2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Türkçeye maşallah. Matematiğe de öyle ama 25 üstü yapabileceğine inanıyorum.Çünkü olasılık,kombinasyon falan anlatılmamıştır henüz. Tarihe gelince...Kanının ısınmadığı bir dersi bu noktaya kadar getirebilmen çok güzel ama yeterli değil.İlk hedef 25 olsun şimdilik.Coğrafyana şaşırdım canım,yanlışın fazla.Ama eminim maden soruları vs.bilgi soruları yanlıştır,onlar da hallolur.Vatandaşlık hepimizin aynı,salla.

Programa maşallah diyorum. Öyt yarılandığı zaman 17 doğrunun altına düşmeyeceksin emin ol,şu an için iyi. Ölçmen bana göre mükemmel,ama 9-10 yaparsın sen bu azimle.Gelişimine,öğrenmene ve rehberliğine de maşallah.

Moral bozmak yok,çalışmaya devam.

alan sınavına girecek olan arkadaşlar merhaba ve diğerleri de tabiki :)
kılavuz yayınlannca sendikanın desteği ile birlikte bu haksız sınavın iptali için dava açacağız biz. feyste grumuz var ne kadar fazla kişi müdahil olursa davaya danıştay o kadar daha kısa sürede karar verirmiş. sanırsam forumda llink yasak o yüzden profilimde paylaşağım(web sitesi bölümünde ). son 4 ay kala akademik konuları çalışmak çok zor. ve arkadaşlarıma ankaradan gelen komisyonda olan yediiklim hocaları sınavın seneye iptal olacağından bahsediyolarmış. yani bu demekki bu sene girenler kobay. umarım hepimizin desteğiyle bu sınav iptal olur

Son düzenleme:
kızlar bugün evimi değiştirdim temizlik,alışveriş,yemek vs. derken
ders çalışamadım ama
ant.mat 4. günü de bitirdim
bu kitabı soran arkadaşım
sanırım kitap mat. den hiç anlamayanlar için duruyor
sözelciysen al derim
internete yaz çıkar kitap
alan sınavını soran arkadaş feysbukum yok canım
ama inş. bu yıl iptal olur.
öptüm herkesi iyi geceler

hoş geldin rozmari bölümün ne , mezun musun ?? antrenmanlarla mat. kitabı çözenlerdenim kitap çok iyi temelden sağlam bir şekilde öğretiyor.Ben matematik yapamıyordum, bu kitapta her şeyi anladım vede yapabiliyorum.Kitap gün gün gittiği için sistemli de çalışıyorsun almanı tavsiye ederim :128:

sedefim son zamanlarda sıkıntılı hissetmiştim seni
son durum nasıl hallettin mi
için rahat mı kuzum?

derslere hiç canını sıkma vaktimiz çok konuları bitirir tekrar bile yaparsın evelallah..

günaydın kızlaarrrr çayı koydum ve size kahvaltınızı hazırladım (farzedin tabi )

hadi hepimize kolay gelsin ant.mat 18 günü bitirip alan çalışmaya başlıcam bugün inşaallah

canım benim unuturmuyum hiç seni
yeni adın hayırlı olsun bitanem
kayınvalidem gitti
çok ağlaştık giderken
evde bir ses bir huzurdu
gitti canım benim
derslerde yol aldım çok şükür ama hala testlerde yanlışım çıkıyor kuzum ya
benim için onemli olan türkiye demeleri bakalım şimdi onları çıkaracağız internetten
esas durumumu orad gorürüm
sen ne alamdesin canım bitti mi konular?

Sedef gelmişsin kuzum çok sevindimmmnetlerine sadece maşallah diyebilirim daha deneme görmemiş ve çözmemiş bi varlık olarak:18:hala konu çalşyorum çok geç başladım malum

nil hocam kahvaltı için teşekkürler çok tatlısın çok ilgilisin ilk geldiğimde sahiplenenlerdensin

çok erken uyandım ama nete girmedim malesef

şimdi kahvemi içitim balkonda yağmuru izledim yazım yanlışı dinleyip soru çözeceğim

hocam ben haftalık program yapıyorum her dersten belli konuları içeriyor o hafta seçtiğim konuların video,konu ve sorularını bitiriyorummesela dün bende iklim çalıştım 3 video vardı 45 dk sürdü her biri videoları bitirdim kitaptan çalıştım gecede yatmadan notlarımı okudum 5 dk o kadar.sonra b aşka derse geçtim.iklim sorularını bu gün çözeceğim.

mat benimde berbat doğan ulu dvd aldım ordan dinliyorum ben beğendim

Günaydın kızlar nilkon kahvaltı için teşekkürler maaff bende doğan ulu hocadan dinliyordum kitap almadan çok iyi anlatıyor gerçekten :118: ben çıkıyorum bu akşam survivor başlıyor ona bakacağım çok çalışmama lazım , herkese iyi çalışmalar

ay maşallah ne güzelmiş ilişkiniz öyle
sorma ben çok dağıldım derslerde
20 gün misafir sürdü
ondan sonra da her hafta şehir dışına çıktık nerdeyse o yüzden dağıldım
toparlamaya çalışıyorum
mat. e başladım en güzel bu benim için
alan bakıyorum lys kitabından
zaten geriye türkçe ve vatandaşlığım kalmıştı
onlarda kolay hallederim
böyle işte

meraba kızlar bugün ant mat 18.gün bitti birazda soru çözdüm işlerim vardı hallettim geldim alana başıcam şimdi.gr

