2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar cafeyi ben kapatıp ben açmış durumdayım tekrar uyumazsam ki uyuyacam gibi :97:ölçmeden 3.bölüm mat dende 3 gün bitcekkk

günaydın Nil'im
ben de geldim çalışmaya başlıyorum tarih tekrarı yapıp biraz soru cozecegim
sonrasinda da öğrenme ve rehberlik soru çözümü var

günaydın Nil'im
ben de geldim çalışmaya başlıyorum tarih tekrarı yapıp biraz soru cozecegim
sonrasinda da öğrenme ve rehberlik soru çözümü var

maaşallah sana.bitirmediğin ders varmı nurtubacım benim ölçme yöntem var bitsede matenmatikle soru çözsem sürekl yaaa

maaşallah sana.bitirmediğin ders varmı nurtubacım benim ölçme yöntem var bitsede matenmatikle soru çözsem sürekl yaaa

türkçe matematik bir de vatandaşlık bitmedi Nil'im eğitim bitti şükür onu tekrar, soru cozme şeklinde yürütüyorum bu dersler de bitse rahatlayacağım

ahh ben ne bahtsız bedeviyim
evde misafir varken regl olursan
düşünün gerisini
oyyy allahım oyyy
bugün kitap okuycam
yarın sabah 8 de kafemizi açcam inşallah
nilcim bekle mesaj atıyorum

buarada lotus benim üst komşum
mesaj yazamadığı için topiğinizi kullanıyoruz
hakkınızı helal edin

Fingerrr,ewet kizlar hakkinizi hellal edin daha yeniyim mesaj atamiorm burayi isgal ediorum kuusura bakmayn

ahh ben ne bahtsız bedeviyim
evde misafir varken regl olursan
düşünün gerisini
oyyy allahım oyyy
bugün kitap okuycam
yarın sabah 8 de kafemizi açcam inşallah
nilcim bekle mesaj atıyorum

cevap yazdım fingerim bu aralar şansın süper kız ben kocamı evden kovacam elimden gelse git ders çalışacam diye sende kaynanada var sabah 8 de aç cafeyi ha her gün aç aç yoruldum kız .bu arada lotusla faceyi msn yi kullanınsana bacım bize sorun deilde editörler uyarabilir sizi yürüyün gidin layyynnn diye

Son düzenleme:

valla bu kadar olur dediğin gibi
ya ikimizde de face yok
arkadaş telden giriyor ondan msn de yok
hem canım burda da benim derdime yorum yazıyor oda bişey olmaz :)

fingerim lotusum konuşun tabii, başlığımız cafe zaten burada her türlü şeyi herkesle konuşabilirsiniz, topik sahibi olarak bundan rahatsızlık duymam, o yüzden modaratörler bişey demez
nilim sen anahtarı fingere ver bugün cafeyi kapatırken
fingerim ben de çatlarım ama neymiş o bana da mesaj at
nurum tubam maşallah kızzzz soru çözmek çok eğlenceli zaten
coğrafya nüfus çalışıcam şimdi fıstıklar öpüyorum hepinizi
dün sadece vatandaşlık 1. üniteyi bitirdim, biraz soru çözdüm ama vatandaşlık büyük dertti üstümde iyi oldu

sedefcim şu kadınlar kulubüne söyle 10 dk da bir mesaj uygulamasını kaldırsınlar
yeni nile mesaj attım o yüzden sana atmam için beklememiz lazım

sedefcim şu kadınlar kulubüne söyle 10 dk da bir mesaj uygulamasını kaldırsınlar
yeni nile mesaj attım o yüzden sana atmam için beklememiz lazım

valla ben de sinir oluyorum şu 10 dk işine, bekle bekle dur bir çok kişi rahatsız bu durumdan ama kaldırmıyolar

nilim az kaldı "bir derdim var" sayfasına düşecem sanırım
sana yazdığım mesajla malum olay tavan yaptı
sabır kalmayacak bende ama napcam bilemiyorum da
oooooooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bugün 9,30gibi kalktım biraz geç oldu ama gece uyuyamadım her ne hikmetse.Ne zamandır evle hiç ilgilenmiyordum annemde evde yokken biraz toparlayım evi şöyle dedim derken 12 olmuş saat oturdum ve programdan 166 sorumu çözdüm oh miss
Bu arada kızlar yeni yasada tercihlerimizde doğum yerimize atanamıyormuşuz haberi olan varmıydııı:44:

slm kızlar tarihi baştan tekrar ettim 170 soru çözdüm rehberliğe geçiyorum

finger sorun ne çok merak ettim ne bilmiyorum ama Allah sabır versin diyorum :116:

leylass böyle birşeyi daha önce duymadım umarım böyle birşey yoktur

kızlar an itibariyle program geliştirme bitmiştir
ohh bi eğitim dersi bitti
benim doğum yerim en batı zaten imkansızdı oraya atanmam

95 soru daha çözülüp cafe molası verilmiştir
Pg bitecekk inşallah belki gelişimi de tamamlarımmm

vatandaşlıktan 86, pg den 76 soru çözdüm
birazdan dışarı çıkıcam. gelince öğlende söyleyip de yapmadığım coğrafyayı çalışırım
bu hafta okula gitmicem geceler sabaha kadar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…