bende çıkıyorum sabah koşacammapısa düşersem özleyin anacım
kız sen naptınki :26::26::26:
şu çıtır kız bana atarlanmış ya yorumumu filan kiblerse diye
son yazdıklarına baktım ama göremedim bişeyçok meraklıyım
kızlar slm 2014 eylül annelerindeydim yine arkadaşlar bulaşacak yer arıyomuş bulaştılargereken cvp verildi monam gibi mapusa gircem zannımca merak etmeyin ceza alırsam sizi seviyorum
Her gün bi zımbırtı çıkıyor.
beğenmişsin ya yorumumu o işte
neyy nerde beğenmemişim yahu napmışım ben neler yapıyorum böyle
cnm ya üzüldüm..gereksiz yere evham yapmış lafı bi tarafından çekip uzatmışlar..neyse evet anlı şanlı düştün mapısa zümrem..
ah çıtırım ah..evet bunu en iyi bilenlerdenim..ama mücadelemiz devam edicek
kızlar ben bugün rapor yazayım.iki ünite alandan çalıştım 245 soru çözdüm.türkçedende 20 sorucuk..
hepinize iyi geceler..
Bi konuya çok pis yazasım var,ama 1 hafta banlanmaya değmez.
bencede değmez.
Hacı ben senin avatarları çalıp arşivliyom biliyon mu ?
Günaydınn kızlarr...
Bundan sonra ders çalışırsam öyle gircem siteye kendime böyle bir ödüllendirme yapıcam:)
Hepiniz iyisinizdir inşallahh..
Alana başladım dün akşam eski Türk edebiyatından Allahım çok sıkıldım ya napacağımı nasıl çalışacağımı bilmiyorum.
Monam sen memurluk düşünmekte haklıymışsın ama insan mesleğini yapmak istiyor yaptırmıyorlar
Hepinize iyi çalışmalar.Akşam görüşmek umuduyla çıkıyorum
uzun bir aradan sonra günaydın kızlar nasılsınız? çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Ferideii, Kırıkkale, Su ve Hasret kızlar adetli olduğum için sizlere dua edememiştim ama temizlendim ve dualarınızı yaptım.. Allah gönlünüzden geçen ve hakkınızda hayırlı olan tüm duaları kabul etsin..
kızlar kusura bakmayın bilgisayarda çok zaman harcadığımdan yani bilgisayarın kapağını kaldırdığımda indirmeyi unuttuğum için evde bilgisayarı kaldırdım.. sadece belli günlerde bilgisayar izni koydum kendime.. Çalışmalara gelince mart ayında matematik ve geometriye başlayacam demiştim ve öyle de yaptım.. üçgenleri bitirdim. pazartesi çokgenlerden devam edeceğim çünkü Hafta içi gk- gy çalışıyorum hafta sonu eğitimden soru çözüyorum.. birde kızlar ihtiyaç tg 4 de baktınız mı? gk'ü mahfetti beni ya..
Nilkon abla sen nasıl oldun?
Rengina canım çalışmaya başlamışsın çookkk sevindim.
SevdaLinki kuzum sen alanı tamamen mi bıraktın?
uzun bir aradan sonra günaydın kızlar nasılsınız? çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Ferideii, Kırıkkale, Su ve Hasret kızlar adetli olduğum için sizlere dua edememiştim ama temizlendim ve dualarınızı yaptım.. Allah gönlünüzden geçen ve hakkınızda hayırlı olan tüm duaları kabul etsin..
kızlar kusura bakmayın bilgisayarda çok zaman harcadığımdan yani bilgisayarın kapağını kaldırdığımda indirmeyi unuttuğum için evde bilgisayarı kaldırdım.. sadece belli günlerde bilgisayar izni koydum kendime.. Çalışmalara gelince mart ayında matematik ve geometriye başlayacam demiştim ve öyle de yaptım.. üçgenleri bitirdim. pazartesi çokgenlerden devam edeceğim çünkü Hafta içi gk- gy çalışıyorum hafta sonu eğitimden soru çözüyorum.. birde kızlar ihtiyaç tg 4 de baktınız mı? gk'ü mahfetti beni ya..
Nilkon abla sen nasıl oldun?
Rengina canım çalışmaya başlamışsın çookkk sevindim.
SevdaLinki kuzum sen alanı tamamen mi bıraktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?