selam kızlar yeniden sahalara döndüm :) bebiş yok, iyi ki yok çok ağır ilaçlar kullandım çünkü..haplarım bitti ama hala şikayetlerim bitmedi. 3 hafta oluyor hala hemen her gün ateşleniyorum vücudum kırılıyor, bugün kontrole gitmem lazımdı ama hiç halim yok evden çıkmaya.. 3 haftadır doğru düzgün çalışamıyorum. bugün zor bela ev işlerimi bitirdim ve şimdi başlayacağım çalışmaya...bu hafta sonu da bi dersaneye yazılmayı düşünüyorum ama o kadar çok dersane var ki hangisine gitsem karar veremedim. dersane seçerken neyi baz alayım ? görüşmeye gittiğimde neler sorayım bi fikir verir misiniz arkadaşlar?
Kızlar bir de ben en çok yeni gelen karşı komşum yüzünden evden dışarı ders çalışabileceğim bi yere atmak istiyorum kendimi. Bakın mesela bugün de tam dersin başına oturdum kapı çaldı gel kahve içelim ya da ben sana geleyim diye.. karşıma yeni geldi 60lı yaşlarında ama çok bakımlı, hanımefendi dul bir teyze , yalnız yaşıyor. elbette komşuluk önemli gidip geleceğiz ama ben evde boş boş oturan biri değilim ki..inanın artık kapı çalacak diye korkar oldum. bana bi akıl verin noolur ???
her seferinde ders çalıştığımı dile getiriyorum üzerine bastıra bastıra ama gelmek isteyene de gelme diyemem ki.. neyse işte bugün de geldi kahve de yoktu evde çay koymuştum ki alt komşum aradı gel kahve içiyoruz komşularla dedi,teyzeyi de al getir dedi. Allah'tan böyle bir şey oldu aşağı indik kahve içip biraz sohbet ettikten sonra ben hemen kalktım. o teyze benle birlikte kalktı kapılarımızın önüne geldik ki eşin gelene kadar gel oturalım dedi. ben de yalan söylemek zorunda kaldım ve eşim erken gelecek yemeğim yok daha dedim. halbu ki bugün mesaiye kalacak benim kociş. ders çalışacağım falan desem aman olsun gel otur biraz diyor napayım yalan söylemek zorunda bırakıyor beni
ay ben de öyle pat pat laf söyleyebilen bi insan değilim ki şekerlerim. mesela benim bi akrabam var, yeni evlendi, komşularıyla bi iki görüşmüşler sonra kız demiş ki " ben öyle gelip gitmeyi sevmem" demiş sınırını koymuş. bu biraz ağır bi laf ben böyle bir şey diyip kıramam karşımdakini, ne yapsam bilemedim. anneme diyorum böyle böyle diye, diyor ki " açmayıver sen de her seferinde kapıyı"öyle de olur mu ayol bu yüzden dersaneye yazılıp akşama kadar etütlere kalmak istiyorum yani, yoruldum sürekli zil çalmasından. bakın bugün de akşam oldu ve ben azcık bi soru çözebildim sadece ooooooooooooooooffffffffffffffff !!!!! :26:
ay kızlaaarr iyi ki var bu kulüp, bu söylediklerimiz dinen dedikoduya da girmiyor, çünkü kimse tanımıyor beni ve komşumu. günaha girmeden dedikodu yapabileceğimiz tek yer burası sanırım. kabul ediyorum , her anlamda kötü bir şey belki böyle konuşmak ama ne yapayım çatlayıvereceğim söylemezsem!!!!!
tssunadem yazdıklarını daha en başında okurken bile aklıma annenin dediği geldi, bence de kapıyı açma. ama şöyle bi durum da var. mesela zile bastı açmadın diyelim, sonra acil bi işin çıktı ve evden çıkmak zorunda kaldım. ve ta tamm karşı komşun ya bunu görürse, eyvahlar olsunnn. o zaman demez mi ''kız az önce evde yoktun şimdi evden çıkıyosun'' diye. aslında teyzecik de anlıyamaz seni, kötü bi niyeti yoktur eminim ama sınavın ciddiyetini bilmiyodur. şu ara tatilde teyzoşum bizdeydi, onlar salonda otururken ben odamda ders çalışmaya çalışıyodum. teyzoş da hep benim odaya gelip bana ''hadi salona gel çay içelim 2 lafı üstüste koyalım'' diyodu. ''çalışmam lazım'' dediğimde de, ''ama sen yanlış yapıyosun ki, temmuza kadar bu çalıştıklarını unutursun, haziranda çalış 1 ay önceden daha mantıklı'' diyoduKızlar bir de ben en çok yeni gelen karşı komşum yüzünden evden dışarı ders çalışabileceğim bi yere atmak istiyorum kendimi. Bakın mesela bugün de tam dersin başına oturdum kapı çaldı gel kahve içelim ya da ben sana geleyim diye.. karşıma yeni geldi 60lı yaşlarında ama çok bakımlı, hanımefendi dul bir teyze , yalnız yaşıyor. elbette komşuluk önemli gidip geleceğiz ama ben evde boş boş oturan biri değilim ki..inanın artık kapı çalacak diye korkar oldum. bana bi akıl verin noolur ???
