kadınlar günümüz kutlu olsun
tugbim iyi hatırlattın
Nasılsın kuzum
çok şükür kuzum ya dün cok az calısabildim de bugün telafi edicem inşallah sen nasılsın fındıgım
edersin rengişim sıkma canını
ben de dün kendime ödül verdim hiç ders çalışmadım
amaaann bir günde ders çalışmayım dedim
şükür ben de iyiyim kuzum birazdan dershaneye gidcem alan dersi var
yerim seni kuzum cok iyi yapmıssın
kolay gelsin sana o zaman balımben de derse geceyim
sana da iyi çalışmalar canım
çok çalış hep gel buraya o zaman
ben de merak etmiştim canım seni hoşgeldin
programına uyuyosun maşallah
teşekkür ederim rengişim.. Evet canım katılmak isterim ama kaçırdığım kişilere de dua edeyim. aynı 1 kişiye iki gün mü kuzum?
sağol morisim senin de çalışmalarına maaşallahtekrar dua listesi hazırladım canım katılmak ister misin?
teşekkür ederim hoşbulduk canım.. elimden geldiğince uymaya çalışıorum kuzum..
Sen nasılsın nasıl gidiyor dünkü tatilden sonra çalışman ?
teşekkür ederim rengişim.. Evet canım katılmak isterim ama kaçırdığım kişilere de dua edeyim. aynı 1 kişiye iki gün mü kuzum?
teşekkürler canım senin ve topiğin kadınlar günü kutlu olsun ..
slm kızlar ben geldimnasılsınız düğün hazırlıklarımı tamamladım dersimin başına geçtim kızlar alandan bir konu çalıştım şimdiden coğrafyadan denemem var onu çözeceğim sonra tarihe geçeceğim inşallah
dua konusunda ben de varım kızlar ne zaman derseniz başlamaya hazırım
kuzum cogu 1gün olsun diyor sen de fikrini söyle cogunluga uyarız
slm kızlar ben geldimnasılsınız düğün hazırlıklarımı tamamladım dersimin başına geçtim kızlar alandan bir konu çalıştım şimdiden coğrafyadan denemem var onu çözeceğim sonra tarihe geçeceğim inşallah
oy oy maşallah kızçem :)
bende 1 gün olsun diyorum canım.. bir de duaya başladınız mı? başlayacak mısınız kimlere okumam gerek bilemedim..
amaaa ben kuzucuklarımı çok özledimmmmm
oyy benim canlarım ben yokken neler yapmışlar bakalım
sonunda geldim aranıza :13: napıyosunuz kızlar iyi misiniz? çalışmalar nasıl gidiyor
beni sorarsanız, teyzemde pek çalışamadım. aslında çalışmaya boş oda bir sürü vardı, ses de yoktu, ama teyzemler kuzenimin bekar evinde oldukları için odada eşya yoktu, yerde çalışmak biraz sıkıntı oldu. coğrafyadan bol bol soru çözdüm, onun dışında bişey yapmadım diyebilirim.
buraya geldiğimde de int sözleşmem bitmişti, onu da yaptırdım, 2 senelik yaptırmak zorunda kaldım, başka bi şehre gittiğinde oraya da bağlatılabiliyo dediler, hani bi ihtimal atama olursa diye
pek umudum kalmadı açıkçası. ama her zamanki gibi ne olursa olsun bırakmak yok diyoruz dimiiii
bu arada doğa kolejine başvurdum. ama hala geri dönmedilerkendileri kaybederler hıhhh
dün deneme çözdüm. ihtiyaç tg 1, eğitimini çoookk önceden çözmüştüm hatırlarsanız, ondan 64 doğru 16 yanlış çıkmıştı. dün de gygk sini çözdüm. gy 57 doğru 3 yanlış, gk 38 doğru 5 yanlış, geri kalanı boşbana başlangıç için iyi geldi, çünkü hayatımda yaptığım en iyi tarih netini yaptım, 22 doğru 4 yanlış 1 boşdu. 45. sorudan ötesinde kalem bile oynatamadım, malum vat. ve güncel bilgiler sıfır.
