• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın arkadaşlar aranızda 2014 e hazırlanan arkadaşlar var mı bilmiyrm kpss sınavının konularının değişeceği 20 alanda sınav yapılacağı söylentileri var ne kadar doğru bilmiyrm.dün 100 soruyla kapattım günü.bazı sorulara takıldım paylaşmak istedim çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
soru-1
1-cumhuriyetin ilanı
2-medeni kanunun kabulü
3-halifeliğin kaldırılması
yukarıdakilerden hangileri kadınlarla erkekler arasında toplumsal ve siyasal eşitlik sağlama yolunda atılmış adımlardan dır?
soru-2
1- türk dil kurumunun açılması
2-okul proğramlarından arapça ve farsça dersleri nin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalışmaların yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir?
soru-3
aşağıda verilen uygulamalardan hangisi türkiye nin dış ticaret açığını kapatmada etkili olmaz
a-işletmecilere düşük faizli krediler bulmak
b-zarar eden devlet kuruluşlarını özelleştirmek
c-özel sek.yatırımlarını teşvik etmek
d-turizm gelirlerini arttırmak
e-tarım ürünlerinin ihracattaki önemini arttırmak

Herkese Günaydın,
Ben de Kpss Cafe'nin müdavimi olmak istiyorum. Bugün itibariyle 115 gün kaldı. Ama yeterki calısalım üstesinden geliriz :)

günaydın arkadaşlar aranızda 2014 e hazırlanan arkadaşlar var mı bilmiyrm kpss sınavının konularının değişeceği 20 alanda sınav yapılacağı söylentileri var ne kadar doğru bilmiyrm.dün 100 soruyla kapattım günü.bazı sorulara takıldım paylaşmak istedim çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
soru-1
1-cumhuriyetin ilanı
2-medeni kanunun kabulü
3-halifeliğin kaldırılması
yukarıdakilerden hangileri kadınlarla erkekler arasında toplumsal ve siyasal eşitlik sağlama yolunda atılmış adımlardan dır?
soru-2
1- türk dil kurumunun açılması
2-okul proğramlarından arapça ve farsça dersleri nin çıkarılması
3-türk tarihi ile ilgili çalışmaların yapılması
yukarıdaki durumlardan hangileri türkçeye önem verildiğinin göstergesidir?
soru-3
aşağıda verilen uygulamalardan hangisi türkiye nin dış ticaret açığını kapatmada etkili olmaz
a-işletmecilere düşük faizli krediler bulmak
b-zarar eden devlet kuruluşlarını özelleştirmek
c-özel sek.yatırımlarını teşvik etmek
d-turizm gelirlerini arttırmak
e-tarım ürünlerinin ihracattaki önemini arttırmak

canım 1.sorunun cevabı 1ve 2 bana göre . 2 sorunun cevabı 1,2,3 gibi geldi bana.3.soru c diye düşünüyorum cevaplar ne dogrumu paylaşırsan sevinirim:26:

Herkese Günaydın,
Ben de Kpss Cafe'nin müdavimi olmak istiyorum. Bugün itibariyle 115 gün kaldı. Ama yeterki calısalım üstesinden geliriz :)

hoşgeldin aramıza bizimde taze kana ihtiyacımız vardı eski canlar bizi bıraktı da :5: 115 gün diyince kalp atışlarım hızlandı hemmen çalışmalıyım :10:
bu arada branş neydi hocam ne kad:10: zamandır hazırlanıyosun ve kaçıncı girişin

herkese kocaman günaydınlar hava kapalı burda ama bol güneşli mutlu huzurlu ve bol verimli bi gün diliyorum hepinize.:16:

ebon kız nerdesin senden önce 3.gelen benimmm :9:

eboncum gece yeni kararlar aldım saolsun eşiminde yardımı ile :24: bundan sonra uzman kariyer setleri bitcek diye kendimi parçalamayacam bu bir.alana başlıyacam hafiften antremanlarla mat.1 in 15 gününü bitircem fırsat buldukça canım istedikçede uzmandaki soruları ve diğerlerini elden çıkarıcam:10: ve sınava kadar stres yapmadan bulduhgum her fırsatta çalışarak zamanımı degerlendirecem :31:

dün ihtiyacımn kartlarını aldım canişkolar:51: kullanan varmı içeriğini okuyunca hoşuma gitti tekrar açısından iyi olabilir $Kitap_1133169.webp $Kitap_1140810.webp

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben geldim :3: :3: :3: çok şükür bilgisayarıma kavuştum :52:
Nil'im alan sınavına nasıl çalıştığımı sormuştun cevap geç oldu kusura bakma nolur ben ygs-lys kitaplarından çalışıyorum canım

hoşgeldin aramıza bizimde taze kana ihtiyacımız vardı eski canlar bizi bıraktı da :5: 115 gün diyince kalp atışlarım hızlandı hemmen çalışmalıyım :10:
bu arada branş neydi hocam ne kad:10: zamandır hazırlanıyosun ve kaçıncı girişin

:20::20::20: Yazamıyorsak bıraktığımız anlamı mı çıkıyor ?:19: Teessüf ederiz hocam.

