- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
kızlar girince cevaplarsınız. mantık için soru bankası mı alayım yoksa netten çıktı alarak mı çözeyim? sizce hangisi daha hesaplı olur?
mantarım olsun giderlerse yine çalışırsın kızcem sıkma canını
iyi geceler
iyi geceler kızcem
iyi yapmıssın kuzum
benden başka kim olabilir
kızlar girince cevaplarsınız. mantık için soru bankası mı alayım yoksa netten çıktı alarak mı çözeyim? sizce hangisi daha hesaplı olur?
günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
ayşegülüm nasılsın kuzum
çok şükür iyiyim tubişim sen nasılsın tatlımeve döndüm sonunda nete kavuşunca neler yapmışsınız onları okuyordum
günaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
çok şükür iyiyim tubişim sen nasılsın tatlımeve döndüm sonunda nete kavuşunca neler yapmışsınız onları okuyordum
evet çok sıkıntılı dönemlerde mücadele ettik ama
atanan kpss ile işi kalmayan uğramaz oldu buralara.
bir selamı esirgediler.aylar sonra gelip hal hatır sormanın bir
manası da yok artık
asgülüm fındıgım iyi ki gedin cok özledim ben senii
ama bir daha gidersen küserim
ben de çok özledim bitanem yaa inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bundan sonra burdan ayrılmaya hiç niyetim yok sizin yeriniz apayrı
hatunun dibisin
ama boşa cevap attık cevaplarımızı dahi okumaya tenezzül etmezler kızcem
valla okumasınlar kuzum gelmesinler de en azından sinirimiz bozulmaz
aynen kuzum
senenin ortasına gelmişiz
bir selamı çok görmüşler şimdi yalandan unutulmadınız demek komik ötesi
aynen kuzum
ya bir de her her sıkıntısında yanında olduğumuz insanlar bunu
yapınca daha da komik oluyo
neyse balım sen nasılsın kuzum ders çalışmaya başladın mı yavaştan
kkda yüzyılın kavgası olmuş ya hu
bekret konusunun son sayfalarını okudunuz mu
hangi bekret konusu o kadar çok var ki
iyi dileklerin içi teşekür ederim önceliklegünaydın kızlar.....-nasılsınız? girmeyeli belki uzun zaman oldu ama unutulmadınız.....çok sıkıntılı dönemlerde mucadele ettik hep kpss için..rabbim tüm emeklerin karşılığını bir an önce verir inş.. hayatınızda herşey güzel olsun kızlar..bu arada nilim bebişin oluyormuş galiba çok sevindim canım. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?