ne güzel alanın yokmuş sıkı bi programla işi çözersin.. Ders ders git veya iki ders bir arada diyemem sana çünkü sen hangisinde daha verimlisin.. atıyorum sürekli bir hafta aynı dersten sıkılmam ve sıkı bi programla tek derse çalışabilirim dersen ders ders git ama sıkılırım dersen iki ders çalış.. (gk-gy.ten) bir de eğitim dersi at.. kendini bir tart bakalım Nasıl yapabilirsin. Bir de mutlaka programın olsun..
ay hala misafirler gelmedi
badem aslında soru havuzundan sormaları cok iyi ya
Canlar benimde duaya çok çok ihtiyacım var şuan ..bende katılabilirmiyim dua listenize ..hergün bir kişiyemi dua ediyoruz ?
kim ilgileniyorsa bende çok isterim katılmayıııı..
niloşum bende ihtiyacın aç konu kapa soru kitabı var. çok güzel. açıyosun orda kavram haritası şeklinde ya da kısa özet şeklinde konuyu anlatmış, kapıyosun sorusunu çözüyosun. her konu için böyle sayfalar hazırlamış. istersen yarın fotosunu çekip koyarım burayacanım bendeki pegem çözümlü değil ya normal ihtiyacın aç konu kapa sorusu nası acep bilen varmı uzmanınkide sistematik sb
aman sanki çok vaktim var yargıyı çözersemde bunlar öyle kalacak çözemicem neyse canım şu rehberliği bitirip hemen başlayayım pegemden yinede
tatlım planımı yaptım karıştırıp sabah 9-12 arası 3 saat ders (en verimli saatlerim )
öglen 1 saat ders (en verimsiz anlarım ) 1 saat ya da yarım saat soru
akşamada 2 saat ders
hem sade hemdolu bi gün inşallah amacım 6 saat ders gün içinde saatleri çok önemsemiyorum
tatlım umutsuzluga kapılma ben sana çok inanıyorum bunca sabrın mükafatını bu yıl alıcaksın bırakma kendini yeter ne olursa tamam mı
ayy şirinleşmeye başlamıştır şimdibenimkide 9. haftasını bitircek teyzesi üzüm kadar bişi ama napalım
tatlım en geride benim rehberlik hariç egtm bitti gkgy dende dersane ile birlikte gidiyorum cografya bitti alanada 1 hafadır video derslerle başladım bakalım bu arada sen nerelerdesin hiç gelmiyosun
amin cupkekimmm. aynen o deneme tadında olan seti diyorum. çok orjinal sorular var içinde.Maşallah torunlarınıda görürüsün inşallah güzel saf duygular bunlar,hayırlısıyla bizlerde yaşasaydık iydi
maşallah kuzumabu sıkıntı ,yoğunluk bence güzel çalışmışsın,kendini derslere vermeye çalış kuzum hem için rahat eder hem zaman geçer gider,düşünme
bu arada soru bankan şu beyazın deneme tadında olan setiyse bende ona başladım verimli bir kitap,bitir onları kuzuşum
altaki bilgiler senin mi ablam ay neler çıkmış,bebeğin her bilgisi var,biz gelene kadar alır yürür teknoloji
bence planın güzel ikinizede uygun,videolarını öğlen izlersin olmadı film gibi:)
erken uyandım ama işler vardı şimdik giriyorum derslere öptüm isteyen herkesi
oyy canım benim yaa Allah razı olsun iyi dileklerin için.. inşallah tek umudum artık evlenmeye kaldı. o zaman da bişey bulur ama mutlaka benibebişim sabreden derviş muradına ermiş herşey sabır öyle yüreğin temiz ki senin tanımadığım halde bunu hissedebiliyorum şükret rabbimde herzaman afiyet dile birde rızık duası varya onu oku çok işe yarıyor inan ki...yakınlarında kütüphane varsa oraya git orda çalış uzaklaş evden ya da mutlu olmanın yollarını ara mutsuz bir ortamda ders çalışamazsın sedfcim sen evlendiğinde mutlu olacaksın bunu hissediyorum inşallah öylede olur rabbim etrafındaki insanlara hidayet versin inşallah....
tuğbammmm... buradaki dershaneler alan dersi vermiyolar, o yüzden uzaktan eğitim alıcam kuzum.çok sağol kuzum
maşallah yeğenimize
kuzum inancını hiçbir zaman yitirme.güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun
seni çok iyi anlıyorum sedefim kolay değil yaşadıkların
mesela alandan dershaneye gitsen akşama kadar dershanede çalışırsın ev ortamından uzaklaşırsın biraz :26:
Selam canlarım.Topiğin kaçağı size bakmaya geldiii.
mantarım çok sağol kuzumSağ olun kızçelerim dualarınız için.Hepinizin ağzınıza sağlık.Allah kabul etsin inşallah.Amin. Rabbim size bana ettiğiniz duaların kat be kat fazlasını versin inşallah.
Sedef ve Nazife ben de sizler için 200'er Ya Kadir çekebildim, dua ettim.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Asgull senin için de bugün 100 Ya Kadir çekip dua ettim.Rabbim kabul etsin inşallah.Tez vakitte dileklerini kabul etsin inşallah.Yarın da dua edeceğim kısmetse senin için.