Ben de deneme çözeceğim,sonra da program çalışırım belki.:30:

günaydın kızlar ben geldim :3: :3: :3: çok şükür bilgisayarıma kavuştum :52:
Nil'im alan sınavına nasıl çalıştığımı sormuştun cevap geç oldu kusura bakma nolur ben ygs-lys kitaplarından çalışıyorum canım

ne kusuru canım ben önüme gelene soruyorum ve herkes ygs lys diyor .bende tarih ve cografyaya eski öss cd lerinden çalışmış ve özet çıkarmıştım baya iyi oldu. yine lys ygs kaynaklarına bakcam gibi bi de benim üniversite kitaplarım duruyor ama işime yararmı bilmem çünki sınavlarda sorulacak soruları içinden ayıklayana kadar ölüyodum :53: hakkımızda hayırlısı biz bi başlayalımda nasipse olur

:20::20::20: Yazamıyorsak bıraktığımız anlamı mı çıkıyor ?:19: Teessüf ederiz hocam.

Ben de deneme çözeceğim,sonra da program çalışırım belki.:30:
sana bişeymi dedik sinirli bugusu :18: sen bu ara yazıyosun ama clemantine tusunade firarprest kusursuz deli daha aklıma gelmeyenler neredeler eskilerden kimler kaldık :43:

ne kusuru canım ben önüme gelene soruyorum ve herkes ygs lys diyor .bende tarih ve cografyaya eski öss cd lerinden çalışmış ve özet çıkarmıştım baya iyi oldu. yine lys ygs kaynaklarına bakcam gibi bi de benim üniversite kitaplarım duruyor ama işime yararmı bilmem çünki sınavlarda sorulacak soruları içinden ayıklayana kadar ölüyodum :53: hakkımızda hayırlısı biz bi başlayalımda nasipse olur

bir yerden başlamak gerekiyor canım benim de elimde üni kitaplarım var ama onları en sona bırakıyorum zaman kalırsa göz gezdirmeyi düşünüyorum önce temeli sağlamlaştırayım da detaya sonra inerim :9: :9: :9:

günaydın kızlar bugün burası baya hareketlenmiş :1: Ben de yediiklim eğitim bilimleri seti sipariş edeceğim, elimdeki set çok basit anlatmış ve soruları çok saçma geldi .Zaten zamanım yok olan zamanımda boşa gitmesin :20: Nilkon antrenmanlarla mat. kitabı nasıl gidiyor canım, ben 16. güne takıldım yapmak istemiyorum hiç :50:

Dün gece Galatasarayın gazıyla 100 ölçme daha çözüp yattım bugün öğrenme çözücem inşallah hedef 500 yine bakalımmm:51:

günaydın kızlar bugün burası baya hareketlenmiş :1: Ben de yediiklim eğitim bilimleri seti sipariş edeceğim, elimdeki set çok basit anlatmış ve soruları çok saçma geldi .Zaten zamanım yok olan zamanımda boşa gitmesin :20: Nilkon antrenmanlarla mat. kitabı nasıl gidiyor canım, ben 16. güne takıldım yapmak istemiyorum hiç :50:

ben 1 haftadır elime almamıştım canım 15. günü çözüyorum bugün :6: geçen yıl 1 ve 2 yi bitirmiştim ben canım aynı kitabın o nedenle tekrar çözdüğümden aşırı zorlanmıyorum inşaallah sınava kadar bitiririz ve işimize yarar :52:.yapmak istemiyorum diyerek sadece kendimizi iki kat daha fazla yoruyoruz
kitaba bak ve öyle yada böyle biticeksin hiççç kötü kötü bakma:20: bana de ve başla :10:

ben 1 haftadır elime almamıştım canım 15. günü çözüyorum bugün :6: geçen yıl 1 ve 2 yi bitirmiştim ben canım aynı kitabın o nedenle tekrar çözdüğümden aşırı zorlanmıyorum inşaallah sınava kadar bitiririz ve işimize yarar :52:.yapmak istemiyorum diyerek sadece kendimizi iki kat daha fazla yoruyoruz
kitaba bak ve öyle yada böyle biticeksin hiççç kötü kötü bakma:20: bana de ve başla :10:

Canım çok seviyordum sabahları ilk işim kitabı elime alıp çözmek oluyordu. 15 de sıkılmaya başladım 16. günde sinirlenip kızıyordum sorulara artık :9: ondan bıraktım özleyim biraz diye :9: kızma bitireceğim inşallah...

sabah 9 da kalktım ama internette sorun vardı giremedim
(nile duyurulur :1: )
ya benim üzerimde öyle bir yorgunluk varki anlatamam size
sanırım bahar yorgunluğu hava çok güzel burda
ama hiç dışarı da çıkmadım yine de etkiler mi ki
sabah 20 tane öyt çözdüm
sonra lys de alana başladım
şimdilik bukadar

Back
X