2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

oyy kuzum gönlüne diline sağlık Allah razı olsun fındıgım Rabbim ettiğin bu güzel duaların kat be katını sana da yazsın aminn

maaşallah calısmalarına da

yok canım sıkılmak değilde, günlük niteliğinde yazıcam sadece yazmadıkça çok saldım kendimi.
sohbetimizi gene burdan edicez

asgulum kıyamam sana ne diyeceğimi bilemiyorum ki ben de zaten beter durumdayım.
sanırım ben de pes edeceğim.
belki de gerçekten nasip değil

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar
bugün uzun uzun herşeyi düşündüm
sınava çalışmaya karar verdim 4 ay kala sıfırdan başlamak nasıl bir cesarettir bilmiyorum ama umarım yetiştirebilirim diyorum
kendime çalışma planı hazırlayacağım
inşallah başarabilirim bu sefer inşallah 90dan vurabilirim

ben 2012 de alan sınavı gelmeden önce sadece 3 ay çalıştım ama günde on saat :) bir risk idi çalışmaya geç başlamak ama başardım sizde yapabilirsiniz

Ballarımmm...

Son bir gaz asılalım hep beraber... Olmazsa da nasip...

Aynen kuzum son gaz asılalım, inanmak başarmanın yarısıdır, inancımızı kaybetmeyelim.

Eşime atanırsam ne kadar maaş alacağımı sordum, kendi bölümümden atanırsam 2500, düz memur olarak atanırsam 2000 tl alırmışım

Bir sürü haber var yine öğretmenlikle ilgili...

Memurluğa mı çalışsam napsam... Nefret ediyorum her şeyden...

evet canım ara ara benim uyku firar ediyor :)

kızçeler uğrayamadım.. Pes mi ediyorsunuz? kızlar ipin ucunu tuttuk tuttuk şurda sınava ne kaldı ne pes etmesi güzel günler yakın biraz daha sabretmemiz lazım.. Hadi pes ettik diyelim eee o zaman ne iş yapacaz evimizde kös kös oturcaz yapmayın şimdi bi umudumuz var atanıp mesleğimizi yapacağız diye ama bırakırsak o umudumuz da olmayacak.. İnanın şu an küçücük bi umuda bile ihtiyacımız var ve bizim küçük değil çok büyük hayallerimiz var inşallah hep birlikte hayallerimiz de gerçekleşecek..

Bir yere gidemedim kızlar Rengim durumu biliyordun iki yer vardı onlarda olmadı ben pes ediyorum galiba öğretmenlik yolunda önüme hep taşlar çıkmasından yoruldum artık

ikizler canım

ha şöyle fındığım
inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz kuzum

Bir sürü haber var yine öğretmenlikle ilgili...

Memurluğa mı çalışsam napsam... Nefret ediyorum her şeyden...

kuzum sıkmayın nolur canınızı
bu beş ayda elimizden geleni yapalım biz gerisini Allaha bırakalım
sizleri çok seviyorum üzülmenizi istemiyorum artık

Rica ederim kuzum.Keşke sizler için de kendim için de daha fazla dua edebilsem.

Bir yere gidemedim kızlar Rengim durumu biliyordun iki yer vardı onlarda olmadı ben pes ediyorum galiba öğretmenlik yolunda önüme hep taşlar çıkmasından yoruldum artık

Kuzum üzüldüm, hakkında hayırlısı buymuş demek ki.Rabbim sana daha güzel bir yere ya da gönlündeki yerlere atanmayı nasip eder inşallah.İnşallah bu sene atanacaksın güzelim.Pes etmek bize yakışmaz, vazgeçmek yok tamam mı?

asgulum kıyamam sana ne diyeceğimi bilemiyorum ki ben de zaten beter durumdayım.
sanırım ben de pes edeceğim.
belki de gerçekten nasip değil

Kuzum zor günler geçiriyorsun biliyorum.Ama sen yine de pes etme kuzum.İnşallah seneye atanacağız ve bu sene geçirdiğimiz kötü günlerin mükafatını alacağız inşallah.

kızlar ben çalışmalarımı aktif olarak günlük niteliğinde yazabileceğim topik açtım kendime
burayı bırakmam sonuçta burda sohbet ediyoruz dualara filanda bırakmam iyi çalışmalar hepinize

Fıstığım topiğin hayırlı olsun.Ben de bir çalışmaya geri dönebilsem inşallah topiğine yazarım.Yazınca kendimi daha iyi hissediyorum.

Kuzum sana katılıyorum.Biz geri kalan zamanda elimizden geleni yapalım da gerisini Rabbime bırakalım.O ne eylerse güzel eyler...

Rengo sana,

İhlas, Amenerrasulü, Ayet-el Kûrsi
336 El-Musavvir ----Maksat ve merama ulaşmak için
137 El- Mümin----Kötü hastalıklara düşmemek
180 Es-Semi----Duaların kabulu için
112 El- Basir----Acziyetin kalkması için
66 El- Vekil----Allah’tan her türlü yardımı görmek için
48 El Macid----Kazancın bolluğu için
201 En-Nafi---Hastalıktan uzak olması için
68 El-Muhyi----İşlerin başarılı olması için

Söyleyip, söylemediğin tüm dileklerin gerçek olur inşallah..

Son düzenleme:
Rengişim dün senin için 100 Ya Kadir çekebildim.Namazda da dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah, ne dileğin varsa hayırlısıyla sana nasip etsin.Ama bugün dua edemedim kuzum.Bugün adet oldum.Senin kalan duanı da, diğer arkadaşların da dualarını inşallah adetim bittikten sonra çekeceğim.

Kuzular ben dün alandan okuma eğitimini bir kez okudum, sonra da özetini çıkardım.Ama bugün çalışamadım.Bugün hem gündüz hem gece misafirlerimiz vardı.Dolayısıyla benim ders yine yalan oldu anlayacağınız.Büyük ihtimal yarın da olacak.Bu aralar sanki herkes benim ders çalışmamı engellemeye çalışıyormuş gibi geliyor bana.Neyse her şeyde vardır bir hayır.Eğer caymazsam gece belki biraz eğitime bakarım.

badem Allah razı olsun kuzum benim Rabbim senin de tüm dileklerini kabul etsin inşallah aminn agzına yüreğine sağlık :13:

kuzum pes etmeyi istemiyorum ama ne bileyim hayırlısı olsun :26:

badem Allah razı olsun kuzum benim Rabbim senin de tüm dileklerini kabul etsin inşallah aminn agzına yüreğine sağlık :13:

kuzum pes etmeyi istemiyorum ama ne bileyim hayırlısı olsun :26:

Öyle kuzum.Önce her şeyin hayırlısı tabi.Ama ben sana inanıyorum.Sen bütün zorluklarına rağmen bunu başarabilecek bir insansın.

kuzum Allah razı olsun agzına yüreğine sağlık Rabbim senin de dileklerini kabul etsin inşallah

Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim

Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

Canlar şunu da sizlerle paylaşmak istedim

Herhangi bir dileğin gerçekleşmesi için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur

kuzum cidden mi
ben başlayayım o zaman ya :26:
tefriciye o kadar agır ilerliyor ki sonra sayısını karıstırp bıraktım geri onu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…