2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Ayy eşinle aynı okulda mı çalışıyorsunuz ? İnşallah orda kadronu almak nasip olur.

Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım. Susmamakla da iyi yapmışsın,patavatsız herif.

yok canım farklı okullardayız da ikimizde sosyalciyiz amin inşallah
herife ben dedimki hocam haftaya yapmamın bi mahzuru varmı adam bana sabah sabah başladı herkes işine göre davransın yok kafanıza göre istediğinizi yapın hoca hanım gerzek olmadan idareci olunmuyo napacan çekecen mecbuuurrr
iyi geceler kızlar ben yatar saatlerdir 8. sınıf inkılap yazılısı ile ugraştım seviye çok düşük zor soru çıkar kolay bul derken vakit geçti gitti

Son düzenleme:
Deliricem artık 2 gündür hiçbir şey çalışamıyorum lanet olası sunumla uğraşıyorum bütün motivem düştü bugün derhaneye gittim ya kendimi bir garip hissediyorum sanki sınıftakilerden seviye olarak çok düşükmüşüm gibi geliyor niye böyle oluyor ya çok moralim bozuldu oturup da ders çalışcak ne istek kaldı ne de güç

Öyle tabi,bi şey sanıyor hepsi kendini... İyi geceler canım,Allah rahatlık versin.

O his bende de var.

Herkes süper,ben malım gibi hissediyorum.

idareyi bitirdim soruda çözdüm ama aklımda kalmamış ya yarın tekrar çalışayım bari
yok mahalli yok yerel yok yerinden pöfff

Rapor

Tarih konu tekrarı 100 soru maaşallah
Program 2 konu ve 90 soru maaşallah
Ölçme konu ve 110 soru maaşallah
Coğrafya tekrar ve 80 soru maaşallah bana ve hepimize

Ya kızlar nasıl zorla bitirdim çalışmamı anlatamam:26:
coğrafya şimdi bitti ta yaa bugün bir şey var ben de

Aynen çok moralim bozuluyor ya off

idareyi bitirdim soruda çözdüm ama aklımda kalmamış ya yarın tekrar çalışayım bari

Ben daha vergileri çalışıyorum.

Ben yatıyorum kızlarım,sabah dersanem var. Tadım da yok,bari keyfini kaçırmayayım muhabbetin.

Öptüm hepinizi.

Ben daha vergileri çalışıyorum.

Ben yatıyorum kızlarım,sabah dersanem var. Tadım da yok,bari keyfini kaçırmayayım muhabbetin.

Öptüm hepinizi.

iyi geceler balım erkencısın bugün dur bakalım neyin var anlat hele
öyle kacmak var mı

kuzum hissettiklerin çok normal. hocalar çok vicdansız. ben de geçen yıl böyle hissediyodum. hatta bi kaç arkadaşım 2. dönem kpss çalışmayı bıraktılar, okulla olamıcağını düşünüyolardı. ama okulla yürütüp atananları da biliyorum. nolur koy verme kendini. çok güzel başladın. okulla çok zor evet anlıyorum seni, ama yapanlar var canım. sen niye onlardan biri olmayasın ki? ben sende o ışığı görüyorum. sunumun ne zaman?

çalışan kızçelerime maşallah diyorumm
ben tarihten 32 sorucuk çözdüm

aynen kuzum. sessiz kaldım şimdilik bakayım face sonucta yanlıs anlardı falan uğraşamazdım bir de sınav zamanı:26: sevyorum da aslında onu ama işte ne bileym daha dikkatli olabilir konusurken
Yaw gelinlere böyle davranan kaynanaları anlayamıyorum
Takmamak en mantıklısı. Sanki bizimki patlıcan kendi oğulları padişahın sol kesesinden olma
evet kuzum takmıyorum daha doğrusu takmamaya calısıyorum.
zamanı gelınce bu konuları fazlasıyla takarım çünkü şimdi erken
aynen öyle mantarcım haklısın. ben de oğlum olursa böyle el üstünde büyüteceğimi düşünmüyorum. hayatın erkeklerden ibaret olmadıgını bilsinler.
elbette ben ona göre el kızıyım beni oğu kadar sevmesini beklemiyorum ama saygı duysun, benim ona duyduğum gibi en azından

slm kızlar

Geçmişi okuyamadım başım çok fena ağrıyor

Bugünü konu çalışma ve toplamda 368 soru çözmüş olmakla kapatıyorum

Kendinize iyi bakın
maaşallah aysem cok iyi çalışmışsın başağrına ragmen
cok gecmiş olsun balım
neden öyle hissediyorsun canım hemen yuvarlak masa toplantısı yapıp çözüm bulalım
maaşallah kuzum şu vatandaslık ayrı bir dert zaten
yarın tekrar edip pekiştirirsin

Son düzenleme:
çalışmalara maşallah diyorum kızlar

ben gündüz iki dgs sınavı çözdüm sadece, o kadar.

bazen o kadar bıkıyorum ki etrafımda kitap görmekten, şu an da öyleyim. resmen odamda zor duruyorum.

28 yaşına girecekseniz ve hala bir baltaya sap olamamışsanız hayat gerçekten çok zor (kendim için söyledim bunu lütfen yanlış anlaşılmasın, zaten en büyüğünüz benimdir büyük ihtimalle).

