• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

monam, sen haklısında gerçekleri kaldıramıyorlar maalesef hemen çirkefleşiyorlar.

sedefim, c mi?

Selam kızlar sonunda ders çalışmaya başladım ağır gidiyorum ama kalıcı olsun istiyorum zaten bi tek genel kültür çalışacağım.
Pratik notlar ve yaprak testler aldım. Bunlar bitince daha detaylı anlatan kitaplar alacağım. Çalışmaya başlayınca içim rahatladı yahu :1:

monam, sen haklısında gerçekleri kaldıramıyorlar maalesef hemen çirkefleşiyorlar.

sedefim, c mi?
evet ben de c yaptım ama b miş
Selam kızlar sonunda ders çalışmaya başladım ağır gidiyorum ama kalıcı olsun istiyorum zaten bi tek genel kültür çalışacağım.
Pratik notlar ve yaprak testler aldım. Bunlar bitince daha detaylı anlatan kitaplar alacağım. Çalışmaya başlayınca içim rahatladı yahu :1:
kolay gelsin şekerim
1 ve 4 olması gerek ama sorunun cevabı :44:

evet ben de 1 ve 4 dedim. ama doğru cevap olarak 2 ve 3 diyor

oy birliğiyle hatalı diyelim mi soruya :1:

morisi için[/SIZE]

72 YA BASİT
55 YA MUCİB
148 YA MUHSİ
100 YA ALİM
100 YA FETTAH
100 YA DARR
100 YA GAFFAR
14 YA VACİT
70 kere “Yâ Allah, Yâ Rahmân, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir okudum..Rabbim kabul etsin inş dileklerini..

Sedefim napiyim kızçem alana yoğunlaştım gibi inşallah...:16::nazar: Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Soruda bi mallık var ya.Ben 1 ve 3 dedim ama şıklarda yok. Ne alaka diğer şıklar ? :44:

Kıyıda doğum oranı mesela ?

Kafamda deli sorular...:37::14:

Anlayan açıklayabilir mi cidden takıldım çünkü...

Benim yine uzaktan eğitim var,biraz da problem çözerim inşallah.:24:

rica ederim canım :16:

ben de sizleri çok özlemişim tuğbamm :16: çok sağol. alanı da haber verdiğin için çok sağol düşüncelim benim :16:

hoşbulduk cloşum :16: işte bi türlü giremedim, öyle uzaktan ne var ki gibi görünüyo ama bir sürü ayrıntı çıkıyo, hep kafa yormak gerekiyo. bugün kesin olarak tuttuk o yeri. sadece son 15 gün kala süslemeleri falan seçmeye gidicez, o zamana kadar yerle ilgili düşüncek bişey kalmadı çok şükür.
ilaç kilo aldırmıyomuş, hatta hiçbir yan etkisi yokmuş. öyle dedi dr. günde bi tane içmek yeterli oluyomuş. yalnız çok pahalı işte, ben de şu ay geçsin, ilerleyen zamanlarda düşünüyorum almayı

niloş ablam hamilelik nasıl geçiyo :8:

monammm kuzummm :48: napıyosun, nasıl gidiyo? çok sağol kuzum :16: haftasonu tanışçam galiba ayy :17::18:
oo kp ine aferin.. çok iyi olmuş özür dilemesi. bundan sonra da umarım bi gıcıklık yapmaz da hep huzurlu bi şekilde devam edersiniz kuzum.

canlar coğrafyada nüfus çalıştım. şu soru bana hatalı gibi geldi ama siz de bi bakar mısınız?

Eki Görüntüle 973068

rica ederim kuzum :16::16:

kolay gelsin canım :29:
gerçekten ders çalışınca içi rahatlıyo insanın :8:

çok iyi ya :9::9:

[video=youtube;9H4xlj1lglg]https://www.youtube.com/watch?v=9H4xlj1lglg[/video]

$2014_02_11_19_15_23_911_Magic.webp

hatunlar sizlere sorum var :6:

rica ederim canım :16:

ben de sizleri çok özlemişim tuğbamm :16: çok sağol. alanı da haber verdiğin için çok sağol düşüncelim benim :16:

hoşbulduk cloşum :16: işte bi türlü giremedim, öyle uzaktan ne var ki gibi görünüyo ama bir sürü ayrıntı çıkıyo, hep kafa yormak gerekiyo. bugün kesin olarak tuttuk o yeri. sadece son 15 gün kala süslemeleri falan seçmeye gidicez, o zamana kadar yerle ilgili düşüncek bişey kalmadı çok şükür.
ilaç kilo aldırmıyomuş, hatta hiçbir yan etkisi yokmuş. öyle dedi dr. günde bi tane içmek yeterli oluyomuş. yalnız çok pahalı işte, ben de şu ay geçsin, ilerleyen zamanlarda düşünüyorum almayı

niloş ablam hamilelik nasıl geçiyo :8:

monammm kuzummm :48: napıyosun, nasıl gidiyo? çok sağol kuzum :16: haftasonu tanışçam galiba ayy :17::18:
oo kp ine aferin.. çok iyi olmuş özür dilemesi. bundan sonra da umarım bi gıcıklık yapmaz da hep huzurlu bi şekilde devam edersiniz kuzum.

canlar coğrafyada nüfus çalıştım. şu soru bana hatalı gibi geldi ama siz de bi bakar mısınız?

Eki Görüntüle 973068
biraz migde yanması var

iyi gidiyo onun dışında tatlım

bana 3 gibi geldi canım :27:

Back
X