oyy kuzum gönlüne diline sağlıkRengişşşşşş
20 ayetel kürsü
100 el Mecid
100 el Mukaddim
100 el Mücib
100 el Mümin
100 el Nafi
100 er Rezzak
100 Zül Celali vel İkram
200 salavat
kuzum kendin içinde bolca salavat çek iyi gelecektir inşallah... Rabbim aydınlık umutlu huzurlu bir kalp versin öncesinde,tüm duaların kabul olsun kuzum.amingece uzun daha artar bu liste
öğrenme tekrarı yapıyorum 300 soru çözdüm bu gün ancak biter sorular,daha çok var
çay alıp devam edeyim
kolay gelsin kızlar
rengişim toparlayacaksın bi süre sonra kendini ve böyle düşünmeyi bırakın kızlar lütfen..
hoşgeldin zümrem..valla topici şikayet edeyim sana ...hepsi bu ara depresif takılıyorbi eski hallerimize dönsek şenlense şuralar yahu..
hayırdır badecim, sıkıldın mı burdan..hangi topicmiş o bakayımm
vayy burçların bile esması varmış..bu arada burçlarınız nedir kızlar? ben teraziyim mesela..
asgül belki çok uğraştın emek verdin ama pes etmek için çok erken..bak kendimden örnek vereyim snelerdir kpss çalışıyorum, evlendim, çocuğum oldu fakat yine de öğretmenlik sevdam bitmiyor..bekleyip sabredip sonunda atanan örneklerde var hayatta..umudunu yitirme derim..
asgulum kıyamam sana ne diyeceğimi bilemiyorum ki ben de zaten beter durumdayım.
sanırım ben de pes edeceğim.
belki de gerçekten nasip değil
merabalar güllerim ballarım çiçeklerim nasıllarmışbugün sabah geldim evime kimse pes etmiyo teyzoşlar herkes çalışıyo hele sen ayşegül sende biliyosunki 26 dan ilk atamadan beri gidiyodun yer seçiminden dolayı kaldın aramızda en azimli sen olmalısın çünkü sen kapasiteni biliyosun 1 adım ilerisi gerek sana ben ve clemimi düşünün bakın onun kızı var ben hamileyim oturup totoyu göbişi büyüteyim demiyorum herşeye ragmen ders çalışıcam diye seviniyorum ki benim 7. zümremin 8. girişi yani sizin yeterince zorlamanız olmadı daha .neyse sabah kalkar bi güzel pataklar uyandırırım ben sizi topiki ele aldım herkes kazanacak başka yol yok
sizi seviyorum artık son gaz sizinleyim inşallah
yok canım sıkılmak değilde, günlük niteliğinde yazıcam sadece yazmadıkça çok saldım kendimi.
sohbetimizi gene burdan edicez
desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
bugün uzun uzun herşeyi düşündüm
sınava çalışmaya karar verdim 4 ay kala sıfırdan başlamak nasıl bir cesarettir bilmiyorum ama umarım yetiştirebilirim diyorum
kendime çalışma planı hazırlayacağım
inşallah başarabilirim bu sefer inşallah 90dan vurabilirim
Ballarımmm...
Son bir gaz asılalım hep beraber...Olmazsa da nasip...
pikam inşallah eskisinden daha iyi olup ders çalışabileceğim cok sağol
cok sağo canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
clamim
morim sen ve saat 2 bucuksasırdım valla
çeyizleriniz örgüleriniz de cok güzelmiş kızlar güle güle kullanın
Bir yere gidemedim kızlar Rengim durumu biliyordun iki yer vardı onlarda olmadı ben pes ediyorum galiba öğretmenlik yolunda önüme hep taşlar çıkmasından yoruldum artık
vayy burçların bile esması varmış..bu arada burçlarınız nedir kızlar? ben teraziyim mesela..
asgül belki çok uğraştın emek verdin ama pes etmek için çok erken..bak kendimden örnek vereyim snelerdir kpss çalışıyorum, evlendim, çocuğum oldu fakat yine de öğretmenlik sevdam bitmiyor..bekleyip sabredip sonunda atanan örneklerde var hayatta..umudunu yitirme derim..
desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
bugün uzun uzun herşeyi düşündüm
sınava çalışmaya karar verdim 4 ay kala sıfırdan başlamak nasıl bir cesarettir bilmiyorum ama umarım yetiştirebilirim diyorum
kendime çalışma planı hazırlayacağım
inşallah başarabilirim bu sefer inşallah 90dan vurabilirim
Bir sürü haber var yine öğretmenlikle ilgili...
