- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
iyidir tatlım dün evi temizledim rahatladımevet silinmiş kuzum aradım bulamadım
neyse fbaşka bekret konularına baktım ufkum genişledi
inşallah bomba gibi döneceksin kuzum ben biliyorum
benim çalışmalar da fena değil kuzum
iyiyiz kuzum senden naber
amin ayşegül teyzesi teşekür ederiz minnagım ve bennilimmm bebişe çok sevindim canım gözünüz aydın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
şuan kötü bir şey diyip dememek değil mesele.
sorun şu. puanınızı yazdınız bir daha uğramadınız.
biz yeri geldi ders calışmadık dertlerinize ortak olduk, kendimizden feragat ettik, üzüldük
o kadar zaman geçirmemize rağmen bir dakikanızı ayırıp o Allah'ın selamını niye vermediniz de şimdi almadınız diye sitem ediyorsun?
evet öyle şahsım adına benim için vefasız çıkanlar yok artık hayatımda. diğer arkadaşları bilemem bu benim fikrim.
yok arkadaşım olur mu öyle şey en takıldım sizlere sadece sanada rabbim kolaylık versin inşallah
sevcan kötü bişey demedin gir geçmişe bak beyazannede demedi senden 5 beteri söylendi 1 gün kendini savundu 2. gün kayboldu , lakin iyi bişeyler vaktinde gelmedi bunu sadece sanalda değil gerçektede yapsan aynı tepkiyi görürsün atandın iş bitti sonrasında bi yerini yaz eylülde düğünün oldu girip bir derdim var a yazdın ama bize Allahın selamı yoktu şimdi diyosunki bi selamımı almadınız .neyse yaa bize saglam dost lazım vefasızlardan herkeste bol mevcut .çok konuşmayada gerek yok aylardır siz sustunuz şimdi biz sustuk durum bu .kişi sevdiğine gücenirmiş kusura bakma vakti zamanında çok sevdirdin kendiniki şimdi bu tepkiyi gördünrengina, tuğba , nil ve belkide sessiz kalarak tepki veren diğer arkadaşlar....
belki haklısınız...
ama ben kimseye kötü bişi demedim kimsenin de sinirini bozacak bişi demedim...
ne dersem diyeyim siz zaten öyle bi tepki verdiniz ki .
hiç değilse allahın selamını alsaydınız.
neyse madem ki yok görüyorsunuz öyle olsun...
Değer meselesi işte
bizler sağlığımızla savaşırken bile derdi olan arkadaşlarımıza moral vermeye calışıyoruz
yani hele ki sağlığın arkasına hiç sığınmayın bu topikte
her neyysee badee nirdesin kızce
burdayım kuzum. olayı kaçırmışım yastayım
ben de kaçırdım da gelince okudum sonra puf oldu konu
neden karıştı ortalık
aa deme öyle bak kadıncağız ne güzel gelininin ayakları üşümesin diye cicişler örüyorAma hakikaten de fidan gibi....
Senin gibi gelinim olsun isterdim hacı.
Ya da dost başa,düşman ayağa...
Kızçem orta yollulara bakacaksın madem.
evet kuzum olabildiğince geç tanışmak istiyorum. neyse ki uçuğum da hala geçmediteşekkür ederim canım
canım madem nisan mayısta aileler tanışacak o zaman alın kalanları da Onur'un gönlünü yap tanışınca alın.. Dediğin gibi herşey ateş pahası
aileyle tanışmaya gelince kuzum gelip gitmeler de başlar o zaman..
sedom ck da zorlarlarsa illa sen kendin begen diye o zaman genel fiyatlarına göre ne ucuz al ne pahalı
hatta ucuza yakın olsun yani pahalıya değil de.
bilmiyorum yine sen daha iyi bilirsin ama ben öyle yapardım
zten atanırsan kendi gönlüne göre istediğin şeyleri kendin alırsın
sadece bu teferruatları onlara uygun yapmaya bak gerisini düşünme
Cevap 2 mi sedefim
aa ayşegülüm gelmişşşşCevap 2 mi sedefim
memur adayları selam
nasılsınız bugun yıne kursum vardı
2 de bıtıyor eve gel yemek ye uyu kalk bu saat
sımdıde sersem gıbıyım ders calısmakta ıstemıyorum
ama mecburrrrr
kalkıp mat tarıh calıscam ıns
denemem cok kotu gectı demıstım sıze
bugun ogrendım kı herkesın oyleymıs
turkceden 3 yanlısım var sanırım en ıyı benmısım
bıdahakı deneme 3 hafta sonra
sınıfta ılk 3 e gırmeyı ıstıyorum
kısceler bı de dua ısı var sanırım
esım 2 hafta once ısınden ayrıldı
onun ıcınde dua edebılır mısınız rıca etsem
hayırlısı ıle bır ıs bulsun dıye
aa ayşegülüm gelmişşşşnasılsın kuzum, neler yaptın yokken, şubatta gidiyo musun hayırlısıyla
yok kuzum değil 2, 1/2 olucakmış
oldum olası mum sorularını yapamam zaten
merhaba canımbunlar daha ilk denemelerindir. deneme psikolojisi de farklı oluyo. ona alışınca bi kere yüksek alınca gerisi geliyo merak etme. önünde koca bi 21 gün var. denemede eksik olduğun konuları analiz et. onlara daha çok yoğunlaş. türkçene maşallah umarım bundan sonra da 3 yanlışın altına inmezsin, hatta inşallah fullersin eşin için de dua okurum tabii canım. umarım en kısa zamanda eskisinden daha güzel daha hayırlı bi işi olur. sen de atanırsan değmeyin keyfinize. Rabbim yardımcınız olsun
ya kızlar şu soruya bi bakabilir misiniz?
uzunlukları aynı olan iki mumdan biri 4 saatte, diğeri 6 saatte yanıp bitiyor.
mumlar aynı anda yakıldıktan 3 saat sonra boyları oranı kaç olabilir?
ya işte bir üye cocugu doğmadan mı doğduktan sonra mı ne boşanmış.
sonra başkasıyla evlenmiş
ortalıgı karıstıran üye de cocuklarının basına üvey baba getirecek zihniyette insansınız gibi bir şeyler zırvalamıs o kadına.
bunu böyle de söylemiyor
her önüne gelen serserinin altına yatarsan böyle olur diyor
yani serseri diye kadının ilk eşinden bahsediyor
uçmuşlar ya
nil emin ol bende sizi çok sevdim.. sadece kk de değil başka yerlerde de görüştük az cok da olsa.
haklısınız bişi demiyorum. sizi kırmak yada üzmek istemezdim. bende yeri geldi sizler için feragat ettim renginanın değişiyle...
senin her tahlil sonucunu dua ile bekledim, sedef için beyazanne için, clementine için dua ettim, ve daha sayamadıklarım...
hepimiz birlikteydik.
kendimi savunmak değil bu. 5 ay yoktum evet ama bu süreç içinde çok karıştım yoruldum sağlığımdan oldum.
evimde netim yoktu zaten.
neyse yine söylüyorum haklısınız belki evet ama ben vefasız değildim...
her neyse daha fazla sinirlerinizi bozmayayım ben...
badişim sana dua ettim kuzum yarın da devam edip yazarım toplamını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?