Yaaa ben sıyırdım sıyıracağım.Durup dururken ağlıyorum. Ne kadar çalışsam da yetmiyor,hep az geliyor. Yemek yemek,dinlenmek bile vakit kaybı geliyor bana. 250-300 sorunun altına inmiyorum günde ama yetersiz geliyor.
Sevdiceğim iki yıldır atanamıyor,15 saat uzaktayız.Bazen hiçbir şeyden umudum kalmıyor,nereye başvursak hep torpillileri aldılar.
Yaa yazmak istediğim çok şey var ama toparlayamıyorum.
Psikiyatriste gidiyorum 2-3 aydır,hap kullanıyorum,bu stres beni öldürecek.
merhaba kızlar,
ben konuları x yayıncılığın KPSS defteri ders notları yayınından çalışıyorum. sizce yeterli olur mu :26:
merhaba canım, sadece o kaynak yeterli olmaz çünkü o özet daha çok ve önemli yerleri almadığı da oluyor canım
hadi yabaşa kaynaklara da bakayım o zaman :44:
iyi akşamlar kızlar nabersiniz.geldim evimdeyim en kısa zamandada aranızdayım .alıngan deilim ilgilenin istedim ondan sitem ettim size bu arada data cografya bitti 1 haftalık tatilde .
tebrik ediyorum
data coğrafya hakkında ki fikirlerin neler?
sonuçlar nasıl?
yorumlarını merak ediyorum:44:
günde en az kaç saat çalışmalıyız sizceben pek çalışamıyorum da :26:
günaydın kızlar
hoşgeldin Nil'im tatil falan demeden soru çözüp kitabı bitirdigin için tebrik ederim seni
bende uzman kariyerin eğitim sistematik soru bankasının denemelerine geldim onları da çözüp kaldırmak istiyorum
hoşbuldum nurtubam teşekür ederim kayınvalidem hiç bi iş yaptırmayıp aman sen sorularını çöz diye gazı verince her fırsatta çözdüm bitirdim çok şükür .bu yıl anladımki hep bahane üretmişim o oldu çalışamam bu var çalışamam diye insan isteyince bi yolu bulunuyomuş . uzman kariyer hakkında yorumlarını bekliyorum. dün elimdeki kaynakları listeledim tabi uzun zamandır kpss ye girip kaynak alıp biriktirince elimde yıgınla kaynak çıktıaylara dagıtıp hepsini bitirmeliyim Allahın izniyle. bu sene temmuza kadar bu gazla gidersem kazanmayı bırak derece yaparım yahuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?