Memurluğa mı çalışsam napsam...Nefret ediyorum her şeyden...
bende çok severim örgüyü.hatta bitirmeden bırakamam. el işi stres alıyor da zaman istiyor..o da bizde yok.
sedefcim bende çok beğendim takımı...modası geçecek gibi değil..
teşekkür ederim cnm..bilseniz nasıl mutlu oluyorum dualarınıza misafir oldum diye..
cnm öyle düşünme, bazen bizimde yazdıklarımız arada kaynayabiliyor ama bunun bilinçli yapıldığını düşünmüyorum...
safran cnm yaptığın battaniyeler çook güzel maşallah beceriklisin tatlımm..senin bebiş yaşadı..ne ciciler örerse annesi
Bir yere gidemedim kızlar Rengim durumu biliyordun iki yer vardı onlarda olmadı ben pes ediyorum galiba öğretmenlik yolunda önüme hep taşlar çıkmasından yoruldum artık
asgulum kıyamam sana ne diyeceğimi bilemiyorum ki ben de zaten beter durumdayım.
sanırım ben de pes edeceğim.
belki de gerçekten nasip değil
kızlar ben çalışmalarımı aktif olarak günlük niteliğinde yazabileceğim topik açtım kendime
burayı bırakmam sonuçta burda sohbet ediyoruz dualara filanda bırakmam iyi çalışmalar hepinize
ikizler canım
ha şöyle fındığım
inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz kuzum
kuzum sıkmayın nolur canınızı
bu beş ayda elimizden geleni yapalım biz gerisini Allaha bırakalım
sizleri çok seviyorum üzülmenizi istemiyorum artık
badem Allah razı olsun kuzum benimRengo sana,
İhlas, Amenerrasulü, Ayet-el Kûrsi
336 El-Musavvir ----Maksat ve merama ulaşmak için
137 El- Mümin----Kötü hastalıklara düşmemek
180 Es-Semi----Duaların kabulu için
112 El- Basir----Acziyetin kalkması için
66 El- Vekil----Allahtan her türlü yardımı görmek için
48 El Macid----Kazancın bolluğu için
201 En-Nafi---Hastalıktan uzak olması için
68 El-Muhyi----İşlerin başarılı olması için
Söyleyip, söylemediğin tüm dileklerin gerçek olur inşallah..
Rica ederim kuzum.Keşke sizler için de kendim için de daha fazla dua edebilsem.
Kuzum üzüldüm, hakkında hayırlısı buymuş demek ki.Rabbim sana daha güzel bir yere ya da gönlündeki yerlere atanmayı nasip eder inşallah.İnşallah bu sene atanacaksın güzelim.Pes etmek bize yakışmaz, vazgeçmek yok tamam mı?
Kuzum zor günler geçiriyorsun biliyorum.Ama sen yine de pes etme kuzum.İnşallah seneye atanacağız ve bu sene geçirdiğimiz kötü günlerin mükafatını alacağız inşallah.
Fıstığım topiğin hayırlı olsun.Ben de bir çalışmaya geri dönebilsem inşallah topiğine yazarım. Yazınca kendimi daha iyi hissediyorum.
Kuzum sana katılıyorum.Biz geri kalan zamanda elimizden geleni yapalım da gerisini Rabbime bırakalım.O ne eylerse güzel eyler...
badem Allah razı olsun kuzum benimRabbim senin de tüm dileklerini kabul etsin inşallah aminn agzına yüreğine sağlık :13:
kuzum pes etmeyi istemiyorum ama ne bileyim hayırlısı olsun :26:
Rengişim dün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Namazda da dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah, ne dileğin varsa hayırlısıyla sana nasip etsin.Ama bugün dua edemedim kuzum. Bugün adet oldum.Senin kalan duanı da, diğer arkadaşların da dualarını inşallah adetim bittikten sonra çekeceğim.
Kuzular ben dün alandan okuma eğitimini bir kez okudum, sonra da özetini çıkardım.Ama bugün çalışamadım.Bugün hem gündüz hem gece misafirlerimiz vardı.Dolayısıyla benim ders yine yalan oldu anlayacağınız.Büyük ihtimal yarın da olacak. Bu aralar sanki herkes benim ders çalışmamı engellemeye çalışıyormuş gibi geliyor bana. Neyse her şeyde vardır bir hayır.Eğer caymazsam gece belki biraz eğitime bakarım.
Öyle kuzum.Önce her şeyin hayırlısı tabi.Ama ben sana inanıyorum.Sen bütün zorluklarına rağmen bunu başarabilecek bir insansın.
Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim
Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?