2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

selam kızlar, dershanede denemeler var yetişemiyorum hızlarına bi de her güne etüt koyuyolar eve gelince pert oluyorum o yüzden bek gelemiyorum cafemize
kötü geçen denemem açıklandı. sıralama olarak iyiyim ama netlerim ve puanım çok kötü sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
dün ve ondan önceki gün 7 iklimden pg çözdüm hep. pgden 1 ünitem kaldı kızlar bitiyo artık 1 ders 1 derstir
kızlar bize dershaneden aç soru kapa konu diye bi kitap verdiler, ben çok beğendim tavsiye ederim, tekrar amaçlı çözücem onu da. 7 iklim bitince. bi bitseeeee
hepinize kolay gelsin canlarım

nilimm seni tebrik ederim bi insan kaynana yanında bile çalışabiliyosa her koşulda çalışabilir bence
ben de dershanede coğrafyada biraz daha ilerledikten sonra datayı alayım belli ki memnun kalmışsın

uzmanın sistematik soru bankası gy gk kısmı var bende. sorular güzel.. kolaydan zora gidiyo, en sonunda da karma sorulara yer vermiş. testlerin bazıları cevaplı bazıları çözümlü.
ama uzman kariyerin öğreten soru bankaları var, ben de tarih ve coğrafyası var. onlar daha güzel

nilim benim bu hafta sabahları hep etütüm oldu, eve gelince de yatış yaptım o yüzden pek giremedim

leylasım ben de öyle düşündüm boşverdim ayrıca açıklandı sınav. çok üzülmüştüm ama şunu fark ettim bi tek bana zor gelmemiş sınav, herkesin kötü
merhaba kızlar,

ben konuları x yayıncılığın KPSS defteri ders notları yayınından çalışıyorum. sizce yeterli olur mu :26:

yeterli olmaz ilkaycım. bi konu anlatımı da al derim. eğer diyosan ki x den çalışıp testlerin çoğunu çözebiliyorum o zaman alma. ama baktın gördün iyi bildiğin konuda bile hep yanlışların çıkıyor veya bilmediğin kavramlarla karşılaşıyosun, o zaman mutlaka konu anlatımı al, konu anlatımı da 7iklimi öneririm

ahh kızlar ahh ne kadar uzak kaldım sahalardan farkındasınız dimi
bugün akşama kadar dışardaydık
yarın temizlik vs. yapcam yine çalışamam
o bu değilde kayınvalidem ve peder geliyor
bu sefer hiç çalışamam heralde
ilk gelişleri stres oldum valla offf
daha yeni gönderdik misafiri zaten
saf kocam hemen çağırdı
ay insan bir hafta bekler hiç olmazsa
azcık des çalışsaydım
oooooooyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy

iyi akşamlar kızlar nabersiniz.geldim evimdeyim en kısa zamandada aranızdayım .alıngan deilim ilgilenin istedim ondan sitem ettim size bu arada data cografya bitti 1 haftalık tatilde .

nilcim bu aralar herkes dağıldı zaten
depresyonda olanlar, dersten kopanlar, sedef gibi nefes alamayanlar vs. derken
topik havasını kaybetti
inş. sabah buluşmalarında toparlarız
tabi misafirden oturabilirsem

teşekür ederim sedefçim .aynen öyle hiç bi koşulu tanımam ben
şaka bi yana ilk soru çözcem dediğimde kaynanam surat yapsa çözmezdim saolsun sen çalış ben yaparım dedi her işi e eşimde ses çıkarmayınca kolayca bitti yapacak bişey olmayınca irem ve data yı tavsiye ediyolar canım iremin tarih datanın tarihi çözmüştüm önceki yıllarda cografyalarıda iyidir bence al.uzmana diger ay başlıcam umarım begenirim. sabahları hiç deilse gün içinde ugrayın yaaa tadı kaçmasın bu topiğin ben çok seviyorum burayı senden Allah razı olsun iyi ki açmışsın

farkında olmazmıyız kimsecikler gelmez oldu tusunadede yok clemantine firarperest iklima ....
cuma yoldan geldi yorgundum bugünde akşama kadar yaptım temizliğimi bitirdim yarın başlıyorum inş. bu ay ilk hafta tatille geçti bi de ay 28 çekti plan iyice sıkıştı

Allah yardımcın olsun canım yorgun olmazsan gece çalış az da olsa misafir agırlamakla misafir gitmek aynı olmuyo hele de ilk kez geliyolarsa

aman sormayın yaa sabahın erkeninde burdalar hemde
daha kardeşimi bugün gönderdim, temizlik yapamadım
yarın kocişimin doğum günü, bide 14 şubat dersek
arkadaş 1 hafta sonra gelsenize
ya ilk kez geliyorlar bide kendi ailen gibi olmazki zaten
pek sohbetleri de yok
bari bıraksınlar beni bana da ders çalışsam

