2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kız hepsi matematik olsa ben ne yaparım

İsteyen matematiğe isteyen tarihe girsin o zaman

Sedef ayva tatlısı sen de aşuremi Kalbim dayanmaz heryerim şişerKargo adresi vermek düşüyor banada

Aynen canım şu tarih fena bozuyor beni Zaten 2sene sonra falan açık uçlu sınav sistemi gelme ihtimali varmış:96::96: Bunada şükür diyip susuyorum

Ahhh Sedefimmm. Utandırdın beni,çok teşekkür ederim.

afiyet bal şeker olsun pıtırcıklarım
yok be monam o kadar basit ki

Basitse ilerde anlatırsın bana yaparım herife.

İçeriğine baktım birazda canım monanın önerdiği kadar var gibi kitap Sende eğitimcibaşı Bende biraz dinlenim dinlenirken karar verim ne çalışcağıma
Öpüyorum kızlar sizi

Bana da hocam önermişti... Gibisi fazla sil onu.

Off kızlar yaaa... Ben bu konuda öyle doluyum ki...

Size bi ara özelden yazmak istiyorum,feysten yazamıyorum sevdicek görür diye...

Yeminle onlarınki ana bizimki dana sanki.

Maşallah canım aşure yapabiliyorsun demek... Tatlıya ben de bayılırım.

Sorma kız,enayi gibi hissediyorum kendimi.

Aynı il,aynı bölge dahi istemiyorum.

Aynen öyle derler.

Belli bi yaştan sonra yaşlılar cidden ne dediğini bilmiyor.He diyip geçeceksin.

Ben de güya rapor vermeye geldim.

ebob-ekok+rasyonel sayılar çalışılıp konu testi çözüldü.

Coğrafyadan jeolojik zamanları çalıştım.

Vatandaşlıktan da vergi türleri...

Hiç verimli ve istediğim gibi olmadı.

sedefim sana çok zahmet oldum kuzum çok saolasın Allah tez zamanda miniklerine kavuştursunnnn

Canım kendini en iyi sen bilirsin,o hazır programlar çok kasıntı oluyor.

İyi olur hocam nasılsa alanda yine üstünden geçeceksin.

Evet canım dediğin çok mantıklı.
aynen monacım çalışmaya alışana kadar tarih cografya bitsin alanada ön hazırlık olur hem

kızlar bide cins müdür daha geleli bi hafta olmadan yazılı yap diye tutturdu bugün karşılıklı laf soktuk birbirimize sabah sabah neyse kocişe şutladım sen hazırla soruları zümrem ben uygularım dedim şimdik nöbette bana çalışıyo
gece yatmadan inkılabı hazırlayacam 8 lere neyse kızlar ben gidip aç karnımı doyurayım sonrada ders başı

Ayy eşinle aynı okulda mı çalışıyorsunuz ? İnşallah orda kadronu almak nasip olur.

Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım. Susmamakla da iyi yapmışsın,patavatsız herif.

Mola verdim şimdi

kızlar kayınvalide faceden bana ne yazarsa beğenirsiniz
''bu sene ne yap et kazan oğlum oralarda hep yalnız kalıyor''

yani ne desem boş yaa
gıcık oluyorum bu tarz kayınvalidelere
oğlunu çok düşünüyorsa gitsin onla yaşasın siz evlenene kadar demi ama
benin kayınvalide bile dedi erkek anneleri kendini bir şey sanıyo diye
şimdilik kayınvalidemle iyiyiz ama bana böyle bir şey söyleseydi kayınvalideye karşı sessiz kalırdım.
sevdiceğe çok üzüldüm annenin böyle demesine falan derdim kuzum.
böyle durumlarda kavga eder gibi konuşmayacaksn sevdicekle sadece rahatsız olduğunu
dile getireceksin
maşallah bende hayatın çemberinden geçmiş gibi konuştum

katılıyorum monam :128:

ellerine sağlık sedefiiim

ben de uyamayacağım programlarla oyalanıp sonra oturup sinirden çatlıyorum canım sevmesen de uygula diyemicem ben canım o yüzden kendine en uyacak bir program yapman daha doğru olur. ben de bir dersane hocasının hazır gönderdiği bir programa uymaya çalıştım ama olacak gibi değil, değişcem ben de

