teşekkür ederim cnm tavsiyen ile ben de coğrafya ve vatandaşlığı alcam.uzmanın tarih öğreteni ve matematik öğreteni var hocam bende bitmek üzere çok çok beğendim... coğrafya ve anayasasınıda alcam nisanda.eb soru bankası var bide geçen yıl aldığım eski ama o da çok işime yaraıyor.konu anlatımlarını bilmiyorum ama soru bankaları harika bence
sormayı unuttum fingerim hepimizden daha düzenli giriyordu tıpiğe ondan haber alan var mı?
inşallahh uğur getirir de kontenjan verirler bize bol bol canım benim...çokk teşekkr ederimmcanim hamileliği önünde engel olarak görme motivasyonunu bozmadan devam et her bebek kısmetiyle gelir eminimki size çok uğur getirecektir
darısı bebek isteyen herkese olsun :)
bırakınca gecikmesi normal bi durummuş benim de içim rahattı o yüzden konduramadım ama,herkesin durumu farklı oluyo demek ki allah böyle istemiş dedim napiyim:)mesajının eşimde Allaha bırakmış kısmına çookk güldümya bende 4 ay kullandım ve bıraktıgım ay 20 gün gecikti tabi ben tutuşmuştum ama çok şükür hamiş deildim.benim bi arkadaşım sınavdan 4 gün önce dogum yapıp sınava girmişti seninki daha karnında olaacak yani en akıllı durdukları yerde
sağolasın kuşum cümlemizin sende durumlar nasıl
hangi konuları bitirdin?
neler kaldı?
sormayı unuttum fingerim hepimizden daha düzenli giriyordu tıpiğe ondan haber alan var mı?
kızlar bu arada bitirdiğiniz konulardan tabloya eklenmesi gerekenleri yazın ekliyeyim
kızlar bu arada bitirdiğiniz konulardan tabloya eklenmesi gerekenleri yazın ekliyeyim
hoş geldin canımderslerinde rahatladın heralde ,staj nasıl gidiyor? Benim dersleri ekler misin canım zahmet olmazsa tarih coğrafya bitti, eğitim bilimlerine geçeceğim ama kitaplarım gelmedi.Bende antrenmanlarla mat 21. güne geçeceğim şimdi 1. kitabı bitireyim eğitim bilimleri kitaplarım gelesiye kadar.Bu kitapta konular karışık bizim tabloya göre bitirince ayarlayalım matematiği canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?