- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
14 sayfa okumayayim simdi adam hala resmi olarak evli miymis? Dul diyor ama bosanmis mi?
Yeppp. Japanese seysi.
bazı sıkıntılar var kızlar mecburiyetten yazamıyorumöğretmenlik benim kısmetimde yok galiba diye düşünmeye başladım
Çok zekiyim yiaaa.
Hadi yaa.Merak da ettim şimdi.
kuzum ya belli zaten yazılarından bazı durumlar oldugu nişanlınla ilgili mi acaba dıye düşünüyorum:26: istersen konusalım özelden :26:bazı sıkıntılar var kızlar mecburiyetten yazamıyorumöğretmenlik benim kısmetimde yok galiba diye düşünmeye başladım
ya adam 40 yasında ve bosanmıs bu 18 yasında adama kacmıs. dini nikahlı duruyorlar. resmisini yapmıyormus adam bir kere agzım yandı dıye kıza git ailene diyoruz eski karısını sevindiremem diyor ailemnın yüzüne bakamam diyor falan fistan14 sayfa okumayayim simdi adam hala resmi olarak evli miymis? Dul diyor ama bosanmis mi?
Yeppp. Japanese seysi.
oooo maaşallah bak isteyince kilo veriliyor valla spor ve az yemek yetiyor2 yapıyorum 12 gündür bebeğim.Maşallah 2.5 kg gitmiş. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi.
Hafta sonundan sonra 3 mille devam edeceğim.
Bu ara çok sıkıcı site dimi ? :26:
kuzum ya belli zaten yazılarından bazı durumlar oldugu nişanlınla ilgili mi acaba dıye düşünüyorum:26: istersen konusalım özelden :26:
ya adam 40 yasında ve bosanmıs bu 18 yasında adama kacmıs. dini nikahlı duruyorlar. resmisini yapmıyormus adam bir kere agzım yandı dıye kıza git ailene diyoruz eski karısını sevindiremem diyor ailemnın yüzüne bakamam diyor falan fistan
Allah yardımcısı olsun
oooo maaşallah bak isteyince kilo veriliyor valla spor ve az yemek yetiyor
Ben de öyle düşündüm nedense.:26:
Tabi kızçem,daha da gidecek inşallah.
Çok zekiyim yiaaa.
Hadi yaa.Merak da ettim şimdi.
kuzum ya belli zaten yazılarından bazı durumlar oldugu nişanlınla ilgili mi acaba dıye düşünüyorum:26: istersen konusalım özelden :26:
ya adam 40 yasında ve bosanmıs bu 18 yasında adama kacmıs. dini nikahlı duruyorlar. resmisini yapmıyormus adam bir kere agzım yandı dıye kıza git ailene diyoruz eski karısını sevindiremem diyor ailemnın yüzüne bakamam diyor falan fistan
Allah yardımcısı olsun
oooo maaşallah bak isteyince kilo veriliyor valla spor ve az yemek yetiyor
burda anlatmayayım kuzum msj atarım
yeter verme daha
Oyle misin. :)
Ozet icin sagol. Eeee o zaman konuyu ne diye acmis.
Az once bir sundae i mideye indiren ben hic takmiyorum artik :)
akıl almak ıcın ya bilemiyorum ne yasadıgını bilemeyız ben kızıyorum falan ama bazen de aman herkesın derdi zor dıyorumOyle misin. :)
Ozet icin sagol. Eeee o zaman konuyu ne diye acmis.
Az once bir sundae i mideye indiren ben hic takmiyorum artik :)
yav sen benle herifi görsenTamam balım.
Kızçem...Herif 1.78 boyunda 61 kilo.
Ben 1.60 55 kilo.
50 olmam lazım.
En azından öyle olduğumu sanıyom.
akıl almak ıcın ya bilemiyorum ne yasadıgını bilemeyız ben kızıyorum falan ama bazen de aman herkesın derdi zor dıyorum
valla yemeyın spor yapın kolayca verirsiniz
tutun midenizi az
yav sen benle herifi görsen
o dev gibi bana göre resmen180 boy 85 kilo yanında cocugu gibi duruyorum
akıl almak ıcın ya bilemiyorum ne yasadıgını bilemeyız ben kızıyorum falan ama bazen de aman herkesın derdi zor dıyorum
tutun midenizi az
çok tatlısın rengişşş
Sen de bendensin o zaman.
Subatta basliycam ayol. Iki gun ne yesem kardir.
Allah yardımcısı olsun
tutun midenizi az
Sen de bendensin o zaman.
Subatta basliycam ayol. Iki gun ne yesem kardir.
bugün sanki çok iyi ders çalışmış gibi, bu saatte kalktım buzluktan mantı çıkardın pişiriyorum, verdiğim kiloların daha fazlasını alacamneden bugünlerde derse oturunca aklıma dersten başka herşey geliyor ki benim :26:
şu 3 talak olayı var ya adam çık git diyormuş kızdıgında zaten belki imam nikahları bile kalmadı:26:Kimbilir nasıl bir ailesi var ki, ona bu 40 yaşında 2 cocuklu adam cazip görünmüş :26: kızın sağlıklı bir ortamda yetişmeyiği, şuanda da sağlıklı kararlar aldığını düşünmüyorum. karısı boşamış adamı kurtulmuş, senin gitmene ne diye sevinecek sanki
he valla kızcem tam biz için yazılmış sözNazım Hikmet geldi aklıma...
''O mavi gözlü bir devdi.
Minicik bir kadın sevdi.''
İvvit bebeğim.
Amanın Safranım bu saatte.:26:
kuzum sen daha tatlısın ama
yaa özelden yazsana durumunu merak ettim :26:
Safranım bu saatte.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?