2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

bende hep diyorum ama lafta kalıyor. derler ya sarhoşun tövbesi şarabı görene kadar diye o hesap

aynen kuşum yaa, gece uyumak bilmem sabah da kalkmak ama senelerdir böyleyim ben. okula gitmek hep sıkıntı oldu. inşallah ilerde işe başlayınca düzene sokarım
yatayım bakiim belki uyurum
iyi geceler canlar

oo.cnm çok geçmiş olsun..üzüldüm.sıkma kendini bu kadar neler yaşamışsın böyle..rabbim kimseyi sağlıktan ayırmasın, anne gibisi yok tabii..dersleri halledersin cnm önemli olan senin sağlığın..

az önce bir yorum gördüm çok begendim

''en karanlık an sabaha en yakın andır ''

bu sözü ben duymuştum çok da severim..sııkıntılı zamanlarda tesellim olur..

bade nerden buluyorsun bu smileyleri ..çok güzeller

cnm iyi yolculuklar, dikkat et kendine..

cnm Allah kabul etsin okuduklarını..Kuran tecvitli bilmediğin için okuyamadığını yazmışsın ya kuzum..buna takılma bence..bu şeytanın vesvesesi..sen yeter ki okumak iste, yanlış okuduğun yerleri melekler düzeltir derler..Rabbim nazarında Kuranı acemice okuyanlar yeni okuma yazma öğrenen çocuklar gibi sevimli gelirmiş..sen türkçe yazılışını okursun, önemli olan senin okumaya gayret etmen..nacizane tavsiyem cnm..tabii karar senin öpt güzellik..

cnm sağol tavsiyen için..sedef-onur ikilisini seviyorum..komik aşıklar...bi de bu eltiden korkulur cnm, ilerde başını ağrıtmaz inş..

kızlar 2 gündür modemimde sıkıntı olduğu için giremedim..

badecim senin için:

yasin,mülk ve nebe suresi, inşirah suresi
698 BİSMİLLAHİ'L-LATİF,
100 YA REZZAK
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA ALİM
14 YA VACİT
66 İHLAS SURESİ VE 150 YA VAHİD
3 ALİ İMRAN SURESİ 26. VE 27. AYETİ okudum..

Rabbim severek çalışacağın bir iş kapısı , ailenle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inş..çoook seveceğin ve sevileceğin hayırlı, imanlı, ahlaklı bi insan yazsın bahtına..kuzum Allah ne dilersen hayırlısı ile versin..

Allah a emanet olun canlarım 1 hafta yokum dualarınız okucam aklıma geldikçe inş. kendinize iyi bakın

monam mübarek cuma gününe denk geldin..senin içinde bugün okumaya başlıyorum tatlım..çıtır elmam

bu arada kızlar bilmem ne dersiniz ama önceden ne güzel çalışmalarımızı yazıyorduk, soru paylaşıyorduk kpss konusunda daha yoğun paylaşımlarımız vardı, topiccek bi durgunluk var:97:..enerji lazım bize...ekşın ekşııınn:103:

bugünlerde kafam bi milyon, dün ders çalışıyorum..çalışma alanım mutfak masası..bi yandan yemek ocakta onu kontrol ediyorum, bi yandan soru çözüyorum bi yandan benle birlikte ders çalışmak için masaya oturup boya yapan cimcime kızıma laf yetişriyorum...bitmek bilmeyen sorular, kitabımı karalaması, kalemleri beğenmeyip mızmızlanması, hangi boyayla boyasam diye ısrarcı sorular derkeeeeen başım döndü artık.. gözlerim karardı..bazen sofra bezini buzdolabına koyacakken yakalıyorum kendimi..:44:

kızlar hırs yaptım matematiği problemler hariç bitirdim :92:
yarın da problemleri bitirip, şubatta coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam :124:

maşallah sedefim Allah zihin açıklığı versin kuzum

Allah a emanet olun canlarım 1 hafta yokum dualarınız okucam aklıma geldikçe inş. kendinize iyi bakın

siz de Allaha emanet olun nilim hayırlısıyla gidip gelin inşallah

ben de bugün pasta börek yapacağım kızlar kayınvalidemgil gelecekmiş

selam güzellerim

clamim öyle mi diyorsun o zaman Kuranı da dilim döndüğünce okuyayım inşallah

bu arada gözümde canlandırdım da senin cimcimeyi ısırırım ben elime geçmesin
bu yaşlar zaten soru sorma, merak etme yaşları dilini durdurmazsın tavşanın yerim onu

Son düzenleme:
nette harcadığımız vakti derse adasak varya gerçi yarın bir ihtimal kitaplarım gelebilir o zaman pc kaldırcam düzene sokucam uykumu. bu saate kadar oturuyorum sonra öğlen oluyo kalkınca sersem gibi oluyorum

Gordum rengoyla dedikodumu yapmissiniz.

Sana cozum. Benim Laptop hep aciktir. Laptopun yaninda ders calisirim ben bazen kendimi kaybederim, laptopu unuturum. Sekil kahvaltimi yapip derse gecicem.

Ayyy iviittt ne güzel güne denk geldim ben...

Sabahtan beri anamla birbirimizi yiyoz. Bunu da katın duaya e mi ?

Aslında ben yazmak istiyom çalışmalarımı ama ziyaretçilerden ya benim zümrelerden varsa ?

Uğrarım yine...

Geçmişi okudum ama pek bir şey anlamadım,Sedefim konuşalım bir ara kuzum.

Allah razı olsun canım

Hacım ne mübarek insansın la Bugün sana edicez bol bol. Annenede fazla cevap verme napıcan sonuçta en büyük yar annedir

iyi yolculuklar sağ salim gidin dönün

atanmadan evlilikte çocukta çok korkutuyor gözümü hiç kolay görünmüyor burdan:26:

maşallah sedefim Allah zihin açıklığı versin kuzum

siz de Allaha emanet olun nilim hayırlısıyla gidip gelin inşallah

ben de bugün pasta börek yapacağım kızlar kayınvalidemgil gelecekmiş

nişan söz olunca bide bu dert var demi,ay ben stresten çemkirirdim milette ne güzel iki şeyi aynı anda yürütmekte yetenekkolay gelsin

konuşun konuşun tabi

geçen bizde tartıştık,sonra pazara yalnız gidicem dedi git napim dedimbabama şikayet etmiş peşimden gelmedi,önemsemedi diye içerlemiş baya.dedim alıştı tabi peşinden koşmama çok bekler bundan sonra gülüyor babamda yaşlandı cici annemi alsak diye
o de kendi derdinde

Benim de yarın sevdicek geliyo onun tantanası...

doğru ya hafta sonu geldi aman kuzum sende ben gibi alışmışsındır artık ilk değil bu tartışmalar,sevdicekle keyfine bak aklı başında hatunsun sonuçta,anneler her koşulda eleştirecek yer buluyorlar

He susuyom zati,hiç seslenmedim.

Allah'ım banlaniciiimm tutun beni
tüm pençelerimle siyasettekilere saldırasım var

monuş eklemk istediğin varsa ekleyim duana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…