canım tabloya ekledim bitirdiğin derslere karşı adını yazdım. kolay gelsin
bi türkçeciden türkçeme maşallahı duyunca havalandım matta evet kuzum ya şu en nefret konu olan olasılıklar boştu, bi de geometriden formülünü hatırlayamadığım çember sorularını yapamadım. uzaktan eğitimden olasılığı dinlemeliyim bir an önce. hımm aslında tarih bugüne kadar daha da kötü geliyodu, en iyisi bu sınavda oldu sanırım. haklısın tarihte ipin ucunu bırakmıcam, hazır şimdi milli mücadeleye gelmişken hep baştan sona tekrarlarımı yaparım. ahh bugum 25 benim için hayal gibi, inş olur. coğrafya da çok dikkatsizlik yapmışım kuzum, aslında şunu anladım coğrafyada çözülmicek soru yok, dikkatli okunduktan sonra yapılabilcek sorular, zaten artık eski ezber soruları da pek yok, kültür soruları gibiydi. vatandaşlıktan dün bi videonun yarısını izledim, şimdi bi video daha izlicem bakalım. bu arada bize vatandaşlık hocası dedi ki çıkmış sorulara bakın çok benzerlerini soruyolar dedi, olmadı o şekilde halledicez artık başka yolu yok
pg tamamen hocamın sayesinde çok iyi anlatıyo bugum, ölçmeden de ben diyorum ki özellikle sayısal kısım hep tekrarlanmalı, aslında çoğunda aynı formül kullanılıyo da mantığını anlamak açısından bol bol soru çözülmeli, yoksa bütün soruları tıkır tıkır çözeriz sınavda. öyt ne biliim 4 ders gördük şimdiye kadar. hepsi birbirine giriyo, bi de o kadar çok yöntemi bilmemnesi var kiii
yorumun için teşekkür ederim arkadaşım, doğru diyosun, yılmak yok yola devam
sedefim son zamanlarda sıkıntılı hissetmiştim seni
son durum nasıl hallettin mi
için rahat mı kuzum?

derslere hiç canını sıkma vaktimiz çok konuları bitirir tekrar bile yaparsın evelallah..
ehh işte clementinem, ders çalışmak iyi geliyo bana ama yaa dün bunu anladım. inş canım benim aslında az sayılmaz vakit daha var, zaten olsun da daha benim bitirmem gereken bir sürü konu var
sağol kuzummm konuları bitirmeden deneme yapmak mantıksız gelirdi bana, ama bizim hocalar konular bitmese de deneme olmak yararlı diyolar, ordaki yanlışlarınız size çok şey katıyo diyolar. bilmiyorum ne kadar doğru.. sen de nisanda başlarsın ama yavaştan haftada 1 de olsa çözersin kuzum
burada da dün lapa lapa kar yağdı, harikaydı

kızlar dershaneden geldim yemek yedim, biraz vatandaşlık videosu izlicem, akşama dışarı çıkıcam çünkü, şimdi başlıyorum. herkese iyi çalışmalar

kızlar kredi kartıyla kitap alabileceğim güvenilir bir site var mi :26:

kitapseç ten almıştım bi sorun yaşamadım

maximum kitap var hocam orda fiyat uygun çeşit çok ama kargo ücreti güvenirliği ne bilmiyorum ama çeşit çok

Son düzenleme:
merhaba kızlar antrenmanlarla mat kitabına dışarıya çıkınca bi bakıyım ben de sözelci sayılırım 2010 ing öğrliği son sene okurken hiç hazırlanmadım diğer iki sene de yarım yamalak çalıştım derslerimin hepsi bitmemişti bile özel sektörde çalışıyodum biraz da tembellikten son sınıfta okuyanlar bu sene bırakmasınlar hiç çalışmayı okul var diye öğrenciyken daha iyi motive oluyor insan bence sonradan tembelleşiyo biraz

maaf ben de senin gibi yapıyorum videodan ya da kitaptan çalışıyorum önce sonra da sorulara bakıyorum bazen de yazarak konulara çalışıyorum zamanımı alıyo çok dersine göre de değişiyo coğ va vat da çok yavaşım konularım bitmedi henüz ama denemelere giriyorum hep ordan da bi şeyler öğreniyoruz girmeni tavsiye ederim sorulara aşina oluyosun

sedef ölçmede ben de tekrar etmeyince hesaplamalı soruları yapamıyorum formüller unutuluyo hep aslında bi kaç tane formül var mantığını oturtsak neyi nerede kullanacağımızı bilsek daha iyi yapabiliriz sorular çok zor gelmiyo

bugün de coğrafyadan iklim sorularını çözdüm tarihten 1.tbmm ve kurtuluş savaşı dönemi testlerini bi de gelişime bakmayı düşünüyorum yatasıya kadar kaç soru çözdüğümü pek hesaplamıyorum tarih testlerini çözünce yazarım

bir de burda evli olan arkadaşlar çok sistemli çalışıyo gibi onlara bakınca ders çalışasım geliyo

sedefff geldiğine sevindimmm
Uğramışken yazayım dedim,ben de bugün kurstaydım yarın eğitim dersimiz var birazdan yarınki ders için hazırlıklarımı yapıcam,herkese kolay gelsin

kitapseç ten almıştım bi sorun yaşamadım

maximum kitap var hocam orda fiyat uygun çeşit çok ama kargo ücreti güvenirliği ne bilmiyorum ama çeşit çok

kitapişler.com (yani bildiğimiz işler kitapevi, büyükşehirlerde herkes bilir)
bide yargının sitesini tavsiye ederim
bu sitelerde her yayın var

çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…