• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

morisim

70 Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kaviyyü, Yâ Kâdir
100 Ya Fettah
100 Ya Kadir
50 İhlas Suresi
10 Ayetel Kürsi okudum :16::16:

Morisim :3:

211 Ya Kadir
136 Ya mümin
100 Ya Fettah
148 Ya Muhsi
100 Ya Rahman
100 La ilahe illallah
80 salavat
3 Ayetel Kürsi
150 Ya Allah
okudum tatlım Rabbim atanmanı nasip etsin gönlündeki tüm duaların hayırlısıyla kabul olsun inşallah amin :16::16:

KUZUCUK BİTEK MİGDE YANMASIYLA kendini belli ediyo aramız iyi çok şükür de anası tembel monam ya ders çalışmaya daha konsantre olamadım savsaklıyorum :17:

Aman nasipte varsa olur ablam,çok da yıpratmayalım kendimizi.:31::31:

İyi maşallah Allah daha iyi etsin.:emir_bebek::nazar:

Beni adet bu kadar etkiliyo,gebelikte tozu dumana katarım gayrı.:27:

Ya kızlar ben konu çalışmayı hiç sevmiyorum. Test çözerek çalışsam olmuyor mu ? :26:

Ama çalışamıyorum çok sıkılıyorum. Sen okuyor musun ? Yazarak mı çalışıyorsun minnoşum ? :26:

fıstıgım ben önemli yerleri not tutarak çalışıyorum.
cok sıkılıyorsan mesela x yayıncılıgın not defterleri var onlardan da calısablirsin özet kıtap gibi o.
ama yine eksik kalır kuzum ya:44: cok test çözerek eksiği kapatabilirsin de tabi :6:

fıstıgım ben önemli yerleri not tutarak çalışıyorum.
cok sıkılıyorsan mesela x yayıncılıgın not defterleri var onlardan da calısablirsin özet kıtap gibi o.
ama yine eksik kalır kuzum ya:44: cok test çözerek eksiği kapatabilirsin de tabi :6:

Of. Okuyayım ben de madem :ssz: :16: sağol kuzucuğuum...

Ama çalışamıyorum çok sıkılıyorum. Sen okuyor musun ? Yazarak mı çalışıyorsun minnoşum ? :26:
bir kez yazarak konuyu çalışsan, tekrarlarında sadece okuyarak geçebilrsin, ama öncelikle çok zaman alsa da yazılarak anlasılıyor malesef :ssz:

Back
X