2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

slm kızlar programdan sonra 60 rehberlik çözdüm sonra dışarı çıktım gezdim biraz
yarın da yds Ye gireceğim canlar fazla çalışmadım zaten girip atış tekniğinı kullanıp çıkacağım
nilim Allah gönlümüzden geçeni nasip etsin zaman mekan önemli değil
sedefim sınavlarında başarılar tatlım Allah zihin açıklığı versin

kızlar daha lana başlamadım ya çok mu geç kaldım dersiniz

günaydın arkadaşlar kaç gündür takip edemiyrm maalesef.ev temizliği için şirket tutmuştum.geldiler sözde temizlediler.baya bi iş çıkardılar başıma kaç gündür temizlikle ugraşıyorum.bu gn de uğraşacam işe başlamadan önce erken kalkmışken deneme çözdüm kızlar,
tarih 23 d
cografya 15 d
vatandaşlık 7 d
türkçe 20
matematik 0

önce sözeli tamamlayıp yükseltmet istiyorum ama türkçe ile de başım dertte.geçen yıllarda 24 gibi yapıyorum bu yıl 20 yi geçemiyorum.arkadaşlar sorular da çok zor şimdi.türkçeye nasıl çalışmalıyım lütfennnn cevaplayın...

niloşum, maafım ve güzel kızanlarım
haklısınız gelemedim ama okuldan değil
şöyleki çok yoğun bir hafta geçirdim okula adapte ol
mülakata hazırlan vs. derken bu hafta dursun kpss dedim
evet açık açık dedim, ara verdim
çok umutluydum katiplikten
çünkü ilçede sadece ben geçtim klavyeyi
ama almadılar işte
haftasonu edirnedeydim
mülakat güzel geçti aslında
tarih sorularını da yaptım
ama sonuç negatif, bir asker eşinden öğrendiğim kadarıyla ona açık açık demişler
asker eşi olduğun için almıyoruz, biz trakya da kalıcı personel istiyoruz demişler
çok umutlandığım için üzüldüm açıkcası
yoksa çok sordum kendime, gerçekten çalışmak istediğin yer adliye mi diye
evet burası küçük bir yer, sonuçta memurluk o da neden olmasın dedim ama
kısmet değilmiş napalım...
ve başlasın KPSS...
size söz veriyorum hergün saat 7 de kalkcam biraz derse bakcam
sabah 8i 10 gece gibi evden çıkcam
arabayla gitcem, eşim izin verdi. hayırlısıyla gider gelirim inş.
tek yönlü köy yolu biraz sıkıntılı ama, allah kaza bela vermesin inş.
öğlende 3 de evdeyim inş.
gelir gelmez derse oturcam, hiç birşey yapamazsam alandan bişeyler okuycam
eşim yemeği erken istemiyor nasılsa
sonra yemeğimi yapar, onunla matematiğe bakarım.
size de tekmilimi vercem inşallah
öptüm hepinizi

neden kimse yok ki burda :44:

yoksa herkes çalışıyor mu ... umarım öyledir :26:

ebon öğretmenliğin hayırlı olsun, umarım bu tempoya ayak uydurur ve çalışmak için verdiğin sözde durabilirsin

cnm hakkına hayırlısı olsn

günaydın kızlar günaydın size ben geldim
ebonum hakkında hayırlısı olsun canım benim dediğin gibi yap zaten öncesindende bol bol çalıştın olacak inşaallah

kızlar dün bi arkadaş il merkezine kpds için gidecekti eşimle bana da sizde gelin gezelim dediler tamam dedik gittik alışveriş yapayım dedim ama bişicik bulamadım femin denemeleri indirime girmiş 15 deneme kitap şeklinde 3.5 tl 10 deneme paket 2.5 tl ye aldım bi de genel yetenek sb aldım sevincimi görmeliydiniz neyse kızlar bu haftam az verimliydi ama bugünden itibaren tempo başlıyoooohadi hepimize kolay gelsin

günaydın kızlarrr hemen cafemize geldim dün

nete giremedim evde değildik hava güzel olunca pikniğe gidelim dedik

akşamda yorgunluk çıkardım
dün bir de yds sınavına girdim atış tekniğinde ne kadar başarılı oldum merakla bekliyorum

günaydın kızlar staj haftam başladı bugün gidip günleri konuşacağım.şimdi neler yapacağımı okuyacağım.Daha önceden okumadım moralim bozulmasın diye haziranın 14 ne kadar staj var insafsızlık ya

herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
aslina bakarsaniz okul staj dersane şeklinde götüren arkadaşlardan da farkim yok evlilik dışında :)

günaydın kızlar,
ben geç kalktım bugün birazcık, acayip bi baş ağrısı ile uyandım ...
bi çay falan içim kendime gelip başlamam lazım hemen...
2 gün sonra nişanlımın ailesinin yanına uçuyoruz ziyarete . 1haftam öyle geçecek zaten..
en iyisi son 2 günü değerlendirebilmek

kızlar 9 da ders başı yaptım matematikle ama 1 buçuk saatte geçen haftadan bu haftaya notlar aldım anca işin içinden çıkabildim kafam kazan resmen yaa:111::95: bugüne ait plan henüz fıssss bi kahvaltı yapıp evi toplayayımda başlıcam tekrar

ebonum dediğin dogru aslında bizim kendi elimizde herşey bahane yok her ne şart olursa olsun durmak yok çalışmaya devam

aşkolsun arkadaşlar kimse bi cvp bile yazmamş ben nie paylaşıyrm ki

ıkıBende kpss ye hazırlanıyorum ama 2014 ıcın topıge bakındım ewet burdan bana yardım edıcek bayanlar wardır dedım sorunum su sozel ıle sıkıntım yok ama gel gelelım matematık berbat(((( karekok yayınlarının 0 dan matematık kıtabını aldım ama cok degısık cozum yok aklım karıstı ıkı gundur sınırden uyuyamıyorum kıtap onerırsenız coook sewınırım sımdıden tesekkurler.

iklimacım bu aralar topikteki herkesin işi var çok yogunuz topikcek
ben sabah cevap yazdım zannediyodum sana demekki içimden geçirmişim ama davranışa dökemedim bebek ev koca derken senin halin iyi bile canım hiç bişey için geç deil sıkı çalış olur inşaallah canım bu arada branşın neydi iklimacım

biz antremanlarla matematik 1 ve 2 ye bakıyoruz mmis sözelciler olarak. tavsiye ederim antremanlarla matematik yaz sitesi çıkıyor netten

böyle düşşünme hocam.bende yazdım geri dönüşler oldu bazen olmadı,araya karışmıştır,yazmak istememiştir.takılma hiç gerek yok..bir kaç kişi deneme sonuçlarını paylaşyor hocam aslında sende onları kaçırdın sanırım.ben daha başlmadım hala konu çalşıyorum.Türkçem iyi şükür net video dolu ordan izle konuyu hocam her gün bir türkçe denemesi çöz mesela işe yarıyor çöümlü olursa süper olur...

neden ses yok ama

geç değil sınav gününe kadar yatmaktansa çabalamak daha mantıklı bence

ebon gelmişsin ben olumlu bir sonuç bekliyordum ama hayırlısı olsun...kpss gayet güzel gidiyor...

zormuş ya yoğun programın Allah yardımcın olsun tatlım...

sabahtan alan çalıştım ,dışarı çıktım.çıktı aldım bişeler atıştırıp eğitim çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…