alanın ertelenmesi hiç işime gelmedi. çünkü tam da nişanıma 10 gün varken kötü oldu. ayrıca ben sözümü 20 temmuzda yaparız aradan çıkar diye düşünüyodum. yani şuna kızıyorum. tamam 20 temmuzda yap ama bunu sene başında söyle be kardeşim. sadece ben değil, bir sürü kişi vardır, hayatını sınava göre biçimlendiren. neyse o yüzden benim sözü 13 mayısta onurcuğumun doğumgününde yapmaya karar vermiştik kiii, annemler hayırlı günde olsun cuma gecesi olsun dediler. bizim doğumgünlerimiz salı gününe geliyodu. o yüzden büyük ihtimal 15 mayıs perşembe akşamı olucak. bu arada kızlar haftaya tanışmaya geliyolarrrrannemle dip köşe temizlik yaptık. banyo hariç her yer bitti. bugün ders çalışıcam kısmetse. tekrarlarımı yapayım diyorum. bi ara da 7iklimden alanı alıcam.
öyle yani canlarım :97:
bu arada mona, kendisini ve sizi her daim yanımda hissettirdi, ona da teşekkürlerimi borç bilirim
niloş ablamın da hamileleği iyi geçiyodur umarım
clamim bunu bilmiyordum ama bugün haber çıktı kopyadan vs haksız yere atananları işten çıkaracaklarmıs.http://gazetekamu.com/subat-atamasindan-sonra-acik-kalan-kontenjanlar.html
bu haberi gördünüz mü kızlar..
sonunda geldim aranıza :13: napıyosunuz kızlar iyi misiniz? çalışmalar nasıl gidiyor
beni sorarsanız, teyzemde pek çalışamadım. aslında çalışmaya boş oda bir sürü vardı, ses de yoktu, ama teyzemler kuzenimin bekar evinde oldukları için odada eşya yoktu, yerde çalışmak biraz sıkıntı oldu. coğrafyadan bol bol soru çözdüm, onun dışında bişey yapmadım diyebilirim.
buraya geldiğimde de int sözleşmem bitmişti, onu da yaptırdım, 2 senelik yaptırmak zorunda kaldım, başka bi şehre gittiğinde oraya da bağlatılabiliyo dediler, hani bi ihtimal atama olursa diye
pek umudum kalmadı açıkçası. ama her zamanki gibi ne olursa olsun bırakmak yok diyoruz dimiiii
bu arada doğa kolejine başvurdum. ama hala geri dönmedilerkendileri kaybederler hıhhh
dün deneme çözdüm. ihtiyaç tg 1, eğitimini çoookk önceden çözmüştüm hatırlarsanız, ondan 64 doğru 16 yanlış çıkmıştı. dün de gygk sini çözdüm. gy 57 doğru 3 yanlış, gk 38 doğru 5 yanlış, geri kalanı boşbana başlangıç için iyi geldi, çünkü hayatımda yaptığım en iyi tarih netini yaptım, 22 doğru 4 yanlış 1 boşdu. 45. sorudan ötesinde kalem bile oynatamadım, malum vat. ve güncel bilgiler sıfır.
alanın ertelenmesi hiç işime gelmedi. çünkü tam da nişanıma 10 gün varken kötü oldu. ayrıca ben sözümü 20 temmuzda yaparız aradan çıkar diye düşünüyodum. yani şuna kızıyorum. tamam 20 temmuzda yap ama bunu sene başında söyle be kardeşim. sadece ben değil, bir sürü kişi vardır, hayatını sınava göre biçimlendiren. neyse o yüzden benim sözü 13 mayısta onurcuğumun doğumgününde yapmaya karar vermiştik kiii, annemler hayırlı günde olsun cuma gecesi olsun dediler. bizim doğumgünlerimiz salı gününe geliyodu. o yüzden büyük ihtimal 15 mayıs perşembe akşamı olucak. bu arada kızlar haftaya tanışmaya geliyolarrrrannemle dip köşe temizlik yaptık. banyo hariç her yer bitti. bugün ders çalışıcam kısmetse. tekrarlarımı yapayım diyorum. bi ara da 7iklimden alanı alıcam.
