2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ah kızlar benim boyum 1.63... doğumdan önce 55 kiloydum 75le doğuma gittim:) şimdi yeniden zayıfladım 59'a düştüm. bebek artı ders çalışmak eritiyor:)

yok canım ya ben bu halimden cok cok şikayetçiyim
şöyle diyet yapacagım gunler gelecek mi merak edıyorum valla

30 unu gec gorurum seni. :)

Bi arkadaşım vardı,geçen sene atandı. Sevgilisi de... Nişanlanmışlar.

Biz hala diyet yapak,ders çalışak anasını satim...

Sana bu sarkiyi hediye ediyom.

[video=youtube;xq8y9tYJYvc]http://www.youtube.com/watch?v=xq8y9tYJYvc[/video]

Orası öyle kızçem yaa. Ama bazı insanlar ne başarısızlık yaşıyor ne de mutsuzluk.Yıllardır tanıyorum.

doğru söylüyorsun canım ben de bazen böyle düşünüyorum. hemen savunma mekanizmamı kullanıyorum:) Allah sevdiği, unutmadığı kuluna dert verirmiş ah atansak derdimiz azalacak:)

Haksız mıyım Lucky ? Bazıları doğuştan şanslı...

Hayir sansli degiller. Nefes aliyorsak hepimiz esitiz. Sansimizi kendimiz yaratiriz. Ataninca ya da evlenince butun sorunlarinin bitecegini mi dusunuyorsun. Hayir bitmeyecek. Belki yeni yeni sorunlar eklenecek. Pozitif olup hayirlisini istemek lazim. Birde baskalariyla kendini kiyaslamamak cunku kimsenin yasantisi ayni degil.

Dip Not: Cok pozitif gordum kendimi.

Cok az isim var gelicem.

Son düzenleme:
doğru söylüyorsun canım ben de bazen böyle düşünüyorum. hemen savunma mekanizmamı kullanıyorum:) Allah sevdiği, unutmadığı kuluna dert verirmiş ah atansak derdimiz azalacak:)

Öyle ya,insanız neticede canım.

Bitmeyecek belki şimdiki halimi arayacağım. Haklısın Lucky.

mumların uzunluklarına a dersek
1. mumun 1 saatte a/4 ü erir
2. mumun 1 saate 3a/6 sı erir
(a/4)/(3a/6)=1/2

ayy kuzum yaa tamam anladım
yalnız 2. muma direkt a/2 dedim ben. şöyle düşündüm. 6 saatte tamamı yanıyosa, mantıken 3 saatte yarısı yanar. zaten seninkini sadeleştirdiğimizde a/2 oluyo. çok sağol kuzum. bu arada sana bugün 100 el kadir, 100 el cabbar, 100 el melik, 422 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 200 ya muhsi, 100 ya rahman çektim. Allah kabul etsin inşallah Rabbim istediklerini verir sana

nolmuş yav sevcan mı geldi, hiç haberim yok

sağol kuzum kısmetse bakalım nişanlanıcam sınavdan sonra.. yeğenine çok geçmiş olsun. ataman için de ne hayırlıysa o olsun kuzum
mum soruları gıcık ya

Heee geldi de daha da gelmez.

2 yapıyorum 12 gündür bebeğim. Maşallah 2.5 kg gitmiş. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi.

Hafta sonundan sonra 3 mille devam edeceğim.

Bu ara çok sıkıcı site dimi ? :26:

ben sana mili söyleyeli 12 gün mü oldu oha zaman ne çabuk geçiyo

Öyle ya,insanız neticede canım.

Bitmeyecek belki şimdiki halimi arayacağım. Haklısın Lucky.

Belki ararsin belki aramazsin bu bilinmez ama gercekten dunyevi kariyer is evlilik vs vs ... olaylarindan cok maneviyata donersen ve dersini alirsan mutluluk o kadar yakindir. Yakinmanin hic bir yarari olmaz sana, aksine negatif dusunceler negatif insanlari ve negatifligi cagristirir. Iste o zaman sittinsene de calissan atanamazsin.

az önce bir yorum gördüm çok begendim

''en karanlık an sabaha en yakın andır ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…