2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

cnm dua grubu olşturduk..ilk sayfada tarihleri var..2 gün boyunca o gün kimin için okunacksa ona dua ediyoruz...hangi dua belirtilmemiş kim hangi duayı isterse veya esmayı..

tamam canım teşekkür ederim. ben de dua ederim hepinize ordaki listeye göre inş. :) rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inş.

Sorma yav... Kızçem spor işe yarıyo galiba,kalçam eskisi gibi ağır gelmiyo.

Kardeşim de psikolojiktir diyo.

monam bi kaç sitede okudum böyle sen gibi yorum yapan çok..diyolar ki leslie kilo vermeye başlamadan sıkılaştırıyormuş kuzum..psikolojik değil...taş olacak taşşş inş..bende bugün yapmaya başladım..iyi yoruyor ben 25 dk dayanabildim ilk gün..

o değilde hacı 2 gündür ne bulsam sokuyorum boğazıma

tatlısından tuzlusuna

dün gece 1 de babamla oturduk pasta yiyoruz

annem şu boğazını sık, kara deliğe ne gönderirsen gider diyor

ayy cnm güldüm kara delik ha arada kaçamak olur tatlım abartma sende..

saçmalamış hocan bence...

öyle cnm öyle ..sen oraya + bir de çocuk ekle daha vahim oluyor durum..çalışmak zorlaşıyor..

bende öyle düşündüğüm için bir sorayım dedim

cok çalışmayın çarpar
iyi geceler canım

yaa şimdi faceten arkadasımın evlenme teklifini gördüm foto atmıslar
o kadar güzeller kii maaşallah:103:

Haklısın hacım.

Bakalım ben ne zaman alırım.

Kuzuummm. İvit şekilli yusyuvarlak popilerimiz olucak ahahahhaha.

teşekkür ederim canım ellerine sağlık.

canım ben de nişanlımla birlikte atanıp hayırlı bir yuva kurmak ve yetim olan yğenlerimi maddi manevi herşekilde destekleyebilecek bir güç için dua istiyorum. bir de geçen yıl vefat eden abim için dua istiyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

amin canım.
Allah senin de dualarını kabul etsin
ekledim listeye

kızlar rejim yapanlar daha doğrusu

kahvaltınızda hafif limon sıkılmış maydanoz tüketin bolca ama tuz dökmeyin bende işe yaradı hızlandırıyor işi

bide bi tabağınız olsun içinde kuru üzüm,kaysı,ceviz,kavrulmamış badem mideniz kazındıkça bi tane atın ağzınıza

bi ara iyi sıktımda sonra dağıldım şimdi tekrar topluyorum bırakmam artık ipin ucunu

yürüyüşe devam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…