bu arada mona, kendisini ve sizi her daim yanımda hissettirdi, ona da teşekkürlerimi borç bilirim
oy oy maşallah kızçem :)
bende 1 gün olsun diyorum canım.. bir de duaya başladınız mı? başlayacak mısınız kimlere okumam gerek bilemedim..
hoşbulduk canımasgül, morisi hoşgeldiniz kızlar..özlettiniz valla..artık düzeninizi oturttuysanız daha sık bekliyoruz tamam mı..
ay sedefim nerelerdeydin böyle merak ettik arayı baya açtın ama döndün çok şükür..haberlerini aldık evet monadan..heyecanlı günler bekliyor desene seni..tatlı telaşlar cnm.inş herşey istediğin gibi gider..senin de asgülün de..
bende alan çalışıyordum biraz mola verdim dün bi rehavet vardı kalem oynatmadım konular yığıldı..
inşallah kuzumsedom hoş geldin kuzum her zaman bekliyoruz internetin yapıldıysa
yine çalışmışsın hiçbir şey yapmamaktan iyidir kuzum
seni özledim
morisim daha dua tarihlerini belirlemedik başlatmadık henüz. kızları bekliyoruz herkes fikir belirtsin ve kim katılmak istiyorsa söylesin diye
asgulumhazırlıklarının bitmesine sevindim kuzum daha rahat calısırsın şimdi inşallah :124:
clamim bunu bilmiyordum ama bugün haber çıktı kopyadan vs haksız yere atananları işten çıkaracaklarmıs.
inşallah hak yerini bulur da hakedenler kazanır artık aminn
Günaydınn kızlarr...
Bundan sonra ders çalışırsam öyle gircem siteye kendime böyle bir ödüllendirme yapıcam:)
Hepiniz iyisinizdir inşallahh..
Alana başladım dün akşam eski Türk edebiyatından Allahım çok sıkıldım ya napacağımı nasıl çalışacağımı bilmiyorum.
Monam sen memurluk düşünmekte haklıymışsın ama insan mesleğini yapmak istiyor yaptırmıyorlar
Hepinize iyi çalışmalar.Akşam görüşmek umuduyla çıkıyorum
uzun bir aradan sonra günaydın kızlar nasılsınız? çalışmalarınız nasıl gidiyor?
Ferideii, Kırıkkale, Su ve Hasret kızlar adetli olduğum için sizlere dua edememiştim ama temizlendim ve dualarınızı yaptım.. Allah gönlünüzden geçen ve hakkınızda hayırlı olan tüm duaları kabul etsin..
kızlar kusura bakmayın bilgisayarda çok zaman harcadığımdan yani bilgisayarın kapağını kaldırdığımda indirmeyi unuttuğum için evde bilgisayarı kaldırdım.. sadece belli günlerde bilgisayar izni koydum kendime.. Çalışmalara gelince mart ayında matematik ve geometriye başlayacam demiştim ve öyle de yaptım.. üçgenleri bitirdim. pazartesi çokgenlerden devam edeceğim çünkü Hafta içi gk- gy çalışıyorum hafta sonu eğitimden soru çözüyorum.. birde kızlar ihtiyaç tg 4 de baktınız mı? gk'ü mahfetti beni ya..
Nilkon abla sen nasıl oldun?
Rengina canım çalışmaya başlamışsın çookkk sevindim.
SevdaLinki kuzum sen alanı tamamen mi bıraktın?
http://gazetekamu.com/subat-atamasindan-sonra-acik-kalan-kontenjanlar.html
bu haberi gördünüz mü kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?