- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
Ayy eşinle aynı okulda mı çalışıyorsunuz ?İnşallah orda kadronu almak nasip olur.
Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin canım.Susmamakla da iyi yapmışsın,patavatsız herif.
yok canım farklı okullardayız da ikimizde sosyalciyizamin inşallah
herife ben dedimki hocam haftaya yapmamın bi mahzuru varmı adam bana sabah sabah başladı herkes işine göre davransın yok kafamıza göre istediğinizi yapın hoca hanımgerzek olmadan idareci olunmuyo napacan çekecen mecbuuurrr
iyi geceler kızlar ben yatar saatlerdir 8 sınıf yazılısı ile ugraştım seviye çok düşük zor soru çıkar kolay bul derken vakit geçti gitti
Deliricem artık 2 gündür hiçbir şey çalışamıyorum lanet olası sunumla uğraşıyorum bütün motivem düştü bugün derhaneye gittim ya kendimi bir garip hissediyorum sanki sınıftakilerden seviye olarak çok düşükmüşüm gibi geliyor niye böyle oluyor ya çok moralim bozuldu oturup da ders çalışcak ne istek kaldı ne de güç
O his bende de var.
Herkes süper,ben malım gibi hissediyorum.
Aynen çok moralim bozuluyor ya off
idareyi bitirdim soruda çözdüm ama aklımda kalmamış ya yarın tekrar çalışayım bari
yok mahalli yok yerel yok yerinden pöfff
Ben daha vergileri çalışıyorum.
Ben yatıyorum kızlarım,sabah dersanem var.Tadım da yok,bari keyfini kaçırmayayım muhabbetin.
Öptüm hepinizi.
Deliricem artık 2 gündür hiçbir şey çalışamıyorum lanet olası sunumla uğraşıyorum bütün motivem düştü bugün derhaneye gittim ya kendimi bir garip hissediyorum sanki sınıftakilerden seviye olarak çok düşükmüşüm gibi geliyor niye böyle oluyor ya çok moralim bozuldu oturup da ders çalışcak ne istek kaldı ne de güç
aynen kuzum. sessiz kaldım şimdilik bakayım face sonucta yanlıs anlardı falan uğraşamazdım bir de sınav zamanı:26: sevyorum da aslında onu ama işte ne bileym daha dikkatli olabilir konusurken
yani ne desem boş yaa
gıcık oluyorum bu tarz kayınvalidelere
oğlunu çok düşünüyorsa gitsin onla yaşasın siz evlenene kadar demi ama
benin kayınvalide bile dedi erkek anneleri kendini bir şey sanıyo diye
şimdilik kayınvalidemle iyiyiz ama bana böyle bir şey söyleseydi kayınvalideye karşı sessiz kalırdım.
sevdiceğe çok üzüldüm annenin böyle demesine falan derdim kuzum.
böyle durumlarda kavga eder gibi konuşmayacaksn sevdicekle sadece rahatsız olduğunu
dile getireceksin
maşallah bende hayatın çemberinden geçmiş gibi konuştum
katılıyorum monam:128:
ellerine sağlık sedefiiim
evet kuzum takmıyorum daha doğrusu takmamaya calısıyorum.Yaw gelinlere böyle davranan kaynanaları anlayamıyorum
Takmamak en mantıklısı. Sanki bizimki patlıcan kendi oğulları padişahın sol kesesinden olma
aynen öyle mantarcım haklısın. ben de oğlum olursa böyle el üstünde büyüteceğimi düşünmüyorum. hayatın erkeklerden ibaret olmadıgını bilsinler.Renginam kayınvalidenin dediklerine şaşmamak elde değil.Ama bütün erkek anneleri ve neredeyse toplumumuzun tamamı erkek odaklı bir toplum.Ben ne kadar sinir oluyorum anlatamam her şeyde ve her yerde erkeklerin bu kadar ön plana çıkarılmalarına.Ama bütün iş yine kadınlarda bitiyor vallahi.İleride bir gün erkek çocuğum olursa el bebek gül bebek yetiştirmeyi düşünmüyorum.O da öğrensin hayat nasılmış, ev işlerini yemek yapmayı öğrensin.Hayat müşterek değil mi?Erkeklerinki can da bizimki patlıcan mı değil mi ama?
