bende hep diyorum ama lafta kalıyor. derler ya sarhoşun tövbesi şarabı görene kadar diye o hesap
hadi çok sevindim canım ya benim boyun tutulmasıyla başladı doktora gittim sağlı sollu çoksayıda fıtık var boynun şeklini tamamen kaybetmiş iyice düzleşmiş ameliyat dedi bir türlü açılmadı boyundan 3 kez iğne vurdular fizik falan eskisine göre daha iyiyim ameliyatta çözüm değil diyorlar kaplıcaya gittim herşeyin başı stres diyor doktor bu kadar kitlenmesi boynunun tamamen stres diyor u yüzden kendinize iyi bakın kimseden kimseye fayda yok onu anladım sağolsun birtek anacığım baktı bana hiç hareket edemedim işte böyle be kardeş dersi hiç sorma hiç çalışamadım çünkü bir dünya konu işlemişler dershanede nerden nasıl başlayacağımbilemiyorum yaaa...
az önce bir yorum gördüm çok begendim
''en karanlık an sabaha en yakın andır ''
....................Eki Görüntüle 955492
günaydın kızlarbadecim ben sana dün dua edemedim öyle bi vicdan yapmışımki, sabaha kadar saana rüyamda dua okudum
hakkını helal et yarın yola çıkıcaz bugün valiz falan hazırlıyacamda yinede okucam inş dualarını
bademim sana
510 Ya Kadir
150 Ya Fettah
150 Ya Muhsi
300 La ilahe illallah
170 Ya Kuddüs
100 Ya Gaffur
100 Ya Semi
120 Ya Kerim
150 de Ya Nafi okudum
dua da ettim kuzum geceye kadar yine duaya devam edeceğim inşallah namazlarda
Allah kabul etsin aminn
bu arada kızlar tekrar söyleyim ben Kuranı tecvitli bilmediğim için okumuyorum size, yanlış anlamlar çıkıyormuş çünkü harfleri yerine göre söylemediğinde. o yüzden yoksa okurdum
aynen tatlım. onurun annesi de üzülmüş zaten onun öyle demesine. ve ben de müstakbel kaynanamı üzmiyeyim bu tarz şeylerle dedim, o yüzden değiştirip yerine daha iyi bişey aldım. biz onurla ailelerimize maddi yönden yük olmasın diye uygun şeyler ayırtıyoruz hep. ama milletin bu lafları da çok sinir bozucu. bu sefer bilmezler benim aldığımı, kaynanama, gelinine dandik şey almışsın derler, kadın kahrolur. zaten her şeyi bana beğendirtiyo, ama milletin ağzı hiç durmaz ki işte
barışmanıza çoooookkkk sevindimmmmmbi daha kavga etmeyin bakiim
rengoş kız sen de barış bakiim enişteyle, yarın çok uzatma
bu arada kızlar, onurun yengesi tarih öğretmeni, gazi üniversitesinin kitaplarını önermiş alan için. bu öneri benim pek işime yaramadıama sizler için belki faydalı olur dedim. kendisi kadrolu öğretmen değil, kpssye hazırlanıyo, nette varmış bu kitaplar, o çok beğenmiş tarihleri, diğer alanlar nasıldır bilemem. ama bi araştırın isterseniz
kızlar hırs yaptımmatematiği problemler hariç bitirdim :92:
yarın da problemleri bitirip, şubatta coğrafya ve vatandaşlık çalışıcam :124:
Allah a emanet olun canlarım 1 hafta yokumdualarınız okucam aklıma geldikçe inş. kendinize iyi bakın
oo.cnm çok geçmiş olsun..üzüldüm.sıkma kendini bu kadar neler yaşamışsın böyle..rabbim kimseyi sağlıktan ayırmasın, anne gibisi yok tabii..dersleri halledersin cnm önemli olan senin sağlığın..
bu sözü ben duymuştum çok da severim..sııkıntılı zamanlarda tesellim olur..
bade nerden buluyorsun bu smileyleri ..çok güzeller
cnm iyi yolculuklar, dikkat et kendine..
cnm Allah kabul etsin okuduklarını..Kuran tecvitli bilmediğin için okuyamadığını yazmışsın ya kuzum..buna takılma bence..bu şeytanın vesvesesi..sen yeter ki okumak iste, yanlış okuduğun yerleri melekler düzeltir derler..Rabbim nazarında Kuranı acemice okuyanlar yeni okuma yazma öğrenen çocuklar gibi sevimli gelirmiş..sen türkçe yazılışını okursun, önemli olan senin okumaya gayret etmen..nacizane tavsiyem cnm..tabii karar senin öpt güzellik..
cnm sağol tavsiyen için..sedef-onur ikilisini seviyorum..komik aşıklar...bi de bu eltiden korkulur cnm, ilerde başını ağrıtmaz inş..
