2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

elbette 3. kişilerin katılması zaten olası durum değil
ama hani her topiğe yazdığımız gibi burası da genel bir topik ve tartışmalarda hakaret içeren cümleler kullanmak hoş değil
yani ikinizinde asıl meselesini bilemeyiz
görünene göre yorum yaptık

kimsenin tarafında değilim yani
her zaman yaptığım gibi burada da uyarmak istedim.

bugusucum canım çok teşekür ederim bana ve clemantineye hakaret içeren tüm msjları begendiğin için Allah gönlüne göre versin

Sana ve arkadaşına sizin üslubunuza inerek hakaret ettiğim bir mesaj göster bakalım? "Kıt" mı dedim, "zavallı" mı, yoksa ironik bir şekilde "üstün zekalı" mı?

Bu topik aldığınız cezaları açıklama yeri değil, arkadaşlarınız niye ceza aldığınızı merak etmişse özelden yazar anlatırsınız.

Ayrıca burası hakaret edebileceğiniz, insanları kovabileceğiniz, polemiğe gireceğiniz bir yerde değil.

Sorununuz varsa özelden çözün, sınava hazırlanan insanları kavgalarınızla rahatsız etmeye hakkınız yok.

Son bir not: eğer bu konu burada kapanmaz, özelden, topiklerde devam ederse, ezeli bir takip başlayıp yoruma yorum yapılırsa sonuçları çok daha ağır olur.

Burası bir site, mahalleniz değil.

Ben bu topiğe neden gelmiyorum sanıyorsun artık Rengina ? Bu topik açıldığından beri buradaydım,ilk katılımcılardanım,ama öyle soğudum ki,yazasım paylaşasım gelmiyor. Ve bu durumda olan yalnızca ben değilim.

bugusucum canım çok teşekür ederim bana ve clemantineye hakaret içeren tüm msjları begendiğin için Allah gönlüne göre versin

Veriyor zaten. Siz bana hakaret ederken sorun olmuyordu değil mi ?

İğneyi kendinize,çuvaldızı başkalarına batırın.

arkadaşlar ne olmuş böyle burası cafeyle alakası olmayan olayların yaşanması buraya taşınması kötü olmuş arkadaşlar cezalı , bazıları alınmış kırılmış üzücü yani yapmayın arkadaşlar amacımız birbirimize yardımcı olmak, destek olmak.Ben kpss nin fazla içinde olmadığım için(staj , ders yoğunluğundan) çoğu zaman konunun içinde olamıyorum yardımcı olamaya bilirim.Diğer arkadaşlarında sebepleri vardır mutlaka kaile alınmamakla ilgili olamaz lüften sedef nerdesin gel toparla kızçelerini

eveettttt ben geldimmmmm
tam da zamanında geldim sanırım
evet olan olmuş biten bitmiş, şaşırdım, üzüldüm ama neyse mune cevabı vermiş
ben olayı tam anlıyamadım, ama zaten artık bu saatten sonra da eşelemeyelim lütfen
kaldığımız yerden devam edelim, inş nilim ve clementinem bir an önce aramıza döner
bak ben de döndüm cafemizeee, artık burdayım bugün son vizemi verdim
yarın yeni bir gün, bomba gibi başlıyalım
buraya arada sırada gelenler ya da daimi gelenler, ya da hiç gelmeyip bizi uzaktan izleyenler.. kim olursa olsun bu cafenin sahibi benim ve benim kapım herkese açık, anlaşıldı mı bakiimmm
kendi aranızda anlaşmazlıklar olsa bile ben hepinizi burada ağırlamak isterim. zorlayamam tabii ki ama gönlüm hepinizi burda görmekten yana
gelinimmm seni burda gördüğüme öyle sevindim ki, senden haber alamayınca seni çok merak etmiştim. eşinin yurtdışı işi olabilirdi diye bişey hatırlıyodum ve herhalde gittiler diye düşündüm. neyse ki yanımızdasın, ve tam gaz devam ediyosun bu harika
sucum bizim de okullarımıza az kaldı kuzucum. biraz daha dayanıcaz artık, benim ki 5 hafta sonra bitiyo çok şükür, staj vs çok yoruluyoruz ama elimizden geleni yapalım kuzum. olmazsa üzülmeyelim hayırlısı deyip seneye tekrar hazırlanırız, ama şu son aylarımızda pes etmek bize yakışmaz
şimdi biraz kitap okuyup yatıcam, haftanın yorgunluğu var. bu hafta okula gitmicem. devamsızlığımı kullanıcam. planım şu: elimdeki eğitim bilimleri yediiklim soru bankalarını bitirmek. çok yarım yamalak kaldılar, ve dershaneye vizeler yüzünden gidemedim 2 hafta, çok konu eksiğim var konu+soru yapıp iyice bitirdikten sonra, uzman kariyerin interaktif yaprak test kitabını almıştım. konu konu testler var içinde. karma değil, böylesi benim için şuan daha iyi, çünkü konuları çalıştıktan sonra pekiştirmem lazım, hemen karma teste geçemem.
yarın hepimiz için güzel bi gün olsun, clementine ve nil eğer yarın da üyeliğiniz gelmezse bile bizi burdan takip edin ve çalışmayı asla bırakmayın, nilim her zamanki gibi yine 7 de kalk tamam mı?
hadi bakiim kafanıza tokadan başka bişey takmayın, hepinize sevgi öpücüklerimi yolluyorummm

Günaydın kızlar erkenden dikildim ayağa kahve alıp başlıyorum

Rabbim kime ne vereceğini neyle sınav edeceğini bilir gaflete düşüp benim duamla ya da beduamla oldu demek acızlıktir....

cafemizi ben açiyorum besmele ile günümüz hayırlı verimli huzurlu bol sorulu geçsin canlarım

nilllllllllllllllllll senin yerine açtım cafemizi bu günlük senin şerefine dadlımmm =))

Son düzenleme:

bugusu bu topiğin eski müdavimlerinden sayıılırım aslında
gerçekten eskiden böyle değildi burası

şuanda da kötü demiyorum elbette ama
eski topikte kaile alınırdı yorum yapan insanlar buraya 5 mesaj yazdıysam sadece sınav sorularıma cevap aldım
tabi ki sağolsunlar
onun dışında ben de yazmak istemedim durum bu olunca.

neyse uzatmanında anlamı yok. inşallah herkes elinden geleni yapıp kazanır
tekrardan kolay gelsin..