İyi yapmışsın canım facede kayınvalidene ters cevap vermemekle.Belki aranızda bir yanlış anlaşılma olurdu.Sonra yüz yüze olduğunuzda gereken cevabı verirsin.Bu gibi konularda kendini ezdirmemek gerek.Bir kere öyle alıştılar mı sonra hep ezmeye kalkıyorlar.En azından benim çevemden gördüklerim böyle.
Neyse canlarım ben çıkayım videoma devam edeyim.Sonra görüşürüz.
maaşallah aysem cok iyi çalışmışsın başağrına ragmenslm kızlar
Geçmişi okuyamadım başım çok fena ağrıyor
Bugünü konu çalışma ve toplamda 368 soru çözmüş olmakla kapatıyorum
Kendinize iyi bakın
neden öyle hissediyorsun canım hemen yuvarlak masa toplantısı yapıp çözüm bulalımDeliricem artık 2 gündür hiçbir şey çalışamıyorum lanet olası sunumla uğraşıyorum bütün motivem düştü bugün derhaneye gittim ya kendimi bir garip hissediyorum sanki sınıftakilerden seviye olarak çok düşükmüşüm gibi geliyor niye böyle oluyor ya çok moralim bozuldu oturup da ders çalışcak ne istek kaldı ne de güç
maaşallah kuzum şu vatandaslık ayrı bir dert zatenidareyi bitirdim soruda çözdüm ama aklımda kalmamış ya yarın tekrar çalışayım bari
yok mahalli yok yerel yok yerinden pöfff
Yarın canım gerçekten motivem çok düştü bugünlerde her şeyi takar oldum bugün hiç çalışmadım sunumla uğraştım yorgunlukla da canım istemedi hiç bilmiyorum çok umutsuzluğa kapılıyorum hele de dershanedekileri görünce kendimi çok yetersiz hissediyorum
kuzum hissettiklerin çok normal. hocalar çok vicdansız. ben de geçen yıl böyle hissediyodum. hatta bi kaç arkadaşım 2. dönem kpss çalışmayı bıraktılar, okulla olamıcağını düşünüyolardı. ama okulla yürütüp atananları da biliyorum. nolur koy verme kendini. çok güzel başladın. okulla çok zor evet anlıyorum seni, ama yapanlar var canım. sen niye onlardan biri olmayasın ki? ben sende o ışığı görüyorum. sunumun ne zaman?
çalışan kızçelerime maşallah diyorumm
ben tarihten 32 sorucuk çözdüm
Bilmiyorum canım herşeye cevap veriyorlar sanki bilmedikleri yok onların yanında kendimi matematikte bile yetersiz hissediyorum çok fenalar ya bütün moralim alt üst oldu
aynen kuzum. sessiz kaldım şimdilik bakayım face sonucta yanlıs anlardı falan uğraşamazdım bir de sınav zamanı:26: sevyorum da aslında onu ama işte ne bileym daha dikkatli olabilir konusurken
evet kuzum takmıyorum daha doğrusu takmamaya calısıyorum.
zamanı gelınce bu konuları fazlasıyla takarım çünküşimdi erken
aynen öyle mantarcım haklısın. ben de oğlum olursa böyle el üstünde büyüteceğimi düşünmüyorum. hayatın erkeklerden ibaret olmadıgını bilsinler.
elbette ben ona göre el kızıyım beni oğu kadar sevmesini beklemiyorum ama saygı duysun, benim ona duyduğum gibi en azından
maaşallah aysem cok iyi çalışmışsın başağrına ragmen
cok gecmiş olsun balım
neden öyle hissediyorsun canım hemen yuvarlak masa toplantısı yapıp çözüm bulalım
maaşallah kuzum şu vatandaslık ayrı bir dert zaten
yarın tekrar edip pekiştirirsin
Şöyle düşün,Yarın canım gerçekten motivem çok düştü bugünlerde her şeyi takar oldum bugün hiç çalışmadım sunumla uğraştım yorgunlukla da canım istemedi hiç bilmiyorum çok umutsuzluğa kapılıyorum hele de dershanedekileri görünce kendimi çok yetersiz hissediyorum
Bilmiyorum canım herşeye cevap veriyorlar sanki bilmedikleri yok onların yanında kendimi matematikte bile yetersiz hissediyorum çok fenalar ya bütün moralim alt üst oldu
aynen öyle kuzum. resmen oğlum için kazan oğlum için yaşa demiş ya.
