bugu-su maşallah :) bende kpss ye gircem ama henüz hiç çalışmadım maşallah burdaki arkadaşlar epey yol alamış hepinize başarılar diliyorum şimdiden inş. istediğiniz sonuçları alırsınız
canım 1.sorunun cevabı 1ve 2 bana göre . 2 sorunun cevabı 1,2,3 gibi geldi bana.3.soru c diye düşünüyorum cevaplar ne dogrumu paylaşırsan sevinirim:26:
benim netlerim de böyle buğucum sana yapılan yorumları ben de üzerime alınacağım
bir de yarım günde toplamda 562 soru çözmüş olmandan dolayı tebrik ederim ben gün sonunda 400ü geçemedim
bugucuk maşallah maşallah
böyle insanları gördükçe gaza geliyoruz bizde
çalışın kızanlar çalışın :)
bende ant. mat. başladım 1. günü bitirdim
kendimi nasıl mutlu hissediyorum anlatamam
yeni gelen arkadaşlar şukadar gün kaldı bukadar gün kaldı vs. tarzı şeyler söylemeyin lütfen
biz hiç söylemiyoruz
biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı söylüyoruz
böylesi daha motive edici oluyor
haksız mıyım kızlar?
sabahtan 200 ögrenme cozulmuş artı mantı açılmıştırrr
sımdı devam edıyorum sorularıma hadi optm szileriiiiiiii
evli ve yemek yapan arkadaşlarım
hatırlamısınız burda pratik olsun diye soğanı doğrayıp dolaba koymaktan bahsetmiştik
sanırım niloş sende yapmıştın
şimdi sormak istediğim şu
bu soğan her ne kadar kavanozda da olsa dolabı acaip kokutuyor
sizde de öyle oldu mu
bu gidişle bidaha yapmicam
dondurucu kısmına mı attınız yoksa
ne yaptınız siz bu işi bir anlatın hele
kızlar bir sorumu sizlere sorsam yardımcı olur musnuz acaba :26:
kendileri kafayı yedirtti bana
mehtap hanım ve kızı akşam gelecek misafirler için mutfakta hazırlık yapmaktadır. ve aralarında konuşurlar:
mehtap hanım: kızım dolaptan unu aldın mı?
kızı: hayır anne dolabın kolunu kendime doğru çekiyorum ve açılmıyor
mehtap: kızım bu yeni dolaba ne zaman alışacaksın bunun kolu çevrilerek açılıyor.
kızı:aman anne alışamadım ne zaman açacak olsam kendime çekiyorum kolu. bunu öğrenmem zaman alacak sanırım..
kızın durumu için hangi kavram uygundur?
A)olumlu transfer
B)geriye ket vurma
C)olumlu transfer
D)öncelik etkisi
E)ileriye ket vurma
olumsuz transferdir bunun cevabı ama şıklarda göremedim iki tane olumlu var sanırım biri olumsuz olacaktı
cevap olumsuz transferde sen c ve a yı aynı yazmışın canım sebebide bi engel olma durumu var ama bu engel zihinsel deil o nedenle ket vurmaları eliyoruz.geriye olumsuzz transfer kalıyo 2008 de selda hanımlı soruya bak aynısıkızlar bir sorumu sizlere sorsam yardımcı olur musnuz acaba :26:
kendileri kafayı yedirtti bana
mehtap hanım ve kızı akşam gelecek misafirler için mutfakta hazırlık yapmaktadır. ve aralarında konuşurlar:
mehtap hanım: kızım dolaptan unu aldın mı?
kızı: hayır anne dolabın kolunu kendime doğru çekiyorum ve açılmıyor
mehtap: kızım bu yeni dolaba ne zaman alışacaksın bunun kolu çevrilerek açılıyor.
kızı:aman anne alışamadım ne zaman açacak olsam kendime çekiyorum kolu. bunu öğrenmem zaman alacak sanırım..
kızın durumu için hangi kavram uygundur?
A)olumlu transfer
B)geriye ket vurma
C)olumlu transfer
D)öncelik etkisi
E)ileriye ket vurma
cevap olumsuz transferde sen c ve a yı aynı yazmışın canım sebebide bi engel olma durumu var ama bu engel zihinsel deil o nedenle ket vurmaları eliyoruz.geriye olumsuzz transfer kalıyo 2008 de selda hanımlı soruya bak aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?