2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bugün pek çalışamadım ya ölçmeden ilk konular bitti istatistliğe az kadı öglen ev sahibimin kızı samimi arkadaşım o çagırdı annemlere geldim gel oturalım diye bıraktım gittim .eşim eve gelmedi nöbetçi bugun okulda akşama matematikten 2.gün ve soru çözümü var karışık her dersten inşaallah çözebilirim .konu çalışmayı bırakınca epeydir ölçme ve yöntemi bitirme konusunda zorlanacak gibiyim hayırlısıyla onlarda bitsede hep soru çözsem. bu arada alan konusunda napcaksınız uzaktan egitim video ders falan düşünen var mı

geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşaallah.bu arada senin hayatında adrenalinde bitmiyo kız ha bire bişiyler oluyo Allah kötü şeyler vermesin .devlettede özeldede doktoruna rastlamak lazım bende kadın dogum konusunda herhangi bi şey varmı diye kontrole 2 kez özele gittim bakmadan baştan saldılar devlete gittim bende sinirlenip saolsun hormondu ultrasondu hepsini yaptı detaylıcada bi sorun olmadıgını açıklayıp rahatlattı.anlıcan iyi anlarına gelirsen devlet özelden iyi

ay canım ya çok geçmiş olsun geçen hafta gitmiştiniz doktor gel alalım demiş ama hemen mi alınması gerekiyormuş, canım alsına bakarsan devlet daha güvenilir özelden, özel resmen parayı yatırana kadar her ikisinde de istisnalar var tabi herkes işini iyi yapsa keşke bugünde dersanede şöyle bir olay yaşandı gelişim dersinde çağdaş yaklaşımdan bahsediyordu hoca sınıfta bir kız "amaaan hocam görüyoruzda ne olucak sanki kpssyi kazanana kadar lazım bu bize sonrasında napayım" dedi, dersanedeki hocalar biliyorsunuz zaten eğitim fakültesi mezunu değiller bölüm mezunu birçoğu ki bu hocalar bile çağdaş eğitimi savunuyorlar sen tutupta nasıl boşver dersin ya!!!bizi bomboş yetiştirdiler,ezber isteyip durdular ne işe yaradı hani?bu şekilde düşünenler formasyon alanlar ama eğitim çıkışlı olanlarımızdan da bu zihniyette olanlarımız o kadar çok ki malesef...işin kötü tarafı kızlar öğrencilerin korkulu rüyası olan derslerin öğretmen adayları bu şekilde düşünüyorlar (matematik, fizik, kimya, fen gibi)hiç katılmıyorum bu düşünceye 50 kişiden 1 kişiyi bile kurtarsak kar, eğer kılımızı kıpırdatmazsak şikayet ettiklerimizden hiç bir farkımız kalmadığı gibi en büyük harareti bunca yıl okumuş olan kendimize yaparız, üstelik atanmak için bu kadar uğraşırken...

bende daha yeni başlıyorum :)
size bi sorum olacak, bir dersi komple bitirmek mi iyi konu konu her dersten ilerlemek mi

bu sordugun kişiden kişiye degişir ama ben ders ders bitirmek hatta baglantılı dersleri özelliklede egtmden arka arkaya bitirmenin daha faydalı olacagını düşünüyorum arada baglantı kurma açısından senin dediğin gibi konu konu bitirsen bişey anlamam ben çalıştıgımdan

