2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ebon aynı branştan deiliz allahtan clemantine ile ya bende pis kıslandımda çaktırmıyorum
antramanlarla mat 16.günü bitirdim ev çok dagınık toparlama yapıyorum alan çalışmak için getirdiğim kitaplarımı yerleştiriyorum sonra 200 kadar soru çözüp ütü yapacagım üşengeçliğim yüzünden eşimin okula gitcek gömlegi kalmadı .neyse kızlar akşamada alana başlıyım artık yahu aranızda ilaç namına 1 sosyalci bilem yokki rakip diyip bagrıma basıp alana başlıyaydım daha önceden

Kızlar bi sey sorcam size. Bu kpss konu anlatım videoları oluyor ya hangi siteler var güzel konu anlatımlı olarak. Bilirsiniz siz diye bir sorayım dedim.

pempecik ben tarihciyim canım
o dediğin siteleri burdan bilen arkadaşlar vardı onlar söylerler
ben bakmıyorum onlara dinlerken uykum geliyor belki ilerde iş yaparken dinlerim
ama zaten yazsan da çıkar mutlaka
ender hoca duymuştum iyimidir bilmem

niloş sorma burda rakip yokta ondan rahat takılıyorum
rakibim olsa varya uuuuuu kesin kafayı yemiştim
yalnız bu hafta ev işlerinde herkes de bir tembellik var hayırdırkine
bende yarın vericem kendimi işlere

buarada ant. mat. 3. günü de bitirdim hamdolsun
yalnız nil senin kadar gelebilcekmiyim ben öyle desteksiz merak ediyorum
çünkü benim matematik berbat,rezil eksilerde yani
neyse başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bir azimle hadi hayırlısı

bişey daha diyim elimde irem eğitim sorum bankası vardı çözüyordum 3 ders kalmıştı
gidip gelince ara verince hiç canım istemez oldu bide sorular artık yıllardır çözdüğüm sorular gibi
o yüzden çözesim gelmiyor, onu bıraksam da FEM e mi geçsem aceba
femin soruları biraz daha zorlayıcı oluyordu
yada bu ay çıkana kadar elimde sürünsün belki biter mantığıyla baksam da nisan da mı feme geçsem
nniiiiiiiiiiiillllllllllllllll napsam bi bak arkadaşım :18:

ah kızlar ahhh...sayenizde 2 aydır deli gibi ders çalışıyorum öyle bir yol katettim ki anlatamam.nasıl bir gaza geldiysem hem gk gy hem eğitim bi de üstüne alanım olan almancadan da binlerce kelime ezberledim...her şey çok güzel gidiyodu anlıycanız ama az önce hamile olduğumu öğrendim...kafamı yeniden toparlamak kaldığım yerden çalışmaya devam etmek istiyorum yapabilir miyim sizce tekrar???

dur annnemmmm telaşa kapılma sıkıldıysan feme geç canım benim fem bitincede ireme dön.valla benim bundan sonraki planım canım ne istiyosa ona çalışıcam üçtü beşti şuydu buydu takmıcam sanada tavsiye ederim no panik no stres .mat konusunda ben o kitabın 1 ve 2 sini geçen yıl 2 ay da ve sınava 2 ay kala bitirdiysem sen çoktan bitirirsin ebonum o kitabın mantıgı çözdüğün günü gün içinde bitirmek.bende 35 tl ye gkgy ve eb full cd seti almıştım sanal akademinin güzeldi düşünürsen belki fiyat dahada düşmüştür pembecim

aaa hayırlı olsun canım ahanda geldi topikimizin ilk hamişi ve ilk bebişi hem de hiç beklenmeyen yerden

biz tusunadeyi bekliyoduk bi de mayıs haziranda ben vardım sırada gazını bozma arkadaşım nolcek el kadar bebişten beraber çalışır kazanırsınız hatta çocuk çok şanslı olur dogar dogmaz atanır inşaallah bu arada bebiş süprizmi isteniyomuydu

amaninnnnnnn
benimde en çok korktuğum şeydi şu günlerde başıma gelmesi
çünkü insan neye sevineceğini neye üzüleceğini bilmiyordur eminim
biz üstelik seninle aynı dönemde evlenmişiz
siz istiyormuydunuz bebek
biz henüz istemiyoruz o yüzden bu ay çok korktum bende hamile kalırsam naparım diye
neyse arkadaşım herşeyde vardır bir hayır üzülecek bişey yok ortada
toparlarsın kafanı da inşallah bebeğin uğur getirir sana
şöyle bir hafta on gün ara ver yine hayatını rutine koy ve devam et
hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin
zamanı gelince bizlere de nasip etsin inşallah

