2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ben bugün dersin başına oturmadım hala kuaför alışveriş komşuda kahve derken yeni oturacağım. Bugün badeye duaya başladık. Rabbim dileklerini kabul etsin.

iyidir tatlım dün evi temizledim rahatladım gecede ilk kez öksürmeden uyudum çok şükür dualarınız sayesinde

nilimmm bebişe çok sevindim canım gözünüz aydın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
amin ayşegül teyzesi teşekür ederiz minnagım ve ben

yok arkadaşım olur mu öyle şey en takıldım sizlere sadece sanada rabbim kolaylık versin inşallah

sevcan kötü bişey demedin gir geçmişe bak beyazannede demedi senden 5 beteri söylendi 1 gün kendini savundu 2. gün kayboldu , lakin iyi bişeyler vaktinde gelmedi bunu sadece sanalda değil gerçektede yapsan aynı tepkiyi görürsün atandın iş bitti sonrasında bi yerini yaz eylülde düğünün oldu girip bir derdim var a yazdın ama bize Allahın selamı yoktu şimdi diyosunki bi selamımı almadınız .neyse yaa bize saglam dost lazım vefasızlardan herkeste bol mevcut .çok konuşmayada gerek yok aylardır siz sustunuz şimdi biz sustuk durum bu .kişi sevdiğine gücenirmiş kusura bakma vakti zamanında çok sevdirdin kendiniki şimdi bu tepkiyi gördün

nil emin ol bende sizi çok sevdim.. sadece kk de değil başka yerlerde de görüştük az cok da olsa.
haklısınız bişi demiyorum. sizi kırmak yada üzmek istemezdim. bende yeri geldi sizler için feragat ettim renginanın değişiyle...
senin her tahlil sonucunu dua ile bekledim, sedef için beyazanne için, clementine için dua ettim, ve daha sayamadıklarım...
hepimiz birlikteydik.
kendimi savunmak değil bu. 5 ay yoktum evet ama bu süreç içinde çok karıştım yoruldum sağlığımdan oldum.
evimde netim yoktu zaten.

neyse yine söylüyorum haklısınız belki evet ama ben vefasız değildim...

her neyse daha fazla sinirlerinizi bozmayayım ben...

doğru, insanlar en çok sevdiklerine gücenirler. benim eski topiğimde de böyle oldu
bir iki kişi dışında ( onlarda atanamayan) diğerleri toz oldu
bari arada yaz hal hatır sor
ama nerdeee..

Değer meselesi işte
bizler sağlığımızla savaşırken bile derdi olan arkadaşlarımıza moral vermeye calışıyoruz
yani hele ki sağlığın arkasına hiç sığınmayın bu topikte

her neyysee badee nirdesin kızce

burdayım kuzum. olayı kaçırmışım yastayım

neden karıştı ortalık

ya işte bir üye cocugu doğmadan mı doğduktan sonra mı ne boşanmış.
sonra başkasıyla evlenmiş

ortalıgı karıstıran üye de cocuklarının basına üvey baba getirecek zihniyette insansınız gibi bir şeyler zırvalamıs o kadına.
bunu böyle de söylemiyor
her önüne gelen serserinin altına yatarsan böyle olur diyor
yani serseri diye kadının ilk eşinden bahsediyor

ya kızlar şu soruya bi bakabilir misiniz?

uzunlukları aynı olan iki mumdan biri 4 saatte, diğeri 6 saatte yanıp bitiyor.
mumlar aynı anda yakıldıktan 3 saat sonra boyları oranı kaç olabilir?

Ama hakikaten de fidan gibi....

Senin gibi gelinim olsun isterdim hacı.

Ya da dost başa,düşman ayağa...

Kızçem orta yollulara bakacaksın madem.
aa deme öyle bak kadıncağız ne güzel gelininin ayakları üşümesin diye cicişler örüyor
öyle yapıcam balım
evet kuzum olabildiğince geç tanışmak istiyorum. neyse ki uçuğum da hala geçmedi annem de diyo oğulları seni uçuğunla da beğeniyo, onlar beğenmese nolcak diyo uçuk bahane annem şahane
morim noldu sizin iş, gelişmelerden haberdar et bizi kuzum.

