğer şizofrense bütün bu yaptıkları çok ağır şeyler, bu kadar ağır bi vakaysa da klinikten çıkarmazlardı onu, ve biz onunla uzun süreli ilişkiler topiğinde yaklaşık 2 yıldır konuşuyoduk. neler neler paylaştık. ablam öldü demişti, onunla birlikte biz de üzüldük, belki de ablasının öldüğü de yalan.. en son sevgilisiyle birlikte olduğunu bütün ayrıntılarıyla anlatmıştı. ve ona bu kadar özelini anlatma diyenlere şiddetle karşı çıkmıştı, üyeliğinin iptalini istemişti. şimdi de gelmiş o yazılanları sevgilimin ev arkadaşları yazmış ben yazmadım diyo. diğer üyelikler benim değil arkadaşlarımın diyo. ama yazma biçimi bile aynı, kazen hepsi aynı pcden girilmiş dedi, hepsi o belli. bence şizofreni değil, onun ilgi hastalığı var, dikkat çeksin herkes onunla ilgilensin vs. daha bir sürü çelişkiler var. madem şizofreni ailesi nasıl bırakır onu, yurtta kalıyodu. ben onun dediği hiçbir şeye inanmıyorum artık. eğer gerçekten şizofreniyse ve ben onun günahını alıyosam da Allah beni affetsin ve Allah ona acil şifalar versin.
cornella, sana ulaşmaya çalışıyorum bana bi mesaj atabilir misinn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?