- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 39
pempecik ben tarihciyim canım
o dediğin siteleri burdan bilen arkadaşlar vardı onlar söylerler
ben bakmıyorum onlara dinlerken uykum geliyor belki ilerde iş yaparken dinlerim
ama zaten yazsan da çıkar mutlaka
ender hoca duymuştum iyimidir bilmem
niloş sorma burda rakip yokta ondan rahat takılıyorum
rakibim olsa varya uuuuuu kesin kafayı yemiştim
yalnız bu hafta ev işlerinde herkes de bir tembellik var hayırdırkine
Bende yarın vericem kendimi işlere
buarada ant. Mat. 3. Günü de bitirdim hamdolsun
Yalnız nil senin kadar gelebilcekmiyim ben öyle desteksiz merak ediyorum
çünkü benim matematik berbat,rezil eksilerde yani
neyse başlamak bitirmenin yarısıdır dedik başladık bir azimle hadi hayırlısı
bişey daha diyim elimde irem eğitim sorum bankası vardı çözüyordum 3 ders kalmıştı
gidip gelince ara verince hiç canım istemez oldu bide sorular artık yıllardır çözdüğüm sorular gibi
o yüzden çözesim gelmiyor, onu bıraksam da fem e mi geçsem aceba
femin soruları biraz daha zorlayıcı oluyordu
yada bu ay çıkana kadar elimde sürünsün belki biter mantığıyla baksam da nisan da mı feme geçsem
nniiiiiiiiiiiillllllllllllllll napsam bi bak arkadaşım :18:
ah kızlar ahhh...sayenizde 2 aydır deli gibi ders çalışıyorum öyle bir yol katettim ki anlatamam.nasıl bir gaza geldiysem hem gk gy hem eğitim bi de üstüne alanım olan almancadan da binlerce kelime ezberledim...her şey çok güzel gidiyodu anlıycanız ama az önce hamile olduğumu öğrendim...kafamı yeniden toparlamak kaldığım yerden çalışmaya devam etmek istiyorum yapabilir miyim sizce tekrar???
ah kızlar ahhh...sayenizde 2 aydır deli gibi ders çalışıyorum öyle bir yol katettim ki anlatamam.nasıl bir gaza geldiysem hem gk gy hem eğitim bi de üstüne alanım olan almancadan da binlerce kelime ezberledim...her şey çok güzel gidiyodu anlıycanız ama az önce hamile olduğumu öğrendim...kafamı yeniden toparlamak kaldığım yerden çalışmaya devam etmek istiyorum yapabilir miyim sizce tekrar???
dur annnemmmm telaşa kapılma sıkıldıysan feme geç canım benim fem bitincede ireme dön.valla benim bundan sonraki planım canım ne istiyosa ona çalışıcam üçtü beşti şuydu buydu takmıcam sanada tavsiye ederim no panik no stres .mat konusunda ben o kitabın 1 ve 2 sini geçen yıl 2 ay da ve sınava 2 ay kala bitirdiysem sen çoktan bitirirsin ebonum o kitabın mantıgı çözdüğün günü gün içinde bitirmek.bende 35 tl ye gkgy ve eb full cd seti almıştım sanal akademinin güzeldi düşünürsen belki fiyat dahada düşmüştür pembecim
canım arkadaşım sağol çok güzel yazmışsın
bir kitapa saplanıp kaldıkmı gitmiyor dimi, bizi iyice bataklığa sürüklüyor
bende senin mantığınla gitcem
elime hangi kitap geçerse ona bakcam
her kitaba şöyle böyle uğramak
sevdiğimiz derslere fazla zaman ayırmak daha mantıklı
ay inş. dediğin gibi olur mat. da
üst komşum arkadaş gibiyiz yeni mezun kamu yönetiminden
takıldığım yerde gün içinde ondan yardım almayı düşünüyorum mat. için
eşimle ancak onun sınavından sonra çalışcaz
niloşşş bebekde darısı senin başına hadi sıra sende bak
takıldıgın yerde burayada yaz arkadaşım kızlar saolsun cevaplıyolar .bebiş konusunda bana kalsa 1 yıl daha beklicemde eşim 29 ben 27 yaşında ve eşim bu konuda sınava kadar karışmam sonra olacak dedibende tamam dedim hadi sana bu yıl bişi demiyoz seneye bekleriz
doğum kontrol kullanıyodum,psikolojimi bozdu biraz ya da bana oyle geldi bilmiyorum,ben de bıraktım...korunma işini eşime bıraktım :)o da allah a bırakmış sanırım:)derler ki hapı bıraktıktan sonra bi kaç ay korur...yok oyle bişey inanın bana aşırı sürpriz oldu...dikkat edin derimm vallaaa....allah hepinize hayırlsıyla,vaktiyle nasip etsin inşallah...eşimin de ısrarıyla yarın dönüyorum sıkı tempoma bakalım...
clementine tatlım hoşgeldin
maşallah Allah nazardan saklasın canım benim çok güzel çalışmışsın Allah emeklerinin karşılığını fazlasıyla verir inşallah
afferim sana maşaallah süphanallah baya bitmiş herşey branşta türkiye derecesine oynuyo herhal clemantinemiz
gk gy ben uzmanı begendim canım gerçi ihtiyaçta güzel sıkmıyo insanı sedefçimin bu ara kafası bozuktuda düzeldi sanırsam yakında burda olurkitapseli ve kpss hayali bu ara yok tusunadeninde belalı komşu teyzesi nedeni ile kpss dersanesine yazılası tuttu bi dahada haber alan olmadı bende firarperesti merak ediyorum en son ücretliye başlamıştı o da kayboldu [/
hımm uzman mı diyorsun tatlım olabilir gy gk. bir de uzman çozenlerin yorumlarına bakayım sonrasında bir tercih yaparım .
yok güzelim ne derecesi matematik mi var bizde 15 tane yapsam kurban keseceğim o derece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?