2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

...............................

ebonum yaparsın seeennn, tenefüs aralarında bol bol test çözersin, hatta çocuklar sbs/öss öğrencisi ise onlarla birlikte test çözersin
zaten konuların bitti, geriye kolay olan kaldı
kuzum o zaman ben keşandaki meme başvurcam yani, çok sağol bilgiler için. evet inş gerek kalmaz, ama malesef bu durumu da düşünmem gerek.

sucum planlı çalışırsan sen de halledersin bitirirsin eğitimi merak etme, şimdilik konu çalış, 1 er test çöz geç, daha sonra sorulara yoğunlaşırsın

Kızlar valla çalışmalarınıza imrendim şu saatte bile hala test çözüyorum
Beni gaza getirdiniz :)

canım kitap geç gelmeseydi şimdiye en az iki dersini bitirirdim ama geç geldi hayırlısı buymuş dedim mat bitirdim tarihi özet yaptım.
Ben geçen yıl ücretli öğretmenliğe başvurmuştum 3. sınıf olmama rağmen 3 okul aradı o sırada benim stajım başlayınca gidemedim hatta son arayan okulda benim staj yaptığım sınıftı ama ben cesaret edemedim derslerimden kalmamak için, benim yerime turizm mezunu birini almışlar.ebonun dediği gibi bırak farklı branş öğretmenlerini, eğitim fakültesi mezunu olmayanları bile alıyorlar ücretli öğretmenliğe İnşallah hepimiz atanırız da emeğimizin karşılığını alırız.

Son düzenleme:
bende ekimden bu güne kadar bitirdiğim kitapları yazim bari

1- murat ___ tarih soru bankası
2- istikrar ___ kültür yetenek soru bankası
3- istikrar ___ eğitim soru bankası
4-uzmankariyer ____ tarih öğreten soru bankası
5- uzmankariyer ____ anayasa öğreten soru bankası
5- yargı ____ eğitim soru bankası (3880 soru)
6- istikrar _______ tarih tekrarlı soru bankası
7-yediiklim ______ coğrafya soru yağmuru
8-yediiklim ______ tarih soru yağmuru

denemelerim ise;
1- murat --- 12li eğitim
2- murat --- 12li gk-gy
3- yediiklim --- 10 deneme gk-gy
4- pegem ---- 15 deneme gk-gy
5- beyazkalem ---- 13 deneme eğitim (80lik)
6- beyazkalem ---- 13 deneme gk-gy
7- pegem---- 15 deneme rehberlik
8- pegem---- 15 deneme program
9- pegem---- 15 deneme öğrenme

evet canım hayırlısı buymuş, zaten dediğim gibi gelişimle öğrenmeyi çok kısa bi zamanda halledersin, bu ikisini ard arda çalış birbirini tamamlıyo çünkü. program biraz sıkıntı ama onda da anahtar kelimlere dikkat. ölçmede zaten formülleri bil çözersin, rehberlik de kolay bence, geçen dönem okulda gördük finali test yapmıştı hoca, bana kolay gelmişti. öyt hakkında bi fikrim yok ona daha yeni geçtik dershanede, ama hepsini hallediriz evelallahhh
vallahi canım okul bitince boş boş duramam, çalışmam şart. inş atanırız, ama olaki olmadı, bi 2. plan olarak ücretliyi düşündüm. ya da o da olmazsa gibilerinden aklıma geliyodu bazen, ama siz içimi rahatlattınız şimdi. ben de okurken yapamazdım zaten pzt haricinde her gün okula gidiyorum, ee sınıfçı olarak çocuklara sabahtan akşama derse girmem gerek o yüzden olmazdı.
benim şaşırdığım olay şu: batıda bile öğretmene bu kadar ihtiyaç varken atamaların bu kadar az olması.. daha doğrusu şaşırmıyorum da yazık gerçekten üzülüyorum. ama neyse bu konuya kafayı takarsak işin içinden çıkamayız, anca kendimizi sinir ederiz.

pembeli ve svcnn harikasınız kızlar

Son düzenleme:
galiba aramızda sınava ilk kez girecek olan sensin sedefonur , inş allah hiçbirimize bi daha sınav stresi
ile dolu günler yaşatmaz

