2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

sedefcim data tarih soru bankasını çok övüyorlar bende merak ediyorum ve almak istiyorum , eğitimde beyaz kalemde saçma sorular olduğunu duydum , kızlar ne der bilmiyorum çözenler daha iyi bilir tabi

canım ben kullandıklarımı söyleyim.eb yediklim çözümlü soru bankası aldım çok güzel.tarih için data diyorum

ne güzel işte 1 0 öndesinsıkıcz artık dişimizi Eğitime yeni başladım sayılır canım prog bi ünitem kaldı biterse bu gün eğitimden bir dersim bitmiş olcak

Son düzenleme:
ne güzel işte 1 0 öndesinsıkıcz artık dişimizi Eğitime yeni başladım sayılır canım prog bi ünitem kaldı biterse bu gün eğitimden bir dersim bitmiş olcak

Bende gelişimi bitirdim sadece devam edemeyeceğim staj başlıyor haftaya, aöf derslerime geçtim onları bu hafta toparlıyayım sağlam kafayla sonra staj stresi, raporlar, yorgunlukla yapamam derslerimi

Son düzenleme:
günaydın kızlar hepinize mutlu huzurlu ve bol verimli bi gün olr inş.
sen üzülme diye bebişimle biz bile geldik çalışmsakta bak:):)
hoşgeldin canım hoş geldin bebiş artık kendini toparlada gel yaaaahamilelik çok mu etkiliyo çaluışmanı bende düşünüyorum ama bi yandanda korkuyorum
canım egitimden bunları çözmedim ama uzmanın sistematik çözümlü soru bankası var ona başladım bu ay bitecek bi bak yöntem hariç güzel bi de ne alırsan al çözümlü al çok faydalı oluyo
yargı tarih alma bence data ve irem diyorum tavsiye ederim cografyalarınıda çok begendim

erkek milletinin en güzel günleri mahvetmek gibi bi becerisi vardır canım dogumgünü düğün günü vs. benim eşimdede var ancak tehdit edip bi de yemin edersem duruyo çünkü o zaman yaparım .umarım bu küslüğü en kısa zamanda bitirir

bu arada kızlar benim koca depresyona girmiş yaaa günlerdir adamın yüzünden düşen bin parça dün misafirlikte küsüştük eve gelince konuştum hayatın monotonlugundan okulun yorgunlugundan sıkıldıgını söylüyor dogayı ve balık tutmayı sever ama burda ne vakit ne de iimkan var napcam bu adama ya toparla kendini bu senebenim trip atma senem dedim ama dur bakalım

günaydın kızlar 2 gündür bende çok boşladım
hemen kolları sıvayıp başlıyorum derse.
bu arada dün gece nişanlım aradı konuştuk epey.
ama bakalım artık. umarım bi daha benzer şeyleri yaşamayız...
neyse bende arada başlığın konusu dışına çıktım ama haydi ders zamanı kızlar

nilcim bence eşinin baharın gelişi etkilemiş olabilir.
balık falan olmasada hafa sonu bir gün yada yarım gün piknik falan yapın bence iyi gelebilir

günaydın kızlar, bugün yine elimin ağrısına dayanamayıp kalktım.3 ,4 gündür geceleri sağ elim ağrıyor sabaha karşı dayanılmaz şekilde kasılıyor ağrısına dayanamıyorum artık , bugün arkadaşım gelecek hazırlık yapmam lazım olmadı yarın hastaneye giderim.

svcnn nişanlınla sorunlarını çözmenize sevindim ,oluyor arada böyle kavgalar, uzaklıklarda insanın canını sıkıyor özlemden de kaynaklanabiliyor, kavgalar büyüyor.Önemli olan hatasını anlayıp affettirmek inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz birbirinize...

nil svcnn dediği gibi bahardandır piknik olabilir ,akşamları birlikte yürüyüş yapabilirsiniz.Mutlu olacağı sevdiği seyleri yap.

Annemde çok mutsuzdu bu hafta, evi temizledim , mercimek köftesini tatlıları çok sever onları yaptım.Aynasına 'hayata gülümseyerek bak:) :)' yazdım.Eve gelince çok sevindi. Sarıldım 'mutsuz olman için sebeplerin olabilir ama mutlu olman içinde biz varız, bizi düşün' dedim.
Çevremdeki insanların mutsuz olmasına çok üzülüyorum hele bu annemse dayanamam elimden gelen her şeyi yaparım. Allahım herkese sağlık ,huzur , mutluluk versin

Son düzenleme:
sedefcim data tarih soru bankasını çok övüyorlar bende merak ediyorum ve almak istiyorum , eğitimde beyaz kalemde saçma sorular olduğunu duydum , kızlar ne der bilmiyorum çözenler daha iyi bilir tabi

Detaydır,ayrıntıdır ama candır. Çok şey öğrenirsin.

nilcim bence eşinin baharın gelişi etkilemiş olabilir.
balık falan olmasada hafa sonu bir gün yada yarım gün piknik falan yapın bence iyi gelebilir
bende biraz ihmal ettim hep yalnız bıraktım ya dün konuşuncada haklı buldum cumartesi başbaşa piknik işine tamam diyorum da aşkısı tek kafa dinlemeyi ya da kafasına göre bi arkadaşla dogada gezmeyi çok sever onu napcaz bilemiyorum.doktorada gitti tahlil vs yapıldı ama psikolojik ya da mevsimsel geçiş demiş o da neyse hayırlısı bakalım düzeltirim ben onu