hayır beni gıcık eden eşim telefonda o gün soruyordu kaç gün kalcaksınız diye
yanlış duymadıysam 20-25 gün dedi kayınvalide
aha bu kız gibi oldu gözlerim
ama eşime de dedim ayıp sorulurmu öyle kaç gün kalcaksınız diye
o da planları ney onu öğrenmek için sordum dedi gerisi yok
yeni evlilerin evinde ne işiniz var o kadar offf offf
inş. şaka yapmışlardır
hayır eşimin şubatta ankarada toplantısı olsaydı bu misafirlik kısa sürecek nasıl olsa derdim
o da belli değil, allahım sen yardım et
istemediğimden değil ama insanın düzeni bozuluyor yaa
2 haftaya kadar eyvallah başımın üstünde ama 20-25 nedir yaa yuhh
annem babam geldi 5 gün kaldı gitti

valla bu yüzden içim sıkıntılı
düğün sırasında da bir gıcıklık olmuştu aramızda o yüzden de bayılmıyorum kendilerine
oooooooooofffffffffffffffff allahımmmmmmm
neyse eşimin hatır için

Son düzenleme:
fingerim Allah yardımcın olsun, gece onlar uyuduktan sonra 2 saat çalışsan olmaz mı? tabii çok yorgun olursun ama ne biliim erken yatarlar belki bi ihtimal
nilim tamam önce bi 7iklim eğitimi bitireyim, bi de uzmanın var gk gy onlar bittikten sonra dediklerini alırım sağolasın

evet bu topik iyi ki var, sizlerle canlandı ama ben tek başıma bişey yapamazdım, sizler iyi ki varsınız
ben malesef artık sabahları giremicem. çünkü haftaiçi 4 gün okulum var ve hepsi sabahtan akşamüstüne kadar
haftasonu da dershanem var o da sabahtan akşamüstüne kadar
bi pzt boşum onda da uyurum herhalde, çok zorlu bi dönem olucak gene, keşke 2. dönem bu kadar yormasaydılar bizi ama yapıcak bişey yok malesef. bi de staja köye gidicekmişiz sanırım, iyice gidicek günüm. 4. sınıfta her gün okul olur mu yaa vaktim olmuyo planladıklarımı yapamıyorum ama yine de salmıcam kendimi, elimden geleni yapıcam

merhaba kızlar size bir şey soracağım;
ben açıköğretim sosyoloji bölümü okuyorum son sınıftayım da temmuzdaki kpss'ye ben de girmek istiyorum
bir arkadaşım bu sene öğretmenler giriyor biz 2 yılda 1 gireceğiz diyor
sınava girip şansımı denemek istiyordum giremeyecek miyim bu sene?:26:
bana bilgi verir misiniz?:26:

neee 25 günmü bak bende oldum planını bozma izin iste çalışabilirmiyim kusura bakmayın diye yok diyecek halleri yok yüzsüz ol azcık kız çalış sende

merhaba, başlıgınız çok güzel vallahi çok kıskandım. birbirinizi motive etmek için harika bir yöntem.

ben kpss konusunda cok bilgisizim. birkaç soru sorsam bana yardımcı olabilir misiniz acaba? :26::26::26:

ben 28 yaşındayım. güzel sanatlar fakültesi seramik bölümü mezunuyum. seramik üzerine de yüksek lisans yaptım. ped. formasyonum ne yazıkki yok. şu an hamileyim ve yurtdısında yasıyorum.

burada cok fazla boş zamanım var cünkü çalışmıyorum. sorum şöyle;

1) ben hangi gruba dahil oluyorum acaba?
2) istanbulda atanabilmek için minimum kaç puana ihtiyac var?
3) hangi kurumlara atanabilirim?
4) yüksek lisansın herhangi bir faydası var mı :)
5) yaş olarak geç mi kaldım sizce?

nolur olumlu şeyler söyleyin morale cok ihtiyacım var calışıp birşeyler yapmak ve çalışmak istiyorum.
şimdiden çoook çok çok çok teşekkür ederim!!

bulancak28 fimolate canlarım malesef benim hiçbir bilgim yok
bulancak28 birileri 2 yılda bir giriyor ama o birileri kim bilmiyorum =(
fimolate Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin =)
kızlar dilerseniz bi başlık açıp sorabilirsiniz, ya da diğer arkadaşlar bilgileri varsa yardımcı olurlar.

nilim sabah çalışmaya başlamışsın kolay gelsin canım geç de olsa =)
fingerimiz girememiş, fırsat bulamadı herhalde :26: bence de çalışıcam deyip geçsin odaya, kızmalara hakları yok, eğer kızarlarsa da fingerim bil ki sen kötü bişey yapmıyosun, eşine de bu sınavın çalışmalarının ne kadar ciddi olduğunu anlat o da senin yanında dursun

ben dershaneden geldim. çokkk yorgunum biraz dinlenip ondan sonra pg yi tamamen bitirmeyi planlıyorum.1 konum kaldı. vatandaşlık da dinlemem lazım. uzaktan eğitimdeki kadından daha iyi anladım, dershanedekini ektim bi de matematik derslerine girmiyorum dershanede, ama evde de çalışmıyorum onda da baya geride kaldım, ona da bi ara bakmam lazım
haa bi de ölçmeyi de bitirmem lazım 2 konum kaldı

cok sağol canım :) insallah sağlıkla sıhhatle gelir bebişim daha yolumuz cok uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…