- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
2 ye neden c dedin canım (hiç değilse burdan bişeyler kaparım belki:18:)
canım bence 2-) a dır zira yüzölçü mü en büyük şehir konya'dır bu yüzden daha yükseğe çıkman lazımdır ..
canım soruda yerden yükseğe çıkıldıkça diyor ve en yükseğe hangisinde çıkılabileceğini sormuş
şıklarda en fazla yükselti karadeniz-trabzonda var.
gerçi antalyada diyebilirdim ama sanırım onun rakımı 30du trabzonunki 37 civarında
mantığı böyle yürttüm ama..
canım o rakımla mı alakalı yüz ölçümüyle mi yaa kuşbakışı harita sormuyo mu
canım bence 2-) a dır zira yüzölçü mü en büyük şehir konya'dır bu yüzden daha yükseğe çıkman lazımdır ..
ya ben kendimce farklı şekilde yorumladım ama bilmiyorum. Tarihten coğrafyaya geçişim zor oldu sanırım
ben coğrafya yüzü görmeyeli sanırım bir seneyi geçecek geçen sınavda yüzüne bakmadım
ne zaman başlayacaksın zaman daralıyor sizin için benim sınavım eylülde.
canlarım sorular şunlar
Eki Görüntüle 989588 Eki Görüntüle 989589 Eki Görüntüle 989590
valla canım bebek izin vermiyo ki her an ilgi istiyo bi yandan ev işleri eş derken arada bebeği salllarken falan video izlemeye çalışıyorum da ondan da uyanıyosen ne sınavına girecen ki
valla canım bebek izin vermiyo ki her an ilgi istiyo bi yandan ev işleri eş derken arada bebeği salllarken falan video izlemeye çalışıyorum da ondan da uyanıyosen ne sınavına girecen ki
slm güzeller...ne zamandır uğrayamıyorum buraya...eşim yıllık izin almıştı bir haftadır şehir dışındaydım. eşim için tayin bekliyoruz nisana. ev falan baktık.inş dualarınızla istediğim gibi bi ev alabilirim. tayin için de çok dua ettim. umarım Rabbim nasip eder.gelemediğim süre içinde duasını okuyamadıklarım için akşam okuyup yazacağım aklımdasınız yani..bi ösledim ki sizi
cnm cvplar
1-d 2-a 3-d mi...
hoşgeldin kırıkkale..erzurumlumusun sen bakiim..bu arada bende 3 yaşında bi kızım var onunla çalışmaya çabalıyorum sınava..
canım ya sen benim gibi biraz fazla nete takılıyorsun galiba :26:
nete sınır koyarak çalışabilirsen olur.
hoşbuldum canım evet erzurumluyum :) bebişlerle çok zor yaa gerçi seninki abla olmuş bayaaa
canım aslında bebiş için çok oturuyorum onunla ilgilenirken bi taraftan bakıyorum
cnm ben erzurumda okudum..çok severim erzurumluları,mert, sıcak kalpli olurlar...eşimmle orada üni.de tanıştık evlendik..bi gün gelesimiz var erzuruma..eşim orada benden fazla kaldı.. yüksek lisans falan derken 6 sene yani.ama bir gün cağ kebep yememiş akıllı..dün haberlerde istanbul feshanede erzurumlular günü varmış onu gösteriyordu adamın biri cağ kebab yiyordu ordan açıldı muhabbet..
clamim
tamam canım bebişi sık uyutmaya calıs o zaman.
zor olur tabi cocukla ilgilenirken sınava calısmak. Allah kolaylık versin
rengişimtatlımm nasılsın ..
canım ben erzurumluyum ama bende hasretlik çekiyom yıllardıröğrencilik evlilik derken işte ama sömester da gittim yuvamaa cağ kebap yemeden 6 seneeee inanamıyoruum çok büyük kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?