- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
monam alan için uzaktan eğitime ekstra ödeme yaptın mı yoksa kayıt oluyorken mi verdiler
cnm dua grubu olşturduk..ilk sayfada tarihleri var..2 gün boyunca o gün kimin için okunacksa ona dua ediyoruz...hangi dua belirtilmemiş kim hangi duayı isterse veya esmayı..
cok çalışmayın çarparbende yorgunum . bekiret calistik :)
Alana baktım,uzaktan eğitim,deneme vs.derken...İskender Pala okumaya vakit kalmadi bekaretten.
Sorma yav...Kızçem spor işe yarıyo galiba,kalçam eskisi gibi ağır gelmiyo.
Kardeşim de psikolojiktir diyo.
o değilde hacı 2 gündür ne bulsam sokuyorum boğazıma
tatlısından tuzlusuna
dün gece 1 de babamla oturduk pasta yiyoruz
annem şu boğazını sık, kara deliğe ne gönderirsen gider diyor
Merhabalar:26:
Ben üniversite hazırlık öğrencisiyim.
Bu hafta dil ve anlatım dersimizde hocamız bize birşey anlattı ben anlattığı konudan biraz kürtçe diline de girdi ben kürtçe bilmediğim için anlamadım.
Edebiyat ile türkçe hocaları varsa yardımcı olabilir misiniz:26:
kelimelerin köklerinden bahsediyoduk.
sıra destek kelimesine geldi bizde kökü kendisidir dedik yok dedi
onun kökü dest dedi.
bizde ne alaka dedik,hoca da dest kürtçe de el demek dedi:26:destekte birlik el ele olmak falan ya öyle oluyo dedi.
bende karşı çıktım hani kürtçe bilmeyenler nasıl anlıcak diye bilmeleri gerek dedi sınavda çıkarsa ne yapacağız dedim kelimenin kökünü dest olarak alacaksınız dedi:26::26::26:
normalde iyi bir hocadır çok iyi anlatır da bu sefer anlamadım:26:yardım edermisiniz:26:
(başka hocaya sordum oda dest alınıyo kök dedi:26:)
ders molalarında yemek yapıyorum, ev süpürüyorum, çamaşır katlıyorum
bugün bu saate kaldı ev süpürmek, yarında silerim artık
Hayat çok kızlar, kpss ye hazırlanıyorsan daha da zor, birde ev hanımıysan çok daha zor
bende öyle düşündüğüm için bir sorayım dedimmonam bi kaç sitede okudum böyle sen gibi yorum yapan çok..diyolar ki leslie kilo vermeye başlamadan sıkılaştırıyormuş kuzum..psikolojik değil...taş olacak taşşş inş..bende bugün yapmaya başladım..iyi yoruyor ben 25 dk dayanabildim ilk gün..
ayy cnm güldüm kara delik haarada kaçamak olur tatlım abartma sende..
saçmalamış hocan bence...
öyle cnm öyle ..sen oraya + bir de çocuk ekle daha vahim oluyor durum..çalışmak zorlaşıyor..
cok çalışmayın çarpar
iyi geceler canım
yaa şimdi faceten arkadasımın evlenme teklifini gördüm foto atmıslar
o kadar güzeller kii maaşallah:103:
monam bi kaç sitede okudum böyle sen gibi yorum yapan çok..diyolar ki leslie kilo vermeye başlamadan sıkılaştırıyormuş kuzum..psikolojik değil...taş olacak taşşş inş..bende bugün yapmaya başladım..iyi yoruyor ben 25 dk dayanabildim ilk gün..
ayy cnm güldüm kara delik haarada kaçamak olur tatlım abartma sende..
saçmalamış hocan bence...
öyle cnm öyle ..sen oraya + bir de çocuk ekle daha vahim oluyor durum..çalışmak zorlaşıyor..
sedefim cok haklısın.
senin yaşadıkların da benim yaşadıklarım gibi zor cok iyi anlıyorum seni
atanamasak bile hayırlısıyla bir işimiz olur inşallah.
dua edin bana canlarım ne olur
inanın ki cok ihtiyacım var. hani şuan durdugunuz yerde bile Allah şifa versin deseniz bana yeter.
ders çalışamıyorum ve o kadar bunaldım ki artık anlatılmaz
rica ederim morisim
ekliyorum clamim hemen
ekledim canım seni de
tamamdır canım ekiyorum duanı
tamam ekledim canım
seni de ekledim fındıgım
canlarım ben Kur'an okuyamayabilirim çünkü tecvitli bilmiyorum harf yanlış söylenince farklı anlamlar oluşabildiği için. o riske girmek istemiyorum sonucta başkası için okuyacagım. onun yerine muhtemelen hem normal dua ederim hem esma çekerim.
