2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Çıkış ypmıştım geri döndüm yapılmazki bu Böyle eşim,evim falan diyorsunuz ya nasıl özeniyorum nasıl daha çok var benimkine inceleyim fikir olsun kopya olsun

kelebekli saate bayıldım rengide şeklide çok hoş, temiz ,sade ve şık bir ev çalışma masası olan bölüm emanet gibi her an evi terk edebilir gibiatama olurda inşallah orayıda başka ciciler doldurur

Rabbim sana ve tüm evli hatunlara Ağız tadıyla huzurla oturmayı nasib etsin darısı biz bekaların başına artık

rabbim sanada nasip eder inş.hayırlı bi zamanda canım çalışma masam emanet ötesi temmuzda kaldırıp atcam kitaplardanda kebab yapcaz atanınca eşimle sözleştik

Son düzenleme:
cnm güle güle sağlıcakla eşinle çocuklarınla bir ömür mutlulukla otur evinde inşallah.

nilim çok ferah odaların var, ben de böyle az eşya ıvır zıvır olmayan bi ev istiyorum, öbür türlü çok göz yoruyo, gayet sade, kelebekli saate bayıldım, sağlıkla mutlulukla huzurla oturun yuvanızda
bu arada çaya kahveye bayıldım, mmm türk kahvesini de çok severim
clementinem migren bantları var. baş ağrısına birebir, eczanelerde var, yapıştırıyosun alnına hemen geçiyo, geçmiş olsun canım benim, bu arada kahve demişken, günde 1 fincan türk kahvesi baş ağrısına birebirmiş, ben her gün 1 fincan içmeye çalışıyorum
yeni gelen arkadaşım misss girl hoşgeldin tabii ki bizim aramızda olabilirsin, hatta ne iyi düşünmüşsün de 1 yıl öncesinden hazırlanmaya başlamışsın, seneye rahat olucaksın inan bana.. bu yıl bol bol konu çalış, seneye de bol test ve deneme çözersin
kızlar ben de okuldan geldim. hoca ders anlatırken 45 coğrafya sorusu çözdüm sıranın altından. sonra yakaladı, s.çtı ağzıma.. 2 hafta sonra mahvedicem sizi mezun etmicem sizi vs.. söylendi gene (2 hafta sonra sınavı var da..) amaaann dedim elinden geleni ardına koyma (tabii içimden ) bi de biz gülümsüyomuşuz, gülümsemicekmişiz, hep üzgün olcakmışız, ne varmış gülümsencek dünya çok kötüymüş, o bizi ağlatcakmış o zaman görcekmişiz biz günümüzü vs.. bu kadını kocası öğrencisiyle aldatmış, o yüzden kız öğrencilerine takık, sınıftaki erkeklere aşkım diyo. baştan üzüldüm kadına, gerçekten psikolojisi yerinde değil, ama biz de onu çekmek zorunda değiliz yanii gitsin tedavi olsun anacım
biraz dinlenip coğrafya sorularına devam edicem. aç konu kapa soru kitabından çözüyorum. sonra tarih iç dış politika çalışmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Nilcim evin çok güzelmiş güle güle oturun inşallah Allah mesut etsin daima

Yaa kızlar bi deneme çözeyim dedim demez olaydım moralim bozuldu :2:
78 netim çıktı bunun nedeni de tarih. Hepsinden bir iki yanlışım çıkarken tarihin yarısı yanlış çıktı napcam ben bu tarihle yaa ağlamak istiyorum

bence denemelerin moralimizi bozmasına izin vermemeliyiz aksine daha çok motive olup yankışlarımızı irdelemeliyiz.

inş bu azim ve gayretle hepimiz güzel yerlere atanırız.

nil evin çok hoşmuş yaa. geniş geniş hemde allahım hayırlısıyla bana da yuvamı kurmayı nasip eder inş.