Son düzenleme:
tatlım susmayın konuşun, keşke aynı ilde olsaydınız ama olsun telefon msn bi şekilde konuşun dökün içinizi kırıldıklarnı da kesinlikle söyle içine atarsan başka yerde mutlaka bi patlak yaşanır. tamamen çözdüğünüze inanana kadar konuşun
tamam tatlım beyaz kalemden vazgeçtim yargı alırım, ama şimdi almaktan vazgeçtim, vizelerim başlıyo elimdeki 7 iklim daha bitmedi, dershanenin verdiği ihtiyaçlar var ama ihtiyaca güvenmiyorum nedense, şimdilik askıya aldım bakalım..
kuzum yediiklim kesinlikle harika tek geçerim bende var. onun dışında bi tane daha alayım dedim
Bende gelişimi bitirdim sadece devam edemeyeceğim staj başlıyor haftaya, aöf derslerime geçtim onları bu hafta toparlıyayım sağlam kafayla sonra staj stresi, raporlar, yorgunlukla yapamam derslerimi
ahh kuzum seni çok iyi anlıyorum, bugün stajım vardı acayip yorgunum bi de ordan çarşıya gittim fotokopi çektirmeye, biraz dinlemeden bişey yapamıcam sanırım
sağol kuzum önerin için onu bi düşüneyim o zaman. canım bence piknik yapabilirsiniz, bi boş günü olursa. hepimiz baharın gelişinden dolayı biraz böyleyiz. insan sıkılıyo, ama yapıcak bişey de yok temmuza kadar. ama arada böyle piknik olabilir
Detaydır,ayrıntıdır ama candır. Çok şey öğrenirsin.

lokumum sağol önerin için, tarihte datayı alıcam o zaman, coğrafyada ne önerirsin?

kızlar ben dün akşam 7iklimden 100 öğrenme psikolojisi sorusu çözdüm. az çözdüm farkındayım ama verimliydi, sorular düşündürücüydü.
bugün de stajda dersimi anlattım geçtim kenara soru çözdüm. hocanın da işine geliyo valla diğer dersleri de bana anlattırmaya kalktı, hep böyle oluyo zaten bütün gün ben anlatıyorum, benim işim orda 1 ders anlatmak, diğer derslerde de hocanın anlatımını gözleyip ondan bişeyler kapmak. ama sağolsunlar bize yıkmak için elinden geleni yapıyolar, ben de geçtim kenara yanıma soru bankası almıştım, 1001 soruda öğretmen ol kitabından 81 öğrenme psikolojisi çözdüm. ohh iyi oldu
bi de kızlar şuna sinir oldum. müdür benim sigara içmeme kızmış, neymiş efendim bütün öğretmenler sigara içebilirmiş ama stajyer içemezmiş, bi stajyer bu kadar da ezilmez. sadece kpss yi kazanan mı öğretmen oluyo yani?

sucum sen anlamadan bileğini burkmuş olabilirsin, ya da daha önceden burktuysan bile yıllar sonra ters yattığında ya da elinin üstüne anlamadan yattığında bile ağrı yapabiliyor. benim sol kolum çatlamıştı yıllar önce, şimdi ne zaman o kolum çok az bi zorlansa ya da gece anlamadan kolumun üstüne yattıysam ağrı yapıyor, 1 hafta kadar da sürüyor ağrısı. bi dr a görün, ağrı kesici kremler spreyler fln işe yarıyo tatlım. bi de badajla sar çok zorlama o elini

Sedefim merhaba Topiğine işim düştü =) Bişey sorcam öğretmen adaylarına 'Kızlar Ankarada oturan var mı?.. Çankaya/Kızılayda'da Özel Eğitim Denge Dershanesi hakkında bilgisi olan, beni aydınlatıcak biri var mı?.. Şimdiden çoook teşekkürler, Sedefim sana da teşekkürler

cnm ankara dym ama hç bilgim yok

kızlar tarih soruma bir el atın size zahmet. hep yanlış yapıyorum bu soruları

1.beş yıllık kalkınma planı uygulanması,
2.teşviki sanayi kanunu çıkarılması
3.kamu iktisadi teşebbüslerinn kurulması
hangileri devletçilikle ilgilidir?

Son düzenleme:

1-2-3 mü rengina yoksa bi cevabım daha olacak

ben 2-3 diyorum.acaba cevap ne?
aslında 1 de olabilir ya.1-2-3 de denilebilir.

Son düzenleme:

Geceleri öyle bi kasılıyor ki parmaklarımı açarken acım acıyor, krem sürüyorum ilaç da içtim geçmedi , benim elim sürekli suda bandaj ıslanır kötü durur diye sarmıyorum Bugün arkadaşım gelecek diye gitmedim hastaneye , hazırlık yaptım elimi çok kullanınca şimdi yazarken bile bileğime kadar acıyor, bide sağ elim her şeyi onla yapıyorum

Öğretmenler her şeyi stajerlere yaptırıyor .Arkadaşlarda çok şikayetçi bu konuda Allahtan benim öğretmenim öyle değil ama bu dönem tam gün plan uygulayacağız, her şeyden biz sorumlu olacağız.Öğretmen her şeyi beğenmiyor orada sorun yaşayacağım gibi geliyor bana bakalım hayırlısı artık...Benim okulumdaki öğretmenlerde ,müdürde öğretmenim diye konuşuyor benle,diğer öğretmenlerden ayrı tutmuyorlar.Bu dönem nasıl olacak bilmiyorum
1001 soruda öğretmen ol kitabı ne hiç duymadım görmedim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…