sağolun kızlar. haklısınız aslında, dr una da çok bağlı, bana hep böyle özelde iyi devlette kötü dr denk gelince sinirden öyle söyledim. bugün gittiğimiz dr şeker gibi bi adamdı, bizi koridorda karşıladı, kapıya kadar da geçirdi. insan saygı görünce daha bi moral buluyo. evet hemen alınması gerekiyomuş, baya büyümüş dedi. devletteki dr da kist olduğunu söylemişti ama alırız bi ara şimdi gerek yok işim var zaten deyip çıkarmıştı bizi odasından. bu dr hemen alınması gerekiyo dedi, cumartesi alıcak.
nilim vallahi, bıktım usandım. özellikle bu yıl bir sürü şey oldu, acaba bu yıl kpss benim için hayırlı değil mi diye düşünmedim değil, daha sizlere anlatmadığım dolusuyla olay yaşıyorum =) öz babamla davalığız. mahkeme uzadı da uzadı. bi sonuç olmuyo ama beni yoruyo bu süreç. sürekli işlem, her seferinde bi umut, ve her seferinde hüsran.. en son yine bi işlem yapılmıştı bu kesin sonuçlanıcaktı, o da gerisingeriye başa döndü, gene bi sonuç yok. ben de inat ettim kapamıyorum davayı =)
vatandaşlıktan bi video izledim, video daha bitmedi, benim uykum geldi
kpsshayalim malesef çok var öyle zihniyette olanlar. bi de bunlar öğrencileri yetiştirecekler. o öğrencilere yazık vallahi
bende daha yeni başlıyorum :)
size bi sorum olacak, bir dersi komple bitirmek mi iyi konu konu her dersten ilerlemek mi
canım bu nilimin de dediği gibi kişiden kişiye değişir. deneme yanılma yöntemiyle bunu anlıyabilirsin. ben önce ders ders bitirip denedim, fakat bi dersi bitirip öbür derse geçtiğimde önceki ders hakkında aklımda bişey kalmıyodu. her dersten paralel ilerlediğimde daha çok aklımda kalıyo, bi de ben dershaneye gidiyorum ve ilk kez hazırlanıyorum, özellikle eğitim derslerinde pek bi fikrim yoktu. o yüzden de konu konu gitmek bana daha avantajlı oldu.

Son düzenleme:
kızlar clemantinemizin kayın validesi varmış evinde o nedenle girmiyomuş faceden görüştük merak edenler haberi yine ben vereyim.bu hafta kayın valideler haftası sanırım bileydim bende alır gelirdim kayınvalideciğimi

Son düzenleme:
sedefim geçmiş olsun inşallah sorunsuz birşekilde kurtulur biraz önce düzelir
kpsshayali bu zihniyetsizliği sadece matematik fizik kimya biyoloji için genelleme yapılarak düşünülmesi bana göre yanlış diğer branşlardaki hocalar hiç mi böyle düşünmüyor
ayrıca 3-5 kişi böyle dedi diye 50 kişinin 49u da bu şekilde düşünüyor değil bence
bunlar benim düşüncelerim herkesin düşüncesine saygı duyarım

Kızlar biz de bugün bir arkadaşta toplandık ikinci dönem öncesi moral olsun diye kendimize bugunluk izin verdik
Gerçi ben sabah bir 70 sopru çözmüştüm gece de çözup 200 e tamamladımmı benden iyisi yok

ay bizim de tam tersi kendi ailem şen şakrak eğlence
bunlarda tam zıttı sıkılıyorum vallahi.
keşke bizde ağırlamasaydık ilk 6 ay da

yazamadım nilcim utandım valla yazmaya
ama sinirden çatlicam napcam bilmiyorum
yarın sabaha kadar çözemezsem sorunu size anlatcam akıl verin bana

sedefcim geçmiş olsun canım allah şifasını versin
valla bana da dua edin arada 10 günü geçmesin lütfeeeeeeeeennnnnnn
sıkılır patlar çatlar ölürüm
en önemlisi kocamı özlerim, yanımdayken uzağımda oluyor adam :26:

misafirliğin kısası makbuldür bence özellikle de sınav hazırlık döneminde
coğrafyadan 110 soru çözdüm kızlar bir de türkçeden ses bilgisi konusunu bitirdim ondan da 56 soru çözmüşum

kızlar antremanlarla matematiğin 2.gününü bitirmekten zorlandım eşimi aradım tospağam bana gaz ver diye bugün bitirirsen sana ödül var dedi tam o hevesle çalışmaya başladım dindonnnn ev sahibimin kızı olan arkadaşım geldi yanındada yaramaz bıcırıgı tabi çalışmıyodum gel diye aldım içeri az önce kaktı bende bi cafeye gireyim dedim şimdi mat.ı bitirmeye gidiyorum gece görüşürüz

Finger ben ozel mesaj atamiyorum 100 olmasi lazimmis.ama bosver bisi deme.

yok lotus eşime demezsem çatlarım
hadi sende gir "birderdim var"a tamamla şu 100 mesajı
kızım üç gün niye yazmadın da sıkıldın
nilcim sana sabah msaj atim son gelişmelerle

yok lotus eşime demezsem çatlarım
hadi sende gir "birderdim var"a tamamla şu 100 mesajı
kızım üç gün niye yazmadın da sıkıldın
nilcim sana sabah msaj atim son gelişmelerle

Finger'cim telden giriorum canim yazmasi cok zor oluo :))
Bu arada hala beklenen kirmizi gelmedi,tekrar test mi alcam ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…