yok canım ya ben bu halimden cok cok şikayetçiyim
şöyle diyet yapacagım gunler gelecek mi merak edıyorum valla
Bi arkadaşım vardı,geçen sene atandı.Sevgilisi de... Nişanlanmışlar.
Biz hala diyet yapak,ders çalışak anasını satim...
30 unu gec gorurum seni. :)
Sana bu sarkiyi hediye ediyom.
[video=youtube;xq8y9tYJYvc]http://www.youtube.com/watch?v=xq8y9tYJYvc[/video]
Öyle deme kuzum Allah herşeyin hayırlısını versinBi arkadaşım vardı,geçen sene atandı.Sevgilisi de... Nişanlanmışlar.
Haksız mıyım Lucky ?Bazıları doğuştan şanslı...
Öyle deme kuzum Allah herşeyin hayırlısını versin
işte sınanmak Allahın bizi unutmadıgının kanıtıdır
neticede dünya fani kuzum
Orası öyle kızçem yaa.Ama bazı insanlar ne başarısızlık yaşıyor ne de mutsuzluk.Yıllardır tanıyorum.
Haksız mıyım Lucky ?Bazıları doğuştan şanslı...
doğru söylüyorsun canımben de bazen böyle düşünüyorum. hemen savunma mekanizmamı kullanıyorum:) Allah sevdiği, unutmadığı kuluna dert verirmiş ah atansak derdimiz azalacak:)
Hayir sansli degiller. Nefes aliyorsak hepimiz esitiz. Sansimizi kendimiz yaratiriz. Ataninca ya da evlenince butun sorunlarinin bitecegini mi dusunuyorsun. Hayir bitmeyecek. Belki yeni yeni sorunlar eklenecek. Pozitif olup hayirlisini istemek lazim. Birde baskalariyla kendini kiyaslamamak cunku kimsenin yasantisi ayni degil.
Dip Not: Cok pozitif gordum kendimi.
Cok az isim var gelicem.
mumların uzunluklarına a dersek
1. mumun 1 saatte a/4 ü erir
2. mumun 1 saate 3a/6 sı erir
(a/4)/(3a/6)=1/2
iyiyim çok şükür sedefim sen nasılsın tatlımöncelikle nişan tarihin belli olmuş tebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah bende ablamın yanındaydım kuzum yeğenin hastalığı falan vardı yalnız bırakmak istemedim memlekete dün akşam geldim
şubatta gidemiyorum galiba sedefim bazı sıkıntılar var
mum sorularının bir denklemi vardı onu hep unuturum bende işçi havuz mantığından çözmeye çalışıyorum ama yinede olmuyor
ayy kuzum yaa tamam anladım
yalnız 2. muma direkt a/2 dedim ben. şöyle düşündüm. 6 saatte tamamı yanıyosa, mantıken 3 saatte yarısı yanar. zaten seninkini sadeleştirdiğimizde a/2 oluyo. çok sağol kuzum. bu arada sana bugün 100 el kadir, 100 el cabbar, 100 el melik, 422 ya şafi, 100 ya kuddüs, 100 ya fettah, 200 ya muhsi, 100 ya rahman çektim. Allah kabul etsin inşallah Rabbim istediklerini verir sana
nolmuş yav sevcan mı geldi, hiç haberim yok
2 yapıyorum 12 gündür bebeğim.Maşallah 2.5 kg gitmiş. Yediklerime de dikkat ediyorum tabi.
Hafta sonundan sonra 3 mille devam edeceğim.
Bu ara çok sıkıcı site dimi ? :26:
ben sana mili söyleyeli 12 gün mü olduoha zaman ne çabuk geçiyo
Öyle ya,insanız neticede canım.
Bitmeyecek belki şimdiki halimi arayacağım.Haklısın Lucky.
Bi arkadaşım vardı,geçen sene atandı.Sevgilisi de... Nişanlanmışlar.
az önce bir yorum gördüm çok begendim
''en karanlık an sabaha en yakın andır ''
Guzelmis. Lucky bunu begendi. Iste o karanlik anlardan birindeyim ben. Bu sene benim icin hayatimin donum noktasi. Bekliyorum bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?