slm kızlarben raporumu vereyim iki gelişim konusu ,coğrafya özet ve testi yaptım. Hızlanmam lazım stajıma az kaldı ,8 nisanda biri 15 nisanda diğer dersimin stajı başlıyor ( Allah'ım sen aklımı koru)
hoş geldin kırmızıbisiklet
Kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun..
nil o zaman sakın diyim kaybolma buralarda ol hep emi
benimde göz kapağımda hafif bi ağrı vardı yorgunluktan sanıyordum ama aynaya bakınca
hafif kızarıp şiştiğini fark ettim galiba arpacık çıkacak offf yaaa :18::18:
erkenden yatayım bari bugün ya ..
Off sıkıldım
clemantinecim hesabın hala geçici olarak pasif yazıyo neler oluyo yazabilirmisin
canım benim ne demek burada yardımlaşmak için varız :13:
evet aynı kitaptan bahsediyoruz, bayılcaksın o yediiklim eğitim sorularına, ayrıca bilmediğin çok şey öğreniceksin.
gygk uzman kariyerin öğreten soru bankaları var. tarih ve coğrafya ayrı ayrı. bu ikisi çok güzel. soruları hangi mantıkla çözüceğiin açıklamış ve içinde kavram haritaları da var.
matematikte problemleri çabuk geçme. hımm kalıp soru derken mesela farklı soru çeşitlerine bak. mesela hız problemlerinde 1 formül vardır. yol = hız x zaman. ama bütün problemlerde bu kadar basit vermez işlemi sana. yani hız ve zamanı verip yolu bul demez. hep farklı yollardan dolandırıp sorar. hep böyle farklı soruları bul ve küçük bi not defteri al, bu soruları çözümleriyle birlikte o not defterine yaz. daha sonra soru bankasına geçtiğinde bu not defterinden tekrar edip o soruları çöz. ondan sonra yapamıcağın soru kalmaz zaten. canım matematik konu anlatımlı bi kitap al, orada konuyu anlatırken örnek sorular vermiştir, o örnek soruları incele, onlarda genelde değişik sorular olur.
geometri yapmıcam deme, bazen öyle kolay geo soruları oluyo ki, sadece üçgenin iç açılar toplamını bilsen yapabiliyosun mesela. o yüzden tamam geometride çok derine inme ama en azından üçgende açılara çalış, alanların formüllerini ezberle
grafik sorularında da daire verdiyse 360 a oranla, % de verdiyse 100 e oranla. bu kadar basit. mesela grafikte 500 e 100 göstermiştir, bunun daire grafinde karşılığı nedir falan demiştir. 500 e 100 ise, 360 a kaçtır? formülünden bulabilirsin.
ölçmede öncelikle sorunun senden ne istediğini anlamaya çalış. ne istendiğinde hangi formül kullanılacak bunları bil. hangi formülü kullanıcağını bilirsin zaten şıp diye çözersin soruyu
fem e giden arkadaşlarım fem denemelerinin zor olduğunu söylüyolar iyi yapmışsın onu almakla kuzum
hadi bakalım kolay gelsin, son hız devam et
Günaydın kızlar. Erkenden kalktım eşimi işine gönderip ben de yürüyüş yaptım bi saat. Şimdi de kahvaltımı yapıyorum. Kahvaltıdan sonra ders başı marş marş
pembelim nasılsın canm :))
sınava giricen sanırım Allah yardımcın olsun inş.
Oo canım seni burada görmek çok güzel :)
Iyiyim sen nasılsın ne var ne yok
Evet gene kpssye hazırlanıyorum maalesef ki sen neler yapıyorsun
buralardayım cnm fazla giremiyorm ama :)
bende iyim cnm çok şükür herşeye:)
Çalış canm çalış inş. kazanırsın Allah yardımcın olsun
emin ol asker yolu beklemekten iyidir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?