günaydın kızlar.sabahları neden yoksunuz buralarda :44:
teşekür ederim ehlimana. data cografyayı ben çok begendim. alanım sosyal oldugu için çözerken aşırı zorlanmadım.içinde baya seçici güzel sorular var testin yanısıra boşluk doldurma eşleştirme dogru yanlış vs. var bunlarda testten sonra renk katmış içine .daha öncede tarihini çözmüştüm o da güzeldi tavsiye ederim
leylasım ben de öyle düşündüm boşverdimBenim de kayınvaldemler gelicekti bugün ama hastalanmışlar hazırlık yapma durumum yattı tabi ben de oturmuş tarih çalışıyodum dersaneden arkadaşlar dersaneye gel burda çalışalım deyince bir de öyle deneyeyim dedim.Zaten hakan dede videomu izlemiştim milli mücadaele hazırlık dönemi.Beraber analiz edince daha faydasını gördüm kızlar.Arada arkadaşlarla çalışmak daha ii oluyor öneririm
Ayrıca sedefcim denemeler biizm moralimizi şimdilik bozmasın en azından mayısa kadar çünkü o zaman farklar belli oluyor diyor çoğu kişi
merhaba kızlar,
ben konuları x yayıncılığın KPSS defteri ders notları yayınından çalışıyorum. sizce yeterli olur mu :26:
iyi akşamlar kızlar nabersiniz.geldim evimdeyim en kısa zamandada aranızdayım .alıngan deilim ilgilenin istedim ondan sitem ettim size bu arada data cografya bitti 1 haftalık tatilde .
biz buldugu her fırsatta çalışanlardanız sanırımşaka bi yana bi saati yok bence ama en az 2 saat derim. ortalama 6 saat olmalı normalide eger yüksek puan istiyosa bölümün
nilimm seni tebrik ederimbi insan kaynana yanında bile çalışabiliyosa her koşulda çalışabilir bence
ben de dershanede coğrafyada biraz daha ilerledikten sonra datayı alayım belli ki memnun kalmışsın
uzmanın sistematik soru bankası gy gk kısmı var bende. sorular güzel.. kolaydan zora gidiyo, en sonunda da karma sorulara yer vermiş. testlerin bazıları cevaplı bazıları çözümlü.
ama uzman kariyerin öğreten soru bankaları var, ben de tarih ve coğrafyası var. onlar daha güzel
nilim benim bu hafta sabahları hep etütüm oldu, eve gelince de yatış yaptımo yüzden pek giremedim
geçen yıl 81di sanırım benim garantilemek için 84-85 almam gerek
ahh kızlar ahh ne kadar uzak kaldım sahalardan farkındasınız dimi
bugün akşama kadar dışardaydık
yarın temizlik vs. yapcam yine çalışamam
o bu değilde kayınvalidem ve peder geliyor
bu sefer hiç çalışamam heralde
ilk gelişleri stres oldum valla offf
daha yeni gönderdik misafiri zaten
saf kocam hemen çağırdı
ay insan bir hafta bekler hiç olmazsa
azcık des çalışsaydım
oooooooyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyy
farkında olmazmıyız kimsecikler gelmez oldu tusunadede yok clemantine firarperest iklima ....
cuma yoldan geldi yorgundum bugünde akşama kadar yaptım temizliğimi bitirdim yarın başlıyorum inş. bu ay ilk hafta tatille geçti bi de ay 28 çekti plan iyice sıkıştı
Allah yardımcın olsun canım yorgun olmazsan gece çalış az da olsa misafir agırlamakla misafir gitmek aynı olmuyo hele de ilk kez geliyolarsa
meyde branş neydi
aman sormayın yaa sabahın erkeninde burdalar hemde
daha kardeşimi bugün gönderdim, temizlik yapamadım
yarın kocişimin doğum günü, bide 14 şubat dersek
arkadaş 1 hafta sonra gelsenize
ya ilk kez geliyorlar bide kendi ailen gibi olmazki zaten
pek sohbetleri de yok
bari bıraksınlar beni bana da ders çalışsam
hayır beni gıcık eden eşim telefonda o gün soruyordu kaç gün kalcaksınız diye
yanlış duymadıysam 20-25 gün dedi kayınvalide
aha bu kız gibi oldu gözlerim
ama eşime de dedim ayıp sorulurmu öyle kaç gün kalcaksınız diye
o da planları ney onu öğrenmek için sordum dedi gerisi yok
yeni evlilerin evinde ne işiniz var o kadar offf offf
inş. şaka yapmışlardır
hayır eşimin şubatta ankarada toplantısı olsaydı bu misafirlik kısa sürecek nasıl olsa derdim
o da belli değil, allahım sen yardım et
istemediğimden değil ama insanın düzeni bozuluyor yaa
2 haftaya kadar eyvallah başımın üstünde ama 20-25 nedir yaa yuhh
annem babam geldi 5 gün kaldı gitti
valla bu yüzden içim sıkıntılı
düğün sırasında da bir gıcıklık olmuştu aramızda o yüzden de bayılmıyorum kendilerine
oooooooooofffffffffffffffff allahımmmmmmm
neyse eşimin hatır için
Tde öğretmenliği :) sizin neydi ?
bulancak28 fimolate canlarım malesef benim hiçbir bilgim yok
bulancak28 birileri 2 yılda bir giriyor ama o birileri kim bilmiyorum =(
fimolate Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin =)
kızlar dilerseniz bi başlık açıp sorabilirsiniz, ya da diğer arkadaşlar bilgileri varsa yardımcı olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?