nette harcadığımız vakti derse adasak varyagerçi yarın bir ihtimal kitaplarım gelebilir o zaman pc kaldırcam düzene sokucam uykumu. bu saate kadar oturuyorum sonra öğlen oluyo kalkınca sersem gibi oluyorum
monam mübarek cuma gününe denk geldin..senin içinde bugün okumaya başlıyorum tatlım..çıtır elmam
bu arada kızlar bilmem ne dersiniz ama önceden ne güzel çalışmalarımızı yazıyorduk, soru paylaşıyorduk kpss konusunda daha yoğun paylaşımlarımız vardı, topiccek bi durgunluk var:97:..enerji lazım bize...ekşın ekşııınn:103:
bugünlerde kafam bi milyon, dün ders çalışıyorum..çalışma alanım mutfak masası.. bi yandan yemek ocakta onu kontrol ediyorum, bi yandan soru çözüyorum bi yandan benle birlikte ders çalışmak için masaya oturup boya yapan cimcime kızıma laf yetişriyorum...bitmek bilmeyen sorular, kitabımı karalaması, kalemleri beğenmeyip mızmızlanması, hangi boyayla boyasam diye ısrarcı sorular derkeeeeen başım döndü artık.. gözlerim karardı..bazen sofra bezini buzdolabına koyacakken yakalıyorum kendimi..:44:
Allah razı olsun canımkızlar 2 gündür modemimde sıkıntı olduğu için giremedim..
badecim senin için:
yasin,mülk ve nebe suresi, inşirah suresi
698 BİSMİLLAHİ'L-LATİF,
100 YA REZZAK
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA ALİM
14 YA VACİT
66 İHLAS SURESİ VE 150 YA VAHİD
3 ALİ İMRAN SURESİ 26. VE 27. AYETİ okudum..
Rabbim severek çalışacağın bir iş kapısı , ailenle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inş..çoook seveceğin ve sevileceğin hayırlı, imanlı, ahlaklı bi insan yazsın bahtına..kuzum Allah ne dilersen hayırlısı ile versin..
Hacım ne mübarek insansın laBugün sana edicez bol bol. Annenede fazla cevap verme napıcan sonuçta en büyük yar annedir
Allah a emanet olun canlarım 1 hafta yokumdualarınız okucam aklıma geldikçe inş. kendinize iyi bakın
monam mübarek cuma gününe denk geldin..senin içinde bugün okumaya başlıyorum tatlım..çıtır elmam
bu arada kızlar bilmem ne dersiniz ama önceden ne güzel çalışmalarımızı yazıyorduk, soru paylaşıyorduk kpss konusunda daha yoğun paylaşımlarımız vardı, topiccek bi durgunluk var:97:..enerji lazım bize...ekşın ekşııınn:103:
bugünlerde kafam bi milyon, dün ders çalışıyorum..çalışma alanım mutfak masası.. bi yandan yemek ocakta onu kontrol ediyorum, bi yandan soru çözüyorum bi yandan benle birlikte ders çalışmak için masaya oturup boya yapan cimcime kızıma laf yetişriyorum...bitmek bilmeyen sorular, kitabımı karalaması, kalemleri beğenmeyip mızmızlanması, hangi boyayla boyasam diye ısrarcı sorular derkeeeeen başım döndü artık.. gözlerim karardı..bazen sofra bezini buzdolabına koyacakken yakalıyorum kendimi..:44:
maşallah sedefim Allah zihin açıklığı versin kuzum
siz de Allaha emanet olun nilim hayırlısıyla gidip gelin inşallah
ben de bugün pasta börek yapacağım kızlar kayınvalidemgil gelecekmiş
Ayyy iviittt ne güzel güne denk geldim ben...
Sabahtan beri anamla birbirimizi yiyoz.Bunu da katın duaya e mi ?
Aslında ben yazmak istiyom çalışmalarımı ama ziyaretçilerden ya benim zümrelerden varsa ?
Uğrarım yine...
Geçmişi okudum ama pek bir şey anlamadım,Sedefim konuşalım bir ara kuzum.
iyi yolculuklar sağ salim gidin dönün
atanmadan evlilikte çocukta çok korkutuyor gözümühiç kolay görünmüyor burdan:26:
nişan söz olunca bide bu dert var demi,ay ben stresten çemkirirdim milette ne güzel iki şeyi aynı anda yürütmekte yetenekkolay gelsin
konuşun konuşun tabi
geçen bizde tartıştık,sonra pazara yalnız gidicem dedi git napim dedimbabama şikayet etmiş peşimden gelmedi,önemsemedi diye içerlemiş baya.dedim alıştı tabi peşinden koşmama çok bekler bundan sonra gülüyor babamda yaşlandı cici annemi alsak diye
o de kendi derdinde
Benim de yarın sevdicek geliyo onun tantanası...
doğru ya hafta sonu geldiaman kuzum sende ben gibi alışmışsındır artık ilk değil bu tartışmalar,sevdicekle keyfine bak aklı başında hatunsun sonuçta,anneler her koşulda eleştirecek yer buluyorlar
Allah'ım banlaniciiimmtutun beni
tüm pençelerimle siyasettekilere saldırasım var
monuş eklemk istediğin varsa ekleyim duana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?