- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
deme yaahangisi
badeğğ badeğay o konu fake kesin he
sedulunun yoruma bittim. dün idrak'ın d..l konuusndaki yoruma ne güldüm varya çatladım resmen
sedonun yoruma ben de çok güldüm cevap yazacaktım da konu dısından gitmeyim diye vazcaydım
şu kkda olmasa varya
sağol mantarımSelam milleeet.Topiğinizin kaçağı geldiiii. Geçmişi çok okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir ve çalışmalarınız verimli geçiyordur.
Ekinezya güzelim senin için 200 Ya Kadir çekip dua ettim.Rabbim ne dileğin varsa hayırlısıyla sana nasip etsin inşallah.
Kuzum Rengişim çalışmaya başlamışsın maşallah kuzum.Sevindim senin adına. Sen beni de yeni dua listesine ekle fıstığım.Gerçi çok dua edemiyorum ama elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım yine kendi çapımda.Rabbim topikçe dualarımızı kabul eder inşallah.
Çalışmalarıma gelecek olursam bu aralar tekrarlarla bozdum kafayı.Coğrafya tekrarımı bitirdim tarihten de çtd ile boğuşuyorum.Arada da eğitim ve alan çalışıyorum. Şimdilik durumlar bende böyle.
Kızlar benim size bir önerim olacak.Ne dersiniz bilmem?:44aha iyi motive olmak adına haftalık bir soru sayısı belirleyip tablo oluştursak ne dersiniz?Mesela haftalık 1000 soru gibi.Ya da haftalık çözdüğümüz soru sayılarını paylaşsak da haftanın birincisini belirsek olur mu? Biliyorum ziyaretçilerin nazarı değiyor ama sınava az kaldı. Böylece daha fazla soru çözebiliriz belki diye düşündüm.
Hadi öptüm hepinizi.İyi geceler.
badem şimdi ben mat.ta eşitsizliklerdeyim gec başladığım için:26:mantık ve geometri hariç yetişir mi sınava kadar hepsiproblemlerde çok kötüyüm.(ciddi söyle ama teselli etme )
Rengina temelin zayıfsa sana senolhoca.com 'dan ders dinlemenin tavsiye ederim. Hoca çok güzel kağıt üzerinde kalemle anlatmış ve temeli az olanlar için çok faydalı. Durumu iyi olanlar sikilabilir ama sen sözelsin tam senin seviyende güzel anlatmış kesinlikle tavsiye ederim.
Sana tavsiyem 1 gün 1 ders dinle zaten çok uzun değil, o gün cozumlu soru bankasindan coz. Ertesi günü bir soru bankası testleri daha bitir. Sonraki gün yeni konuya geç. Kesinlikle fayda görürsün. 2 günde de 1 konu bitirmiş olursun.
Programlı şekilde baştan dinleyerek yap netlerin artinca bana dua edersin
canım cok sağol önerin için.
benim matematiğim cok kötü değil problemlerde kötüyüm ben :26:
şimdi dediğin yol güzel ama ben her gün calısamam matematiğebir sürü derse calısmak durumunda oldugum için :26:
gün aşırı olabilir ama o zaman da yetişmez galiba
Rengina bir süre ara verdin çalışmaya. Bence bunun için kendini biraz sık ve 8 saatlik kampa al kendini. Mat sayılar kisminda çok sorunun yoksa günde 2 saat ayırarak çok güzel netler yapabilirsin. Problemler çok sorun yapılacak bir konu değil. Sadece dişini sıkıp 2 hafta kampa alsan kendini konularda iyi ilerler tekrar yapmak için zaman kalır sana.
Birde açığı kapatmak vicdanen de rahatlatir seni, daha konsantre olarak çalışırsin derse. Istersen pazartesi birlikte kampa alalim kendimizi 2 saatte bir rapor verelim
kuzum ben suan 7 8 saat calısıyorum günde 5 derse ve 3 günde bir başa sarıyorum başka türlü yetişmiyor dersler. hem alan hem gky hem egitim olunca:26:
işte gece 12 gibi artık pilim bitiyor ama uyuyana kadar da yine alan çalışsam diye düşünüyorum hep.
7-8 saat çalışıyor musunmasallah sana ben 5 saat bile çalışmıyorum
Ya ben forumda çok görüyorum seni profilime girdiğinde birsürü gegik sohbetinde yazılarını ondan henüz o kadar çalışmaya başlamadin diye teklif etmistim sanasen zaten çalışıyormuşsun. Ama dediğin gibi sizin hem egitim h em gy gk cok bolunuyorsunuz
Ya benim bir sorum olacak
Türkçe paragraf cümlede anlam sözel mantık anlatım bozukluğu iyiyim. 24 net çıkıyor şimdiden. Ama dilbilgisi çok zayıf hatta hiç yok temel. Çalışmak ta çok zaman alacak gibi.
Dil bilgisini calismasam geçsem, kaç soru çıkıyor. Zamanimi yapabilegim derse harcamak istiyorum
badem şimdi ben mat.ta eşitsizliklerdeyim gec başladığım için:26:mantık ve geometri hariç yetişir mi sınava kadar hepsiproblemlerde çok kötüyüm.(ciddi söyle ama teselli etme )
eğer sıfırsan güzel bir kaynakla 2 ayda tamamen bitirir 15 nete çıkarsın. çok ilk konularda iyiyim sorun sadece problemler dersen 1 gün konu soru bir gün sadece soru şeklinde 1 aya net biter.
günde bir konu çalışırsan daha erken biter. ben soru çözümlerine ağırlık verdiğim için neredeyse 3 4 güne bir konu değiştiriyorum
bu arada şenol hocaya bakmayı unutma
bir de ben idealmatematik.com dan çalışıyorum çünkü şenol hoca problemleri anlatmamış
ama çok iyi bir site gerçekten. konuyu sorular üzerinde anlatıyor
örneğin karışım problemlerini 50 soruyla anlattı her soru şeklinden 2 şer tane çözdü
soru kaçırmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?