Coşmuşuz bugün.
günaydın arkadaşlar aranızda 2014 e hazırlanan arkadaşlar var mı bilmiyrm kpss sınavının konularının değişeceği 20 alanda sınav yapılacağı söylentileri var ne kadar doğru bilmiyrm.dün 100 soruyla kapattım günü.bazı sorulara takıldım paylaşmak istedim çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
soru-1
1-cumhuriyetin ilanı
2-medeni kanunun kabulü
3-halifeliğin kaldırılması
yukarıdakilerden hangileri kadınlarla erkekler arasında toplumsal ve siyasal eşitlik sağlama yolunda atılmış adımlardan dır?
soru-2
1- türk dil kurumunun açılması
2-okul proğramlarından arapça ve farsça dersleri nin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalışmaların yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir?
soru-3
aşağıda verilen uygulamalardan hangisi türkiye nin dış ticaret açığını kapatmada etkili olmaz
a-işletmecilere düşük faizli krediler bulmak
b-zarar eden devlet kuruluşlarını özelleştirmek
c-özel sek.yatırımlarını teşvik etmek
d-turizm gelirlerini arttırmak
e-tarım ürünlerinin ihracattaki önemini arttırmak
Herkese Günaydın,
Ben de Kpss Cafe'nin müdavimi olmak istiyorum. Bugün itibariyle 115 gün kaldı. Ama yeterki calısalım üstesinden geliriz :)
hoşgeldin aramıza bizimde taze kana ihtiyacımız vardı eski canlar bizi bıraktı da115 gün diyince kalp atışlarım hızlandı hemmen çalışmalıyım
bu arada branş neydi hocam ne kadzamandır hazırlanıyosun ve kaçıncı girişin
günaydın kızlar ben geldimçok şükür bilgisayarıma kavuştum
Nil'im alan sınavına nasıl çalıştığımı sormuştun cevap geç oldu kusura bakma nolur ben ygs-lys kitaplarından çalışıyorum canım
sana bişeymi dedik sinirli bugusu :18: sen bu ara yazıyosun ama clemantine tusunade firarprest kusursuz deli daha aklıma gelmeyenler neredeler eskilerden kimler kaldıkYazamıyorsak bıraktığımız anlamı mı çıkıyor ? Teessüf ederiz hocam.
Ben de deneme çözeceğim,sonra da program çalışırım belki.
ne kusuru canım ben önüme gelene soruyorum ve herkes ygs lys diyor .bende tarih ve cografyaya eski öss cd lerinden çalışmış ve özet çıkarmıştım baya iyi oldu. yine lys ygs kaynaklarına bakcam gibi bi de benim üniversite kitaplarım duruyor ama işime yararmı bilmem çünki sınavlarda sorulacak soruları içinden ayıklayana kadar ölüyodumhakkımızda hayırlısı biz bi başlayalımda nasipse olur
sana bişeymi dedik sinirli bugusu :18: sen bu ara yazıyosun ama clemantine tusunade firarprest kusursuz deli daha aklıma gelmeyenler neredeler eskilerden kimler kaldık
günaydın kızlar bugün burası baya hareketlenmişBen de yediiklim eğitim bilimleri seti sipariş edeceğim, elimdeki set çok basit anlatmış ve soruları çok saçma geldi .Zaten zamanım yok olan zamanımda boşa gitmesin Nilkon antrenmanlarla mat. kitabı nasıl gidiyor canım, ben 16. güne takıldım yapmak istemiyorum hiç
ben 1 haftadır elime almamıştım canım 15. günü çözüyorum bugüngeçen yıl 1 ve 2 yi bitirmiştim ben canım aynı kitabın o nedenle tekrar çözdüğümden aşırı zorlanmıyorum inşaallah sınava kadar bitiririz ve işimize yarar .yapmak istemiyorum diyerek sadece kendimizi iki kat daha fazla yoruyoruz
kitaba bak ve öyle yada böyle biticeksin hiççç kötü kötü bakmabana de ve başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?