kızlar tarih soruma bir el atın size zahmet. hep yanlış yapıyorum bu soruları
1.beş yıllık kalkınma planı uygulanması,
2.teşviki sanayi kanunu çıkarılması
3.kamu iktisadi teşebbüslerinn kurulması
hangileri devletçilikle ilgilidir?
1-3 diyorum
1-2-3 mü rengina yoksa bi cevabım daha olacak
ben 2-3 diyorum.acaba cevap ne?
aslında 1 de olabilir ya.1-2-3 de denilebilir.
1,2,3 olabilir:44:
bir de teşviki sanayi özel teşebbüsü destekliyordu sanki:26:
cevap 1 ve 3 kızlar.
ama cevabın sebebini anladım buraya yazdıktan sonra.
devletçilik 1929 dünya kriziyle çıktı
ve teşviki sanayi kanunu 1927de çıkarılmıştı zaten
Sedefim merhabaTopiğine işim düştü =) Bişey sorcam öğretmen adaylarına 'Kızlar Ankarada oturan var mı?.. Çankaya/Kızılayda'da Özel Eğitim Denge Dershanesi hakkında bilgisi olan, beni aydınlatıcak biri var mı?.. Şimdiden çoook teşekkürler, Sedefim sana da teşekkürler
Geceleri öyle bi kasılıyor ki parmaklarımı açarken acım acıyor, krem sürüyorum ilaç da içtim geçmedi , benim elim sürekli suda bandaj ıslanır kötü durur diye sarmıyorumBugün arkadaşım gelecek diye gitmedim hastaneye , hazırlık yaptım elimi çok kullanınca şimdi yazarken bile bileğime kadar acıyor, bide sağ elim her şeyi onla yapıyorum
Öğretmenler her şeyi stajerlere yaptırıyor .Arkadaşlarda çok şikayetçi bu konuda Allahtan benim öğretmenim öyle değil ama bu dönem tam gün plan uygulayacağız, her şeyden biz sorumlu olacağız.Öğretmen her şeyi beğenmiyor orada sorun yaşayacağım gibi geliyor bana bakalım hayırlısı artık...Benim okulumdaki öğretmenlerde ,müdürde öğretmenim diye konuşuyor benle,diğer öğretmenlerden ayrı tutmuyorlar.Bu dönem nasıl olacak bilmiyorum
1001 soruda öğretmen ol kitabı ne hiç duymadım görmedim canım
Bugün beyaz kalem denemesi olduk gk gy 75.75 net, eğitim 56.25
ahh benim miniğim gelmiş buraya sefalar getirmişankaralı arkadaşlar yardımcı olurlar sana, bildiğin üzre ben ankarayı bilmiyorum ama bu topikten tanıdığım bi ankaralı var ona özel mesajla sorayım ben bi
Sağ ol SedefimmZahmet olcak sana da Sedefim Çoooooo...Kkk teşekkürler
miniğimm mesaj attım o arkadaşa cevap verdiğinde haberdar edicem seni
leylasımmmmbeyaz kalem zor diyolar, ona rağmen bu netler çok güzel bence. özellikle de eğitim. gk gy de iyi ama biraz daha yüklen, üstüme düşmez bunu söylemek ben daha bu kadarını bile yapamazken ama senden ilk bölümden 90 netleri de görücez inşşş
günaydın kızlar saat 10 olmuş lan nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzgeceleri öyle bi kasılıyor ki parmaklarımı açarken acım acıyor, krem sürüyorum ilaç da içtim geçmedi , benim elim sürekli suda bandaj ıslanır kötü durur diye sarmıyorumBugün arkadaşım gelecek diye gitmedim hastaneye , hazırlık yaptım elimi çok kullanınca şimdi yazarken bile bileğime kadar acıyor, bide sağ elim her şeyi onla yapıyorum
öğretmenler her şeyi stajerlere yaptırıyor .arkadaşlarda çok şikayetçi bu konuda allahtan benim öğretmenim öyle değil ama bu dönem tam gün plan uygulayacağız, her şeyden biz sorumlu olacağız.öğretmen her şeyi beğenmiyor orada sorun yaşayacağım gibi geliyor bana bakalım hayırlısı artık...benim okulumdaki öğretmenlerde ,müdürde öğretmenim diye konuşuyor benle,diğer öğretmenlerden ayrı tutmuyorlar.bu dönem nasıl olacak bilmiyorum
1001 soruda öğretmen ol kitabı ne hiç duymadım görmedim canım
bir de teşviki sanayi özel teşebbüsü destekliyordu sanki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?