2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

çok şükür kuzum ya dün cok az calısabildim de bugün telafi edicem inşallah sen nasılsın fındıgım

edersin rengişim sıkma canını
ben de dün kendime ödül verdim hiç ders çalışmadım
amaaann bir günde ders çalışmayım dedim
şükür ben de iyiyim kuzum birazdan dershaneye gidcem alan dersi var

yerim seni kuzum cok iyi yapmıssın
kolay gelsin sana o zaman balım ben de derse geceyim

sana da iyi çalışmalar canım
çok çalış hep gel buraya o zaman

ben de merak etmiştim canım seni hoşgeldin
programına uyuyosun maşallah

teşekkür ederim hoşbulduk canım.. elimden geldiğince uymaya çalışıorum kuzum..
Sen nasılsın nasıl gidiyor dünkü tatilden sonra çalışman ?

sağol morisim senin de çalışmalarına maaşallah tekrar dua listesi hazırladım canım katılmak ister misin?
teşekkür ederim rengişim.. Evet canım katılmak isterim ama kaçırdığım kişilere de dua edeyim. aynı 1 kişiye iki gün mü kuzum?

teşekkürler canım senin ve topiğin kadınlar günü kutlu olsun ..

kuzum cogu 1gün olsun diyor sen de fikrini söyle cogunluga uyarız

slm kızlar ben geldim nasılsınız düğün hazırlıklarımı tamamladım dersimin başına geçtim kızlar alandan bir konu çalıştım şimdiden coğrafyadan denemem var onu çözeceğim sonra tarihe geçeceğim inşallah
dua konusunda ben de varım kızlar ne zaman derseniz başlamaya hazırım

oy oy maşallah kızçem :)

kuzum cogu 1gün olsun diyor sen de fikrini söyle cogunluga uyarız

bende 1 gün olsun diyorum canım.. bir de duaya başladınız mı? başlayacak mısınız kimlere okumam gerek bilemedim..

amaaa ben kuzucuklarımı çok özledimmmmm
oyy benim canlarım ben yokken neler yapmışlar bakalım
sonunda geldim aranıza :13: napıyosunuz kızlar iyi misiniz? çalışmalar nasıl gidiyor
beni sorarsanız, teyzemde pek çalışamadım. aslında çalışmaya boş oda bir sürü vardı, ses de yoktu, ama teyzemler kuzenimin bekar evinde oldukları için odada eşya yoktu, yerde çalışmak biraz sıkıntı oldu. coğrafyadan bol bol soru çözdüm, onun dışında bişey yapmadım diyebilirim.
buraya geldiğimde de int sözleşmem bitmişti, onu da yaptırdım, 2 senelik yaptırmak zorunda kaldım, başka bi şehre gittiğinde oraya da bağlatılabiliyo dediler, hani bi ihtimal atama olursa diye
pek umudum kalmadı açıkçası. ama her zamanki gibi ne olursa olsun bırakmak yok diyoruz dimiiii
bu arada doğa kolejine başvurdum. ama hala geri dönmediler kendileri kaybederler hıhhh
dün deneme çözdüm. ihtiyaç tg 1, eğitimini çoookk önceden çözmüştüm hatırlarsanız, ondan 64 doğru 16 yanlış çıkmıştı. dün de gygk sini çözdüm. gy 57 doğru 3 yanlış, gk 38 doğru 5 yanlış, geri kalanı boş bana başlangıç için iyi geldi, çünkü hayatımda yaptığım en iyi tarih netini yaptım, 22 doğru 4 yanlış 1 boşdu. 45. sorudan ötesinde kalem bile oynatamadım, malum vat. ve güncel bilgiler sıfır.
alanın ertelenmesi hiç işime gelmedi. çünkü tam da nişanıma 10 gün varken kötü oldu. ayrıca ben sözümü 20 temmuzda yaparız aradan çıkar diye düşünüyodum. yani şuna kızıyorum. tamam 20 temmuzda yap ama bunu sene başında söyle be kardeşim. sadece ben değil, bir sürü kişi vardır, hayatını sınava göre biçimlendiren. neyse o yüzden benim sözü 13 mayısta onurcuğumun doğumgününde yapmaya karar vermiştik kiii, annemler hayırlı günde olsun cuma gecesi olsun dediler. bizim doğumgünlerimiz salı gününe geliyodu. o yüzden büyük ihtimal 15 mayıs perşembe akşamı olucak. bu arada kızlar haftaya tanışmaya geliyolarrrr annemle dip köşe temizlik yaptık. banyo hariç her yer bitti. bugün ders çalışıcam kısmetse. tekrarlarımı yapayım diyorum. bi ara da 7iklimden alanı alıcam.
öyle yani canlarım :97:
bu arada mona, kendisini ve sizi her daim yanımda hissettirdi, ona da teşekkürlerimi borç bilirim
niloş ablamın da hamileleği iyi geçiyodur umarım

bende 1 gün olsun diyorum canım.. bir de duaya başladınız mı? başlayacak mısınız kimlere okumam gerek bilemedim..

asgül, morisi hoşgeldiniz kızlar..özlettiniz valla..artık düzeninizi oturttuysanız daha sık bekliyoruz tamam mı..

ay sedefim nerelerdeydin böyle merak ettik arayı baya açtın ama döndün çok şükür..haberlerini aldık evet monadan..heyecanlı günler bekliyor desene seni..tatlı telaşlar cnm.inş herşey istediğin gibi gider..senin de asgülün de..

bende alan çalışıyordum biraz mola verdim dün bi rehavet vardı kalem oynatmadım konular yığıldı..

sedom hoş geldin kuzum her zaman bekliyoruz internetin yapıldıysa
yine çalışmışsın hiçbir şey yapmamaktan iyidir kuzum
seni özledim

morisim daha dua tarihlerini belirlemedik başlatmadık henüz. kızları bekliyoruz herkes fikir belirtsin ve kim katılmak istiyorsa söylesin diye

asgulumhazırlıklarının bitmesine sevindim kuzum daha rahat calısırsın şimdi inşallah :124:
clamim bunu bilmiyordum ama bugün haber çıktı kopyadan vs haksız yere atananları işten çıkaracaklarmıs.
inşallah hak yerini bulur da hakedenler kazanır artık aminn

sedef geçen girdim özellike profiline baktım nerdesin diye, sonra teyzene gittiğini hatırladım. ıyıdır bazen boyle mola ders calısmayı ozleyıp sıkı çalışıyor ınsan
gy-gk netlerin gayet güzel bence, ben sınavda senin kadar yapsam uçarım daha ıyısını yaparız tabi inşalah
Tanışma töreniniz inşallah çok güzel gecer. sana bir tavsiyem var, tanışma töreninde bizimkiler çok oturmuştu meyve de ikram etmiştik biz, narı önceden tane tane çıkartıp küçük kaselerde meyve tabağında meyvelerin yanında ikram etmiştik, yani misafirlere böyle yaparız zaten, onar ılk defa görmüşler kaynanam hala anlatır

hoşbulduk canım saolasın
inşallah kuzum

Ahh kızçem haklıyım tabi...

%80 evet... Evet ben de girdim o sınava canım ama beni eğitim kastı.

Kuzuuum. Hayırlısı olsun hakkınızda sevindim valla.Hiç sıkma canını nasipten ötesi yok yok yok. O yüzden çalışıp tevekkül edelim biz.Aneeem heyecan bin beş yüzdür sende.

Yorum yok çıtırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…