2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kızlar bi sorum var çok şaşırdım duyunca

Pileli etek mi - pilili etek mi doğrusu bilen var mı

bi de menü mönü ikiside tdk sitesinde var ikiside doğru mu

:26:

ben pileli diye biliyorum, öyle kullanıyoruz
ama son yıllarda pililiyi de duydum emin değilim

şimdi gidiyorum kızlar
inş. sabah erkenden gelip ben açacağım
hemde yeni kitaplarıma başlicam
yoksa elimde sürünen kitabın bitmesini bekleyemeyeceğim.
iyi geceler

gittiğim gibi geldim
ben kapattım ben açıyorum hadi bakalım
hayırlı uğurlu bir gün olsun
kendime bir adaçayı aldım ama iyi mi yaptım kötümü
aç karnına pek de iyi bir tercih olmadı sanırım
uykumu falan da getirmese bari
bugün neye çalışcağımı yazmicam
çalıştıktan sonra yazcam inşallah

günaydın tantişlerim (dün 2.5 yaşındaki yegenimden duydum kanki demekmiş ) nasılsınız ben iyiyim çok çalışamasamda
dün mat ve az bilşi soru dışında bişi yapamadım alan çalışacaktım ama ilk çag mı orta çag mı osmanlımı cumhuriyetmi derken vakit geçti gitti bugünde annemin günü var öglen 2 saat falan çalışıp oraya gitcem akşama anca gelirim evime eşim nöbetçi oldugu için tekim ve çalışma imkanım var çok şükür herkese kolay gelsin canlarım

Günaydın herkese..
Haftasonu dersanedeydim. O yüzden pek soru çözemedim ama h. İçi çözmeye çalışıyorum planlı bir şekilde. Bugün de sorularımı çözeyim yazarım neyden ne kadar çözdüğümü. İlerleyen saatlerde görüşmek üzere herkese kolay gelsin..

günaydın kızlar dün matematik ve tarih özet yapıp test çözdüm bugünde aynı şekilde ilerleyeceğim.Herkese iyi çalışmalar

günaydın canlarım verimsiz bir dünün ardından inşallah çok verimli geçecek bir güne merhaba dün deneme dışında hiçbirşey çözmedim tarihten 7 yanlış çıkınca moralim bozuldu bugün banka işlerimi halledip dersin başına geçeceğim iyi çalışmalar kızlar

ant. matematik 19. günüde devirmiş bulunmaktayım :118: yuppiiii:119: 80 soru mat 20 de cografya çözdüm şimdi gidiyorum anneme bu arada romanımıda bitirdim gece 1 e kadar uyumayarak saglıcakla kalın hadi kızlarrr

Selam bayanlar, İstanbul'da oturuyorum ve kpss konusu görünce başka yazacak bir yer bulamadım, doğru yer değilse silersiniz yazımı...

Yeni hukuk mezunuyum ve stajerim şu an haftasonlarım boş, kpss ye geçen sene girdim, bu sene yds ye girmediğimden hazırlanmadım yine belki girmiycem sınava..neyse...ve hiç hazırlıksız geçen sene 82 puan aldım-tarihim coğrafyam çok iyi değildir, matematiğim çok iyi çünkü, genelde tam yaparım, haftaiçi çalışıyorum ancak haftasonu boşum, ve boş boş gezip tozmayı sevmiyorum, ayrıca sevgilim askerde olduğundan içimden de gelmiyor, haftasonları cüzi bi fiyata matematik özel dersi verebilirm ancak ailemle yaşadığımdan bunu kendi evimde ve sadece bayanlara yapabilirm aksi halde ailem sorun çıkarır, sizlere bi yazayım dedim, matematikte sorun yaşayan varsa özelden mesaj yazabilir.

kızlar biliyorsunuz bugün 18 mart
çanakkale deniz zaferinin 98. yıldönümü
bir tarihçi olarak hatırlatmak istedim
Allah bir daha böyle bir imtihanla test etmesin vatanımızı
bu toprak uğruna geçmişten günümüze şehit olan binlerce insanımız nur içinde yatsınlar...
sizler sayesinde biz bu topraklarda rahat nefes alıyoruz...
ve özgürlüğünden mahrum olmuş denizci ve diğer komutanlarımız
sizin güneşinizde birgün doğacaktır inşallah

Evet ebon Allah bir daha böyle şeylerle sınamasın ülkemizi ve bizleri. Tüm şehitlerimiz rahat uyusunlar, başta M. Kemal olmak üzere hepsine Allah rahmet eylesin.

Eğitimden 125 soru çözdüm ama canım başka bir şey yapmak istemiyor..

bugün ant. matematikten 6. ve 7. günü bitirdim
30 tarih 30 coğrafya çözdüm
alandan bir ünite bitirdim, yani okudum gerekli yerleri not aldım.
şimdilik bu kadar
az sonra spora gidicem gelince ders çalışamam sanırım, ütü yapsam bari aradan çıksa :)

Çok gıpta ettim şimdi size, benim de planım kpss ye çalışmak ama hep erteleme ve motive olma sorunum var :/ ne tavsiye edersiniz ?

pilili etektir canım
ikinci ise monüyü tercih ederdim ben çünkü büyük ünlü uyumuna uyuyor.

çarşıya çıkınca çok zaman gidiyor yahu sadece tarihten 110 soru çözdüm başka birşey yapmadım kızlar akşam atağa geçmeyi düşünüyorum

canım maaşşallah sana güzel çalışmışsın sana bişey sorcam şimdi benim bölüm sosyal içinde ilk çag orta çag osmanlı ve türkiye tarihi var hangisinden başlasam karasız kaldım sen nası yapıyosun hangi bölümden başladın :44:

Çok gıpta ettim şimdi size, benim de planım kpss ye çalışmak ama hep erteleme ve motive olma sorunum var :/ ne tavsiye edersiniz ?

oturup çalışmanı çalıştıkça bize yazmanı tavsiye ederiz huzurperver hatta sana önerim sabahları gün içindekiplanını yaz planına uyarsan 1 halay 1 oh yandan dansı verelim anlaştıkmı

merhaba kızlar
kendimi kaybedercesine deli gibi ders çalışmak ve bu sınavı kazanmak istiyorum.

zaten iyi durumdaydım ama artık daha bi dört elle asılıyorum.

allah kimseyi utandırmasın hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…