2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ay hala misafirler gelmedi
badem aslında soru havuzundan sormaları cok iyi ya

cnm sağolasın ...ders ders gidicem inş ..tarihten başladım ..ilk iki konu sorularıyla bitti ..bir haftada bitirebilecekmiyim bakalım

Canlar benimde duaya çok çok ihtiyacım var şuan ..bende katılabilirmiyim dua listenize ..hergün bir kişiyemi dua ediyoruz ?
kim ilgileniyorsa bende çok isterim katılmayıııı..

Canlar benimde duaya çok çok ihtiyacım var şuan ..bende katılabilirmiyim dua listenize ..hergün bir kişiyemi dua ediyoruz ?
kim ilgileniyorsa bende çok isterim katılmayıııı..

canım 1.sayfayı oku acikladim nasıl dua ettiğimizi yarın eklerin seni de . sırası gecenlere de dua edersen çok memnun kalirz

niloşum bende ihtiyacın aç konu kapa soru kitabı var. çok güzel. açıyosun orda kavram haritası şeklinde ya da kısa özet şeklinde konuyu anlatmış, kapıyosun sorusunu çözüyosun. her konu için böyle sayfalar hazırlamış. istersen yarın fotosunu çekip koyarım buraya
amin cupkekimmm. aynen o deneme tadında olan seti diyorum. çok orjinal sorular var içinde.

oyy canım benim yaa Allah razı olsun iyi dileklerin için.. inşallah tek umudum artık evlenmeye kaldı. o zaman da bişey bulur ama mutlaka beni inşallah hepimiz atanırız da kökten çözüm olur sıkıntılarımıza
tuğbammmm... buradaki dershaneler alan dersi vermiyolar, o yüzden uzaktan eğitim alıcam kuzum. bi yandan bir an önce bitsin bu süreç diyorum. diğer yandan da çok az kaldı gibi geliyo panik oluyorum. çünkü daha hiç mi hiç hazır değilim

Kızlar bügün hatim indirdik ve ilk sayfayı açıp herkedin adını ve dileğini okudum. Rabbim kabul etsin herkesin duasını

tatlım var bende ihtiyacın aç konu kapa sorusu ondan sordum o zaman ihtiyaçla başlayayım kuzum çok teşekür ederim
sedefim sorularını cevaplamak istedim ama açmadı kusuruma bakma görüşmek üzere

günaydın kızlar bugün misafirim var rahatsızım birazda dersaneyede gitmedim görüşmek üzere

Diyet topiklerine dadandım ben de... Sonumu iyi görmüyom.
bende oralardaydım 2 yıl feln
orada verdım cogu kılomu ama sonra tekrar aldım
canım 3 D / 18 C / 19 D
dogrumudur acaba:18:

canım 1.sayfayı oku acikladim nasıl dua ettiğimizi yarın eklerin seni de . sırası gecenlere de dua edersen çok memnun kalirz

Tamam cnm ..şimdi okudum ilk sayfayı ,sıra kimde ise bnde takip edeyim okumaya .. mesela bugun kime okuyacağız?
Bende rabbimden, tez elden..HAYIRLI sağlıklı sıhhatli bir evlat istiyorum(kızlar bu bnm için çok onmli ..çift rahimliyim vede polikistik over var bnde 2 yıldır olmadı bir türlü bebeğim çok üzgünüm ) ..birde hayırlısı ile atanmak ..RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İSTİYORUM ...:)birde sizde hayırlısı ile atanın istiyorum :)

canım ekliyorum duanı. sıranın kimde oldugunu listedeki herkesin karsısına tek tek tarih yazdım bakabilirsin.bugün su2222de sıra.
o tarihler arasında kişiye okunuyor. bir kişiye 2 gün dua ediyoruz bizler genelde Kuran okuruz esma çekeriz ve namazlarda vs istediği duayı ederiz. sen de gönlüne yatan şekilde okursun

Son düzenleme:

Cnm tamam ..inş okuyacğım ,namazların arkasından duamı yaparım esmada inş okurum ..bugün başlıyorum inş

çıkmış sorularada abanalım millet

Bencede

geçmiş olsun ablam yaaa..

gunaydın
verımlı bır gun olsun hepımıze

gunaydın teşekkürler

çalışmalarına maşallah canım.. onur'un durumuna üzüldüm.. İnşallah en kısa zamanda düzelir.. Ya sinir oluyorum bizim memlekette en değersiz kişiler öğretmen ve öğrenciler.. eee dudum böyle olunca da hiç dikkat edilmeyen işlemler ya da stres topu gibi oynanlar hep bizler oluyoruz..

sedefim beyaz kalemin bahsettiğiniz seti gk. gy mi yoksa eğitim bilimleri mi?
ihtiyacın eğitim bilimlerini aldım ama konu konu değil karışık bir tane de konu konu alayım diyorum ne önerirsiniz kızlar?

sedefim sorularına baktım.. ilk soruna 3 yani C diyorum.. son soruna da 3>2>1 yani D diyorum kuzum.. İkinci soruya Konya daha yüsekte diye Konya demek istedim ama KOnya düz arazi olunca da arada kaldım..

Son düzenleme:
ya kızlar ben hiç çalışamıyorum ya küçük cadı bi yandan ev işleri bi yandan nabıcaam ben yaaa :2::2::2::2:

canım bence 2-) a dır zira yüzölçü mü en büyük şehir konya'dır bu yüzden daha yükseğe çıkman lazımdır ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…