2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

burda clamentinemize agzını bile açamazsın açtırmayız hadi başka kapıya canım burası laf sokma kavga yapma mekanı deil git aç konunu özelden yaz napıyosan yap ama burayı karıştırma lütfen

Clementinini al bağrına bas, ne yaparsan yap. İstediğim yere yazarım, ağzını dahi açamazsın.

Burası laf çarpma yeri değilse birisi alaka olmadığı halde gelip başkasına hakaret ediyorsa "dur" diyeceksin, yoksa laf söylemeye yüzün olmaz.

öyle mi üstün zekalı arkadaşımız emrin olur soran bendim niye ceza aldın diye ondan yazdı neyse laf dalaşına girmicem sana güle güle

öyle mi üstün zekalı arkadaşımız emrin olur soran bendim niye ceza aldın diye ondan yazdı neyse laf dalaşına girmicem sana güle güle

Ya öyle mi, hakaret etmesini de sen rica etmişsin demek ki.

Mesele sen değilsin, değilsen karışmazsın bu kadar basit. Burada zekalara fena halde takılmış, ama bunun üzerine yorum yapmayacağım. Milletin arkasından konuşup, konuşanı da poh pohlamayın ki ders çalıştığınızın bir hayrını göresiniz.

sen zavallı aciz yalnız hayatta bir yere gelememiş evlenememiş ilişkisini yürütememiş zavallı aciz bir insansın
yalnızca arkadaşlar neden ceza aldın diye sordukları bir soruya doğru cebvap verdim
evet 4 kez yazıştık 2 si ozel mjdı herhangi bir yalanım yok mutlaka editorlerden tanıdığın biri vardır ben razıyım tüm ozel msjlarımı burdan gosterebilirler.
yazarken isim falan vermeddim hatta ozelden bile vermedim ki bunada bakabilirler günler sonra yazılarımı takip edip buraya gelip mahalle hanımları gibi kavga eden sensin.
ben yalnızca cevap hakkımı kullanıyorum

hayatım boyunca kimse beni bukadar sinirlendir medi
ne bulaşkan ne arsız ne değişik bir kadınsın sen yalnız olmana şaşmamalı
ben senin dengin değilim lütfen git başkalarına bulaş yada bence kimseye bulaşma kendi yalnılığında kaybolup git
zavallı..

Snava cok az kaldı braz gerilmemz normal.ama krmamaya çalışalım. Ben larenjit oglum bronst zor da olsa tarih tekrarm azmle sürüyor gecen 1 haftada bahar temzlgi yapip egtm tekrar edp bir de soru bankası btrdm. Bu arada azı dişleri çıkan ve yeni yürümeye başlayan ,ktaplarmdan nefret eden minik bir maço var hayatmda... Gunduz zaman bulamazsam gece saat kurup çalışıyorum.gün benim icin 6da basliyor. Min 250 soru limitm var.bunları nye yazdm? Çünkü HER ŞEY ELİNİZDE. Allah nasip ettgi surece iradeyle karadan gemi yürütür insan

Burada sorun cidden büyük, sandığımın ötesinde.

Sana söyleyecek lafım yok, sinirlenmedim mi evet çok sinirlendim ama sen gerçekten farklı bir dünyadansın.

Ayrıca o hakaretlerine iyi bak, burada dava açmayı düşündüğüm 2. kişisin. İlkinden beni vazgeçiren "olmayan" ilişkimdeki insandı. Madem bu kadar yalnız ve zavallıyım, şu an beni tutan hiç bir şey, hiç bir insan olmayabilir.

Ayrıca yalanına dikkat et, kendini güzel eleverdin. Bana söylediğin isim daha yeni editör olan birisi, belki de açar bizzat kendisi görür ismini, şayet yetkisi varsa. Ya da başka bir yetkili gösterir, zaten durumundan gerekenleri haberdar ettim.

Sana son olarak şunu söylüyorum, bir de pohpohlayanına: Hani burası KPSS topiği ya, siz ders çalışıyor birbirinizi motive edip destekliyorsunuz, aynı zamanda insanların arkasından hakaret edip birbirinizi kolluyorsunuz, can sıkıyorsunuz ya. Allah gönlünüze göre versin, inşallah buradakilerin hasadını alırsınız ne diyebilirim.

