Bugu_su ya da yazdım,katılsam da gerçekten kimse bu olayın içine girsin istemiyorum, yanlış anlaşılıp okların yön çevirmesi çok muhtemel.Meselele ne buradaki öğretmen adayları, ne de kpss. Tekrar söylüyorum, buradaki kendi halindeki insanlara Allah kolaylık versin.Bu son derece şahsi bir mesele ancak şahsileştiren ben değilim ne yazık ki.
bugusucum canım çok teşekür ederim bana ve clemantineye hakaret içeren tüm msjları begendiğin için Allah gönlüne göre versin
şu topiğe arada bir yazan bazen kaile alınıp bazen alınmayan biri olarak yazıyorum
herkes tartışabilir anlaşamayabilirsiniz bu çok doğal
ama tartışırken kırıcı sözler,hakaretler doğru değil
ki bizler kpss çalışan insanlarız çoğumuz ''Öğretmen'' adayıyız
her zaman örnek olmamız gerek
tartışmayı farklı boyutlara götürmek hoş değil
şahsi fikrimdir.(tartışmayı alevlendirmek için değil tatlıya bağlayabilmek adına yazdım)
kolay gelsin..
bugusucum canım çok teşekür ederim bana ve clemantineye hakaret içeren tüm msjları begendiğin için Allah gönlüne göre versin
Ben bu topiğe neden gelmiyorum sanıyorsun artık Rengina ? Bu topik açıldığından beri buradaydım,ilk katılımcılardanım,ama öyle soğudum ki,yazasım paylaşasım gelmiyor. Ve bu durumda olan yalnızca ben değilim.
nurum tubam düzeltmenize çok sevindimslm kızlarrr
bu aralar fazla uğrayamadım takip etmeye çalıştım ama yazamadım
sevdicekle sorunları halletme çabasına düştük iyi de oldu herşeyi konuştuk içimde kıyıda köşede ne varsa söyledim soru işaretleri kalmadı çok şükür aynı şekilde o da döktü içini rahatladım sonundainşallah bu son olur
sıra geldi dersleri halletmeye
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır yazamıyorum. bilgisayarım bozuldu tel. den takip etmeye çalışıyorum sizi. bugün bir ümitsizlik çöktü üstüme, hayırlısı...
alan için kursa gidiyorum. hoca, bu sene dershanelerde, kolejlerde çalışanlar kazancak sizde özel sektörde çalışırsınız falan dedi. aslında elimden geldiğince çalışıyorum. bide bazen kafam duruyor sanki sizde de oluyor mu bilmiyorum resmen algılayamaz oluyorum okuduğumu.
beyazanne siz zannettiğim kişisiniz galiba:) sizi gördüğüme çok sevindim.
inş. emeklerimizin karşılığını alırız
sedefim çok haklısın o her zaman konuşmak halletmek isterken ben konuşursak daha kötü olacağımızı düşünürdüm susardim meğerse en büyük hatayı orda yapıyormusum
nurum tubam düzeltmenize çok sevindimmaşallah nazar değmesin
7,5 yıllık ilişkimden öğrendiğim kadarıyla, kızgınlıklar kırgınlıklar karşı karşıya gelinip paylaşılmazsa, o sorunun çözülmesi erteleniyor, halbuki her 2 taraf da içini dökerse, zaten bi bakıyosun o da kendince haklı, sen de haklısın ve böylece karşılıklı anlayış oluyor, hem ders alınıyor, bi daha aynı hata yapılmıyor, kaldığı yerden daha da güzel bi şekilde devam ediliyor. tartışmak güzeldir, hep derim. burdan kastım kavga etmek saygısızca bağrınmak çağrınmak değil, aksine sakin sakin içindekileri anlatmak
aaa bak şimdi hocanın dediğine ne ayıp, afedersin de Allah mı o nerden biliyomuş ordakilerin atanıcağını, bi de utanmadan size yanlış bir yol da göstermiş. daha dur bakalım, girelim de sınava. ondan sonra atama olmazsa 2. planları düşünücez. sen sakın o hocanı dinleme pirayecim
kızlar öğrenmeden 200 soru çözdüm. anam çöz çöz bitmedi sorular. 7iklimde sadece davranışsal kuramdan 55 test var
sedefim çok haklısın o her zaman konuşmak halletmek isterken ben konuşursak daha kötü olacağımızı düşünürdüm susardim meğerse en büyük hatayı orda yapıyormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?