canım arkadaşım sağol çok güzel yazmışsın
bir kitapa saplanıp kaldıkmı gitmiyor dimi, bizi iyice bataklığa sürüklüyor
bende senin mantığınla gitcem
elime hangi kitap geçerse ona bakcam
her kitaba şöyle böyle uğramak
sevdiğimiz derslere fazla zaman ayırmak daha mantıklı
ay inş. dediğin gibi olur mat. da
üst komşum arkadaş gibiyiz yeni mezun kamu yönetiminden
takıldığım yerde gün içinde ondan yardım almayı düşünüyorum mat. için
eşimle ancak onun sınavından sonra çalışcaz
niloşşş bebekde darısı senin başına hadi sıra sende bak

Oyy hamişimiz varmış ne güzel hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. Şans getirir bence bu bebiş sana. Allah isteyen herkese versin.

Eveet bugün türkçe matematik ve tarihten toplam 300 soru çözebildim. Şimdi eşimi bekliyorum yemek yedikten sonra da biraz konu tekrarı yapmayı düşünüyorum. Yarın da dersanem var. Orda bol bol ders yapıcam zaten :)

takıldıgın yerde burayada yaz arkadaşım kızlar saolsun cevaplıyolar .bebiş konusunda bana kalsa 1 yıl daha beklicemde eşim 29 ben 27 yaşında ve eşim bu konuda sınava kadar karışmam sonra olacak dedi bende tamam dedim hadi sana bu yıl bişi demiyoz seneye bekleriz

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadım ücretli öğretmenlik yapmaya başladım.
Düşünmüyordum ama evime çok yakın eşimin okulunun yanında bir okuldan haber geldi.
Maddi olarak ihtiyacımız olduğundan hayır diyemedim.
Evet biraz yorucu oluyor ama aynı zamanda hayatım düzene girdi.
Evde olduğum sürede çok geç kalkıyodum, sürekli oyalanıyodum bi şeylerle.
Şimdi daha hızlı daha yoğun yaşıyorum, ders çalışmayı da ihmal etmiyorum.
Buraya geliyodum hep ama geniş bi zamanda yazarım demiştim.
Sizler de iyisinizdir inşallah..
pembeli arkadaşım da hoş gelmiş ben de edebiyatçıyım
Hepinize çok kolay gelsin kızlar Allah yardımcınız olsun.

doğum kontrol kullanıyodum,psikolojimi bozdu biraz ya da bana oyle geldi bilmiyorum,ben de bıraktım...korunma işini eşime bıraktım :)o da allah a bırakmış sanırım:)derler ki hapı bıraktıktan sonra bi kaç ay korur...yok oyle bişey inanın bana aşırı sürpriz oldu...dikkat edin derimm vallaaa....allah hepinize hayırlsıyla,vaktiyle nasip etsin inşallah...eşimin de ısrarıyla yarın dönüyorum sıkı tempoma bakalım...

ay ona bakarsan benimde yaşım geldi 28 bitti 29a doğru gidiyorum
eşimde 29
şimdilik istemiyoruz bakalım, hayırlısı
prenses bende doğum kontrol hapı kullanıyordum
aynen beni de çok etkiledi 2 ay kullandım bıraktım
şimdi eşim kendini koruyor, maşallah baya da koruyor
adam çok dikkatli maşallah
istemiyoruz ya ondan sanırım
pembeli kız sende mi evlisin
ayy ne güzel bir topik oldu burası

canim hamileliği önünde engel olarak görme motivasyonunu bozmadan devam et her bebek kısmetiyle gelir eminimki size çok uğur getirecektir
darısı bebek isteyen herkese olsun :)

mesajının eşimde Allaha bırakmış kısmına çookk güldüm ya bende 4 ay kullandım ve bıraktıgım ay 20 gün gecikti tabi ben tutuşmuştum ama çok şükür hamiş deildim.benim bi arkadaşım sınavdan 4 gün önce dogum yapıp sınava girmişti seninki daha karnında olaacak yani en akıllı durdukları yerde

hepinize iyi geceler kızlar .gündüz mat çalıştım akşam da biraz soru çözdüm huzur sokagıma baktım şimdide bi ton ütü yaptım romanımı okuyup yatacam yarının bol verimli geçmesi dilegi ile hoşçakalın ...

günaydın kızlar günaydın nilim
sabah namazından sonra yatmadım tabiki ekmek mayaladım
şimdi ekmeği fırına verip dersin başına oturacağım
tekmil verilmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…