2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

Günaydınnn

cafemizi ben açtım sanırım verimli bir gün olsun hepimize

programı bitircem bu gün ölçmedende 2 ünitem kaldı o da bitse süper olur

günaydın kızlar hemen başlıyorum öglene eşimle çarşıya çıkcaz ve muhtemelen akşama kadar vaktim olmayacak o nedenle sabah baya büyük bi kısmını halletmeliyim

günaydın kızlar sabah sabah sinirle uyandım ya yukarıdakiler sabahın köründe koşturmaya, bağırış çığırışa başladı yine , korktum şimdi bizim çocuklarda uyanacak diye onlarda uyandı şuan bile babalarının çocuklarla konuştuklarını duyuyorum ya , Allah'ım sabır ver .... Neyse kızlar herkese iyi çalışmalar

pg den bir ünite daha gitti

bi tane türkçe deneme çözim kahvaltı edeyim açım sonra devam

herkes uyanmış erkenden ne güzel oldu böyle çok pis çalışma isteğim var

Son düzenleme:
bu saate kadar alan çalıştım kızlar baya ilerledim iyi oldu benim için keyfim yerine geldi bu konularla ilgili birazda ygs sorusu çözeceğim sonrasında tarih coğrafya beni bekliyor
clementinem çalışma isteğini beklemeden zorla kendini boş durmak yok canım çalışmaya devam

selam kızlar.
meb öğretmen açığını belirlemiş
tablo :

1.Rehberlik : 16 bin 900
2.Din Kültürü : 15 bin 684
3.İngilizce : 12 bin 857
4.İlköğretim Matematik : 7 bin 601
5.Türkçe : 7 bin 163
6.Fen ve Teknoloji : 6 bin 820
7.Okul Öncesi : 6 bin 848
8.Zihinsel Engelliler : 6 bin 379
9.Sınıf Öğretmenliği : 6 bin 411
10.Beden Eğitimi : 6 bin 171
11.Edebiyat : 5 bin 840
12.Teknoloji Tasarım : 4 bin 600
13.Sosyal Bilgiler : 3 bin 600
14.Lise Matematik : 3 bin 600

o isteğinden azıcıkda arkadaşına bulaştırsana tatlım

Clementine çalışma aşkıyla,isteğiyle dolsun donansın sağlığı keyfi gıcır olsun çok çok verimli çalışsın atansın aminben dua ettim ya artık son hız çalışırsın

bendeki istek yumurtanın kapıya dayanmasından ötürü:)))

ebon hocammm sınavın nasıldı iyidir inşallah...

teşekkürler rengina 12 bin mi

Son düzenleme:

rica ederim

Bunlar bu seneki alımlar mı acep:26:Bir kerede alırlar mı bu kadar

rengina Allah senden razı olsun arkadaşım, hızır gibi yetiştin bana
kızlar 3 gündür çalışamıyorum tahmin etmişsinizdir, o kadar yoğundum ki buraya giremedim bile
perşembe stajdan çıkınca okula gitmek zorunda kaldım, cuma sunum yapıcaktık ona hazırlandık
cuma derse gittim ve hoca sunumu haftaya erteledi, gitti mi 1 günüm boşu boşuna
cuma okuldan çıkıp dershanenin yolunu tuttum, bu kez dershanede sınava girmek istedim, evde yapıyodum bildiğiniz üzre ve evde yapmakla dershanede yapmak arasında baya fark oluyomuş onu anladım, ekstra bide tg 6 ydı bu baya zordu sorular sınav berbat geçti, sınava girdim 3 te 8 de çıktım, gitti mi cuma günüm de böyle
bugün dershaneye gitmedim çalışayım diye, ama 12 ye kadar uyumuşum, çok yorgundum zaten, sonra sınavda yapamadıklarımın çözümlerine bakayım dedim. moralim bozuldu. eğitim hep iyi gelirdi, çok kötü geldi kızlar ve sonra dedim kendi kendime konu çalışmam lazım! çünkü eğitimden sadece 2 konum bitti, iyi de ne zaman konu çalışıcam. dershanede denemeye girmeseydim cuma öğleden sonram boştu, çalışırdım. ama dershanede de denemeye girmek evde deneme yapmaktan daha mantıklı. napsam bilemedim.. böyle kara kara düşünürken renginanın yazısına denk geldim. 6 bin küsür.. çok çok iyi bi rakam 324 kişiden sonra.. uykudan mı fedakarlık etsem bilmiyorum, yoksa okulla birlikte yetişemiyorum ama toparlanıp kendime ders çalışmak için fırsatlar yaratmam lazım. vizeler de geliyo gitti gene 2 haftam.. ooff off

