- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
fingerim ben evli değilim bilemicem ama eminim zordur, inşallah 20 gün kalmazlar da rahat rahat çalışırsın
kızlar sevdiceğim ameliyat olucakdoktor kistin hemen alınması gerek dedi, cumartesiye randevu aldık. Allahtan kötü huylu değilmiş, iyi huyluymuş, basit bi operasyon olucak dedi. buna şükür, daha beteri olabilirdi. devlet hastanesindeki dr a da hakkımı helal etmiyorum başından savmıştı bizi. devletle özel arasında bu kadar fark olmamalı. dr her yerde dr luğunu yapmalı. durumu olmayanlar hastalığa mahkum olmak zorunda mı? herkesin tedavi olmaya hakkı var. yazık..
fingerim ben evli değilim bilemicem ama eminim zordur, inşallah 20 gün kalmazlar da rahat rahat çalışırsın
kızlar sevdiceğim ameliyat olucakdoktor kistin hemen alınması gerek dedi, cumartesiye randevu aldık. Allahtan kötü huylu değilmiş, iyi huyluymuş, basit bi operasyon olucak dedi. buna şükür, daha beteri olabilirdi. devlet hastanesindeki dr a da hakkımı helal etmiyorum başından savmıştı bizi. devletle özel arasında bu kadar fark olmamalı. dr her yerde dr luğunu yapmalı. durumu olmayanlar hastalığa mahkum olmak zorunda mı? herkesin tedavi olmaya hakkı var. yazık..
bende daha yeni başlıyorum :)
size bi sorum olacak, bir dersi komple bitirmek mi iyi konu konu her dersten ilerlemek mi
geçmiş olsun canım çabucak iyileşir inşaallah.bu arada senin hayatında adrenalinde bitmiyo kız ha bire bişiyler oluyoAllah kötü şeyler vermesin .devlettede özeldede doktoruna rastlamak lazım bende kadın dogum konusunda herhangi bi şey varmı diye kontrole 2 kez özele gittim bakmadan baştan saldılar devlete gittim bende sinirlenip saolsun hormondu ultrasondu hepsini yaptı detaylıcada bi sorun olmadıgını açıklayıp rahatlattı.anlıcan iyi anlarına gelirsen devlet özelden iyi
sağolun kızlar. haklısınız aslında, dr una da çok bağlı, bana hep böyle özelde iyi devlette kötü dr denk gelince sinirden öyle söyledim. bugün gittiğimiz dr şeker gibi bi adamdı, bizi koridorda karşıladı, kapıya kadar da geçirdi. insan saygı görünce daha bi moral buluyo. evet hemen alınması gerekiyomuş, baya büyümüş dedi. devletteki dr da kist olduğunu söylemişti ama alırız bi ara şimdi gerek yok işim var zaten deyip çıkarmıştı bizi odasından. bu dr hemen alınması gerekiyo dedi, cumartesi alıcak.ay canım ya çok geçmiş olsun geçen hafta gitmiştiniz doktor gel alalım demiş ama hemen mi alınması gerekiyormuş, canım alsına bakarsan devlet daha güvenilir özelden, özel resmen parayı yatırana kadar her ikisinde de istisnalar var tabi herkes işini iyi yapsa keşke bugünde dersanede şöyle bir olay yaşandı gelişim dersinde çağdaş yaklaşımdan bahsediyordu hoca sınıfta bir kız "amaaan hocam görüyoruzda ne olucak sanki kpssyi kazanana kadar lazım bu bize sonrasında napayım" dedi, dersanedeki hocalar biliyorsunuz zaten eğitim fakültesi mezunu değiller bölüm mezunu birçoğu ki bu hocalar bile çağdaş eğitimi savunuyorlar sen tutupta nasıl boşver dersin ya!!!bizi bomboş yetiştirdiler,ezber isteyip durdular ne işe yaradı hani?bu şekilde düşünenler formasyon alanlar ama eğitim çıkışlı olanlarımızdan da bu zihniyette olanlarımız o kadar çok ki malesef...işin kötü tarafı kızlar öğrencilerin korkulu rüyası olan derslerin öğretmen adayları bu şekilde düşünüyorlar (matematik, fizik, kimya, fen gibi)hiç katılmıyorum bu düşünceye 50 kişiden 1 kişiyi bile kurtarsak kar, eğer kılımızı kıpırdatmazsak şikayet ettiklerimizden hiç bir farkımız kalmadığı gibi en büyük harareti bunca yıl okumuş olan kendimize yaparız, üstelik atanmak için bu kadar uğraşırken...
canım bu nilimin de dediği gibi kişiden kişiye değişir. deneme yanılma yöntemiyle bunu anlıyabilirsin. ben önce ders ders bitirip denedim, fakat bi dersi bitirip öbür derse geçtiğimde önceki ders hakkında aklımda bişey kalmıyodu. her dersten paralel ilerlediğimde daha çok aklımda kalıyo, bi de ben dershaneye gidiyorum ve ilk kez hazırlanıyorum, özellikle eğitim derslerinde pek bi fikrim yoktu. o yüzden de konu konu gitmek bana daha avantajlı oldu.bende daha yeni başlıyorum :)
size bi sorum olacak, bir dersi komple bitirmek mi iyi konu konu her dersten ilerlemek mi
Hoşbulduk canım vallahi insanın evi gibisi yok nasıl da alışmışım hiçbir yer evim gibi değil. Biz daha kimseyi ağırlamadık evimizde kimseler gelmiyor valla bize
Benim ailemle eşimin ailesi tamamen zıt bizim ev aşırı sessiz inan ki boğulursun o sessizlikte. Kayınvalidemler de her dakika bi kargaşa varHep bir koşturmaca gelen giden falan gülüyom ben alışkın değilim ki Orda da biraz sessizlik olsa da yatsam uyusam diyorum.
Seninkiler de az kalır inşallah ya misafirliğin kısa olanı makbuldür bence yoksa monotona bağlar herkes birbirinden sıkılır. Sen yine de çok takılma çalışmaya çalış yine de vakit nakittir.Rabbim kolaylık versin.
aynısı var bendede canım kendi ailemle aynı ilçedeyim zaten eşim konyalı oraya gidince aDAMA YAPIŞIK GEZİYORUM SANKİ BİŞEY OLACAK GİBİ OYSAKİ ARAMIZDA İYİ Bİ SIKINTI YOK KAYNANAMLARLA AMA NAPAYIM AŞKA GELİYORUM SANIRSAMSABAH ERKEN KALK GECEDE ÇALIŞ Bİ SIKINTI OLMADAN HEDEFİNE ULAŞ İNŞ . BU ARADA YAZMAYA BİLE UTANDIGIN SENİ SİNİR EDEN NE BEN Mİ ANLAMADIM SEN Mİ YAZMADIN :44:
yazamadım nilcim utandım valla yazmaya
ama sinirden çatlicam napcam bilmiyorum
yarın sabaha kadar çözemezsem sorunu size anlatcam akıl verin bana
Finger ben ozel mesaj atamiyorum 100 olmasi lazimmis.ama bosver bisi deme.
yok lotus eşime demezsem çatlarım
hadi sende gir "birderdim var"a tamamla şu 100 mesajı
kızım üç gün niye yazmadın da sıkıldın
nilcim sana sabah msaj atim son gelişmelerle
yok lotus eşime demezsem çatlarım
hadi sende gir "birderdim var"a tamamla şu 100 mesajı
kızım üç gün niye yazmadın da sıkıldın
nilcim sana sabah msaj atim son gelişmelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?