niloşcum güle güle otur inşallah evinde
yalnız baskül de olmazsa olmazımız
benimde var banyoda
her gün tartılıyorum nerdeyse

buarada size bir haberim var
bana ücretli öğretmenli çıktı :2:
hemde türkçe :18:
ben dedim ne anlarım
olsun yaparsın dediler
sakin olun bende çok meraklı değilim ama işin gerçeği şu
ilçemiz çok küçük bir yer ve bu dediğim köy okulu
ilçede öğretmen yok anlaşılan türkçe branşına yakın
bana söylediler iyi bari dedim
27 saat din kültürü vs.

türkçeye hiç çalışmamıştım bu sayede biraz türkçe bakarım iyi oldu
neyse hayırlısı olsun bakalım 2 ay kaldı zaten
inş. şu klavyeden zabıt katipliği olur da kurtulurum şu dertlerden

Canım hayırlı olsun öğretmenliğin :)
Ben de 1.dönem Türkçe öğretmenliği yapmıştım kolay yani yaparsın.
İnşallah her şey gönlüne göre olur canım

canım kpss çalışmanı sekteye uğratmasın?
ne düşünüyorsun yapacakmısın?[/QUOTE]

canım yaparmısın diye sormadılar bile hemen dilekçenizi alalım dediler :2:
yapcam yani
aslında hiç yapmadım ücretli ona hevesliyim
dersanelerde çalıştım ama
bide benim branşım olmadığı için tereddütlüyüm
pembeli senin branşın nedir canım?
çalışmalarım evet karınca hızıyla ilerlerken biraz daha hızlı olmam gerektiğini hatırlattı
yaparım inş. ya
zaten çoğu ders konularım bitti soru çözmem gerekiyor
onu da inş. yapcam

27 mart itibariyle:

istikrar konu anlatımı eğitim bilimleri: 1198 soru
pegem 5000 eğitim bilimleri soru bankası:5000 soru
pegem 5000 gy gt soru bankası:3761 soru
ihtiyaç 15 li eğitim bilimleri paket deneme:1800 soru
yediklim 20 li paket deneme gy gt :2000 soru
yargı 5555 eğitim bişlimleri soru bankası:5555 soru
antremanlarla matematik 1:2400 soru
pegem eğitim bilimleri modüler deneme:1800 soru
beyaz kalem 13 lü paket deneme gy gt:1300 soru
pegem türkçe konu anlatımı:618 soru
ihtiyaç gk yaprak test:498 soru
sınav akademi anayasa yaprak test:389 soru

toplam:26.319 soru
hedefim sınava kadar 50.000 di ama yetiştiremeyeceğm galiba.

yapamadığım soruları kestim ayrı ayrı dosyaladım
matematiktençarpanlara ayırma ve koklu sayılardayım yaklaşık 20 tane türkiye geneli denem indirip çıkarttım ama
daha başlamadım
sizce bu arifen sonra ne yapmalı hangi kaynakları çozmeliyim?
şimdiye kadar çozdüğüm soru sayısı nasıl ?
yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler..

canım kpss çalışmanı sekteye uğratmasın?
ne düşünüyorsun yapacakmısın?

canım yaparmısın diye sormadılar bile hemen dilekçenizi alalım dediler :2:
yapcam yani
aslında hiç yapmadım ücretli ona hevesliyim
dersanelerde çalıştım ama
bide benim branşım olmadığı için tereddütlüyüm
pembeli senin branşın nedir canım?
çalışmalarım evet karınca hızıyla ilerlerken biraz daha hızlı olmam gerektiğini hatırlattı
yaparım inş. ya
zaten çoğu ders konularım bitti soru çözmem gerekiyor
onu da inş. yapcam
[/QUOTE]

Rabbim yardımcın olsun ebrucum
okul ortamı çok güzeldir
konuları yetiştirdiysen sorun yok
tedbili mekanda ferahlık vardır hem
dualarım seninle kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…