Bugün davranışçı kuramlara çalışmaya başladım, soru çözdüm.Yarın da aynı konuya devam edip video izleyeceğim kısmetse.:126:
Hepinizi öpüyorum ve iyi geceler dileyip kaçıyorum.çalışmalarına maşallah
canlarım hepinizi çok özlüyorum, nişan koşuşturmasından dolayı giremiyorum. dün hiç çalışamadım, bugün de gündüz işim vardı, akşam tarihten 62 soru, coğrafyadan 220 soru çözdüm. bi kaç sorum da var size.. badeeeeeğğğ sorularını okuyunca kal geldi
gene moralim bozuk kızlar yaonurların üni 3 ün 1. döneminden itibaren seçmeli dersleri hep 1 er tane eksik seçtirmişler. bu dönem bunu bi hoca yeni farkediyo, toplamda bi 20 kredilik eksik dersleri var yani. eğer bunun çözümünü bulamazlarsa tüm okulun 4. sınıflarını birer dönem daha uzatıcaklarmış. yani bu kadarına da pes yani. sonra okul olarak şikayette bulunmuşlar. çünkü bir sürü kişi kpss için dershaneye gidiyomuş. ama bu almadıkları 20 kredilik dersler gözüktüğü için, diploma çıkmıyomuş. o yüzden de ya hepsini almış gibi gösterip herkesi geçirceklermiş, ya da okulu uzatcaklarmış. okulu uzatmaya, onca öğrencinin geleceğiyle oynamaya cesaret edemezler gibime geliyo ama belli de olmaz.
canlarım sorular şunlar
niloşum bende ihtiyacın aç konu kapa soru kitabı var. çok güzel. açıyosun orda kavram haritası şeklinde ya da kısa özet şeklinde konuyu anlatmış, kapıyosun sorusunu çözüyosun. her konu için böyle sayfalar hazırlamış. istersen yarın fotosunu çekip koyarım buraya
Eki Görüntüle 989588 Eki Görüntüle 989589 Eki Görüntüle 989590
bende oralardaydım 2 yıl felnDiyet topiklerine dadandım ben de...Sonumu iyi görmüyom.
canım 3 D / 18 C / 19 D
niloşum bende ihtiyacın aç konu kapa soru kitabı var. çok güzel. açıyosun orda kavram haritası şeklinde ya da kısa özet şeklinde konuyu anlatmış, kapıyosun sorusunu çözüyosun. her konu için böyle sayfalar hazırlamış. istersen yarın fotosunu çekip koyarım buraya
amin cupkekimmm. aynen o deneme tadında olan seti diyorum. çok orjinal sorular var içinde.
canlarım sorular şunlar
1- d yada e dir muhtemelen
canlarım sorular şunlar
canım 1.sayfayı oku acikladim nasıl dua ettiğimizi yarın eklerin seni de . sırası gecenlere de dua edersen çok memnun kalirz
Tamam cnm ..şimdi okudum ilk sayfayı ,sıra kimde ise bnde takip edeyim okumaya .. mesela bugun kime okuyacağız?
Bende rabbimden, tez elden..HAYIRLI sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyorum(kızlar bu bnm için çok onmli ..çift rahimliyim vede polikistik over var bnde 2 yıldır olmadı bir türlü bebeğimçok üzgünüm ) ..birde hayırlısı ile atanmak ..RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İSTİYORUM ...:)birde sizde hayırlısı ile atanın istiyorum :)
canım ekliyorum duanı. sıranın kimde oldugunu listedeki herkesin karsısına tek tek tarih yazdım bakabilirsin.bugün su2222de sıra.
o tarihler arasında kişiye okunuyor. bir kişiye 2 gün dua ediyoruz bizler genelde Kuran okuruz esma çekeriz ve namazlarda vs istediği duayı ederiz. sen de gönlüne yatan şekilde okursun
çıkmış sorularada abanalım millet
[/COLOR][/FONT][/B]
tatlım var bende ihtiyacın aç konu kapa sorusu ondan sordum o zaman ihtiyaçla başlayayım kuzum çok teşekür ederim
sedefim sorularını cevaplamak istedim ama açmadı kusuruma bakma görüşmek üzere
günaydın kızlar bugün misafirim var rahatsızım birazda dersaneyede gitmedim görüşmek üzere
gunaydın
verımlı bır gun olsun hepımıze
amin cupkekimmm. aynen o deneme tadında olan seti diyorum. çok orjinal sorular var içinde.
tuğbammmm... buradaki dershaneler alan dersi vermiyolar, o yüzden uzaktan eğitim alıcam kuzum.bi yandan bir an önce bitsin bu süreç diyorum. diğer yandan da çok az kaldı gibi geliyo panik oluyorum. çünkü daha hiç mi hiç hazır değilim
canlarım hepinizi çok özlüyorum, nişan koşuşturmasından dolayı giremiyorum. dün hiç çalışamadım, bugün de gündüz işim vardı, akşam tarihten 62 soru, coğrafyadan 220 soru çözdüm. bi kaç sorum da var size.. badeeeeeğğğ sorularını okuyunca kal geldi
gene moralim bozuk kızlar yaonurların üni 3 ün 1. döneminden itibaren seçmeli dersleri hep 1 er tane eksik seçtirmişler. bu dönem bunu bi hoca yeni farkediyo, toplamda bi 20 kredilik eksik dersleri var yani. eğer bunun çözümünü bulamazlarsa tüm okulun 4. sınıflarını birer dönem daha uzatıcaklarmış. yani bu kadarına da pes yani. sonra okul olarak şikayette bulunmuşlar. çünkü bir sürü kişi kpss için dershaneye gidiyomuş. ama bu almadıkları 20 kredilik dersler gözüktüğü için, diploma çıkmıyomuş. o yüzden de ya hepsini almış gibi gösterip herkesi geçirceklermiş, ya da okulu uzatcaklarmış. okulu uzatmaya, onca öğrencinin geleceğiyle oynamaya cesaret edemezler gibime geliyo ama belli de olmaz.
canlarım sorular şunlar
Kızlar bügün hatim indirdik ve ilk sayfayı açıp herkedin adını ve dileğini okudum. Rabbim kabul etsin herkesin duasını
1- d yada e dir muhtemelen
2-c
3-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?