Günaydın kızlar ilk ben gelmişim bugün daha kimsecikler yok mu :26:

bende geldim bi bakim dedim
kaçcam hemen
dışarı çıkcam belgeleri toplicam
okula gitcem bakıcam bi
öğleden sonra inş. gelirim
ve inş. pazartesi başlar bu öğretmenlik
yani yarın başlamasında

günaydın kızlar günaydın pembeli ebon bu günden yok sanırım üzüldüm hakkında hayırlısı olsun ve hayırlı olsun ebruşum. clemant,inem ceza almış sanırım bizi burdan oku tatlım takma cevap yazamasanda gizli takipçimiz ol.bitirdiğin kitaplara maaşallah diyorum canım sadece benim şu ana kadar çözdüğüm seninkinin yarısı sadece :26: irem yayınları tarih ve cografyayı tavsiye edicem tatlım o yayını göremedim data da güzel zorlayıcı .

svcnn cım sende hoş geldin aramıza

kızlar dün evi temizledim gezmeye gittim derken mat 27.gün harici bişeye bakamadım bugünde misafirim var ama işim yok pek öglen 3 te gelecekler 2 ye kadar soru çözebilirim inş. bu ay bitsin konu tekrarıda yapcam bol bol

bende geldim bi bakim dedim
kaçcam hemen
dışarı çıkcam belgeleri toplicam
okula gitcem bakıcam bi
öğleden sonra inş. gelirim
ve inş. pazartesi başlar bu öğretmenlik
yani yarın başlamasında

eger çalışıyorum diye buraya ugramazsan küsecem sana haberin olsun

Ya benim sınavdaki tek sorunum tarih ve vatandaşlık ikikisi ben bu iki dersi nasıl halledebilirim acaba

Nilkoncum günaydın hoşgeldin iyi çalışmalar ama misafir gelecek diye de aksatmak yok dersleri son hızla devam

bol konu çalışarak küçük notlar alarak tarihtede en önemlisi arada bag kurarak ögrenirsin bol soruda şart tabiki
eboncum evime yorum yapmadın napayım ben sana küseyim mi hı

Son düzenleme:
Ben kalkıp kahvaltımı yapıyım artık sonra da çalışmaya başlarım. Bugün tarih konu tekrarı yapıcam eğitiden soru çmzcem ve zamanım kalırsa artık alana başlamayı düşünüyorum. Herkese iyi çalışmalar

eger çalışıyorum diye buraya ugramazsan küsecem sana haberin olsun

yaaa niloş yaptım ya güle güle huzurla oturun dedim ya
gayet güzel bir evin var arkadaşım
ne kadar az oda o kadar iyi bence :)

kız sırf kendimi unutturmamak için hergün bişey çalışcam ve mutlaka yazcam şuna çalıştım buna çalıştım diye
yazılarınızı belki takip edemem de ben tekmilimi vercem yine

gunaydın kızlar..
bugün fazla uyumuşum ben yaa , hemen başlamam lazım derse dimi ama

ebon hadi bakalım hayırlı olsun kararın o halde. allah utandırmasın.

nil bu aralar misafri gezme yoğunluğu sende başladı galiba

evet svcncım bi ara durulmuştum tekrar başladım kendi memleketimdeyim ama eski arkadaşlarımdan kimse kalmadı kalanlardanda az bi kısmı ile görüşme fırsatım var o nedenlede ara ara böle yogunlluk oluyo banada iyi geliyo kafam dagılıyor.pastamı böregimi hazırladım buzlugum(deep friz ) saolsun bi kaç rotuşla işi hallettim. ders başına oturuyorum şimdi rahat rahat Rabbim zihin açıklıgı versin herkese.
ebon hele bi gelme valla özelden sapık gibi dadanırım ha.bu arada yorumunu göremedim tatlım ondan dedim saol arkadaşım

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben bugün geç kalktım ya :18: hemen derse geçiyorum sonra a101 gideceğim diyet ürünleri gelecekmiş ,plates seti ,adam sayar, egzersiz seti falan gelecekmiş haberiniz olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…