...............................
ebonum yaparsın seeennn, tenefüs aralarında bol bol test çözersin, hatta çocuklar sbs/öss öğrencisi ise onlarla birlikte test çözersin
zaten konuların bitti, geriye kolay olan kaldı
kuzum o zaman ben keşandaki meme başvurcam yani, çok sağol bilgiler için. evet inş gerek kalmaz, ama malesef bu durumu da düşünmem gerek.
sucum planlı çalışırsan sen de halledersin bitirirsin eğitimi merak etme, şimdilik konu çalış, 1 er test çöz geç, daha sonra sorulara yoğunlaşırsın
canım kitap geç gelmeseydi şimdiye en az iki dersini bitirirdim ama geç geldi hayırlısı buymuş dedim mat bitirdim tarihi özet yaptım.
Ben geçen yıl ücretli öğretmenliğe başvurmuştum 3. sınıf olmama rağmen 3 okul aradı o sırada benim stajım başlayınca gidemedim hatta son arayan okulda benim staj yaptığım sınıftı ama ben cesaret edemedim derslerimden kalmamak için, benim yerime turizm mezunu birini almışlar.ebonun dediği gibi bırak farklı branş öğretmenlerini, eğitim fakültesi mezunu olmayanları bile alıyorlar ücretli öğretmenliğeİnşallah hepimiz atanırız da emeğimizin karşılığını alırız.
bende geldim bi bakim dedim
kaçcam hemen
dışarı çıkcam belgeleri toplicam
okula gitcem bakıcam bi
öğleden sonra inş. gelirim
ve inş. pazartesi başlar bu öğretmenlik
yani yarın başlamasında
eger çalışıyorum diye buraya ugramazsan küsecem sana haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?