- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
kuzum ben ortalama 10 net yapabiliyorum denemelerde
20ye çıkamam dimi ya :26: hergün çalışamam da o kadar ders içinde puff
sınavda kaç net yaptın?
çok değil günde 1 2 saat yeterli kuzum bende öyle oturup 3 4 saat mat çalışmadım hiç
bu arada stres yapma problemler gerçekten basit mantığını anladıktan sonra
gerçi ben hareket problemlerini hiç anlayamacam
kuzum 9 tane yaptım sınavda. bir yaş prob. idare eder ya diğerleri hiç yapamıyorum
karışım, faiz, işçi.. bunların belirli formüllerini iyi bilirsen gerisi su gibi geliyor. bana hareket problemleri çok karışık geliyor
lisede de yapamazdım össde de yapamadım belki mucize olur anlarım diyorum artık
takıldığın noktalarda çekinmeden sor bana bende yardımcı olurum
yapamadığın soruları filan sor mutlaka
ay bir derse odaklanayım derken diğeri kalıyor sonra aynı derse döndüğümde tekrar etmesem ucup gidiyor 2 günde..
20 tane ders var nerdeyse ya
zor valla bitanem ya rabbim yar ve yardımcımız olsun
Geç kalktım bugün,şimdi de pantolon almaya gidiyorum.
bende daha başlamadım. coğrafya çalışmam lazım
sıcak şerbetle bir ağrı kesici her zaman geçirmiştir benimkini. dene istersen
Fem Coğrafya ve Tarih soru bankası çözmeden sınava girmeyin.
alandan tırsmayan yok zannımca :26:
aman hemen olsa da bitse kuzum ya her şey olacağına varıyo zaten
Selam milleeet.Topiğinizin kaçağı geldiiii. Geçmişi çok okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir ve çalışmalarınız verimli geçiyordur.
Ekinezya güzelim senin için 200 Ya Kadir çekip dua ettim.Rabbim ne dileğin varsa hayırlısıyla sana nasip etsin inşallah.
Kuzum Rengişim çalışmaya başlamışsın maşallah kuzum.Sevindim senin adına. Sen beni de yeni dua listesine ekle fıstığım.Gerçi çok dua edemiyorum ama elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım yine kendi çapımda.Rabbim topikçe dualarımızı kabul eder inşallah.
Çalışmalarıma gelecek olursam bu aralar tekrarlarla bozdum kafayı.Coğrafya tekrarımı bitirdim tarihten de çtd ile boğuşuyorum.Arada da eğitim ve alan çalışıyorum. Şimdilik durumlar bende böyle.
Kızlar benim size bir önerim olacak.Ne dersiniz bilmem?:44aha iyi motive olmak adına haftalık bir soru sayısı belirleyip tablo oluştursak ne dersiniz?Mesela haftalık 1000 soru gibi.Ya da haftalık çözdüğümüz soru sayılarını paylaşsak da haftanın birincisini belirsek olur mu? Biliyorum ziyaretçilerin nazarı değiyor ama sınava az kaldı. Böylece daha fazla soru çözebiliriz belki diye düşündüm.
Hadi öptüm hepinizi.İyi geceler.
şuan çok agrmıyor kuzum da rahatsız ediyor amaartarsa ilaç içeceğim başka gecmiyor
kuzum sağolelimdekiler biterse bakarım kuzum inş..
zümrem konular çok ben de yetiştiremem diye korkuyorum:18:
çok güzel düşünmüşsün bence cnm..
geçmiş olsun kuzum..
rengş haftada 2000 soru çok değil mi
iyi şükür jag sen nasılsın
Bende iyiyim renginarım..
Hava çok güzel be (= Bahar geldi sonunda..
bahar gelmiş neyime jagımders bahar dinlemez
Fındığım çok mu çalışıyor benim bakayım , baharın nimetlerinden faydalanamıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?