ama biliyor musun Allah'tan bak öğretmeniz yani atamamız nereye olursa orada yaşayacağız inşallah. yani kayınvalidenin yanında sürekli kalmayacağız tabi inşallah yani. bir de aynı apartmanda oturmak durumunda olanlar var ki .Allah sabır versin onlara
eski hocalar bu sistemde sınava girmedikleri için basit gelebilir onlara canım. o yüzden gunde 2 ders yeter demiştir. ama alan sınavımız var boru mubak erken de geliyormuşsun 3 ders artı tekrar yaparsın hatta.
uyku düzenini de sağlamaya calıs yavastan. mesela 11de uyanıyorsan 10bucukta uyan sonra 10da öyle alıştırırsın kendini.
ben öyle yaptım da alıştım yani.
sen programını düzenlemesen bile zaten bir süre sonra calıstıkca calıstıklarının yetmediğini göreceksın bu programda.
oyy kıyamam ben sana hemen yollıyayım ben sana burdan
gıda boyası çok kötü gerçekten ve hiç kullanmaya gerek yok. ben 2 saat boyunca kısık ateşte pişirdim. ama püf noktası, içine ayvanın kabuklarını ve çekirdeklerini de koyucaksın. onlar kendiliğinden ayvaya kırmızı rengini veriyolar.
programın aylık mı canım? tüm dersler olmasa da, programında bi dersin bittiği an hemen programda yer almayan diğer bi dersini onun yerine koyarsın
Şöyle düşün,
onlar senden bin kat üstün olsalar da sen çalışmak zorundasın değil mi?
bizler gecen yıl öyleydik mesela buraya kızlar soru yazardı nadir çıkardı bilmediğimiz
e ne oldu? kazanamadık..
bu kazanma işlerinde en çok nasip rol oynuyor
sen belki çalışmalarından öte yaptığın bir iyilikten dolayı kazanacaksın nereden biliyorsun?
ama çalışmayınca onların seni geçmesi daha kolay olacak böyle de bir şey var.
onların belki 2 3. senesi elbette deneyimliler ve zaten sen onları değil kendini gecmeye calısacaksın olay burada bitiyor.
ki insanların calısmalarını gördükçe daha iyi olmalıyım diye iyice asılman lazım, bırakman değil...
diyeceksin ama öyle motivem düşüyor gördükçe vs hayır düşmeyecek, seni en iyi yönetecek olan yine sensin.
kendi kendini telkin edeceksin. başka yolu yok. yapamıyorum deme yapmak zorundasın bunu biliyorsun. hepimiz zorundayız.
Yarın canım gerçekten motivem çok düştü bugünlerde her şeyi takar oldum bugün hiç çalışmadım sunumla uğraştım yorgunlukla da canım istemedi hiç bilmiyorum çok umutsuzluğa kapılıyorum hele de dershanedekileri görünce kendimi çok yetersiz hissediyorum
Evet canim, alismam icin yapmis ama zaman su gibi geciyo yani mecbur aliscam. Bende kendim bi program yaptim aynen dedigin gibi uc ders arti tekrar koydum. Persembe sadece 4 ders koydum. Cuma medcezir var die aksami bos biraktimcumartesi pazara deneme ve tekrar dedim ama emin olamadim. Bi deneyeyim bakalim, bugun cok oyalandim ama yarin uyucam programa insallah.
Benim sabah uyanma sorunum yok aslinda canim ama gun icinde uyumazsam aptal gibi oluyorum:-(
Ay cekirdek zaten baya renk veriyo canim ya, recel yapmisyim bende ayva receli 2-3 cekirdek attim icine kipkirmizi oldu
Program haftalik canim, hocanin yaptigi yani. Ama en az 3 hafta uygula 4. Haftada uygulamaya calis dedi. Ayda bi defa degistiricekmisiz programi monotonlasmamak icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?