istemsiz kuzum kavga ettiğimizde diğer gün olmadan durulmuyorum
ooy kuzum kıyamamki sana ben sıkma canını
kızlar hırs yaptımmatematiği problemler hariç bitirdim :92:
yarın da problemleri bitirip, şubatta coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam :124:
kızlar hırs yaptımmatematiği problemler hariç bitirdim :92:
yarın da problemleri bitirip, şubatta coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam :124:
canım kusura bakma ama onurun yengesi çok itici geldi bana.. Beğenmediysen bile karşındaki insanın şevkini kırma zaten sana alınmıyor.. tamam belki senin de beğendiklerin vardı ama herşeyi planlayıp ona göre alışveriş yapıyorsunuz siz kalkıp bunun daha da kalitelileri vardı demesi bilmiyorum yavrum bana çok itici geldi..
bizi sormuşsun canım dur altta anlatacağım..
hayırlısı be kızçem...
iyi akşamlar kızlar nasılsınız dün bilgisayarı salona koydum sonrada almaya erindiğim için nete giremedim.. Bunun için kusuruma bakmayın..
küçük bey o gece mesaj attı ama özür falan dilemedi bende soğuk davrandım.. sonra dayanamadı zaten aframa uyudu.. Dünde öğlen bi nasıl olduğumu sordu tabi ben yine soğuk daha sonra gece 12.30' a kadar yazmadı ben de yazmadım.. gece yazdı durumu farketmiş heralde duvarlarını yıktı ve gönlümü aldı aklı başına gelmiş sanırım.. Şuan şükür iyiyiz.. Hatta bu gün deneme yaptım yapamadığın matematik sorularına gece müsait olursan arayayım birlikte çözelim dedi.. Ha bu arada bende ona erkeklere baktığımı takıldığımı söyledim bozuldu ondan sonra yaptığını anlayıp duvarlarını yıktı
Dün vatandaşlıktan idareyi bitirdim soru çözdüm..
Bu gün de sadece deneme yaptım deneme sonucum iyi değildi ama :2: Fem tg 1'i yaptım.. Matematikte fena çuvalladım birde coğrafya da
sağol kuzummmm
maaşallah kuzum
kızlar yarın monanın dua sırası
sedefim maşallah
aynen tatlım. onurun annesi de üzülmüş zaten onun öyle demesine. ve ben de müstakbel kaynanamı üzmiyeyim bu tarz şeylerle dedim, o yüzden değiştirip yerine daha iyi bişey aldım. biz onurla ailelerimize maddi yönden yük olmasın diye uygun şeyler ayırtıyoruz hep. ama milletin bu lafları da çok sinir bozucu. bu sefer bilmezler benim aldığımı, kaynanama, gelinine dandik şey almışsın derler, kadın kahrolur. zaten her şeyi bana beğendirtiyo, ama milletin ağzı hiç durmaz ki işte
barışmanıza çoooookkkk sevindimmmmmbi daha kavga etmeyin bakiim
rengoş kız sen de barış bakiim enişteyle, yarın çok uzatma
bu arada kızlar, onurun yengesi tarih öğretmeni, gazi üniversitesinin kitaplarını önermiş alan için. bu öneri benim pek işime yaramadıama sizler için belki faydalı olur dedim. kendisi kadrolu öğretmen değil, kpssye hazırlanıyo, nette varmış bu kitaplar, o çok beğenmiş tarihleri, diğer alanlar nasıldır bilemem. ama bi araştırın isterseniz
sağol kuzummmm
sağol tuğbammm
az kaldı yaa, benim çizelge bana nişanı değil, kpss yi hatırlatıyo :18:
kuzum zati küs kalmıyoruz ama trip atıyorumyarına iyi olurum
valla sedefim kıtaplara verdıgımz parayla bir dolap elbisemiz daha olurdu
tarihçi var mıydı ki bizde:26:
iyi geceler kuzum
evet sedefim sen çizelgeni yaptığın zaman 8 ya da 9 ay kaldı yazıyodu
şimdi 5 ay kaldı yazıyo
kuzucuklarım ben yatıyorum çok öptüm sizleri
kuzum tarihçi var mı bilmiyorum ama o çok beğendiği için, sınıf öğretmenliğinin varsa al demiş. malum bizde daha bişey belli değil. ama belki sizin, yani geçen sene alan gelenlerin vardır.
evet sedefim sen çizelgeni yaptığın zaman 8 ya da 9 ay kaldı yazıyodu
şimdi 5 ay kaldı yazıyo
kuzucuklarım ben yatıyorum çok öptüm sizleri
iyi geceler kuzum
anladım kuzum gaziyi övüyorlar zaten ama bulmak da mesela asında o kitapları :26:
ay sdefim 1 aydır tutturmuş tercih yapalım diye ya hu dedim benim puana kadar millet ne puanlarla bekliyor beni mi alacaklar?evet kuzum ya zaman çok çabuk geçiyo. bi yandan da geçsin bitsin bir an önce bu sene diyorum. diğer yandan da daha hiç mi hiç hazır değilim sınava
iyi geceler kuzum tatlı rüyalar
rengoş bu arada benimki de tercih konusunda bana çok baskı yaptı. en sonunda zorla kendi yaptı. hey Allahım ya.. benim gözümün göresi yok zaten. ama onaylatmadım mebden
internette var demiş kuzum o netten almış. ama hangi site bilmiyorum, istersen sordururum
herkes burada ve saat 03:28
ay sdefim 1 aydır tutturmuş tercih yapalım diye ya hu dedim benim puana kadar millet ne puanlarla bekliyor beni mi alacaklar?
hem bu puanla alınsam topa tuarlar heralde beniyok bir deneyelim diyor bi git dedim ya
yok kuzum ya düşündüm de daha elimdekıler dağ gibi
yenisini alıp bunlar nasıl bitecek dıye kafamı bulandırmayım
çok sağol amabeki kızlar ister
nette harcadığımız vakti derse adasak varyagerçi yarın bir ihtimal kitaplarım gelebilir o zaman pc kaldırcam düzene sokucam uykumu. bu saate kadar oturuyorum sonra öğlen oluyo kalkınca sersem gibi oluyorum
ben de şubatta sokucam düzene kısmetse kuzumama hep böyle diyorum zaten, ne zaman uyku muhabbeti geçse
hiç sorma kuzum ya. benimki de diyor ki, haziranda tercih almadan atama yaparlarsa o zaman intahar ederim diyo. yalnız çocuk hazirana kesin gözüyle bakıyohaziranda atama olcak da... puan düşçek de... şubatta tercih edenleri göndercekler deee..ben gidemeden kalcam ösym nin işinden belli olmaz diyo
ooff off en iyisi hiç bunları düşünmeden sınava kadar çalışmak. keşke bütün alcakları kadroyu bi kerette eylülde alsalar da zırt pırt hatırlamasak, taksit taksit alıcağına bi kerette al yani, ne gerek var stres yaratmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?