Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geçen hafta beyaz kalem denemesinde %4 lük dilime girmişim,branşımda 251 kişi girmiş ben 12. olmuşum
bugün yine deneme olduk gk gy 82 net
eğitim 63.75 net inşallah emeğimizin karşılığını alıcazzz![]()
leylass netlerin harika inş istediğin puanı alırsın sınavda da matematikten kaç net yapıyorsun özellikle mat sordum çünkü sanırım sen de ingilizce öğrliğindesin benim gibi benim gk gy hiç yükselmiyo hemen her dersten çok yanlışım çıkıyo eğitimde 51 net civarı şu an yükseltmem gerek onu da gky gy için ne tavsiye edersin dilci olarak coğrafya tarih vat için
leylascım netlerin süper umarım sınavdada böyle olur
kızlar ya canım sıkılıyorakşama kadar ders çalışıcam diye oturuyorum ama boş boş bi sürü şeyle vakit kaybediyorum hem planım yetişmiyo hem ortada adam gibi çalışılan bişey yok hemde gece yatana kadar soru çöz konu çalış vs çok yoruluyorum alan +200-250 civarı ancak çalışabiliyorum konu tekrarı deneme hiç bişey yetişmiyor evde iş yok yemek vs yok kafama göreyim ama gel gelelim ki vaktimi dogru kullanamıyorum ne yapmalıyım arkadaşlar sizler napıyosunuz zaman yönetimi için
![]()
![]()
Kızlar geçen hafta beyaz kalem denemesinde %4 lük dilime girmişim,branşımda 251 kişi girmiş ben 12. olmuşum
bugün yine deneme olduk gk gy 82 net
eğitim 63.75 net inşallah emeğimizin karşılığını alıcazzz![]()
Harikasın bitanem tebrik ederim.![]()
bir üye konu açmış
belliki darda
başka bir aklı kıt üyede
kızın yazdıklarına
yorum yapmış
senin neren doğru kidiye (bu kapıya çıkıyo)
birde kızın eski konularını açmış
bende şoyle bir msj yazdım hanıma:
niye bu kadar kotüsün
niye merak ediyorum kadın yeni bir konu açmış eskileri katıp birde yaptığım yorumları beğenmiyorsun diyorsun
yorum yapmamışsın ki?
evliliğin kotu demiş çıkmışsın işin içinde neresinde yardımcı oldun şimdi..
burası sizin tek elinizde mi
istediğiniz gibi kırıcı yorumlar yapacaksınız..
oda bana soyle bir ceavap yazmış
Alıntı LadyKaka kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Pardon, benim iyiliğimle kötülüğüm senin yorumlamana mı kaldı acaba?
Ben bu kızın bir çok konusuna sabırla yorum yapmış biriyim, insanlar "aman yine mi amanede" derken yaptığı hataları kendimce ona göstermeye çalışmışım. Şu konuya ilk yorumumu yaparken hiç bir kötü niyetim yoktu, o ikinci soruyu zaten sonradan ekledim. Bir önceki konusunu yarım bırakmışsa sorarım, bunda bir kötülük göremiyorum. Ama dönüşünü hiç hoş bulmadım, hala da bulmuyorum.
Şimdi sen söyle sen neden böylesim, oradan benim niyetimi ne kadar bilebilirsin ki hemen bu şekilde sataşıyorsun? Ben de saptırıcı yorumlardan hoşmlanmam ama senin yaptığın çizmeyi aşıyor. Hatırlarsan geçen bu amaçla "iyiniyetli(!)" bir konu açıp ulu orta serzenişte bulunmuştun, konuda millet birbirine girmişti. Ne kadar da güzel olmuştu değil mi?
Bir şeyi beğenmiyorsan KİB butonuna basarsın, aklına göre millete laf atamazsın, bunu unutma!
ve bende cavaben :
hiç bir yazımda hiç bir açtığım konuda kaba kotü küçümseyici aşağılayıcı ortalık karıitırıı senli benli tek yorum bulamazsınız.
kotüsün bu kadar..
için kotuluk kaynıyor
sana yapılan yanlışlıkları haksızlıkları burda insanlardan onların üzerinden çıkarmaya çalışıyorsun.
çünkü gerçek hayatta kimseye gücün yetmiyor.
ancak burda istediğin kadar bağırıp çağırıp kabalaşabilirsin sorun yok değil mi..
nasıl olsa hiç birimiz seni gormuyoruz tanımıyoruz.
kalbinin içi simsiyah kotülük dolu aksi olsa birazcık daha kibar ve anlayışlı olurdun
ama ne zaman senin yazılarını okusam mecburiyetten elleri bellinde kavgaya hazır bir bayan canlanıyor gozümde
hakaret içeren hiçbirşey soylememe rağmen kotü içerik butonuna basabilirsin çünküdoğruları soyledim
benim kine bas ki sen burda daha çok insanın kalbini kırabilesin
aman sakın es geçme düşene bir tekmede sen vur.nokta.
yazdım ve bu yüzden ceza aldım pişman değilim
insanların boyle hoyratca eleştirilmelerine dayanamıyorum.