2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

kuzum cidden mi
ben başlayayım o zaman ya :26:
tefriciye o kadar agır ilerliyor ki sonra sayısını karıstırp bıraktım geri onu :26:

googleye yaz hemen çıkıyor kuzum. hatta alıntıladığım yerde şu yazıyor;

Peygamber Efendimiz'in(SAV) Ayet-el Kûrsi'de bulunan "Yâ Hayyu - Yâ Kayyumu" "Hayy ve Kayyum olan ALLAH'ım Senin Rahmetinle yardım istiyorum" buyurarak (üzüntü ve keder anında) ettiği duadır.

kuzum Allah razı olsun agzına yüreğine sağlık Rabbim senin de dileklerini kabul etsin inşallah

Amiiin cümlemizin inşallah.

inşallah kuzum benim cok sağol moral verdiğin için

Ne demek kuzum.Ben sana moral vermiyorum, ben senin ne kadar güçlü bir birey olduğunu, Rabbimin izniyle ne istersen yapabileceğini sana hatırlatmaya çalışıyorum sadece.Ne zaman bir sıkıntın olursa burada paylaş, hiçbir şey yapamazsak bile en azından dinleriz seni be kuzum.

tamam kuzum
bu bildiğimiz dua oldugu için cabuk ılerler.
sen okuyacak mısın

sağol tatlım
cok daralınca yazıyorum da işte sizler de okumak zorunda değilsiniz aslında kuzum.

sağol tatlım
cok daralınca yazıyorum da işte sizler de okumak zorunda değilsiniz aslında kuzum.

Olur mu kuzum öyle şey.Biz burada yeri geldi mi ders çalışacağız, sorularımızı birbirimize soracağız, yeri geldi mi de dertlerimizi paylaşacağız,birlikte ağlayacağız, birlikte güleceğiz, birbirimize destek olup fikirlerimizi söyleyeceğiz.Hayat sadece eğlenceden ibaret değil ki, sadece mutluluklarımızı paylaşalım.Kısaca biz bu hayatta ne varsa hepsini paylaşacağız birlikte.

oy ben seni yerim temiz yüreklim
sen calısabiliyor musun kuzum eskiden yavastım dıyordun ya hızlandın mı

oy ben seni yerim temiz yüreklim
sen calısabiliyor musun kuzum eskiden yavastım dıyordun ya hızlandın mı

Yok kuzum ya.Hala evdeki durumlarda pek değişiklik yok.Evde bir sorun olmasa da muhakkak bir şey çıkıyor ya da ben yoruldum artık.Eskisi gibi odaklanamıyorum ders çalışmaya.İçimden gelmiyor bazen.İnşallah toparlayacağım.Elimden geldiğince çalışcağım artık.Olmazsa da yapacak bir şey yok.Olduğu kadar, olmadığı kader...

öyle kuzum öyle
inşallah kısa zamanda toparlarsın sağlık yerindeyse her şey olur kuzum .hayırlısı olsun

öyle kuzum öyle
inşallah kısa zamanda toparlarsın sağlık yerindeyse her şey olur kuzum .hayırlısı olsun

İnşallah kuzum hepimiz en kısa zamanda toparlanırız.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Rengişim kuzularım ben yatayım artık, iyi geceler tatlı rüyalar.

Bende günlük neler çalıştığımı yazınca daha motive oluyorum gibi
bende oyle
ne kadar calıstıgını gorunce dahada cok calısmak ıstıyor ınsan
ben 2012 de alan sınavı gelmeden önce sadece 3 ay çalıştım ama günde on saat :) bir risk idi çalışmaya geç başlamak ama başardım sizde yapabilirsiniz
masallah ne guzel
yarın safranın dua günü kızlar
unutmayalım duaları

kızlar benım dua gunum yok mu:26:

gunaydın kpssnın guzel hatunları
nasılsınız
ben bugun arkadasa kahveye gıdecegım
eve geldıkten sonra calısmalarıma baslarım ıns
yenı kıtaplar motıve ettı benı
kıtaplarımı bıtırıpte yenılerıne gecmek ıstıyorum

Bende günlük neler çalıştığımı yazınca daha motive oluyorum gibi

yok canım sıkılmak değilde, günlük niteliğinde yazıcam sadece yazmadıkça çok saldım kendimi.
sohbetimizi gene burdan edicez

evet bende yazınca daha çok motive oluyorum ama kimse yazmayıncada yazmanın bi anlamı yok..kimseye de illa yazın demiyorum tabiki, herkesin tercihi farklı olabilir..

Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim

Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

cnm Allah razı olsun paylaşımın için..okuyacağım bnede..

kuzum cidden mi
ben başlayayım o zaman ya :26:
tefriciye o kadar agır ilerliyor ki sonra sayısını karıstırp bıraktım geri onu :26:

cnm kim tefriciye okuyacak olursan bende destek olurum, okurum ezberimde benim..hatta yakınlarda eşimin tayini için okudum bitti..1-1,5 ay içinde sonuç bekliyoruz.umarım olur..
rengişim zikirmetiklerle okuyunca sayısı karışmıyor, bide öyle dene istersen..

ne hoş bi dileyiş şekli değil mi

hayırlı olsun kitapların canım güle güle çöz

bugün ve yarın safranın dua günü kızlar :13:

bende oyle
ne kadar calıstıgını gorunce dahada cok calısmak ıstıyor ınsan

masallah ne guzel

kızlar benım dua gunum yok mu:26:

canım ben sana sordum katılmak ister misin diye sen herkese okuyamam hak geçer dedin

ben 2012 de alan sınavı gelmeden önce sadece 3 ay çalıştım ama günde on saat :) bir risk idi çalışmaya geç başlamak ama başardım sizde yapabilirsiniz

bu çok iyi geldi bana çok teşekkür ederim motive olmamı sağladı

inşallah hep beraber hayallerimiz gerçekleşecek canım pes etmek yok

inşallah fıstığım

inşallah hep beraber atanacağız canım vazgeçmek yok

Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim

Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

paylaştığım için saol canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

kızlar bugün tarihten 20.yy a kadar geldim konuların sonundaki testleri çözdüm
vatandaşlıktan anayasa tarihine kadar çalıştım kitaptaki soruları çözdüm
coğrafyadan iklime kadar geldim
gelişim ilk konuya çalıştım sorularını çözmedim daha
akşam da alan çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…