Yarın canım gerçekten motivem çok düştü bugünlerde her şeyi takar oldum bugün hiç çalışmadım sunumla uğraştım yorgunlukla da canım istemedi hiç bilmiyorum çok umutsuzluğa kapılıyorum hele de dershanedekileri görünce kendimi çok yetersiz hissediyorum
Bilmiyorum canım herşeye cevap veriyorlar sanki bilmedikleri yok onların yanında kendimi matematikte bile yetersiz hissediyorum çok fenalar ya bütün moralim alt üst oldu

Şöyle düşün,
onlar senden bin kat üstün olsalar da sen çalışmak zorundasın değil mi?
bizler gecen yıl öyleydik mesela buraya kızlar soru yazardı nadir çıkardı bilmediğimiz
e ne oldu? kazanamadık..

bu kazanma işlerinde en çok nasip rol oynuyor
sen belki çalışmalarından öte yaptığın bir iyilikten dolayı kazanacaksın nereden biliyorsun?
ama çalışmayınca onların seni geçmesi daha kolay olacak böyle de bir şey var.

onların belki 2 3. senesi elbette deneyimliler ve zaten sen onları değil kendini gecmeye calısacaksın olay burada bitiyor.
ki insanların calısmalarını gördükçe daha iyi olmalıyım diye iyice asılman lazım, bırakman değil...
diyeceksin ama öyle motivem düşüyor gördükçe vs hayır düşmeyecek, seni en iyi yönetecek olan yine sensin.
kendi kendini telkin edeceksin. başka yolu yok. yapamıyorum deme yapmak zorundasın bunu biliyorsun. hepimiz zorundayız.

Evet canim, alismam icin yapmis ama zaman su gibi geciyo yani mecbur aliscam. Bende kendim bi program yaptim aynen dedigin gibi uc ders arti tekrar koydum. Persembe sadece 4 ders koydum. Cuma medcezir var die aksami bos biraktim cumartesi pazara deneme ve tekrar dedim ama emin olamadim. Bi deneyeyim bakalim, bugun cok oyalandim ama yarin uyucam programa insallah.
Benim sabah uyanma sorunum yok aslinda canim ama gun icinde uyumazsam aptal gibi oluyorum:-(

Ay cekirdek zaten baya renk veriyo canim ya, recel yapmisyim bende ayva receli 2-3 cekirdek attim icine kipkirmizi oldu
Program haftalik canim, hocanin yaptigi yani. Ama en az 3 hafta uygula 4. Haftada uygulamaya calis dedi. Ayda bi defa degistiricekmisiz programi monotonlasmamak icin.

Haklısın gerçekten de motivemin düşmesi başkalarına yarıyor daha fazla çabalamam onlara yetişmem gerek yani daha fazla çalışmam gerek ama ben tam tersini yapıyorum silkelenmem lazım çünkü benim bu sene bu sınavı kazanmam lazım bunun için de yapılması gerekenler belli...

jokercim gerçek bi şey anlatayım sana. geçen yıl bi kızla hem aynı okulda hem dershanede aynı sınıftaydık. kızın okul dersleri ehh idare ederdi. dershanedeki denemelerde de iyi çıkarmazdı. ben ve bi kaç arkadaşım onun önünde olurduk denemelerde. kızı etütlerde hiç görmedim, hocaların yanında hiç görmedim. bu kız 87 aldı. ama atanamamış, şimdi günahını almıyayım ama ya 26 yı açmadı, ya da bize yalan söledi. ama bu kız 87 almamış olsa bile, bu tarz örnekler çok gördüm. çok emek vermeden atanan da var. kendini kpssye adasa da atanamayan da var. yani demek istediğim renginanın dediği gibi nasip bu işler. benim sıra arkadaşım aynı zamanda 30 yaşında evli çocuklu ve işe gidiyodu ve özel ders veriyodu. ama sürekli de dershaneye gidiyodu. her şeyi not alıyodu. çok çalışıyodu. fenciydi atanamadı. sen dershanedekilerin uçmasına hiç takma. nasip kısmet. elinden geleni yapmaya çalış, kimseyi takma. nasibinde varsa olur canım

tamam canım böyle bir dene bakalım verımlı olursa bu şekilde gidersin
gün içinde uyumak kendini öyle alıştırmış olmandandır ama kuzum
ben de bir ara saat 7 olunca feci uykum geliyordu, uyuyordum uyandığımda sersem gibi oluyordum
sonra baktım olmuyor zorladım yüzümü yıkadım falan artık uykum gelmiyor gündüz. ne bıleyım uyuyacagıma calısırım diyorm.
monam bir kere uyumanın kimseye faydası yok demişti de o söz beynimde cok yer etti odur budur az uyumaya calısıyorum
sen de dene olmazsa uyarsa yani sana canım

hımm bi dene bakalım kuzum bi ay boyunca. baktın gördün olmuyor, uymuyor sana. o zaman tekrar hocanla konuşup üzerinde oynamalar yaparsın. önemli olan güzel bi program olmasından çok uyabileceğin program olması. yoksa bi işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…