Haklısın hacım.
Bakalım ben ne zaman alırım.
Kuzuummm.İvit şekilli yusyuvarlak popilerimiz olucak ahahahhaha.
teşekkür ederim canım ellerine sağlık.
Allah seni yaa
ben de popi ne diye iki saat ekrana bakıyorum
ilahi rengiş uykun gelmiştir senin ondandır kuzum..
verseler şaşardım zaten
Allah seni yaa
ben de popi ne diye iki saat ekrana bakıyorum
verseler şaşardım zaten
canım ben de nişanlımla birlikte atanıp hayırlı bir yuva kurmak ve yetim olan yğenlerimi maddi manevi herşekilde destekleyebilecek bir güç için dua istiyorum. bir de geçen yıl vefat eden abim için dua istiyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.Merhaba arkadaşlar.
2013 KPSS'ye çok çalıştık,çok emek verdik ama olmadı.Ben hala atlatamadım bu acıyı,atamaların yapılacağı gün,okulların açılacağı gün çok daha fazla içimiz yanacak ama ne yazık ki üzülmek,ağlayıp sızlamak bu gerçeği değiştirmeyecek.
Bu yüzden ben Ağustos'un 3.haftasından itibaren çalışmaya başlıyorum.Umutsuzluk yok.
Bölümüm Edebiyat Öğretmenliği.Bu yolda bana eşlik edecek öğretmen arkadaşlarımı bekliyorum.İnşallah farklı bölümlerden birçok arkadaşımız katılır aramıza.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Nazar duamızı da ekliyorum
Bismillâhirrahmânirrahîm
bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.
Dua listemiz
1.nilkon4246 (27-28 ocak )
2._BADE_ (29-30 ocak)
3.Monaliisa (31 ocak-1şubat)
4.tuğba00 (2-3 şubat)
5.clamentaine (4-5 şubat)
6.Rengina (6-7 şubat)
7.Sarfansarı (8-9 şubat)
8.morisi (10-11 şubat)
9.sedefonur (12-13 şubat)
10.cupkek (14-15 şubat)
11.nazife_fth (16-17 şubat)
12.mantarkaya (18-19 şubat)
morisi :ben babamın alkol alışkanlığından kurtulması için istiyorum..
Rengina: ruh sağlığımın düzelmesi, kpss.ye rahat bir şekilde verimli çalışabilmek ve hayırlısıyla erzuruma atanmak için dua istiyorum..
Monaliisa: günahlarımın affı ve öğretmenlik için istiyorum...
_BADE_:ben artık severek çalışacağım bir iş kapısı istiyorum..
tugba00: hayırlısıyla kadroya geçmek ve gönül ferahlığı için.
sarfansarı: Ben, yuvamdaki huzurun devamı, hayırlı bir evlat ve hayırlı bir iş kapısı için dua istiyorum.
nilkon: ben oncelikle cok saglikli bi hamilelik ve kolay dogum istiyorum rabbimden.sonrasinde kpss ye bikmadan verimli bi sekilde hazirlanmak,hayirli bir yerede atanmak istiyorum .bide oksurugum gecsin istiyorum .
clamentaine: hayırlısıyla biran önce atanmak, sağlıklı ve huzurlu bir ömür,bir de (şuan oturduğum evimden çok şikayetçiyim )issiz tozsuz pırıl pırıl hayırlı komşuları olan bi ev almak hayalim..
sedefonur: benim istediğim de ruh sağlığımın düzelmesi, atanmak ve evdeki huzur kızlar.
mantarkaya: .Ben de ailemle sağlıklı ve huzurlu bir hayat,hayırlısıyla memuriyet veya öğretmenliğe atanmak,abdestinde namazında hayırlı bir eş ve kardeşimin aklını başına toplaması için sizlerden dua istiyorum.
cupkek: bu sene hayırlı bir yere atanmak,günahlarımın affı ve hayırlı huzurlu bir yuva kurmak sevdivceğimle
(Bir kişiye 2 gün dua ediyoruz. istediğiniz şekilde esmaül hüsna çekebilir, Kur'an okuyabilir veya normal dua edebilirsiniz.
dua sırası gelenler ne için istediklerini söylesinler...)
canım ben de nişanlımla birlikte atanıp hayırlı bir yuva kurmak ve yetim olan yğenlerimi maddi manevi herşekilde destekleyebilecek bir güç için dua istiyorum. bir de geçen yıl vefat eden abim için dua istiyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin.
teşekkürler canım
amin canım.
Allah senin de dualarını kabul etsin
ekledim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?