Mola verdim şimdi

kızlar kayınvalide faceden bana ne yazarsa beğenirsiniz
''bu sene ne yap et kazan oğlum oralarda hep yalnız kalıyor''

senin psikolojik baskını yirim kaynana diyeydin canım

sedefin dediği gibi ilk sayfaya yönlendiririz canım

ay ay ayyy eline sağlık canım tatlıyı çok severim, kilolarım aldı başını gidiyolar hiç sakınmıyorum ne olacak bu halim bilmiyorum

iyi de canım konu da çalışmışsın, hem gün daha bitmedi akşam da bakarsın

bu jeolojik zamanlar tersiyer mersiyer falan onlar mı ki :26:ya bu konular baya değişmiş heralde, yeni kitaplar almadığıma iyi etmemişim. haftaya hemen alayım

Püfçüm keşke imkan olsa da gönderebilsem kargoyla canım
Monam ben de çok iyi bilmiyorum da annişle telefonda irtibatta kalıcaz Dershane bugün aşure dağıttı kesmedi,kendim de yapayım dedimÇalışmalarına maşallah canım

kızlar hepinize teşekkür ederim canlarım ahh keşke bana gelseniz de hep birlikte yesek

Ben E dedim de D imiş canım.Nasıl çözdün anlatır mısın

yok kuzum ben soruyu çözmedim :26: yani soru bana çok ilginç geldiği için, ben soruyu okurken kafayı yedim sinirden, o kadar çalışıyorum ama bilmediğim kavramlar çıktı diye

Beceriklisin beceriklisin.Ben sende o ışığı gördüm sanki.Tarihin ilk konusunu bitirdim ama öldüm resmen.Ben de senin gibi çalıştım canım.Önce videodan not aldım.Sonra Data'dan eksik yerleri de ekledim notlarıma.Son olarak da Yediiklim'in Keyifli Tarihinden bir kez okudum.Oradan da eksiklerimi ekledim ajandama.Sonra da konuyla ilgili maşallah 205 soru çözdüm.Ama tabi bunları dün akşam 20.00'den beri yapıyorum.Ben bu hızla konuları nasıl yetiştireceğim bilmiyorum vallahi.Yalnız Hakan Dede'ye bayıldım.Çok güzel anlatıyor.

Birazdan da İlk Müslüman Türk Devletleri videosuna geçeceğim.Sedefim bir yerde okumuştum yorumunu.Sanırım bu siteden 2013 videolarını indirecekmişsin.Yalnız bir şey belirtmek istiyorum.Ben o videolardan genel tekrar olanı indirdim ve hoca Hakan Dede değil.Ama çok kötü değil yine de.İstersen indirebilirsin tatlım.Bilgine canım.

Renginam kayınvalidenin dediklerine şaşmamak elde değil.Ama bütün erkek anneleri ve neredeyse toplumumuzun tamamı erkek odaklı bir toplum.Ben ne kadar sinir oluyorum anlatamam her şeyde ve her yerde erkeklerin bu kadar ön plana çıkarılmalarına.Ama bütün iş yine kadınlarda bitiyor vallahi.İleride bir gün erkek çocuğum olursa el bebek gül bebek yetiştirmeyi düşünmüyorum.O da öğrensin hayat nasılmış, ev işlerini yemek yapmayı öğrensin.Hayat müşterek değil mi?Erkeklerinki can da bizimki patlıcan mı değil mi ama?

İyi yapmışsın canım facede kayınvalidene ters cevap vermemekle.Belki aranızda bir yanlış anlaşılma olurdu.Sonra yüz yüze olduğunuzda gereken cevabı verirsin.Bu gibi konularda kendini ezdirmemek gerek.Bir kere öyle alıştılar mı sonra hep ezmeye kalkıyorlar.En azından benim çevemden gördüklerim böyle.

Neyse canlarım ben çıkayım videoma devam edeyim.Sonra görüşürüz.

aynen kuzum. ben de senin yaptığın gibi yaptım ama şu saat oldu tarihten başka da bi cacık yapmadım. sorularımı çözmeye gidiyorum şimdi
kuzum dün gece 2013 olanının ilk tarih videosunu indirdim. videoyu açınca fark ettim ben de hakan hoca değilmiş. direkt kapadım videoyu o yüzden o da iyi anlatıyo olabilir ama ben hakan hocadan anlıyorum ya o yüzden 2012 videolarından izliyorum.
evet harika anlatıyo.
bu devirde kimse sultan değil hükümdar değil padişah değil
Canım parçayı okuyunca eyvah bu da ne dedim.Seçeneklere bakınca esprisine yazdıklarını anladım

ben gerçekten böyle kavramlar var sandım

slm kızlar

Geçmişi okuyamadım başım çok fena ağrıyor

Bugünü konu çalışma ve toplamda 368 soru çözmüş olmakla kapatıyorum

Kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…