Günaydın kızlar yok sedefcim pes ettiğim yok şartlar ne olursa olsun dayanıyorum , benim 14 hazirana kadar stajım var ama erken kalkıp ders çalışacağım ,öğretmen olmak istiyorum,bunun için çoook güzel sebeplerim var , bu sebeplerim sorunlarımdan daha büyük pes etmeye niyetim yok Sınavların nasıl geçti canım ,sizin okula az kalmış ne güzel .

Ders çalışıp dışarı çıkacağım staj arkadaşımla buluşup planı yazacağız, etkinliklerimizi hazırlayacağız. Güzel ,verimli bir hafta olur inşallah herkese iyi çalışmalar

Gunaydn kızlar.ne zamandr elim degmyordu.bugun dip-köşe temizlik var.kanepe,halıflex sileceğim ins.sonra tarih fem soru bankasini bitirp bir de egitim deneme niyetndeyim.arada uğrar rapor verirm.özlemişim kız hepinizi...

kızçelerim bugün öğlene kadar uyudum, ee olsun o kadar haftanın yorgunluğunu attım
odamın camları leş gibi olmuş, onları bi sileyim dedim
temizliğe girişmişken evi de bi güzel toz aldım süpürdüm sildim
birazdan derse geçicem, yaşasın kpss çalışmak bıkmışım okul derslerinden

slm kızlarrr
bu aralar fazla uğrayamadım takip etmeye çalıştım ama yazamadım

sevdicekle sorunları halletme çabasına düştük iyi de oldu herşeyi konuştuk içimde kıyıda köşede ne varsa söyledim soru işaretleri kalmadı çok şükür aynı şekilde o da döktü içini rahatladım sonunda inşallah bu son olur
sıra geldi dersleri halletmeye

merhaba arkadaşlar

uzun zamandır yazamıyorum. bilgisayarım bozuldu tel. den takip etmeye çalışıyorum sizi. bugün bir ümitsizlik çöktü üstüme, hayırlısı...

alan için kursa gidiyorum. hoca, bu sene dershanelerde, kolejlerde çalışanlar kazancak sizde özel sektörde çalışırsınız falan dedi. aslında elimden geldiğince çalışıyorum. bide bazen kafam duruyor sanki sizde de oluyor mu bilmiyorum resmen algılayamaz oluyorum okuduğumu.

beyazanne siz zannettiğim kişisiniz galiba:) sizi gördüğüme çok sevindim.

inş. emeklerimizin karşılığını alırız

nurum tubam düzeltmenize çok sevindim maşallah nazar değmesin
7,5 yıllık ilişkimden öğrendiğim kadarıyla, kızgınlıklar kırgınlıklar karşı karşıya gelinip paylaşılmazsa, o sorunun çözülmesi erteleniyor, halbuki her 2 taraf da içini dökerse, zaten bi bakıyosun o da kendince haklı, sen de haklısın ve böylece karşılıklı anlayış oluyor, hem ders alınıyor, bi daha aynı hata yapılmıyor, kaldığı yerden daha da güzel bi şekilde devam ediliyor. tartışmak güzeldir, hep derim. burdan kastım kavga etmek saygısızca bağrınmak çağrınmak değil, aksine sakin sakin içindekileri anlatmak

aaa bak şimdi hocanın dediğine ne ayıp, afedersin de Allah mı o nerden biliyomuş ordakilerin atanıcağını, bi de utanmadan size yanlış bir yol da göstermiş. daha dur bakalım, girelim de sınava. ondan sonra atama olmazsa 2. planları düşünücez. sen sakın o hocanı dinleme pirayecim

kızlar öğrenmeden 200 soru çözdüm. anam çöz çöz bitmedi sorular. 7iklimde sadece davranışsal kuramdan 55 test var

sedefim çok haklısın o her zaman konuşmak halletmek isterken ben konuşursak daha kötü olacağımızı düşünürdüm susardim meğerse en büyük hatayı orda yapıyormusum

sedefim çok haklısın o her zaman konuşmak halletmek isterken ben konuşursak daha kötü olacağımızı düşünürdüm susardim meğerse en büyük hatayı orda yapıyormusum

evet tatlım sakın susma, susarsak zaten karşı taraf da anlamaz ki neye kırıldığımızı, o kendince kendini haklı görür, uzar gider.. hiçbişey olmmaış gibi devam etmek de bazı şeyleri biriktirir biriktirir, en sonunda gene bi yerde patlar, en iyisi biraz sakinleştikten sonra konuşmak

evet baktım gördüm 2 saat ara vermişim. bu sırada makarna yaptım onu yedim, şimdi devam edicem, bu kez gelişim çözücem

kızlar dil gelişimi çalıştım ve 65 soru çözdüm
şimdi 10 dk mola, sonra cinsel gelişim

Sedefcim doğru söylüyorsun bende takmayım diyorum ama olmuyor işte bide bu süreç uzadıkça iyice can sıkıcı oluyor kendimi zorluyorum bu sene son diye gerçekten olsada olmasada bu sene son.

Neyse biraz test çözeyimde kafam dağılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…