inşaallah canım benim ya dua edelim nolur birbirimiz içinelimden gelenin en iyisini yapıyorum ama bakalım eşim artık vakit kaybı olmasın sana diye yemek bulaşık ütü işine bile girdi iki gündür o yapıyo herşeyi bu yılda kazanamazsam kimsenin yüzüne bakamam
günaydın kızlarben neden erken kalkamıyorum ya uyanıyorum ama kalmıyorum neyse eğitimi bugün bitirmeye çalışacağım
bendede böyle bi problem var en erken dokuzda kalkabilyorum artık mecburuz erken kalkmaya suc'um
bu hafta eğitimi bitirmem için erken kalkmam lazım 7 de uyanıyorum ama kalkamıyorum bende en erken 9 kalkıyorumne yapacağız ki
canım maaşallah sana okulda benden çok çalışmışsın benim günüm yine saçma sapan geçti off offfffffffffant. mat. 8.gun yarimdi onu bitirdim
üste bide 9.gunu bile bitirdim
bugün derslerim hafifdi okulda
çocuklar kitap okudu ben ders çalıştım
şimdi de sinav oluyorlar
telden biraz tarih calisayim eve gidince soru cozerim
yine inşallah.
erken yatın kızlar çalışamasanız bile 7 de kalkın bi süre sonra alışıyorsunuz anladınızmı beni tuba ve su isimli uykucu böcükler
canım maaşallah sana okulda benden çok çalışmışsın benim günüm yine saçma sapan geçti off offfffffffff
slm kızlarbugün erken kalktım ben( demek ki erken kalkabiliyormuşum ) hastaneye gitmek için, iki gündür bileğimdeki damarlarda şişince gitmek zorunda kaldım.Bilek fıtığı olmuşum hemen amaleyat demiyorum dedi bileklik verdi kremler falan 3 hafta takacakmışım, zorlamayacakmışım ... Peki ben ne yaptım eve geldim hemen çıkardım elimi yüzümü yıkadım hazır çıkarmışken dişimi fırçaladım lavaboları temizledim tam dayaklığım evde sürekli çıkarırım ki neyse kremimi sürüp bilekliği takarım ,toplantı var okula gideceğim. Şans dileyin iki kişi olayım kızlar öptüm gelince hemen derse geçmem lazım
bilek fıtığımıo da ne ki bu kpss beyin fıtığı bile yapar anacım bizde dikkat edelim kendimize
geçmiş olsun su kendine dikkat et 3 hafta bence sonra daha kötü şeyler olmasın hiç bişey saglıgından ve senden değerli olamaz emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?