Selam türkemngelini, nick değişmiş.

Benim ne sınavım var ne bir şeyim(ufak tefek değersiz şeyler hariç), bir insanın sınavının olması insanlara hakaret edip, kişilikleri ve bilmedikleri özel hayatları hakkında konuşmalarına bahane değildir.Burada işinde gücünde olan insanlara lafım yok kesinlikle, Allah kolaylık versin. Ama bu olacak iş değil.Sana başarılar.

Meseleyi bilmiyorum dahil olmak da istemem. Acizane tek tavsyem bilgsayarı kapattgnzda hayatnzdan cıkan yani sanal meseleler icin canınızı sıkmayn

Keşke öyle olsa ama malesef her zaman için geçerli değil, ortam sanal ama insanlar gerçek. Bunu unutmamak lazım. Ayrıca kimseyi dahil etmek istemem, zaten 3. kişilerin dahil olmaması gereken bir mesele ama tam orta yerde "kırmamak" ve "sınavdan ötürü gerilmek" sözlerini okuyunca gayrıihtiyari yazmış bulundum.

Selam kızlar doğru düzgün çalışmadığım için yazmadım,yazmaya utandım çok az çalşıtım

Sorunlar vardı sevdicekle toparlanmadım

neyse bu gün naptımm pg tekrarı ve video izledim,yer şekilleri tekrarı, alan çalışacağım geceye kadar

uyku,gezmek tozmak ,üzüntü hepsini erteledim mecburen

gece soru sayımı yazacağım yatmadan utanırım belki

Son düzenleme:

hayatımda yalan soylemedim ben isim vermedim dediğimden kastım senin ismini vermedim idi ne burad nede ozel msjlarımda burdaki arkadaşlarıma senin ismini vermediğimi yazdım konuyu çarpıtma ve lütfen davanı aç ama Allah rıza için yazma artık hakkını mahkemede ara lütfen yalan gerçek orada çıkar.

konu sahibi sedef ve topik arkadaşlarım boyle bir duruma şahit olduğunuz için çok ama çok ozür dilerim kusura bakmayın lütfen

Yeter bu kadar laf kalabalığın, karşında çocuk mu var sanıyorsun?O ilk alıntıladığın, bana "kıt" dediğin mesajda kimin adı yazıyor? Şuan çarpıtan sensin. Bir daha Sakın benim adımı ya da özel mesajımı orada burada yazma, buna hakkın yok. O mahkeme işini sakın aklından çıkarma!

lütfen ver mahkemeye Allah Rızası için ama artık şahsıma yazı yazma ozelden adresimi tlfnumaramı verebilirim ama artık muattab olmak istemiyorum sizinle lütfen çok rica ediyorum mahkemeye verin.

not:alıntı yaptığım ilk msjda adınız çıkmış bilerek yapılmış bir durum değil siz soyleyince fark ettim.

Son düzenleme:
Her şey çıkacak zaten, hiç bir bilgiye gerek yok. Karşı karşıya gelince zavallılığımdan, yalnızlığımdan bir kesit görmüş olur, aklımın kıtlığını bir kez daha tartarsın!

şu topiğe arada bir yazan bazen kaile alınıp bazen alınmayan biri olarak yazıyorum
herkes tartışabilir anlaşamayabilirsiniz bu çok doğal
ama tartışırken kırıcı sözler,hakaretler doğru değil

ki bizler kpss çalışan insanlarız çoğumuz ''Öğretmen'' adayıyız

her zaman örnek olmamız gerek
tartışmayı farklı boyutlara götürmek hoş değil
şahsi fikrimdir.(tartışmayı alevlendirmek için değil tatlıya bağlayabilmek adına yazdım)
kolay gelsin..

bugusucum canım çok teşekür ederim bana ve clemantineye hakaret içeren tüm msjları begendiğin için Allah gönlüne göre versin

Bugu_su ya da yazdım,katılsam da gerçekten kimse bu olayın içine girsin istemiyorum, yanlış anlaşılıp okların yön çevirmesi çok muhtemel.Meselele ne buradaki öğretmen adayları, ne de kpss. Tekrar söylüyorum, buradaki kendi halindeki insanlara Allah kolaylık versin.Bu son derece şahsi bir mesele ancak şahsileştiren ben değilim ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…