2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kızlar hırs yaptım matematiği problemler hariç bitirdim :92:
yarın da problemleri bitirip, şubatta coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam :124:

aynen tatlım. onurun annesi de üzülmüş zaten onun öyle demesine. ve ben de müstakbel kaynanamı üzmiyeyim bu tarz şeylerle dedim, o yüzden değiştirip yerine daha iyi bişey aldım. biz onurla ailelerimize maddi yönden yük olmasın diye uygun şeyler ayırtıyoruz hep. ama milletin bu lafları da çok sinir bozucu. bu sefer bilmezler benim aldığımı, kaynanama, gelinine dandik şey almışsın derler, kadın kahrolur. zaten her şeyi bana beğendirtiyo, ama milletin ağzı hiç durmaz ki işte
barışmanıza çoooookkkk sevindimmmmm bi daha kavga etmeyin bakiim

rengoş kız sen de barış bakiim enişteyle, yarın çok uzatma

bu arada kızlar, onurun yengesi tarih öğretmeni, gazi üniversitesinin kitaplarını önermiş alan için. bu öneri benim pek işime yaramadı ama sizler için belki faydalı olur dedim. kendisi kadrolu öğretmen değil, kpssye hazırlanıyo, nette varmış bu kitaplar, o çok beğenmiş tarihleri, diğer alanlar nasıldır bilemem. ama bi araştırın isterseniz

kuzum zati küs kalmıyoruz ama trip atıyorum yarına iyi olurum

valla sedefim kıtaplara verdıgımz parayla bir dolap elbisemiz daha olurdu
tarihçi var mıydı ki bizde:26:

sağol kuzummmm

sağol tuğbammm

az kaldı yaa, benim çizelge bana nişanı değil, kpss yi hatırlatıyo :18:

evet sedefim sen çizelgeni yaptığın zaman 8 ya da 9 ay kaldı yazıyodu
şimdi 5 ay kaldı yazıyo

kuzucuklarım ben yatıyorum çok öptüm sizleri

kuzum zati küs kalmıyoruz ama trip atıyorum yarına iyi olurum

valla sedefim kıtaplara verdıgımz parayla bir dolap elbisemiz daha olurdu
tarihçi var mıydı ki bizde:26:

kuzum tarihçi var mı bilmiyorum ama o çok beğendiği için, sınıf öğretmenliğinin varsa al demiş. malum bizde daha bişey belli değil. ama belki sizin, yani geçen sene alan gelenlerin vardır.

şimdi 5 ay kaldı yazıyo

iyi geceler kuzum

kuzum tarihçi var mı bilmiyorum ama o çok beğendiği için, sınıf öğretmenliğinin varsa al demiş. malum bizde daha bişey belli değil. ama belki sizin, yani geçen sene alan gelenlerin vardır.

anladım kuzum gaziyi övüyorlar zaten ama bulmak da mesela asında o kitapları :26:

şimdi 5 ay kaldı yazıyo

evet kuzum ya zaman çok çabuk geçiyo. bi yandan da geçsin bitsin bir an önce bu sene diyorum. diğer yandan da daha hiç mi hiç hazır değilim sınava
iyi geceler kuzum tatlı rüyalar

rengoş bu arada benimki de tercih konusunda bana çok baskı yaptı. en sonunda zorla kendi yaptı. hey Allahım ya.. benim gözümün göresi yok zaten. ama onaylatmadım mebden

ay sdefim 1 aydır tutturmuş tercih yapalım diye ya hu dedim benim puana kadar millet ne puanlarla bekliyor beni mi alacaklar?
hem bu puanla alınsam topa tuarlar heralde beni yok bir deneyelim diyor bi git dedim ya

internette var demiş kuzum o netten almış. ama hangi site bilmiyorum, istersen sordururum

yok kuzum ya düşündüm de daha elimdekıler dağ gibi
yenisini alıp bunlar nasıl bitecek dıye kafamı bulandırmayım
çok sağol ama beki kızlar ister

Son düzenleme:
nette harcadığımız vakti derse adasak varya gerçi yarın bir ihtimal kitaplarım gelebilir o zaman pc kaldırcam düzene sokucam uykumu. bu saate kadar oturuyorum sonra öğlen oluyo kalkınca sersem gibi oluyorum

hiç sorma kuzum ya. benimki de diyor ki, haziranda tercih almadan atama yaparlarsa o zaman intahar ederim diyo. yalnız çocuk hazirana kesin gözüyle bakıyo haziranda atama olcak da... puan düşçek de... şubatta tercih edenleri göndercekler deee..ben gidemeden kalcam ösym nin işinden belli olmaz diyo
ooff off en iyisi hiç bunları düşünmeden sınava kadar çalışmak. keşke bütün alcakları kadroyu bi kerette eylülde alsalar da zırt pırt hatırlamasak, taksit taksit alıcağına bi kerette al yani, ne gerek var stres yaratmaya

nette harcadığımız vakti derse adasak varya gerçi yarın bir ihtimal kitaplarım gelebilir o zaman pc kaldırcam düzene sokucam uykumu. bu saate kadar oturuyorum sonra öğlen oluyo kalkınca sersem gibi oluyorum

ben de şubatta sokucam düzene kısmetse kuzum ama hep böyle diyorum zaten, ne zaman uyku muhabbeti geçse

ya ben artık kanaat getirdim bu erkeklerin hepsi aynı eğitimden geçiyor
bir de işin garip tarafı onlar tercih etse bizim puanlarla eminim atanırlar cok pozitifler ya ben anlamıyorum

yatıyorum ben canlarım öptüm sizi iyi geceler ballı turtalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…