kağıdı istediğin zaman çıkartabilirsin süresi yokgünaydın iyi çalışmalar herkese...yds ye nerede gireceğimiz açıklanmış ya biz o kağıdı sınavdan önce istediğimiz vakitte çıkartabiliyoz mu? yani ben cuma günü gitsem çıkarttırsam olur mu? onunda mı tarihleri var yoksa?
kağıdı istediğin zaman çıkartabilirsin süresi yok
kuzum getirir tabii getirmez mi.. yalnız ben derim ki ebob ekoka hiç bulaşma. çok karışık bi konu bence. tam mantığını ben hala kavramış değilim. onun yerine işçi havuza giriş sen, sana önerdiğim sitedeki soruları çöz işçi havuzla ilgili test var orda onu çöz tamamdır bu iş, bi de geodan açılara üçgenlerin basit kısmına bak çünkü bi tane de olsa açı sorusu gelir, açı soruları basit oluyo. grafiği kesin bil, ondan 3 soru kesin geliyo ve hepsi birbiriyle bağlantılı oluyo, birini bulunca diğerlerinin de cevabı geliyo, bi de ben derim ki fonksiyon çalış, o da çok basit denklem kurma gibi bişey. haa bi de işlem çalış, işlem soruları da çok basit, çalışınca görüceksin ne kadar basit olduğunu, ama ebob ekoka bulaşma daha çok kafanı karıştırır.sayılar
üslü koklu sayılar
rasyonel sayılar
çarpanlara ayırma
problemler
ve grafik sorularını çok iyi bilsem
bana 15 soru getirir mi
sedefim?
mutlak değer ve işçi havuz problemlerini çıkardım..
yapamıyorum karışık geldi bana.
ama ebob ekok bolme ve bolünebilmeye ne diyorsun?
onlara bakayım mı kolay mı
eğer kafa karıştırıyorsa hiç bakmıyım ne dersin kuzu?
erkeklere bu aralar ne oluyor anlamadım yaa geçen haftadan beri bende sorunlar yaşadım hala da düzelmiş değil dün de yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılmışkızlar moralim çok bozuk, kafamı toplayıp ders çalışamıyorum.
nişanlımla tartıştık yine. ufak tefek saçma konular bile o kadar büyüyor ki iş çığrından çıkıyor.
bunca yıl tanıdığım sevdiğim, geleceğimi vereceğim adam sanki beni hiç anlamıyormuş, benim sözüme hiç inanmıyormuş gibi davranıyor. ters cevaplar veriyor sürekli.
haftaya onlara ziyarete gidecektik uçak biletleri alındı, hem yaz sonu için düğün günü kesinleşecekti falan ama görseniz öyle çok tüketiyoruz ki birbirimizi. benim tanıdığım sevdiğim adam değil sanki artık.
2 gün içinde işe başlıyor.açıktan atamalarla atandı.ama inanın tüm sevincim, hevesim gitti sanki. o böyle davrandıkça ben daha da bunalıyorum. bi süre görüşmeme kararı aldık. bilmiyorum nereye gidiyoruz neye gidiyoruz. ama çok boğuldum kızlar. duvarlar üstüme üstüme geliyo... benim canımı canına emanet ettiğim adam öyle değişti ki.. offffff
erkeklere bu aralar ne oluyor anlamadım yaa geçen haftadan beri bende sorunlar yaşadım hala da düzelmiş değil dün de yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılmış
mutlu mesut kalp kırmadan yaşamak varken bunlar neden oluyor ahh bilsem
hayırlısı olur inşallah canim uzme tatlı canıni herkesin böyle kötü dönemleri oluyor
kızlar moralim çok bozuk, kafamı toplayıp ders çalışamıyorum.
nişanlımla tartıştık yine. ufak tefek saçma konular bile o kadar büyüyor ki iş çığrından çıkıyor.
bunca yıl tanıdığım sevdiğim, geleceğimi vereceğim adam sanki beni hiç anlamıyormuş, benim sözüme hiç inanmıyormuş gibi davranıyor. ters cevaplar veriyor sürekli.
haftaya onlara ziyarete gidecektik uçak biletleri alındı, hem yaz sonu için düğün günü kesinleşecekti falan ama görseniz öyle çok tüketiyoruz ki birbirimizi. benim tanıdığım sevdiğim adam değil sanki artık.