öyle yapıyorum zaten kuzum. ya bi kere makyaj kutusu almıştık onurla. o akşam yengesi de onlardaymış, demiş ki bunların çelikleri de vardı, bu biraz kalitesiz olmuş demiş. onur da biz ailelerimizi zor durumda bırakmamak için uygun şeyler alıyoruz demiş. ama ben yengesinin öyle demesine çok bozuldum. gittim o kutuyu geri verdim. sonra gittik başka yerden sandıkla makyaj kutusu 2 li olan bi set aldık. bu daha güzeldi tabii ki, ama gerek yoktu bence. sonra o gece onurun annesi aradı beni, diğeri de güzeldi ama bu daha kaliteli daha güzel kızım dedi. sanırım bu aldıklarımızın hepsi bohçada gözükcek ya, kadın da, elalem kalitesiz almışsın gelinine demesin diye herhalde yine iyi bişeyler almamı istiyo. çeyiz olsa hiç problem değil, nasılsa eve konulcak alınanlar. ama bunda bohçaya konulcak. bizim buralarda da konu komşu bohçayı görmeye geliyo, öyle bi adet var. herhalde annesi o yüzden de kaliteli olsun diyo.
linenstekini de reklamlarda görmüş kaynanam. hemen aklıma reklam geldi. reklamda 9.90 tl taksitle diyodu. kıza dedim, bize 9.90 taksitle olanları göster dedim. onlardan aldım. çok teteneğim bu konularda. bi atlatsam nişanı çok rahatlıcam

memur adayları selam
nasılsınız bugun yıne kursum vardı
2 de bıtıyor eve gel yemek ye uyu kalk bu saat
sımdıde sersem gıbıyım ders calısmakta ıstemıyorum
ama mecburrrrr
kalkıp mat tarıh calıscam ıns
denemem cok kotu gectı demıstım sıze
bugun ogrendım kı herkesın oyleymıs
turkceden 3 yanlısım var sanırım en ıyı benmısım
bıdahakı deneme 3 hafta sonra
sınıfta ılk 3 e gırmeyı ıstıyorum
kısceler bı de dua ısı var sanırım
esım 2 hafta once ısınden ayrıldı
onun ıcınde dua edebılır mısınız rıca etsem
hayırlısı ıle bır ıs bulsun dıye

Cevap 2 mi sedefim
aa ayşegülüm gelmişşşş nasılsın kuzum, neler yaptın yokken, şubatta gidiyo musun hayırlısıyla
yok kuzum değil 2, 1/2 olucakmış
oldum olası mum sorularını yapamam zaten

merhaba canım bunlar daha ilk denemelerindir. deneme psikolojisi de farklı oluyo. ona alışınca bi kere yüksek alınca gerisi geliyo merak etme. önünde koca bi 21 gün var. denemede eksik olduğun konuları analiz et. onlara daha çok yoğunlaş. türkçene maşallah umarım bundan sonra da 3 yanlışın altına inmezsin, hatta inşallah fullersin eşin için de dua okurum tabii canım. umarım en kısa zamanda eskisinden daha güzel daha hayırlı bi işi olur. sen de atanırsan değmeyin keyfinize. Rabbim yardımcınız olsun

iyiyim çok şükür sedefim sen nasılsın tatlım öncelikle nişan tarihin belli olmuş tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah bende ablamın yanındaydım kuzum yeğenin hastalığı falan vardı yalnız bırakmak istemedim memlekete dün akşam geldim
şubatta gidemiyorum galiba sedefim bazı sıkıntılar var
mum sorularının bir denklemi vardı onu hep unuturum bende işçi havuz mantığından çözmeye çalışıyorum ama yinede olmuyor

ya kızlar şu soruya bi bakabilir misiniz?

uzunlukları aynı olan iki mumdan biri 4 saatte, diğeri 6 saatte yanıp bitiyor.
mumlar aynı anda yakıldıktan 3 saat sonra boyları oranı kaç olabilir?

mumların uzunluklarına a dersek
1. mumun 1 saatte a/4 ü erir
2. mumun 1 saate 3a/6 sı erir
(a/4)/(3a/6)=1/2

uçmuşlar ya

her şeyin her yapılanın farkındayız iyiliklerini unutan yok kötülükleride unutup aptalı oynamıyoz hepsi bu tekrar ediyorum
kişi sevdiğine gücenirmiş kusura bakma vakti zamanında çok sevdirdin kendiniki şimdi bu tepkiyi gördün
internetin yok eyvallah ama zaman zaman girdin nerden girdiysen beyazanneden haberin yok o da gelmedi sonra memurlara düzenli takıldı ben sitem edince gelmek zorunda kaldı ama geldiği gibi gitti.uzatmayalım arkadaşım seni hala seviyorum fakat kırgınım​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…