2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

1,2,3 olabilir:44:

1-2-3 mü rengina yoksa bi cevabım daha olacak

ben 2-3 diyorum.acaba cevap ne?
aslında 1 de olabilir ya.1-2-3 de denilebilir.

1,2,3 olabilir:44:

cevap 1 ve 3 kızlar.
ama cevabın sebebini anladım buraya yazdıktan sonra.
devletçilik 1929 dünya kriziyle çıktı
ve teşviki sanayi kanunu 1927de çıkarılmıştı zaten

kızlar ben uyumuşum yahu, hala daha da esniyorum. hem de kafam kitapta uyumuşum. öğrenmeden 36 soru çözmüşüm sonra pert
şimdi bi çay koyucam, açılayım. bu akşam tarihi baştan sonra, öyt yi de geldiğimiz yere kadar tekrar etmek istiyorum :126:

canım teşvik i sanayi devletçilikten öncedir adı üstünde sanayiyi özel işletmelere teşvik etmek amaçlı yapılmıştır ancak savaş sonrası kimsede para yok, kaliteli iş bilen eleman yok onun çıkarılan bu kanun uygulanamadı bu yüzden de için devletçilik politikasına girişildi.anlatabilmişimdir umarım

ahh benim miniğim gelmiş buraya sefalar getirmiş ankaralı arkadaşlar yardımcı olurlar sana, bildiğin üzre ben ankarayı bilmiyorum ama bu topikten tanıdığım bi ankaralı var ona özel mesajla sorayım ben bi

kuzum çok geçmiş olsun ihmal etme yarın git nolur doktora
ahh ahh demek çoğu yerde stajyerlere böyle davranıyolar. yazık gerçekten yazık..
canım kitabı dershane verdi, küçük boy defter boyutunda, okula giderken tam çantaya atmalık, sorular da fena değil yanii güzel gene de. işte şu

Bugün beyaz kalem denemesi olduk gk gy 75.75 net, eğitim 56.25

leylasımmmm beyaz kalem zor diyolar, ona rağmen bu netler çok güzel bence. özellikle de eğitim. gk gy de iyi ama biraz daha yüklen, üstüme düşmez bunu söylemek ben daha bu kadarını bile yapamazken ama senden ilk bölümden 90 netleri de görücez inşşş

Sağ ol Sedefimm Zahmet olcak sana da Sedefim Çoooooo...Kkk teşekkürler

fıstıklarım öyt yi geldiğimiz yere kadar tekrar ettim
şimdi tarihe geçiyorum
ondan sonra da uyucam sanırım, çok uykum var, yarın sabahın köründe dersim var. öğleden sonra da dershanede sınavım var, akşam 8 gb bitcek

canım gercekte cok zorlandık ozellıkle egıtımde ama ben sözelcı olarak en fazla 10 mat yapıyorum 90 bıraz hayal benım için

kızlar bende biraz aradan sonra bugün güzel çalışabildim
eğitimden tekrar yaptım soru çözdüm
vatandaşlıktan idareye çalıştım
bide gk-gy deneme çözdüm vee 96 netim çıktı öyle mutlu oldum ki :129:
emek veren herkesin gönlündeki gibi olur inş
haydin iyi geceler

günaydın kızlar saat 10 olmuş lan nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz Bende dün alandan ilk dersim ilk çag tarihini bitirdim az da mat çalıştım su cum elin için bi doktora git mutlaka pek iyi deil söylediklerin bende dün kolumu kapıya çarptım montumu giyerken dünden beri yazı yazarken agrıyo :26: Hadi kolay gelsin herkese

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ,ben bugün uyurken kendimi ikna edip(derslerin gecikir, kolluk verirse yazı yazamazsın, stajın başlayacak ...) hastaneye gitmedim nasıl bir uykucuyum ya allahtan elim daha iyi ,nil geçmiş olsun canım bende yazı yazamıyorum dedim annem yazdı yazılarımı sonsa kıyamadım aldım elinden

rengina soruları yazdıktan sonra az bekle yahu merak ettim cevabı ama sen yoktun teşviki sanayi denince özel teşebbüs ama devlet desteği işin içinde olunca kafamızz karışıyo :111:
napalım böyle böyle hiç soru kaçırmıcaz inşaallah su canım bu aralar sende yazma o zaman not alcan yerin altını çiz sonra iyileşince not al ben bazen vakit kısıtlı olunca öyle yapıyorum

slm kızlaaarrrrrrrr iki gündür internet bağlantısıyla uğraştım bir ara cinnet geçirecektim nerdeyse neyseki sonunda düzeltebildiler

Nil ve Su geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize ağrı kesici krem kullanmanızı öneririm bende ara sıra sakarlıklar peş peşe gelir kolumu bacağımı çarparım o yüzden ağrı kesici kremi evde eksiltmem
sabahtan beri hiç çalışmadım akşam misafirlerimiz gelecek onlar için annemle hazırlık yaptık
akşama kadar ne çalışırsam o kar diyerekten hemen başlıyorum
iyi çalışmalar güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…