her seferinde ders çalıştığımı dile getiriyorum üzerine bastıra bastıra ama gelmek isteyene de gelme diyemem ki.. neyse işte bugün de geldi kahve de yoktu evde çay koymuştum ki alt komşum aradı gel kahve içiyoruz komşularla dedi,teyzeyi de al getir dedi. Allah'tan böyle bir şey oldu aşağı indik kahve içip biraz sohbet ettikten sonra ben hemen kalktım. o teyze benle birlikte kalktı kapılarımızın önüne geldik ki eşin gelene kadar gel oturalım dedi. ben de yalan söylemek zorunda kaldım ve eşim erken gelecek yemeğim yok daha dedim. halbu ki bugün mesaiye kalacak benim kociş. ders çalışacağım falan desem aman olsun gel otur biraz diyor napayım yalan söylemek zorunda bırakıyor beni
ay ben de öyle pat pat laf söyleyebilen bi insan değilim ki şekerlerim. mesela benim bi akrabam var, yeni evlendi, komşularıyla bi iki görüşmüşler sonra kız demiş ki " ben öyle gelip gitmeyi sevmem" demiş sınırını koymuş. bu biraz ağır bi laf ben böyle bir şey diyip kıramam karşımdakini, ne yapsam bilemedim. anneme diyorum böyle böyle diye, diyor ki " açmayıver sen de her seferinde kapıyı"öyle de olur mu ayol bu yüzden dersaneye yazılıp akşama kadar etütlere kalmak istiyorum yani, yoruldum sürekli zil çalmasından. bakın bugün de akşam oldu ve ben azcık bi soru çözebildim sadece ooooooooooooooooffffffffffffffff !!!!! :26:
ay kızlaaarr iyi ki var bu kulüp, bu söylediklerimiz dinen dedikoduya da girmiyor, çünkü kimse tanımıyor beni ve komşumu. günaha girmeden dedikodu yapabileceğimiz tek yer burası sanırım. kabul ediyorum , her anlamda kötü bir şey belki böyle konuşmak ama ne yapayım çatlayıvereceğim söylemezsem!!!!!
ayy tsunade okurken içim şişti valla
ne bu dertlerimiz yahu
ama annen haklı her defasında açmak zorunda değilsin
uyuyor olabilirsin,banyoda olabilirsin, ağda yapıyor olabilirsin
herkese hesap vermek zorunda değilsinki
bende burda yeniyim lojmanda herkes gelmek gitmek istiyor ama biliyorlar ders çalıştığımı herkese gidemiyorum
ders çalışıyorum diyip reddediyorum
hayır demeyi bilmek lazım
benim konuya gelince haklısın onların düşünmesi lazım
bilmiyorum bakalım nolcak, eşimde nasıl diyecek hadi hayırlısı
ders çalıştığımı da biliyorlar ama konsantre olup tam doyumlu çalışamıyorumki
bugün pg den sadece bir ünite bitirdim birazda kitap okudum okadar
ne olursa olsun 10 gün de yeter yani sıkıldım
benimde kendimce bir düzenim var onların düşünceli olması lazım
sen çok şanslıymışsın bu konuda
keşke her konuda anlaşabileceğim insanlar olsaydı da kalsalardı ama yok değiller de
çektiğim sıkıntıları da topikden kızlar biliyor
sen de anlarsın eğer temizlik konusunda da uyuşamıyorsanız fazla bir arada yaşayamıyorsunuz
hoşgeldin canım rumuzundan fencisin ya da biyolojicisin gibi geldi yanıldım mı yoksa:)netlerin güzel maşallahslm kızlar
bende kpss zedelerdenim ...
(85 üstü almam gerekli )
evde çalışıyorum ama derssaneye yazılmalıyım bilemiyorum.
şuan netlerim
gk-gy 85
eğitim 88 civarında...
alan hakkında bişi olmadığı için çalışmaya başladım.
konu eksiğimde yok sık sık deneme çözüyorum ama karasızlık yaşıyorum
hoşgeldin canım rumuzundan fencisin ya da biyolojicisin gibi geldi yanıldım mı yoksa:)netlerin güzel maşallahdarısı olmayanlara aminnnn
fenciler saklanıyor mu ne çok az fenci var bu forumda
doğru tespit ama şu da bir gerçek fenciler bu forumu pek bilmiyorlar üni zamanımda 60 kişiden 55 kız olan sınıf arkadaşlarımın 1 tanesi bile duymamıştı burayı, tabi bizim gibi değil onlar bilim sitelerine giriyorlar
bu sözüne pek katılmıyorum çünkü bu siteye girmek (-) bişi değil ki :26:
şahsen ben bir fenci olarak güncel bilim sitelerini de takip ederim, haber sitelerini de bu tarz forumları da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?