soruyu görür görmez atladım el diye sonra birden tereddüt ettim bu muyduki sazangibi atladım yanlışsa bozulurum diye düşündüm canım
herkes burda ne güzel:)
nur tuba sen bu sene kesin kazanacaksın içime oyle doğdu ve benim içime ne doğarsa olmuştur hep..
darısı bizim başımıza
nilim geldim ben aslında sabah namazından beri kalktım deneme çozüyorum kuzum
ebonum yanaklarından operim
Rabbim hepimize zihin açıklığı versin..
nur tuba sen bu sene kesin kazanacaksın içime oyle doğdu ve benim içime ne doğarsa olmuştur hep..
darısı bizim başımıza
hoşgeldin canım afferim sana bende 7 de kalkıyorumda tospaga hızı ile ilerliyom zannımca
nurtubişime bende inanıyorum olacak inş. bizim hakkımızda bi işaret yok mu kız biz nolcez ebon la ben .
bende içimden geceni söliyim bence sendee bu sene atanıcaksın
darısı bizim başımıza
gerçi malum soruyu nil sormuş ama
clementineeeee bacım bizi göremiyon mu içinde
bir ışık bir nur yok mu
ayy çok tatlısın ya
olur ya insanın içine doğuverir birden öyle oldun dimi
hayırlısı canım benim hepimiz hakkında hayırlısı
sende inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
evinde yuvanda huzurun yerindedir inşallah
tatlım valla kendim içinde bir tahminim yok açıkcası
hepimiz için hayırlısı olsun İnşallah
yalnız sadece sana naçizane bir tavsiyem var
kitap okumayı azalt yazın bol bol zamanın olacak onun yerine
alan okusan yada anayasa okusan daha karda olursun
matematiği süründürmeyi bırak günde 2 gün bile bitirebilirsin sende gayet iyi biliyorsun
haftalık tekrarlara başla ve bir deneme çozmeye başla
gerçi sen bende daha tecrübelisin ama bunları yapman gerek gibi hissediyorum
cancağızım.
Gelişimin konu tekrarını yaptım baştan sona. Şimdi de öğrenmeyi tekrar ediyorum edimsel koşullanmadayım ama çok uykum geldiders çalışırken benim acayip uykum geliyor kızlar yaa nasıl engelleyebilirim bunu acaba :)
merabalar kızlar ben geldim 75 mat çözüp 20.günü bitirdim sonra 155 cografya 24 tarihle 250 yi buldum
canım tavsiyelerini okudum romanı okuyorum ben ama hiç tv izlemiyorum tatlım dinlenmek isteyip dersten bıkınca alıyorum elime çevremdeki herkes bunu diyo ama ben engel olarak dilde rahatlatıcı olarak görüyorum elimdeki roman bitti yenisinede başlamadım hammer dan osm tarihini bitiricem ondan sonra belki okurum
mat.süründü dogru ama hedefim bu ay içinde bitirmekti o nedenle 1 günde 1 günü bitiriyorum 2.günü bitirebilirim ama o zaman diğerlerinden soru çözemiyorıum yorgunluktan haftalık tekrara nisanda sıkıca başlıcam tatlım şuan ihtiyacın kpss nin ilacı setini aldım kartlar var genel konu tekrarı yaptıran onlara bakıyorum .deneme konusundada elimde şuan deneme yok tatlım netten indireyim ve başlayayım haftada 1 deneme yetermi mayısa kadar az mı olur .benim tecrübeme bakma sen 2.kez kafaya koyarak hazırtlanıyorum digerleri son 3 ay son 2 ay vs ..tavsiyelerin için teşekür ederim tatlım
clementinecim
sana da kısaca clecik diyelim bari :)
canım benim yaşadıklarınız kolay değil tabiki
dediğin gibi bugüne şükür
siz tayin bekliyor musunuz bu yıl
buarada bebek istiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?