2 gün içinde işe başlıyor.açıktan atamalarla atandı.ama inanın tüm sevincim, hevesim gitti sanki. o böyle davrandıkça ben daha da bunalıyorum. bi süre görüşmeme kararı aldık. bilmiyorum nereye gidiyoruz neye gidiyoruz. ama çok boğuldum kızlar. duvarlar üstüme üstüme geliyo... benim canımı canına emanet ettiğim adam öyle değişti ki.. offffff
huyunu en iyi sen bilirsin canım mesela benim kocam hep alttan alırsam tepeme çıkar o yüzdende o bir söylerse ben iki söylerim susar kalır yeri geldiğinde de susar idare ederim .sen alttan alma işini biraz fazla tuttun sanırım haliyle adamda şımardı üstüne gitme uçagı falanda düşüünme canı istiyodsa arayı düzeltir ne de olsa ailesi kız niye gelmiyo dediğinde verecegi cevabı kendi düşünsün seninki bence yeni işin stresinde seni eziyor bunaltmıyosun canım gördüğn gibi cafe boş ben dinlerim seni anlatmak istersenbugüne kadar uzatmamak için hep uğraştım zaten ama tek taraflı olmuyormuş nil.
bi yerden sonra boğulduğunu hissediyorsun.
herşeyde bi inat ters cevaplar, düğün öncesi birbirimizi bizim toplamamız gerekirken, en çok zararı yine biz veriyoruz birbirimize.
çok sevdim ama belkide hiç kimseyi hiç bi zman çok sevmemk gerekirmiş ..
bilmiyorum bilemiyorum
çok doluyum gerçekten kızlar.
sizide bunaltmak istemiyorum.
ama rabbim görüyor, hakkımda hayırlı olanı nasip etsin bana inş
huyunu en iyi sen bilirsin canım mesela benim kocam hep alttan alırsam tepeme çıkar o yüzdende o bir söylerse ben iki söylerim susar kalır yeri geldiğinde de susar idare ederim .sen alttan alma işini biraz fazla tuttun sanırım haliyle adamda şımardı üstüne gitme uçagı falanda düşüünme canı istiyodsa arayı düzeltir ne de olsa ailesi kız niye gelmiyo dediğinde verecegi cevabı kendi düşünsün seninki bence yeni işin stresinde seni eziyor bunaltmıyosun canım gördüğn gibi cafe boş ben dinlerim seni anlatmak istersen
umarım düzelir her şey ben 2009 da eşim(o zaman erkekerkadaşımdı ) kpss ye hazırlanırken hep alttan aldım çok çektirdi atandı ama canımdanda can gitti şimdi söyleyince kendi yaptıklarına şaşırıyo utanıyo .senin sevdiceginde pişman olacak emin ol ailen konusundada çok şanslısın ben hiç bi zaman o kadar yakın olamadım şimdi bile bişey olsa kolay kolay paylaşmam çünkü bugün dinler yarın kendi elinle istedin derler o nedenlede uzatmak kırmak büyütmek istemiyorum ufak meseleleri.özelden olmuyosada burdanda dinlerim dinlerizde hepimizallah razı olsun canım. evet haklısın çok alttan aldım. okulu uzadı ben hep yanında oldum stresliydi sustum alttan aldım. kpssye girecekti sustum alttan aldım. ikimizinde ataması olmadı yine destek oldum. şimdi ise onun işinin olmasına bile sevinemez hale geldim.
nasıl alıştırısan öyle gidermiş ya. haksızsa olsam, haklıda olsam hep geri aradım küs kalmayalım kırgınlığımız geçsin diye alttan aldım sustum hiçbişi olmamış gibi davrandım ama kendime etmişim.
özeldden yazabilsem daha neler neler nilcim. ama 100 msjım olmamış yazamıyorum.
ailemle konuştum anlattım durumu. onlarda yanımdalar her daim. allaha şükür çok anlayışlı yapıcı bi ailem var.
ama kendimi onlara karşı da mahçup hissediyorum. her daim anlayışlılardı bana karşı. onlara layık bi evlat olamadım diyorum hep.
bilmiyorum zaman ne gösterecek 1 hafta var bilet tarihine işte.
umarım düzelir her şey ben 2009 da eşim(o zaman erkekerkadaşımdı ) kpss ye hazırlanırken hep alttan aldım çok çektirdi atandı ama canımdanda can gitti şimdi söyleyince kendi yaptıklarına şaşırıyo utanıyo .senin sevdiceginde pişman olacak emin ol ailen konusundada çok şanslısın ben hiç bi zaman o kadar yakın olamadım şimdi bile bişey olsa kolay kolay paylaşmam çünkü bugün dinler yarın kendi elinle istedin derler o nedenlede uzatmak kırmak büyütmek istemiyorum ufak meseleleri.özelden olmuyosada burdanda dinlerim dinlerizde hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?