- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
kuzum cidden mi
ben başlayayım o zaman ya :26:
tefriciye o kadar agır ilerliyor ki sonra sayısını karıstırp bıraktım geri onu :26:
kuzum Allah razı olsun agzına yüreğine sağlıkRabbim senin de dileklerini kabul etsin inşallah
inşallah kuzum benim cok sağol moral verdiğin için
googleye yaz hemen çıkıyor kuzum. hatta alıntıladığım yerde şu yazıyor;
Peygamber Efendimiz'in(SAV) Ayet-el Kûrsi'de bulunan "Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu" "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum" buyurarak (üzüntü ve keder anında) ettiği duadır.
Amiiin cümlemizin inşallah.
Ne demek kuzum.Ben sana moral vermiyorum, ben senin ne kadar güçlü bir birey olduğunu, Rabbimin izniyle ne istersen yapabileceğini sana hatırlatmaya çalışıyorum sadece.Ne zaman bir sıkıntın olursa burada paylaş, hiçbir şey yapamazsak bile en azından dinleriz seni be kuzum.
sağol tatlım
cok daralınca yazıyorum da işte sizler de okumak zorunda değilsiniz aslında kuzum.
Olur mu kuzum öyle şey.Biz burada yeri geldi mi ders çalışacağız, sorularımızı birbirimize soracağız, yeri geldi mi de dertlerimizi paylaşacağız,birlikte ağlayacağız, birlikte güleceğiz, birbirimize destek olup fikirlerimizi söyleyeceğiz.Hayat sadece eğlenceden ibaret değil ki, sadece mutluluklarımızı paylaşalım.Kısaca biz bu hayatta ne varsa hepsini paylaşacağız birlikte.
oy ben seni yerim temiz yüreklim
sen calısabiliyor musun kuzum eskiden yavastım dıyordun ya hızlandın mı
Yok kuzum ya.Hala evdeki durumlarda pek değişiklik yok.Evde bir sorun olmasa da muhakkak bir şey çıkıyor ya da ben yoruldum artık. Eskisi gibi odaklanamıyorum ders çalışmaya.İçimden gelmiyor bazen.İnşallah toparlayacağım. Elimden geldiğince çalışcağım artık.Olmazsa da yapacak bir şey yok.Olduğu kadar, olmadığı kader...
öyle kuzum öyle
inşallah kısa zamanda toparlarsın sağlık yerindeyse her şey olur kuzum .hayırlısı olsun
İnşallah kuzum hepimiz en kısa zamanda toparlanırız.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
Rengişim kuzularım ben yatayım artık, iyi geceler tatlı rüyalar.
bende oyleBende günlük neler çalıştığımı yazınca daha motive oluyorum gibi
masallah ne guzelben 2012 de alan sınavı gelmeden önce sadece 3 ay çalıştım ama günde on saat :) bir risk idi çalışmaya geç başlamak ama başardım sizde yapabilirsiniz
yarın safranın dua günü kızlar
unutmayalım duaları
Bende günlük neler çalıştığımı yazınca daha motive oluyorum gibi
yok canım sıkılmak değilde, günlük niteliğinde yazıcam sadece yazmadıkça çok saldım kendimi.
sohbetimizi gene burdan edicez
Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim
Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur
kuzum cidden mi
ben başlayayım o zaman ya :26:
tefriciye o kadar agır ilerliyor ki sonra sayısını karıstırp bıraktım geri onu :26:
googleye yaz hemen çıkıyor kuzum. hatta alıntıladığım yerde şu yazıyor;
Peygamber Efendimiz'in(SAV) Ayet-el Kûrsi'de bulunan "Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu" "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum" buyurarak (üzüntü ve keder anında) ettiği duadır.
gunaydın kpssnın guzel hatunları
nasılsınız
ben bugun arkadasa kahveye gıdecegım
eve geldıkten sonra calısmalarıma baslarım ıns
yenı kıtaplar motıve ettı benı
kıtaplarımı bıtırıpte yenılerıne gecmek ıstıyorum
bende oyle
ne kadar calıstıgını gorunce dahada cok calısmak ıstıyor ınsan
masallah ne guzel
kızlar benım dua gunum yok mu:26:
canım ben sana sordum katılmak ister misin diye sen herkese okuyamam hak geçer dedin
ben 2012 de alan sınavı gelmeden önce sadece 3 ay çalıştım ama günde on saat :) bir risk idi çalışmaya geç başlamak ama başardım sizde yapabilirsiniz
evet canım ara ara benim uyku firar ediyor :)
kızçeler uğrayamadım.. Pes mi ediyorsunuz? kızlar ipin ucunu tuttuk tuttuk şurda sınava ne kaldı ne pes etmesi güzel günler yakın biraz daha sabretmemiz lazım.. Hadi pes ettik diyelim eee o zaman ne iş yapacaz evimizde kös kös oturcaz yapmayın şimdi bi umudumuz var atanıp mesleğimizi yapacağız diye ama bırakırsak o umudumuz da olmayacak.. İnanın şu an küçücük bi umuda bile ihtiyacımız var ve bizim küçük değil çok büyük hayallerimiz var inşallah hep birlikte hayallerimiz de gerçekleşecek..
ikizler canım
ha şöyle fındığım
inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz kuzum
kuzum sıkmayın nolur canınızı
bu beş ayda elimizden geleni yapalım biz gerisini Allaha bırakalım
sizleri çok seviyorum üzülmenizi istemiyorum artık
inşallah hep beraber atanacağız canım vazgeçmek yokRica ederim kuzum.Keşke sizler için de kendim için de daha fazla dua edebilsem.
Kuzum üzüldüm, hakkında hayırlısı buymuş demek ki.Rabbim sana daha güzel bir yere ya da gönlündeki yerlere atanmayı nasip eder inşallah.İnşallah bu sene atanacaksın güzelim.Pes etmek bize yakışmaz, vazgeçmek yok tamam mı?
Kuzum zor günler geçiriyorsun biliyorum.Ama sen yine de pes etme kuzum.İnşallah seneye atanacağız ve bu sene geçirdiğimiz kötü günlerin mükafatını alacağız inşallah.
Kuzum sana katılıyorum.Biz geri kalan zamanda elimizden geleni yapalım da gerisini Rabbime bırakalım.O ne eylerse güzel eyler...
Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim
Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?