Canım ya sıkıntı yapma vize haftanı atlatırsan çok rahat calısırsın ki,biraz uykudan taviz vermek gerekiyor,erken kalkarsan günü çok verimli geciriyorsun,denem olayına gelince tg 6 o kadar berbat geçti ki benimde dedim ben hiçbir şey bilmiyormuşum:26enemeye girdikten sonra abartısız 2 gün toparlayamıyorum kendimi ve şunu kesinlikle söyleyebilirim ki evde deneme çözülmüyor ben de böyleyim elli kere kalkıyorum masa başından verimli olamıyorum her açıdan dersanede deneme yapmak en mantıklısı.

ahh kuzum kıyamam ben sana.. olabilir evet. mesela pazar günlerini sadece soru günü yapabiliriz, hafta içinde herkes sorusunu çözer. haftanın sonu gününe kadar biriktirir, pazar günü de sorularımızı burda paylaşırız. bence harika fikir.

maafçım perşembe günü geldi benimki evet. ben ona muzlu pasta yapmıştım, en sevdiğinden.. hiçbişey yememiş onu yicek diye, önce pastayı yedi, ardından yemek yemeye gittik aman bi özür dilemeler vs.. aslında daha uzatıcaktım konuyu da onun vize haftası, derslerini çok etkiliyo tartışmalarımız. ama biraz süründürmekten bişey olmaz sınavları bitsin de gene bi konuşma yapıcam onunla. ben sensiz yaşayamam intihar ederim vs modunda.. bu arada nur_tubacım hepsi aynı yavv, ama sizin de barışmanıza sevindim. yılların emeğini bi anda çöpe atamıyosun. ama ben hep diyorum benim için hayırlı değilse Allahım onu kalbimden söküp alsın. inş onlar bizim için hayırlıdır. bunu da zaman göstericek

tubişim bi de benim moralimi bozan şu oldu, evet deneme zordu, 70 küsür puan geldi bana, ona da tmm ama sıralamama baktım ki eyvahlar olsun. sınıfta 2. olan ben bu kez sondan 2. olmuşum. eğitim çok zordu, ben öğrenmeyi gelişimi yapardım onları da yapamadım bu sefer, bi ölçme yapmışım. ilk bölümden de o tarih soruları neydi öyle? balkan antantının terakkiperverin nerde kurulduğunu sormuşlar. çok bilinen zafer kulelerini sormuşlar. bi de soruya çok bilinen yazmışlar ben ki ilk defa adını duyuyorum. gerçekten zordu, ama sınıf yapmış, dedim ki demek ki bi bana zor gelmiş. ama sen de zordu diyosun içim rahatladı şimdi. evet tubişim uykudan ödün vermeliyim. başka türlü olmıcak. dediğin gibi sınava da dershanede girmek en mantıklısı

Bunlar bu seneki alımlar mı acep:26:Bir kerede alırlar mı bu kadar
tubishh evet bu senenin. ama 1 kerede bu kadar olması zor
rengina Allah senden razı olsun arkadaşım, hızır gibi yetiştin bana

senden de razı olsun canım

ama lütfen kimse moralini bozmasın az ya da yok diye
sonuçta az da olsa çokta olsa çalışmak şart

Son düzenleme:
kızanlarımmm kızanlarımmm
o kadar derslerimden kaldım ama hayırlısıyla sonuç iyi olur inşallah
bugün katiplik sınavına girdim
ilk kez giriyorum
çok heyecanlandım
zor bela da yazdım
mülakata girmeye hak kazandım
hakkımda hayırlısı neyse o olsun tabiki de
inşallah olur
sizinde bir rakibeniz çekilmiş olur fena mı

yarın da dünya kadar işim var
pazartesi ücretliye başlıyorum
bu haftada anayasa tarih bakarım biraz mülakat için
bakalım sonumuz ne olacak
dua edin bana kurtulayım şu dertten
ve inşallah ki bu yolda tükenen tüm arkadaşlarımı allah kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…