2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

bugu-su maşallah :) bende kpss ye gircem ama henüz hiç çalışmadım maşallah burdaki arkadaşlar epey yol alamış hepinize başarılar diliyorum şimdiden inş. istediğiniz sonuçları alırsınız

bugu-su maşallah :) bende kpss ye gircem ama henüz hiç çalışmadım maşallah burdaki arkadaşlar epey yol alamış hepinize başarılar diliyorum şimdiden inş. istediğiniz sonuçları alırsınız

Canım Allah razı olsun. Benim sevdicek de aynı bölümden,2 yıldır atama bekliyor,bu yıl birlikte gitmek için çok çalışıyoruz. Seni de görmek isteriz aramızda,aklına takılan her şeyi sorabilirsin.

kızlar Allah çalışmalarınızı daim etsin
cuma günü alan sınavına dava açılacakmış
(fac...kta sayfa açılmış.ben de oradan gördüm)
tabi sonuç ne olur bilemem.bilginiz olsun

kolay gelsin..

Son düzenleme:
canım 1.sorunun cevabı 1ve 2 bana göre . 2 sorunun cevabı 1,2,3 gibi geldi bana.3.soru c diye düşünüyorum cevaplar ne dogrumu paylaşırsan sevinirim:26:

mrb cnm öncelikle teşekkür ederim cevapladığın için.ben ilk soruda cumhuriyetin ilanını siyasal eşitlik köprü kuramadım.sen nasıl bi bağ kurdun cnm ya.evet doğru cevap 1-2
ikinci soruda cvp 1 ve 3 türkçeye önem verilmesi ile türk tarihi ile ilgili çalışmaların yapılmasını bağdaştıramadım
üçüncü soruda doğru cvp e şıkkı.

Merhaba kızçeler. Dersaneye gittim geldim Tg deneme sonucumu aldım. Nasıl,yorumlayın bi bakalım : :18::18:

Türkçe branşında 244 kişi girmiş 26. olmuşum,puanım 81.691 Kurumda 4.olmuşum.

Türkçe : 27 doğru 3 yanlış

Matematik : 18 doğru 3 yanlış

Tarih : 24 doğru 6 yanlış (çok zordu yaaa.)

Coğrafya : 15 doğru 3 yanlış

Vatandaşlık : 3 doğru 3 yanlış

Gelişim : 5 doğru 3 yanlış

Öğrenme : 17 doğru 3 yanlış

Rehberlik : 9 doğru 2 yanlış

Program : 5 doğru 2 yanlış

Öyt : 17 doğru 3 yanlış

Ölçme : 4 doğru 4 yanlış

Böyle işte.

benim netlerim de böyle buğucum sana yapılan yorumları ben de üzerime alınacağım

bir de yarım günde toplamda 562 soru çözmüş olmandan dolayı tebrik ederim ben gün sonunda 400ü geçemedim

Son düzenleme:
bugucuk maşallah maşallah
böyle insanları gördükçe gaza geliyoruz bizde
çalışın kızanlar çalışın :)
bende ant. mat. başladım 1. günü bitirdim
kendimi nasıl mutlu hissediyorum anlatamam

yeni gelen arkadaşlar şukadar gün kaldı bukadar gün kaldı vs. tarzı şeyler söylemeyin lütfen
biz hiç söylemiyoruz
biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı söylüyoruz
böylesi daha motive edici oluyor
haksız mıyım kızlar?

sabahtan 200 ögrenme cozulmuş artı mantı açılmıştırrr
sımdı devam edıyorum sorularıma hadi optm szileriiiiiiii

benim netlerim de böyle buğucum sana yapılan yorumları ben de üzerime alınacağım

bir de yarım günde toplamda 562 soru çözmüş olmandan dolayı tebrik ederim ben gün sonunda 400ü geçemedim

Teşekkür ederim kuzucummm. Bugünlük yeter. Zorlasam üstüne de çıkarım ama devreleri yakmamak lazım.

Haklısın EbOnum boşver keyfimizi kaçırmayalım.

Biz çalışmamıza bakalım.

sabahtan 200 ögrenme cozulmuş artı mantı açılmıştırrr
sımdı devam edıyorum sorularıma hadi optm szileriiiiiiii

Hamarat hatun.

Ben de kitap okuyayım azıcık.

Alan çalıştım bu saate kadar biriken soru çoktu bitti şükürkafam kazan bi saat dinlenyim işlerimi halledeyim sonra eb dönceğim

ne kadar soru çözdüğüme bakmadım hiç bende uyumadan kaç soru çözdüğümü yazım buraya kendi durumumu takip edebilirim zaman zaman

hepimize kolay gelsin

evli ve yemek yapan arkadaşlarım
hatırlamısınız burda pratik olsun diye soğanı doğrayıp dolaba koymaktan bahsetmiştik
sanırım niloş sende yapmıştın
şimdi sormak istediğim şu
bu soğan her ne kadar kavanozda da olsa dolabı acaip kokutuyor
sizde de öyle oldu mu
bu gidişle bidaha yapmicam
dondurucu kısmına mı attınız yoksa
ne yaptınız siz bu işi bir anlatın hele

kızlar bir sorumu sizlere sorsam yardımcı olur musnuz acaba :26:
kendileri kafayı yedirtti bana

mehtap hanım ve kızı akşam gelecek misafirler için mutfakta hazırlık yapmaktadır. ve aralarında konuşurlar:
mehtap hanım: kızım dolaptan unu aldın mı?
kızı: hayır anne dolabın kolunu kendime doğru çekiyorum ve açılmıyor
mehtap: kızım bu yeni dolaba ne zaman alışacaksın bunun kolu çevrilerek açılıyor.
kızı:aman anne alışamadım ne zaman açacak olsam kendime çekiyorum kolu. bunu öğrenmem zaman alacak sanırım..
kızın durumu için hangi kavram uygundur?
A)olumlu transfer
B)geriye ket vurma
C)olumsuz transfer
D)öncelik etkisi
E)ileriye ket vurma

Son düzenleme:

canım ben üzerine zeytinyagı gezdirip kavonoza koyuyorum hiç bişey olmuyo koku konusunda sen mi hassassın yoksa kavonozdan nasıl kokacak.buzluga atma tatlım acılaşıyomuş

olumsuz transferdir bunun cevabı ama şıklarda göremedim iki tane olumlu var sanırım biri olumsuz olacaktı

olumsuz transferdir bunun cevabı ama şıklarda göremedim iki tane olumlu var sanırım biri olumsuz olacaktı

çok pardon c olumsuz olacak.
evet cevap c bende ileriye ket dedım ama karıstıryorum sanırım ikisini:26:

cevap olumsuz transferde sen c ve a yı aynı yazmışın canım sebebide bi engel olma durumu var ama bu engel zihinsel deil o nedenle ket vurmaları eliyoruz.geriye olumsuzz transfer kalıyo 2008 de selda hanımlı soruya bak aynısı

evet canım doğru cevap olumsuz transfer.
ezber gibi durumlarda ket olayı oluyordu sanırım değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…